2021 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    285
bu testleri ne için istediniz acaba kızlar bana henüz test olarak tam kan sayımı yapılmıştı başka bişey yapılmadı merak ettim
Doktor rutin test olarak yapıyormuş canım. Rubella, hcv, toksoplazma falan. 4-5 tüp kan alıp bakıyor. Sen kaçıncı haftada sın şuan, vakti gelince doktorun mutlaka ister. Ama istersen kontrole gidince sende sor bi

Kızlar baş dönmesi yaşayan var mı? Birkaç gündür çok halsizim, başım dönüyor sürekli. Tuzlu ayran içtim ama aynı gibi hâlâ. Vitamin değerlerim düşmüş olabilir mi yoksa olağan bir durum mu acaba? Elim kolum kalkmıyor, sıfır enerjim var resmen.

9+0 dayim kizlar. Biraz once tuvalete girdim tuvaley kagidina kirmizi leke geldi. Doktoru aradim bekleyelim artarsa gel dedi. Isteyim moralim cok bozuldu ☹
geçmiş olsun canım nasılsın şimdi bence her türlü git doktora kontrol etsin progesteron kullanıyor musun ?

Bas donmesi normal kuzum.
Progesteron hormonu tansiyonu dusurup bas donmesi yapabiliyor.
Bunun dışında kasıkta bulunan bi sinir var. Belden aşağıya kan akışımız arttığı için o sinire damarın yaptığı basinc artıyor ve bu da bas donmesi yapabiliyor.

Tuzlu ayran içtim, biraz iyi geldi ama uzandığım yerden etraf dönüyor, kafam dönüyor sanki kendi kendine
10+1 bugün canım
Bir dahaki kontrolde doktor testleri yapar büyük ihtimal canım. Sen yine de hatırlat

Selam. Ben de geçen hafta 7+2 ken kananam oldu hematoma yaranmış 3gün hastanede yatdım progestan azmış pruloton depot ve biogest kullanıyorum.

geçmiş olsun canım nasılsın şimdi bence her türlü git doktora kontrol etsin progesteron kullanıyor musun ?
Tesekkurler. Bi degisiklik yok korkudan tuvalete gidemiyorum ☹kullanmiyorum progesteron vermedi hic doktor. Doktor 1saat 15 dak uzakta yol da donemecli daha kotu de olabilir doktor da gelme dedi diye gitmedim

Bende 2lide normal çıkmıştı haftası büyük diye istedi dr genetik test şimdi önlem amaçlı kan sulandırıcı iğne hap ve progestan verdi siz kullanıyor musunuz

sanirim arkadasin dedigi bebege yapilan bir test.sizin yaptirdiginiz anneye babaya bakilan..bende genetik test yaptirmistim dusuklerden sonra ucret odemedim.bebege yapilan cok pahali oluyor devlet yapmiyor bildigim kadariyla
Aa evet ben kendime yapılan genetik test diye anladım

acaba seninkisi düşüğü araştırmak için miydi? bana söylenen testte bebeğin sağlık durumu ile ilgili bilgi veriyormuş.
Evet kan pıhtılaşmasından şüphelendi dr ama genetik test normal çıktı.. Bebeğim patoloji de incelendi ordada herhangi bir şey çıkmadı nedeni bilmiyoruz..

Ultrasonla bakıyorlar canım dr radyoloji ye yolluyor orda ki dr söylemişti..

Kizlar bgn doktora gittim ultrasonda ense kalınlığı fln olcmedi hiç ikili test yaptircakmisin dedi yok dedim ondna mi olcmedi ilk hamilelifimdede yaptırmadım ama doktor ultrasonda olcmustu enazindan sizde nasıl oldu

Simdi baktim yoktu. Ins gecmistir Yarabbim
İnşallah canım dinlen bol bol, Rabbim şifa versin
Ultrasonla bakıyorlar canım dr radyoloji ye yolluyor orda ki dr söylemişti..
Bende yarın gideceğim, bakalım ne diyecek
Kizlar bgn doktora gittim ultrasonda ense kalınlığı fln olcmedi hiç ikili test yaptircakmisin dedi yok dedim ondna mi olcmedi ilk hamilelifimdede yaptırmadım ama doktor ultrasonda olcmustu enazindan sizde nasıl oldu
Bende yarın gideceğim canım, ne diyecek bakalım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…