- 14 Ekim 2020
- 3.614
- 6.961
- 88
Doktor rutin test olarak yapıyormuş canım. Rubella, hcv, toksoplazma falan. 4-5 tüp kan alıp bakıyor. Sen kaçıncı haftada sın şuan, vakti gelince doktorun mutlaka ister. Ama istersen kontrole gidince sende sor bibu testleri ne için istediniz acaba kızlar bana henüz test olarak tam kan sayımı yapılmıştı başka bişey yapılmadı merak ettim
geçmiş olsun canım nasılsın şimdi bence her türlü git doktora kontrol etsin progesteron kullanıyor musun ?9+0 dayim kizlar. Biraz once tuvalete girdim tuvaley kagidina kirmizi leke geldi. Doktoru aradim bekleyelim artarsa gel dedi. Isteyim moralim cok bozuldu ☹
İzin vermezler mi canım iş yerinden? Bir acile görünsen en azından, için rahatlamış olurdu9+0 dayim kizlar. Biraz once tuvalete girdim tuvaley kagidina kirmizi leke geldi. Doktoru aradim bekleyelim artarsa gel dedi. Isteyim moralim cok bozuldu ☹
Bas donmesi normal kuzum.Kızlar baş dönmesi yaşayan var mı? Birkaç gündür çok halsizim, başım dönüyor sürekli. Tuzlu ayran içtim ama aynı gibi hâlâ. Vitamin değerlerim düşmüş olabilir mi yoksa olağan bir durum mu acaba? Elim kolum kalkmıyor, sıfır enerjim var resmen.
10+1 bugün canımDoktor rutin test olarak yapıyormuş canım. Rubella, hcv, toksoplazma falan. 4-5 tüp kan alıp bakıyor. Sen kaçıncı haftada sın şuan, vakti gelince doktorun mutlaka ister. Ama istersen kontrole gidince sende sor bi
Tuzlu ayran içtim, biraz iyi geldi ama uzandığım yerden etraf dönüyor, kafam dönüyor sanki kendi kendineBas donmesi normal kuzum.
Progesteron hormonu tansiyonu dusurup bas donmesi yapabiliyor.
Bunun dışında kasıkta bulunan bi sinir var. Belden aşağıya kan akışımız arttığı için o sinire damarın yaptığı basinc artıyor ve bu da bas donmesi yapabiliyor.
Bir dahaki kontrolde doktor testleri yapar büyük ihtimal canım. Sen yine de hatırlat10+1 bugün canım
Selam. Ben de geçen hafta 7+2 ken kananam oldu hematoma yaranmış 3gün hastanede yatdım progestan azmış pruloton depot ve biogest kullanıyorum.Herkese merhaba ..Ben de 7+4 üm ikiz gebelik 10 gündür sürekli kahverengi lekelenmem var ..rahimde kanama alanı oluşmuş dinleniyorum evde sürekli ..estrofem ve Lutinus devam ediyorum..çok endişeleniyorum artacak diye..size doktorunuz sebebi ne demişti ?
Tesekkurler. Bi degisiklik yok korkudan tuvalete gidemiyorum ☹kullanmiyorum progesteron vermedi hic doktor. Doktor 1saat 15 dak uzakta yol da donemecli daha kotu de olabilir doktor da gelme dedi diye gitmedimgeçmiş olsun canım nasılsın şimdi bence her türlü git doktora kontrol etsin progesteron kullanıyor musun ?
Acilde ultrason fln varmidirki? Ben ilcede yasiyorum. Saglik olarak cok kotu kontrollere bile baska ilceye gidiyorum. Burdaki acilde alet oldugunu hic sanmiyorumİzin vermezler mi canım iş yerinden? Bir acile görünsen en azından, için rahatlamış olurdu
Belki olur canım belli olmaz. İçin rahatlar git istersen. Şimdi nasıl varmı hala leke?Acilde ultrason fln varmidirki? Ben ilcede yasiyorum. Saglik olarak cok kotu kontrollere bile baska ilceye gidiyorum. Burdaki acilde alet oldugunu hic sanmiyorum
Simdi baktim yoktu. Ins gecmistir YarabbimBelki olur canım belli olmaz. İçin rahatlar git istersen. Şimdi nasıl varmı hala leke?
