2021 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    285
Ben de öyleyim kayıplar yüzünden..Eğer kendinizi tutabilirseniz 6. haftadan önce gitmeyin bence..Ben öyle planlamıştım ama dayanamadım 5te de gittim kese ve yolk sac gördük sadece, bugün de ölçüme göre tam 6 haftalık çıktı,birkaç gün geri adet günüme göre ama bu haftalarda böyle oynamalar olabiliyormuş, haftaya tekrar bakacağız

Tamam canım ben bekleyeceğim ay sonuna aldım randevu galiba en güzeli beklemek bulantın varmı benim henüz başlamadı normal dimi sadece kabızlık bel ve bacağa vuran bir ağrı var ve öğlende bir uyku oluyor

Canım ben bırak demedim prilam da folikasit sayılıyormuş fazla içmen sıkıntı olabilir diye söylemek istedim doktor prilam içiyorsan başka folikasit içme dedi doktoruna sor fazla içme
Yok canım doktora sormadan bırakmam zaten. Gidince danışayım en iyisi, en doğrusunu o söyler.
Çok şükür bugün duyduk İnşallah sağlıkla ilerler Darısıı başınıza Bu arada kabızlık geçen haftalar kadar zorlamıyor beni, sanırım vücut biraz alıştı
Hayırlı olsun, sağlıkla ilerlesin gebeliğin inşallah lifli gıdalar iyi gelir belki canım, kayısı da tüketebilirsin. Bende kabızlığın aksine ishal yapmıştı. Gebelikten mi bilmiyorum ama.

Ah bu lekelenmeler bende de 5.haftada başladı hala devam ediyor .progesteron kullanıyorum dinleniyorum sürekli ..coraspin benimde kesildi oksapara devam ediyorum..ne zaman kesilecek bilmiyorum doktorunuz ne dedi bu lekelenmeler için ?

Merhabalar bende de 14. Haftada 2,8 cm çapında miyom çıktı hamilelik öncesinde yoktu sizin sürecini nasıl ilerliyor doktor ne dedi acaba
Ne yazık ki bebeği kaybettik. Benim öncesinde 4.5cm idi ama doktor risklerden bahsetmedi. Gebe kalınca başka doktora kontrole gittiğimde ilk muayanede miyom 7cm olmuştu keşke daha önce alınsaydı dedi. İkinci kontrolde de kalp atışı duyamadi ve bebegin gelişimi de durmuştu 8hafta olmasi gerekirken 6.5haftada kalmış. Önceki doktor progestan vermişti 3ay kullandim ve o da miyomu büyütmüş dedi doktorum. Biraz uzun yazdım kusura bakmayın. Operasyon geçireli 15gun oldu ama anca şimdi normale dönüyor gibiyim. Herkese sağlıklı bir gebelik ve yavruları saglikla kucaga almalarını dilerim

Ah bu lekelenmeler bende de 5.haftada başladı hala devam ediyor .progesteron kullanıyorum dinleniyorum sürekli ..coraspin benimde kesildi oksapara devam ediyorum..ne zaman kesilecek bilmiyorum doktorunuz ne dedi bu lekelenmeler için ?
Ben de kan sulandırıcı kullanıyorum iğne ve hap olarak Ama benim bildiğim lekelenme olduğunda ara vermek gerektiği

Çok üzüldüm benim de bu şekilde bir kaybım oldu geçen sene neler hissettiklerinizi anlayabiliyorum,çok zor.. Rabbim cennetinde buluştursun sizi inşallah

Çok üzüldüm Rabbim sabır versin
Inşallah en kısa zamanda sağlıklı gebelik nasip etsin

evet gittim idrar tahlili yapti kulturu de yapti, birkac gune cikacakmis sonuclar. eger ayaktayken agri giriyorsa korkma agri normal dedi sizin de bilginize canim ise yarayabilir. ben ayaklarimi usutuyorum sanirim hep ayaklarim usuyor corapla terlikle bile.

bugün çatlatma iğnesi olalı 12. günüm ve erken gebelik testim negatif çıktı. bu şekilde olup sonra pozitife dönen var mı? adetime 3 gün var ama adet belirtileri de başladı sarı renkte de akıntım var

Ben yumurta takibi ile hamile kaldım eğer olmasaydı çatlatma iğnesi vurulacaktı. Doktor 14 gün sonra belli olur demişti. Erken test yaptım negatif çıktı adet gecikmesi oldu 4.günü çift çizgi gördüm çok şükür. Sarı akıntı bende de oldu hemen hamile miyim diye düşünmüştüm çünkü ilk çocuğumda sarı akıntı belirtilerden biriydi. Stres yapmayın inşallah hayırlı haberi alırsınız.

biraz olsun içimi rahatlattınız çok teşekkür ederim. peki kaçıncı gün testi yaptığınızda negatif çıkmıştı? bir de öncesinde adet olacak gibi belirtiler var mıydı

biraz olsun içimi rahatlattınız çok teşekkür ederim. peki kaçıncı gün testi yaptığınızda negatif çıkmıştı? bir de öncesinde adet olacak gibi belirtiler var mıydı
Ben 10 gün sonra bakmıştım ama doktor olumlu konuşunca olacak gibi hissedip adetimin gecikmesini bekledim öyle de oldu. Polikistik olduğumu öğrendim adetlerim sancısız olmaya başladığı için belirti olmadı sadece gecikme ve sarı akıntı oldu bende.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…