- 15 Ocak 2020
- 282
- 247
- 33
- 42
Amin canım inşallahGeçmiş olsun inşallah biter ve sıkıntısız devam eder gebeliğimiz ..Benim de kanama alanı gördü doktorum ..Lekelenme sebebi bu kanama alanı mu ? progestan kaç kez nasıl kullanıyorsunuz ?
Şuanda birşey yok çok şükür.yatıyorum sürekli sadece fitili ityiğimde parmağıma kahve lekeler geliyor.oda içerde kalan kan diyor herkes.kanamam dün oldu şuanda iyiyimbanada oluyor
Benim dr prilam kullanıyorsan folik asit kullanma dedi. Prilam da zaten folik asit varmış öyle dediBen prilam ve folik asit olarak folidace kullanıyorum. O mu uyuşukluk yapıyor bilemiyorum. Hiç neşem ve enerjim yok, sürekli yatmak istiyorum
Kırmızı değil tam kahvede değil.iç çamaşırıma gelmiyor fitili ittiğimde parmağıma geliyor.sanırım içerde kalan kanmış.öyle yorumluyor herkes.doktorda aktif değil durmuş kanama alanı demişti.sizin geçmiş çok şükürCanım rengi nasıl kahve mi kırmızı mı o önemli kırmızı ise tehlikeli benimki kahverengiydi
inşallah hayırlı haberler alırsınBugun bende tekrar gittim doktora. 7+6 yim ama kalp atisi yoktu. Bugunku doktor dwvlet hastanesindeydi ve ozeldeki yarin kurtaja alicakti beni. Bu doktoe ise bekleyelim iki gunde bir gel dedi. Korson olusmaya baslamis takip edicez kalp atisi olabilir de olmayabilir de dedi ama hemen kurtaja almam dedi. Bana dua edin hamile anneler. İlk defa icime bi gun isigi dogdu sanki atacak o kalp.
Aaa çok sevindimSeninle aynı son adet tarihimiz aynı ne güzel ilk gebelik mi benim 3. gebeliğim
İnanmıyorum benimde ilk gebelik 8 haftalık kalbi durup kürtaj olmuştum 4. gebelik yani buAaa çok sevindim, benim 4. Gebeliğim ilk bebeğimin kalbi durduğu için kürtaj olmak zorunda kalmıştım
Bence fazlasıyla erken tahmin yürütülmüş olabilir zaten ihtimal %50Kizlar çok erken daha ama bir çok yerde 11 12 hafta olanlarda cinsiyet ogrenenleri okudum şimdi bizim aramızda varmı acaba ogrenen
Hmm erken sanki biraz ama bilmem belki olabilir, detaylı ultrasona hiç gitmedim ama belki ona giden varsa orda görmüş olabilirler, benim bu cuma değil haftaya cuma doktor randevum var bakalım belli olacakmı şimdi 11+2’deyimKizlar çok erken daha ama bir çok yerde 11 12 hafta olanlarda cinsiyet ogrenenleri okudum şimdi bizim aramızda varmı acaba ogrenen
Ben 2 hamileliğimde 2li testte öğrendim doğru çıktıKizlar çok erken daha ama bir çok yerde 11 12 hafta olanlarda cinsiyet ogrenenleri okudum şimdi bizim aramızda varmı acaba ogrenen
Gerçektenmi, şimdiki çocuklarınız kaç yaşında merak ettim baya ortak noktamız varİnanmıyorum benimde ilk gebelik 8 haftalık kalbi durup kürtaj olmuştum 4. gebelik yani bu
Ben devlet hastanesinde yaptırdım 16 haftalık düşük yaptığım için normal de 2 düşükten sonra yapıyoruz dedi ama kadın doğum dr haftası büyük olduğu için yaptırmamı söyledi. herhangi bir ücreti ödemedik sadece kan verdim 1 ay sonra sonuçlar çıkıyorkızlar genetik tarama testi yaptıran ya da yaptırmayı düşünen var mı? Benim doktorum bahsetmedi ama çevremde arkadaşlarım yaptır mutlaka dedi. bu cumartesi randevum var doktora da soracağım. çok pahalı bir test karar veremedim.
