2021 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    285
Net değildir bence. Ben sorunca baktı şuan düz kız olma ihtimali var kesin değil diye
Ben oğlumu da kızımı da 11-12 haftalar arası öğrenmiştim bu gebeliğimde de dün dayanamadım arkadaşım kadın doğum uzmanı yanına gittim cinsiyeti söyledi cumartesi günü de özele gideceğim o da söylerse kesinleştireceğiz inşallah

Günlerimiz aynı sizinle hadi bakalım sağlıkla kalbinize göre olsun inşallah

Ayaklarını sıcak tut canım çok önemli. Tüm vücut ayaktan üşümeye başlarmış çünkü.

Bulantısı geçen var mı acaba? Ben baya kötüydüm inanki hayattan soğudum
Benim geçmedi ama şiddeti azalmaya başladı sanki. Ya da çok uyuduğum için hissetmiyorum bilmiyorum. Gece yatmadan 2 prilam içiyordum çok sersem yapıyordu, teke düşürdüm. Ama sanki daha hafifledi gibi. Yine bulanıyor ama yememi engelleyecek kadar değil.

Benim 6. haftadan beri araliksiz bulantılı geçti.

9. Haftam şimdiye kadar en çok kustuğum, en zor haftamdı.
Hala devam ediyor ama daha insaflı. 10+3'üz. Bebiş 10+6 ile uyumlu.
Umarım rahatlarız biraz olsun. Kilo kaybim da oldu. Tek kaygım bebeğim şu anda. O iyi olsun idare ederim diyorum, elimden geleni yapıp beklemek dışında yapacak bisey yok.

Yok valla en küçük kokuda öğürme ve kusmama çabası içindeyim bir anda bulanmaya başlıyo. Sağlıklı olsun bebişlerimiz canları sağ olsun inşallah bunada çok şükür

Kızlar bana toxoplasma bakılmamış ne yapayım sizce bi dahaki kontrolüm 1 ay sonra ozaman kesin baktırayım mı?
Belki de bakmıştır ama sonuç geç çıkıyor da olabilir canım. 1 haftaya falan çıkmazsa diğer kontrolünde mutlaka hatırlat doktoruna. Rubella baktıysa toksoplazma ve diğerlerine de bakmıştır diye düşünüyorum ama belli olmaz tabi. Hemşireye de bakma sen, doktor gerekli görmemiştir diye birşey yok. Ya unutmuştur, ya da daha sonucu çıkmamış olabilir canım.

Yok canım arayıp sordum bakılan her şeyin sonucu çıkmış. Onları istememiş. Bir ay sonra kontrolüm var ozamana kadar bekleyeceğim gele gide korona kapmak istemiyorum birde oğlum var evde çünkü. Bir ay boyunca bir şey olmaz inşallah

Birşey olmaz canım Allahım izniyle. Sebze meyveleri yeşillikler sirkeli suda beklet. Çiğ ete filan dokununca ellerini, bıçağı, tahtayı filan yıka. Birşeycik olmaz Allahın izniyle

Birşey olmaz canım Allahım izniyle. Sebze meyveleri yeşillikler sirkeli suda beklet. Çiğ ete filan dokununca ellerini, bıçağı, tahtayı filan yıka. Birşeycik olmaz Allahın izniyle
bu testleri ne için istediniz acaba kızlar bana henüz test olarak tam kan sayımı yapılmıştı başka bişey yapılmadı merak ettim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…