2021 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    285
Geçmiş olsun inşallah biter ve sıkıntısız devam eder gebeliğimiz ..Benim de kanama alanı gördü doktorum ..Lekelenme sebebi bu kanama alanı mu ? progestan kaç kez nasıl kullanıyorsunuz ?
Amin canım inşallah kanama alanı oluşmuş ama şuan aktif değil dedi.progestan fitil atıyorum vsjinadan sabah akşam şuanda bi sıkıntım yok.sadece fitili ittiğimde parmağıma kahverengi lekeler gelio.sanırım içerde kalan kanmış herkes öle diyor.iç çamaşırıma gelmiyor çünkü.Dinleniyorum hiç kalkmıyorum.Allahım sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah

Şuanda birşey yok çok şükür.yatıyorum sürekli sadece fitili ityiğimde parmağıma kahve lekeler geliyor.oda içerde kalan kan diyor herkes.kanamam dün oldu şuanda iyiyimBöyle olup sağlıkla doğum yapan çok kişi var içimizi ferah tutalım Allaha emanetler sağlıkla alalım kucağımıza inşallah

Kizlar çok erken daha ama bir çok yerde 11 12 hafta olanlarda cinsiyet ogrenenleri okudum şimdi bizim aramızda varmı acaba ogrenen

Canım rengi nasıl kahve mi kırmızı mı o önemli kırmızı ise tehlikeli benimki kahverengiydi
Kırmızı değil tam kahvede değil.iç çamaşırıma gelmiyor fitili ittiğimde parmağıma geliyor.sanırım içerde kalan kanmış.öyle yorumluyor herkes.doktorda aktif değil durmuş kanama alanı demişti.sizin geçmiş çok şükür inşallah benimde geçer tamamen.Allahım kucağımıza almamızı nadip etsin sağlıkla inşallah

inşallah hayırlı haberler alırsın

kızlar genetik tarama testi yaptıran ya da yaptırmayı düşünen var mı? Benim doktorum bahsetmedi ama çevremde arkadaşlarım yaptır mutlaka dedi. bu cumartesi randevum var doktora da soracağım. çok pahalı bir test karar veremedim.

Kizlar çok erken daha ama bir çok yerde 11 12 hafta olanlarda cinsiyet ogrenenleri okudum şimdi bizim aramızda varmı acaba ogrenen
Hmm erken sanki biraz ama bilmem belki olabilir, detaylı ultrasona hiç gitmedim ama belki ona giden varsa orda görmüş olabilirler, benim bu cuma değil haftaya cuma doktor randevum var bakalım belli olacakmı şimdi 11+2’deyim

Ben devlet hastanesinde yaptırdım 16 haftalık düşük yaptığım için normal de 2 düşükten sonra yapıyoruz dedi ama kadın doğum dr haftası büyük olduğu için yaptırmamı söyledi. herhangi bir ücreti ödemedik sadece kan verdim 1 ay sonra sonuçlar çıkıyor

acaba seninkisi düşüğü araştırmak için miydi? bana söylenen testte bebeğin sağlık durumu ile ilgili bilgi veriyormuş.

sanirim arkadasin dedigi bebege yapilan bir test.sizin yaptirdiginiz anneye babaya bakilan..bende genetik test yaptirmistim dusuklerden sonra ucret odemedim.bebege yapilan cok pahali oluyor devlet yapmiyor bildigim kadariyla

Benim ablam da hamile şuan 13 haftada aramızda 3 hafta oynuyor ikimizin doktoru farklı geçen hafta cuma ikili test için dedi o zaman kıza benziyor dedi doktor bugün sonuç için gittiğinde net anlamda kız dedi biz emin olamadik değişir mi acaba diye

I
Ben 20 haftalik yaptım dusuk ve ikili testim yüksek oranda sıkıntılı çıkmıştı ultradyondada anormallikler vardı gelişim geriliği vardı ama ben genetik test isteyince gerek yok dediler şuan yine hamileyim ve içimde korku hala var

aynı durum bende de varr sabah kalkamıyorum kalmak istemiyorum bulantı başlıyo işyerinde akşamı zor yapıyorum resmen uyuyorum bilgisayar başında ben
Çalışanlara daha zor canım Rabbim kolaylık versin
Bende 11+2 yim şu iki gündür gece daha bi bulantı arttı.. ne zaman geçicek prilama devam ediyorum nasıl bırakcam çok merak ediyorum
Prilam benim sağ kolum gibi oldu, onsuz naparım bilmiyorum
Kizlar dun cok agrim oldu, bugun de. Doktora kontrole gidecegim benim icin dua edin...
Canım nedir durumun, doktora gittin mi?
İnşallah kalp atışını duyarsın canım. Böyle kürtaja alıccam diyip sonra kalp atışı duyan çok anne var. İnşallah sende onlardan biri olursun, dualarımız seninle
Ben ilaçsız duramadım canım. Hiç yemek yiyemiyorum prilam olmadan. Son bir haftadır uyku ve yorgunluk var. Ben ya prilam ya da folidace folikasitten diye düşündüm ama yüksek ihtimal prilam yüzünde. Benim de akşamları yoğunlaştı kusma ve bulantı.
Benim dr prilam kullanıyorsan folik asit kullanma dedi. Prilam da zaten folik asit varmış öyle dedi
Ben şuan 11+4üm. Doktor folik asiti ne zaman bıraktırıyor ki canım acaba? Kendi başıma bıraksam birşey olur mu acaba?
Canım benim bildiğim riskli gebeliklerde veya tüp bebek gebeliklerde yapıyorlar. Harici kendi parasıyla yaptıranlar da oluyor,kendi isteğiyle. İmkan olsa yaptırmak isterim ama risk görüşmeden yaptırmak çok pahalı geliyor
Ben 2 hamileliğimde 2li testte öğrendim doğru çıktı
Daha önce bir arkadaşımız da söylemişti ama, kandan mı bakıyor yoksa ultrasonda mı bakıyor canım, nasıl oluyor cinsiyete bakma işi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…