- 8 Şubat 2021
- 75
- 86
- 3
- 28
Kesinlikle beni anlatmışsınız yaa sanki dolap yasaklı bölgem gibi ne zaman açsam öğürüyorum tiksiniyorum. Açken de midem sanki daha çok bulanıyor gibi ama yemekte yiyemiyorum valla halsizlik baş dönmesi resmen yataktan kalkmaya mecalim yokKızlar buzdolabından tiksinen var mı? Bulantılar başladığından beri buzdolabı ile asla barışamadım. İçinde kokacak, ekşiyecek, çürüyecek birşey yok. Açıkta yiyecek yok. Ama inanılmaz kokuyor. Açmamla öğürmem, kusmam bir oluyor. Eşime soruyorum, kokmuyor diyor. Nasıl gider bu buzdolabı kokusu? Akşam akşam tüm dolabı sildim, havalandırıyorum
Buzdolabı ve yeni yıkanmış çamaşırlar çok iğrenç kokuyor ayy bide apartmana girince komşuların yaptığı yemekler kapıyı açmamla öğürmem bir oluyorKesinlikle beni anlatmışsınız yaa sanki dolap yasaklı bölgem gibi ne zaman açsam öğürüyorum tiksiniyorum. Açken de midem sanki daha çok bulanıyor gibi ama yemekte yiyemiyorum valla halsizlik baş dönmesi resmen yataktan kalkmaya mecalim yok
5.haftadan başladı benim, hâlâ çok şiddetli. İnşallah yaşamazsın kuzum, çok zor ciddenAy seninde mi var bulantı Allah yardımcın olsuninşallah tez zamanda biter. Ben hiç yaşamadım bulantı ben mi garibim acaba
Yeni sildim dolabı, baştan aşağı pakladım temizledim ama hâlâ kokuyorKesinlikle beni anlatmışsınız yaa sanki dolap yasaklı bölgem gibi ne zaman açsam öğürüyorum tiksiniyorum. Açken de midem sanki daha çok bulanıyor gibi ama yemekte yiyemiyorum valla halsizlik baş dönmesi resmen yataktan kalkmaya mecalim yok
Ben kendi pişirdiğim yemekten tiksiniyorum canım, başkası pişirirse sorun yok. Bazende aşağı katımın yemek kokusu benim mutfağa geliyor, ondan tiksiniyorumKedilervekitaplar canim buzdolabindan degil ama yemek piserken kokudan mahfoluyorum bir de son birkac gundur esime karsi da bir tiksinme basladi. Onumde uzerini degistigini gordugumde acilen oda degisiyorum. Boyle birsey yasayan var mi
Bende Maydonoz ve tavukben soğan ve soğanla yapilan herturlu sulu yemekten tiksindim.ne gormek ne yemek asla istemiyorum
O nasıl oluyor ki canım?Bir de kizlar benim kalcamda siyatik agrim basladi. Benim gibi erken donemde baslayan var mi
Parfum zaten hak getire5.haftadan başladı benim, hâlâ çok şiddetli. İnşallah yaşamazsın kuzum, çok zor cidden
Yeni sildim dolabı, baştan aşağı pakladım temizledim ama hâlâ kokuyorkesinlikle açlık daha kötü yapıyor canım. Yemek yiyemiyorsan bile meyve filan atmıştır, enerjini yerinde tutsun.
Ben kendi pişirdiğim yemekten tiksiniyorum canım, başkası pişirirse sorun yok. Bazende aşağı katımın yemek kokusu benim mutfağa geliyor, ondan tiksiniyorum
Benim parfüm korkularından da tiksinme başladı. Önceden eşimin çok sevdiğim parfümleri şimdi midemi bulandırıyor, adam üzerine sıkınca yanıma yaklaşmasın istiyorum
Tam sol bacagimi ileri atacakken kalca ortasindan yukari kalca uzerine kadar damar cekiliyor gibi oluyor topallatiyor canim cok aciyor canimO nasıl oluyor ki canım?
Bazen kendi kokusu bile gıcığıma gidiyor, o dereceParfum zaten hak getireölümüm olur
Hamilelikten dolayı mı acaba?Tam sol bacagimi ileri atacakken kalca ortasından, yukari kalca uzerine kadar damar cekiliyor gibi oluyor topallatiyor canim cok aciyor canim
Iste bende de ayni durum kokusundan kendisinden boyle bir tiksinme geliyor camasir makinesinde yikamak istiyorum cok da bakimlidir temizdir ama hislerim bu yondeBazen kendi kokusu bile gıcığıma gidiyor, o derece
Hamilelikten dolayı mı acaba?
Benim eşimde çok titizdir, ama işte bana batıyor şu sıra herşeyiIste bende de ayni durum kokusundan kendisinden boyle bir tiksinme geliyor camasir makinesinde yikamak istiyorum cok da bakimlidir temizdir ama hislerim bu yonde
Benim 2019 da yine ikiz gebeligim vardi onda da boyle olmustum sadece gebelikte oluyor canim ama normal zamanlarda temizlik yaptiktan sonraki birkac saat de olur gecerdi
Yok yok kasilma olsa magnezyum takviyesi de alirim kramp degil siyatik agrisi baska birsey .Benim eşimde çok titizdir, ama işte bana batıyor şu sıra herşeyi
Kasılma gibiyse sade madensuyu iç canım, hem mide bulantısına da iyi geliyormuş, hemde faydalı birşey.
Sor bakalım canım doktor daha iyisini söyler, bizimle de paylaşırsınYok yok kasilma olsa magnezyum takviyesi de alirim kramp degil siyatik agrisi baska birsey .
Soda hergun bir tane iciyorum. Her gun 2 kase yogurt 1 bardak sut tuketiyorum sabah kahvaltimi muhakkak yumurta ve peynir ile yapiyorum calsiyum ya da magnezyumdan degildirpazartesi perinatologa gidecem sorayim ona yine de
TamamdirSor bakalım canım doktor daha iyisini söyler, bizimle de paylaşırsın
Evet evet hatta geçende biri nasıl bir soğan kavurduysa valla üç gün burnumdan koku gitmedBuzdolabı ve yeni yıkanmış çamaşırlar çok iğrenç kokuyor ayy bide apartmana girince komşuların yaptığı yemekler kapıyı açmamla öğürmem bir oluyor
Aynı haftalarda benim de çok oluyordu. Özellikle hapşurunca ve yataktan kalkarken.Kızlar bir de benim kasıklarımda ara ara ağrılarım oluyor geriliyormuş gibi, sabah kalkınca da karnımda gaz sancısı gibi ağrım oluyor sizede oluyor mu yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?