acaba seninkisi düşüğü araştırmak için miydi? bana söylenen testte bebeğin sağlık durumu ile ilgili bilgi veriyormuş.Ben devlet hastanesinde yaptırdım 16 haftalık düşük yaptığım için normal de 2 düşükten sonra yapıyoruz dedi ama kadın doğum dr haftası büyük olduğu için yaptırmamı söyledi. herhangi bir ücreti ödemedik sadece kan verdim 1 ay sonra sonuçlar çıkıyor
sanirim arkadasin dedigi bebege yapilan bir test.sizin yaptirdiginiz anneye babaya bakilan..bende genetik test yaptirmistim dusuklerden sonra ucret odemedim.bebege yapilan cok pahali oluyor devlet yapmiyor bildigim kadariylaBen devlet hastanesinde yaptırdım 16 haftalık düşük yaptığım için normal de 2 düşükten sonra yapıyoruz dedi ama kadın doğum dr haftası büyük olduğu için yaptırmamı söyledi. herhangi bir ücreti ödemedik sadece kan verdim 1 ay sonra sonuçlar çıkıyor
Benim ablam da hamile şuan 13 haftada aramızda 3 hafta oynuyor ikimizin doktoru farklı geçen hafta cuma ikili test için dedi o zaman kıza benziyor dedi doktor bugün sonuç için gittiğinde net anlamda kız dedi biz emin olamadik değişir mi acaba diyeHmm erken sanki biraz ama bilmem belki olabilir, detaylı ultrasona hiç gitmedim ama belki ona giden varsa orda görmüş olabilirler, benim bu cuma değil haftaya cuma doktor randevum var bakalım belli olacakmı şimdi 11+2’deyim
Ben 20 haftalik yaptım dusuk ve ikili testim yüksek oranda sıkıntılı çıkmıştı ultradyondada anormallikler vardı gelişim geriliği vardı ama ben genetik test isteyince gerek yok dediler şuan yine hamileyim ve içimde korku hala varBen devlet hastanesinde yaptırdım 16 haftalık düşük yaptığım için normal de 2 düşükten sonra yapıyoruz dedi ama kadın doğum dr haftası büyük olduğu için yaptırmamı söyledi. herhangi bir ücreti ödemedik sadece kan verdim 1 ay sonra sonuçlar çıkıyor
Gerçektenmi, şimdiki çocuklarınız kaç yaşında merak ettim baya ortak noktamız var
2012 Mayıs ve 2015 Mayıs doğumlular ilki erkek ikinci kızGerçektenmi, şimdiki çocuklarınız kaç yaşında merak ettim baya ortak noktamız var
Çalışanlara daha zor canım Rabbim kolaylık versinaynı durum bende de varr sabah kalkamıyorum kalmak istemiyorum bulantı başlıyo işyerinde akşamı zor yapıyorum resmen uyuyorum bilgisayar başında ben
Prilam benim sağ kolum gibi oldu, onsuz naparım bilmiyorumBende 11+2 yim şu iki gündür gece daha bi bulantı arttı.. ne zaman geçicekprilama devam ediyorum nasıl bırakcam çok merak ediyorum
Canım nedir durumun, doktora gittin mi?Kizlar dun cok agrim oldu, bugun de. Doktora kontrole gidecegim benim icin dua edin...
İnşallah kalp atışını duyarsın canım. Böyle kürtaja alıccam diyip sonra kalp atışı duyan çok anne var. İnşallah sende onlardan biri olursun, dualarımız seninleBugun bende tekrar gittim doktora. 7+6 yim ama kalp atisi yoktu. Bugunku doktor dwvlet hastanesindeydi ve ozeldeki yarin kurtaja alicakti beni. Bu doktoe ise bekleyelim iki gunde bir gel dedi. Korson olusmaya baslamis takip edicez kalp atisi olabilir de olmayabilir de dedi ama hemen kurtaja almam dedi. Bana dua edin hamile anneler. İlk defa icime bi gun isigi dogdu sanki atacak o kalp.
Ben ilaçsız duramadım canım. Hiç yemek yiyemiyorum prilam olmadan. Son bir haftadır uyku ve yorgunluk var. Ben ya prilam ya da folidace folikasitten diye düşündüm ama yüksek ihtimal prilam yüzünde. Benim de akşamları yoğunlaştı kusma ve bulantı.Canım prilam halsizlik ve uyku yapar ben bir defa içtim 2 gün kendime gelemedim ben sağlıkçı olduğum için ilaç içmeyi pek sevmem kendi kendine geçiyor gibi ama sabah kusmalarına devam tabi bir de midemde reflü olduğu için sürekli acıkıyorum atıştırmalık şeyler yiyorum mecburum
Ben şuan 11+4üm. Doktor folik asiti ne zaman bıraktırıyor ki canım acaba? Kendi başıma bıraksam birşey olur mu acaba?Benim dr prilam kullanıyorsan folik asit kullanma dedi. Prilam da zaten folik asit varmış öyle dedi
Canım benim bildiğim riskli gebeliklerde veya tüp bebek gebeliklerde yapıyorlar. Harici kendi parasıyla yaptıranlar da oluyor,kendi isteğiyle. İmkan olsa yaptırmak isterim ama risk görüşmeden yaptırmak çok pahalı geliyorkızlar genetik tarama testi yaptıran ya da yaptırmayı düşünen var mı? Benim doktorum bahsetmedi ama çevremde arkadaşlarım yaptır mutlaka dedi. bu cumartesi randevum var doktora da soracağım. çok pahalı bir test karar veremedim.
Daha önce bir arkadaşımız da söylemişti ama, kandan mı bakıyor yoksa ultrasonda mı bakıyor canım, nasıl oluyor cinsiyete bakma işi?Ben 2 hamileliğimde 2li testte öğrendim doğru çıktı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?