Ben de öyleyim kayıplar yüzünden..Eğer kendinizi tutabilirseniz 6. haftadan önce gitmeyin bence..Ben öyle planlamıştım ama dayanamadım 5te de gittim kese ve yolk sac gördük sadece, bugün de ölçüme göre tam 6 haftalık çıktı,birkaç gün geri adet günüme göre ama bu haftalarda böyle oynamalar olabiliyormuş, haftaya tekrar bakacağızKaç haftalık oldunuz tam canım çok sevindim darısı başıma bende çok streslıyım kayıplardan sonra kullandığım ilk iğne tedavim çok korkuyorum ve aklım hep orda kalbinin attığını duymak istiyorumben 4+3 ne zaman gidiyim sizce Dr a gittim ilaç yazdırdım henüz görünmez die bakamadı
Tamam canım ben bekleyeceğim ay sonuna aldım randevu galiba en güzeli beklemekBen de öyleyim kayıplar yüzünden..Eğer kendinizi tutabilirseniz 6. haftadan önce gitmeyin bence..Ben öyle planlamıştım ama dayanamadım 5te de gittim kese ve yolk sac gördük sadece, bugün de ölçüme göre tam 6 haftalık çıktı,birkaç gün geri adet günüme göre ama bu haftalarda böyle oynamalar olabiliyormuş, haftaya tekrar bakacağız
Yok canım doktora sormadan bırakmam zaten. Gidince danışayım en iyisi, en doğrusunu o söyler.Canım ben bırak demedim prilam da folikasit sayılıyormuş fazla içmen sıkıntı olabilir diye söylemek istedim doktor prilam içiyorsan başka folikasit içme dedi doktoruna sor fazla içme
Hayırlı olsun, sağlıkla ilerlesin gebeliğin inşallahÇok şükür bugün duydukİnşallah sağlıkla ilerler Darısıı başınıza Bu arada kabızlık geçen haftalar kadar zorlamıyor beni, sanırım vücut biraz alıştı
Ah bu lekelenmeler bende de 5.haftada başladı hala devam ediyor .progesteron kullanıyorum dinleniyorum sürekli ..coraspin benimde kesildi oksapara devam ediyorum..ne zaman kesilecek bilmiyorum doktorunuz ne dedi bu lekelenmeler için ?İnşallah hepimiz hepimiz sağlıkla kucağımıza alırız.Kan sulandırıcılar bende lekelenme yapıyor hapı kesti ama iğneye devam ediyorum . Gerçi lekelenmelere alıştım artık 5.haftadan beri var çünkü .Bu ara bende yorgunluk yapınca bende ayaklarımı yüksekte olacak şekilde uzanıyorum .
Benim de tüp bebekTüp bebek ekim anneleri var mı bu grupta acaba merak ettim
Ekim ayı tüp bebek diye bir grup mu kursak ben bilmiyorum nasıl olacak.sizin naail gidiyor kacinci haftadasınız sıkıntılarınız var mı.Benim de tüp bebek
Ne yazık ki bebeği kaybettik. Benim öncesinde 4.5cm idi ama doktor risklerden bahsetmedi. Gebe kalınca başka doktora kontrole gittiğimde ilk muayanede miyom 7cm olmuştu keşke daha önce alınsaydı dedi. İkinci kontrolde de kalp atışı duyamadi ve bebegin gelişimi de durmuştu 8hafta olmasi gerekirken 6.5haftada kalmış. Önceki doktor progestan vermişti 3ay kullandim ve o da miyomu büyütmüş dedi doktorum. Biraz uzun yazdım kusura bakmayın. Operasyon geçireli 15gun oldu ama anca şimdi normale dönüyor gibiyim. Herkese sağlıklı bir gebelik ve yavruları saglikla kucaga almalarını dilerimMerhabalar bende de 14. Haftada 2,8 cm çapında miyom çıktı hamilelik öncesinde yoktu sizin sürecini nasıl ilerliyor doktor ne dedi acaba
Ben de kan sulandırıcı kullanıyorum iğne ve hap olarak Ama benim bildiğim lekelenme olduğunda ara vermek gerektiğiAh bu lekelenmeler bende de 5.haftada başladı hala devam ediyor .progesteron kullanıyorum dinleniyorum sürekli ..coraspin benimde kesildi oksapara devam ediyorum..ne zaman kesilecek bilmiyorum doktorunuz ne dedi bu lekelenmeler için ?
