2021 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    285
benimde aynı 7+5 28 ekim doğum sağlıkla kucagınıza alın

benimde aynı 7+5 28 ekim doğum sağlıkla kucagınıza alın
Amin inşallah hamile olan herkes ve sizde saglikli hamilelik gecirsin evlatlarini saglikli sekilde alsinlar kucaklarina inşallah henuz kalp atisini almadigim icin listeye kendimi ekletmedim insallah alinca ekletecem bende ve daha aktif olacam grupta şimdilik daha çok takip ediyorum

Kızlar sarı akıntının yanında arada benim hep katı akıntı da oluyor çoktan beri ..sizde böyle bir durum var mı? İdrar tahlili yaptıracağım ama tahlil yapmadan dr bunu söyleyince fitil verdi kullanmak istemedim. Daha mi kötü ettim bilmiyorum aranızda bu durumu yaşayan var mi?

Tahlil verdir canım hamilesin sonuçta tahlilsiz direkt fitil vermesi tuhaf geldi

Kızlar bende mide bulantıları başlamıştı şimdi iki gündür yorgunlukta eklendi

Yaş 34
Son adet tarihi 25.12.2020
İKinci çocuk
Tahmini doğum 01.10.2021

Merhaba herkese sağlıkla tamamlamak üzere inşaALLAH bende katılıyorum aranıza

Forumu takip ediyordum ama kayıt olmaya karar verdim ,uygulama çok yavaş oyüzden etiket yapamadım kusura bakmayın. Gaviscon için tedirgin olan bir arkadaş vardı ben ilk gebeliğimde kullandım Allaha şükür bi sorun olmadı , ayrıca benimde bulantılarım çok yoğun şuan zofer diye bir ilaç kullanıyorum azda olsa yememi sağlıyor doktoruma endişem olduğunu söylemiştim içip içmeme noktasında. Bana korkmamam gerektiğini söyledi. Özel bir doktora gidiyorum herkes memnun bende güveniyorum şuan ikinci kutudayım

Aramızda bir gün var canım. Ne durumdasın? Ben çok yorgun ve bitkinim, elim kolum kalkmıyor resmen. Sürekli yatmak ve uyumak istiyorum. Bulantıları saymıyorum bile.

Aramızda bir gün var canım. Ne durumdasın? Ben çok yorgun ve bitkinim, elim kolum kalkmıyor resmen. Sürekli yatmak ve uyumak istiyorum. Bulantıları saymıyorum bile.
Evet bende şimdi bakıyordum , çok geçmiş olsun inşaAllah bu zamandan sonra hafifler ben öyle umuyorum, ben tam bir buçuk aydır yatıyorum mide bulantısı ve kusma yaşıyorum doktora 9 haftamda gitmiştim. Ozamandan beri zoferle az toparlandım şuan yarım kullanıyorum yemek yediriyor işte ....biraz ağır geçiyor ilk gebeliğimde böyle olmuştu.

Ben prilam ve folik asit olarak folidace kullanıyorum. O mu uyuşukluk yapıyor bilemiyorum. Hiç neşem ve enerjim yok, sürekli yatmak istiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…