- 2 Mayıs 2018
- 72
- 46
- 38
Sen ikili test yaptircakmisin cnmİnşallah canım dinlen bol bol, Rabbim şifa versin
Bende yarın gideceğim, bakalım ne diyecek
Bende yarın gideceğim canım, ne diyecek bakalım.
Yaptırmaya karar verdim canım. Sen?Sen ikili test yaptircakmisin cnm
Benim de, ayni seyi dusunuyordum sizinle vallahiKızlar bana toxoplasma bakılmamış ne yapayım sizce bi dahaki kontrolüm 1 ay sonra ozaman kesin baktırayım mı?
ben rahatladım çok şükür sadece arada iştahsızlık gibi bi miğde bulanıklıgı oluyor yediğimde toparlanıyorumBulantısı geçen var mı acaba? Ben baya kötüydüm inanki hayattan soğudum
Bir dahaki kontrolüm de hatırlatmaya karar verdim kuzu yoksa gidr gele korona kapıcam Allah korusunBenim de, ayni seyi dusunuyordum sizinle vallahi
Korkma allahin izniyle bir sey yok olmazda insallah. 5.haftadan beri kanama ve lekelenme var bende. Acile gidince bir sey yapmiyorlar . Cok fazla olunca da hemen gel diyorlar. Doktor kontrolunu one cek doktorunuz baksin tabi o ayri. Bolca dinlen stres yapma. Yiyecek lokmasi varsa bu dunyada sen naparsan yap o bebek dogacak. İnsallah guzel sonuclanacak9+0 dayim kizlar. Biraz once tuvalete girdim tuvaley kagidina kirmizi leke geldi. Doktoru aradim bekleyelim artarsa gel dedi. Isteyim moralim cok bozuldu ☹
Yok şuan hiçbirşey kullanmıyorumBende 2lide normal çıkmıştı haftası büyük diye istedi dr genetik test şimdi önlem amaçlı kan sulandırıcı iğne hap ve progestan verdi siz kullanıyor musunuz
Şey diye biliyorum canım.annenim vücudunda %40 kan hacmi artarmış bebeğe kan gitsin diye bu 2. Trimestır da baş dönmesi yaşarsınız diye okumuştum..Kızlar baş dönmesi yaşayan var mı? Birkaç gündür çok halsizim, başım dönüyor sürekli. Tuzlu ayran içtim ama aynı gibi hâlâ. Vitamin değerlerim düşmüş olabilir mi yoksa olağan bir durum mu acaba? Elim kolum kalkmıyor, sıfır enerjim var resmen.
canım hala mide bulantım geçmedi 3-4 ay içinde geçiyormuş aç kalmamaya çalışıyorumben rahatladım çok şükür sadece arada iştahsızlık gibi bi miğde bulanıklıgı oluyor yediğimde toparlanıyorum
Yok ben yaptırmadımYaptırmaya karar verdim canım. Sen?
Bana da bakabilirmisiniz
TesekkurlerKorkma allahin izniyle bir sey yok olmazda insallah. 5.haftadan beri kanama ve lekelenme var bende. Acile gidince bir sey yapmiyorlar . Cok fazla olunca da hemen gel diyorlar. Doktor kontrolunu one cek doktorunuz baksin tabi o ayri. Bolca dinlen stres yapma. Yiyecek lokmasi varsa bu dunyada sen naparsan yap o bebek dogacak. İnsallah guzel sonuclanacak
benim daha önceden bir anda belirtim kesilmişti ama şuanda hala midem bulanıyorBugün tam 11 haftalık gebeyim ve mide bulantım biranda bitti gibi. Sizler ne durumdasınız. Çok zorlanırken birden böyle değişim endişe ettirdi ne yalan söyliyim. 11.haftada biten varmı bulantısı?
canım daha çok erken sanırım genelde yanılma payı oluyorBana da bakabilirmisiniz
11+4 gün.belki anlaşılır diye atıyım dedim :) merak işte.birdahaki hafta yeniden gidicem kontrolecanım daha çok erken sanırım genelde yanılma payı oluyor
bende doktora soracağım
bende bu hafta gideceğim bende bir sorarım :)11+4 gün.belki anlaşılır diye atıyım dedim :) merak işte.birdahaki hafta yeniden gidicem kontrole
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?