Net değildir bence. Ben sorunca baktı şuan düz kız olma ihtimali var kesin değil diyeKizlar çok erken daha ama bir çok yerde 11 12 hafta olanlarda cinsiyet ogrenenleri okudum şimdi bizim aramızda varmı acaba ogrenen
Ben oğlumu da kızımı da 11-12 haftalar arası öğrenmiştim bu gebeliğimde de dün dayanamadım arkadaşım kadın doğum uzmanı yanına gittim cinsiyeti söyledi cumartesi günü de özele gideceğim o da söylerse kesinleştireceğiz inşallahNet değildir bence. Ben sorunca baktı şuan düz kız olma ihtimali var kesin değil diye
Günlerimiz aynı sizinleBen oğlumu da kızımı da 11-12 haftalar arası öğrenmiştim bu gebeliğimde de dün dayanamadım arkadaşım kadın doğum uzmanı yanına gittim cinsiyeti söyledi cumartesi günü de özele gideceğim o da söylerse kesinleştireceğiz inşallah
Ayaklarını sıcak tut canım çok önemli. Tüm vücut ayaktan üşümeye başlarmış çünkü.evet gittim idrar tahlili yapti kulturu de yapti, birkac gune cikacakmis sonuclar. eger ayaktayken agri giriyorsa korkma agri normal dedi sizin de bilginize canim ise yarayabilir. ben ayaklarimi usutuyorum sanirim hep ayaklarim usuyor corapla terlikle bile.
İnşallah canım senin de kalbine göre versin ben her gebeliğimde mide bulantısı ve kusmaktan müzdariptim o da geçince rahatlayacağım inşallahGünlerimiz aynı sizinlehadi bakalım sağlıkla kalbinize göre olsun inşallah
Benim geçmedi ama şiddeti azalmaya başladı sanki. Ya da çok uyuduğum için hissetmiyorum bilmiyorum. Gece yatmadan 2 prilam içiyordum çok sersem yapıyordu, teke düşürdüm. Ama sanki daha hafifledi gibi. Yine bulanıyor ama yememi engelleyecek kadar değil.Bulantısı geçen var mı acaba? Ben baya kötüydüm inanki hayattan soğudum
benimde geçmedii hala devam karnım aç ama sanki fazla yemiş gibi kötü miğdem ağzımda tam anlamıylaa geçmiyooBulantısı geçen var mı acaba? Ben baya kötüydüm inanki hayattan soğudum
Benim 6. haftadan beri araliksiz bulantılı geçti.Bulantısı geçen var mı acaba? Ben baya kötüydüm inanki hayattan soğudum
Yok valla en küçük kokuda öğürme ve kusmama çabası içindeyim bir anda bulanmaya başlıyo. Sağlıklı olsun bebişlerimiz canları sağ olsun inşallah bunada çok şükürBulantısı geçen var mı acaba? Ben baya kötüydüm inanki hayattan soğudum
İnşallah canımİnşallah canım senin de kalbine göre versin ben her gebeliğimde mide bulantısı ve kusmaktan müzdariptim o da geçince rahatlayacağım inşallah
Baktır mutlakaKızlar bana toxoplasma bakılmamış ne yapayım sizce bi dahaki kontrolüm 1 ay sonra ozaman kesin baktırayım mı?
Sadece rubellaya bakılmış kuzum doktor bakmadıysa gerek yoktur yo hemşire. 1ay sonraki kontrolümde hatırlatsam olmaz mı kiBaktır mutlakarubella, cmv, vdrl bakilmadiysa onlara da baktır.
Belki de bakmıştır ama sonuç geç çıkıyor da olabilir canım. 1 haftaya falan çıkmazsa diğer kontrolünde mutlaka hatırlat doktoruna. Rubella baktıysa toksoplazma ve diğerlerine de bakmıştır diye düşünüyorum ama belli olmaz tabi. Hemşireye de bakma sen, doktor gerekli görmemiştir diye birşey yok. Ya unutmuştur, ya da daha sonucu çıkmamış olabilir canım.Kızlar bana toxoplasma bakılmamış ne yapayım sizce bi dahaki kontrolüm 1 ay sonra ozaman kesin baktırayım mı?
Yok canım arayıp sordum bakılan her şeyin sonucu çıkmış. Onları istememiş. Bir ay sonra kontrolüm var ozamana kadar bekleyeceğim gele gide korona kapmak istemiyorum birde oğlum var evde çünkü. Bir ay boyunca bir şey olmaz inşallahBelki de bakmıştır ama sonuç geç çıkıyor da olabilir canım. 1 haftaya falan çıkmazsa diğer kontrolünde mutlaka hatırlat doktoruna. Rubella baktıysa toksoplazma ve diğerlerine de bakmıştır diye düşünüyorum ama belli olmaz tabi. Hemşireye de bakma sen, doktor gerekli görmemiştir diye birşey yok. Ya unutmuştur, ya da daha sonucu çıkmamış olabilir canım.
Bende çok kötüydüm ama gece yatmadan 1 tane prilam içiyorum. Arada kokulara öğürsem de kusmuyorum en azından yemek yiyebiliyorum.Bulantısı geçen var mı acaba? Ben baya kötüydüm inanki hayattan soğudum
Ben genelde kötü oluyorum.ama bir kaç gündür iki üç saat rahat ettiğim olmaya başladı. 11. Haftama girdik bugün.Bulantısı geçen var mı acaba? Ben baya kötüydüm inanki hayattan soğudum
Birşey olmaz canım Allahım izniyle. Sebze meyveleri yeşillikler sirkeli suda beklet. Çiğ ete filan dokununca ellerini, bıçağı, tahtayı filan yıka. Birşeycik olmaz Allahın izniyleYok canım arayıp sordum bakılan her şeyin sonucu çıkmış. Onları istememiş. Bir ay sonra kontrolüm var ozamana kadar bekleyeceğim gele gide korona kapmak istemiyorum birde oğlum var evde çünkü. Bir ay boyunca bir şey olmaz inşallah
bu testleri ne için istediniz acaba kızlar bana henüz test olarak tam kan sayımı yapılmıştı başka bişey yapılmadı merak ettimBirşey olmaz canım Allahım izniyle. Sebze meyveleri yeşillikler sirkeli suda beklet. Çiğ ete filan dokununca ellerini, bıçağı, tahtayı filan yıka. Birşeycik olmaz Allahın izniyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?