2021 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    285
9+0 dayim kizlar. Biraz once tuvalete girdim tuvaley kagidina kirmizi leke geldi. Doktoru aradim bekleyelim artarsa gel dedi. Isteyim moralim cok bozuldu ☹
Korkma allahin izniyle bir sey yok olmazda insallah. 5.haftadan beri kanama ve lekelenme var bende. Acile gidince bir sey yapmiyorlar . Cok fazla olunca da hemen gel diyorlar. Doktor kontrolunu one cek doktorunuz baksin tabi o ayri. Bolca dinlen stres yapma. Yiyecek lokmasi varsa bu dunyada sen naparsan yap o bebek dogacak. İnsallah guzel sonuclanacak

Şey diye biliyorum canım.annenim vücudunda %40 kan hacmi artarmış bebeğe kan gitsin diye bu 2. Trimestır da baş dönmesi yaşarsınız diye okumuştum..

Merhaba hanımlar.ben 11+4 gundeyim.bugun cinsiyet öğrenebilirim belki dedim ama sırtını döndü göremedik sizlerin bir tahmini var mı :)

Eklentiler

• IMG_20210319_115733.webp
    38,6 KB · Görüntüleme: 88
Tesekkurler ins bebislerimizin yiyecek lokmalari vardir da biz de saglikla yanarinda oluruz

Bugün tam 11 haftalık gebeyim ve mide bulantım biranda bitti gibi. Sizler ne durumdasınız. Çok zorlanırken birden böyle değişim endişe ettirdi ne yalan söyliyim. 11.haftada biten varmı bulantısı?
benim daha önceden bir anda belirtim kesilmişti ama şuanda hala midem bulanıyor
Ben sırf bu yüzden doktora gitmiştim doktor bana böyle bir anda belirti kesildi diye korkmayın demişti.
7 veya 8. haftamdaydım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…