Geçmiş olsun ..biogest 200 mg mı ağızdan mı alıyorsunuz , proluton depot kaç günde bir önerdi doktorunuz ?Selam. Ben de geçen hafta 7+2 ken kananam oldu hematoma yaranmış 3gün hastanede yatdım progestan azmış pruloton depot ve biogest kullanıyorum.
Bende 2lide normal çıkmıştı haftası büyük diye istedi dr genetik test şimdi önlem amaçlı kan sulandırıcı iğne hap ve progestan verdi siz kullanıyor musunuzI
Ben 20 haftalik yaptım dusuk ve ikili testim yüksek oranda sıkıntılı çıkmıştı ultradyondada anormallikler vardı gelişim geriliği vardı ama ben genetik test isteyince gerek yok dediler şuan yine hamileyim ve içimde korku hala var
Aa evet ben kendime yapılan genetik test diye anladımsanirim arkadasin dedigi bebege yapilan bir test.sizin yaptirdiginiz anneye babaya bakilan..bende genetik test yaptirmistim dusuklerden sonra ucret odemedim.bebege yapilan cok pahali oluyor devlet yapmiyor bildigim kadariyla
Evet kan pıhtılaşmasından şüphelendi dr ama genetik test normal çıktı.. Bebeğim patoloji de incelendi ordada herhangi bir şey çıkmadı nedeni bilmiyoruz..acaba seninkisi düşüğü araştırmak için miydi? bana söylenen testte bebeğin sağlık durumu ile ilgili bilgi veriyormuş.
Ultrasonla bakıyorlar canım dr radyoloji ye yolluyor orda ki dr söylemişti..Çalışanlara daha zor canım Rabbim kolaylık versin
Prilam benim sağ kolum gibi oldu, onsuz naparım bilmiyorum
Canım nedir durumun, doktora gittin mi?
İnşallah kalp atışını duyarsın canım. Böyle kürtaja alıccam diyip sonra kalp atışı duyan çok anne var. İnşallah sende onlardan biri olursun, dualarımız seninle
Ben ilaçsız duramadım canım. Hiç yemek yiyemiyorum prilam olmadan. Son bir haftadır uyku ve yorgunluk var. Ben ya prilam ya da folidace folikasitten diye düşündüm ama yüksek ihtimal prilam yüzünde. Benim de akşamları yoğunlaştı kusma ve bulantı.
Ben şuan 11+4üm. Doktor folik asiti ne zaman bıraktırıyor ki canım acaba? Kendi başıma bıraksam birşey olur mu acaba?
Canım benim bildiğim riskli gebeliklerde veya tüp bebek gebeliklerde yapıyorlar. Harici kendi parasıyla yaptıranlar da oluyor,kendi isteğiyle. İmkan olsa yaptırmak isterim ama risk görüşmeden yaptırmak çok pahalı geliyor
Daha önce bir arkadaşımız da söylemişti ama, kandan mı bakıyor yoksa ultrasonda mı bakıyor canım, nasıl oluyor cinsiyete bakma işi?
İnşallah canım dinlen bol bol, Rabbim şifa versinSimdi baktim yoktu. Ins gecmistir Yarabbim
Bende yarın gideceğim, bakalım ne diyecekUltrasonla bakıyorlar canım dr radyoloji ye yolluyor orda ki dr söylemişti..
Bende yarın gideceğim canım, ne diyecek bakalım.Kizlar bgn doktora gittim ultrasonda ense kalınlığı fln olcmedi hiç ikili test yaptircakmisin dedi yok dedim ondna mi olcmedi ilk hamilelifimdede yaptırmadım ama doktor ultrasonda olcmustu enazindan sizde nasıl oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?