Çok üzüldüm benim de bu şekilde bir kaybım oldu geçen sene neler hissettiklerinizi anlayabiliyorum,çok zor.. Rabbim cennetinde buluştursun sizi inşallahNe yazık ki bebeği kaybettik. Benim öncesinde 4.5cm idi ama doktor risklerden bahsetmedi. Gebe kalınca başka doktora kontrole gittiğimde ilk muayanede miyom 7cm olmuştu keşke daha önce alınsaydı dedi. İkinci kontrolde de kalp atışı duyamadi ve bebegin gelişimi de durmuştu 8hafta olmasi gerekirken 6.5haftada kalmış. Önceki doktor progestan vermişti 3ay kullandim ve o da miyomu büyütmüş dedi doktorum. Biraz uzun yazdım kusura bakmayın. Operasyon geçireli 15gun oldu ama anca şimdi normale dönüyor gibiyim. Herkese sağlıklı bir gebelik ve yavruları saglikla kucaga almalarını dilerim
Çok üzüldüm Rabbim sabır versinNe yazık ki bebeği kaybettik. Benim öncesinde 4.5cm idi ama doktor risklerden bahsetmedi. Gebe kalınca başka doktora kontrole gittiğimde ilk muayanede miyom 7cm olmuştu keşke daha önce alınsaydı dedi. İkinci kontrolde de kalp atışı duyamadi ve bebegin gelişimi de durmuştu 8hafta olmasi gerekirken 6.5haftada kalmış. Önceki doktor progestan vermişti 3ay kullandim ve o da miyomu büyütmüş dedi doktorum. Biraz uzun yazdım kusura bakmayın. Operasyon geçireli 15gun oldu ama anca şimdi normale dönüyor gibiyim. Herkese sağlıklı bir gebelik ve yavruları saglikla kucaga almalarını dilerim
evet gittim idrar tahlili yapti kulturu de yapti, birkac gune cikacakmis sonuclar. eger ayaktayken agri giriyorsa korkma agri normal dedi sizin de bilginize canim ise yarayabilir. ben ayaklarimi usutuyorum sanirim hep ayaklarim usuyor corapla terlikle bile.Çalışanlara daha zor canım Rabbim kolaylık versin
Prilam benim sağ kolum gibi oldu, onsuz naparım bilmiyorum
Canım nedir durumun, doktora gittin mi?
İnşallah kalp atışını duyarsın canım. Böyle kürtaja alıccam diyip sonra kalp atışı duyan çok anne var. İnşallah sende onlardan biri olursun, dualarımız seninle
Ben ilaçsız duramadım canım. Hiç yemek yiyemiyorum prilam olmadan. Son bir haftadır uyku ve yorgunluk var. Ben ya prilam ya da folidace folikasitten diye düşündüm ama yüksek ihtimal prilam yüzünde. Benim de akşamları yoğunlaştı kusma ve bulantı.
Ben şuan 11+4üm. Doktor folik asiti ne zaman bıraktırıyor ki canım acaba? Kendi başıma bıraksam birşey olur mu acaba?
Canım benim bildiğim riskli gebeliklerde veya tüp bebek gebeliklerde yapıyorlar. Harici kendi parasıyla yaptıranlar da oluyor,kendi isteğiyle. İmkan olsa yaptırmak isterim ama risk görüşmeden yaptırmak çok pahalı geliyor
Daha önce bir arkadaşımız da söylemişti ama, kandan mı bakıyor yoksa ultrasonda mı bakıyor canım, nasıl oluyor cinsiyete bakma işi?
Amin inşallah canıminşallah hayırlı haberler alırsın
Ben varım :)Tüp bebek ekim anneleri var mı bu grupta acaba merak ettim
Ben yumurta takibi ile hamile kaldım eğer olmasaydı çatlatma iğnesi vurulacaktı. Doktor 14 gün sonra belli olur demişti. Erken test yaptım negatif çıktı adet gecikmesi oldu 4.günü çift çizgi gördüm çok şükür. Sarı akıntı bende de oldu hemen hamile miyim diye düşünmüştüm çünkü ilk çocuğumda sarı akıntı belirtilerden biriydi. Stres yapmayın inşallah hayırlı haberi alırsınız.bugün çatlatma iğnesi olalı 12. günüm ve erken gebelik testim negatif çıktı. bu şekilde olup sonra pozitife dönen var mı? adetime 3 gün var ama adet belirtileri de başladı sarı renkte de akıntım var
biraz olsun içimi rahatlattınız çok teşekkür ederim. peki kaçıncı gün testi yaptığınızda negatif çıkmıştı? bir de öncesinde adet olacak gibi belirtiler var mıydıBen yumurta takibi ile hamile kaldım eğer olmasaydı çatlatma iğnesi vurulacaktı. Doktor 14 gün sonra belli olur demişti. Erken test yaptım negatif çıktı adet gecikmesi oldu 4.günü çift çizgi gördüm çok şükür. Sarı akıntı bende de oldu hemen hamile miyim diye düşünmüştüm çünkü ilk çocuğumda sarı akıntı belirtilerden biriydi. Stres yapmayın inşallah hayırlı haberi alırsınız.
Ben 10 gün sonra bakmıştım ama doktor olumlu konuşunca olacak gibi hissedip adetimin gecikmesini bekledim öyle de oldu. Polikistik olduğumu öğrendim adetlerim sancısız olmaya başladığı için belirti olmadı sadece gecikme ve sarı akıntı oldu bende.biraz olsun içimi rahatlattınız çok teşekkür ederim. peki kaçıncı gün testi yaptığınızda negatif çıkmıştı? bir de öncesinde adet olacak gibi belirtiler var mıydı
Benim deBenim de tüp bebek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?