2021 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    285
Kesinlikle beni anlatmışsınız yaa sanki dolap yasaklı bölgem gibi ne zaman açsam öğürüyorum tiksiniyorum. Açken de midem sanki daha çok bulanıyor gibi ama yemekte yiyemiyorum valla halsizlik baş dönmesi resmen yataktan kalkmaya mecalim yok

Buzdolabı ve yeni yıkanmış çamaşırlar çok iğrenç kokuyor ayy bide apartmana girince komşuların yaptığı yemekler kapıyı açmamla öğürmem bir oluyor

Ay seninde mi var bulantı Allah yardımcın olsun inşallah tez zamanda biter. Ben hiç yaşamadım bulantı ben mi garibim acaba
5.haftadan başladı benim, hâlâ çok şiddetli. İnşallah yaşamazsın kuzum, çok zor cidden
Yeni sildim dolabı, baştan aşağı pakladım temizledim ama hâlâ kokuyor kesinlikle açlık daha kötü yapıyor canım. Yemek yiyemiyorsan bile meyve filan atmıştır, enerjini yerinde tutsun.
Kedilervekitaplar canim buzdolabindan degil ama yemek piserken kokudan mahfoluyorum bir de son birkac gundur esime karsi da bir tiksinme basladi. Onumde uzerini degistigini gordugumde acilen oda degisiyorum. Boyle birsey yasayan var mi
Ben kendi pişirdiğim yemekten tiksiniyorum canım, başkası pişirirse sorun yok. Bazende aşağı katımın yemek kokusu benim mutfağa geliyor, ondan tiksiniyorum

Benim parfüm korkularından da tiksinme başladı. Önceden eşimin çok sevdiğim parfümleri şimdi midemi bulandırıyor, adam üzerine sıkınca yanıma yaklaşmasın istiyorum

ben soğan ve soğanla yapilan herturlu sulu yemekten tiksindim.ne gormek ne yemek asla istemiyorum
Bende Maydonoz ve tavuk tavuk delisi bir insandım, gece gündüz yesem bıkmazdım. Geçen gün tavuk haşladım, kapı pencere heryeri açtım kokusu çıkana kadar

Parfum zaten hak getire ölümüm olur

Bazen kendi kokusu bile gıcığıma gidiyor, o derece

Hamilelikten dolayı mı acaba?
Iste bende de ayni durum kokusundan kendisinden boyle bir tiksinme geliyor camasir makinesinde yikamak istiyorum cok da bakimlidir temizdir ama hislerim bu yonde

Benim 2019 da yine ikiz gebeligim vardi onda da boyle olmustum sadece gebelikte oluyor canim ama normal zamanlarda temizlik yaptiktan sonraki birkac saat de olur gecerdi

Benim eşimde çok titizdir, ama işte bana batıyor şu sıra herşeyi

Kasılma gibiyse sade madensuyu iç canım, hem mide bulantısına da iyi geliyormuş, hemde faydalı birşey.

Benim eşimde çok titizdir, ama işte bana batıyor şu sıra herşeyi

Kasılma gibiyse sade madensuyu iç canım, hem mide bulantısına da iyi geliyormuş, hemde faydalı birşey.
Yok yok kasilma olsa magnezyum takviyesi de alirim kramp degil siyatik agrisi baska birsey .
Soda hergun bir tane iciyorum. Her gun 2 kase yogurt 1 bardak sut tuketiyorum sabah kahvaltimi muhakkak yumurta ve peynir ile yapiyorum calsiyum ya da magnezyumdan degildir pazartesi perinatologa gidecem sorayim ona yine de

Sor bakalım canım doktor daha iyisini söyler, bizimle de paylaşırsın

Buzdolabı ve yeni yıkanmış çamaşırlar çok iğrenç kokuyor ayy bide apartmana girince komşuların yaptığı yemekler kapıyı açmamla öğürmem bir oluyor
Evet evet hatta geçende biri nasıl bir soğan kavurduysa valla üç gün burnumdan koku gitmed

Kızlar bir de benim kasıklarımda ara ara ağrılarım oluyor geriliyormuş gibi, sabah kalkınca da karnımda gaz sancısı gibi ağrım oluyor sizede oluyor mu yaa

Herkese merhaba, forumu takip ediyorum hepimize hayırlı ve sağlıklı hamilelikler diliyorum9 yaşında bir kızım var ve son adet tarihim 25.12 .2020.
Dün kontrolum vardı burun ve ense kalınlığı bakıldı ayrıca fetal tarama için de kan verdim. Kontrol sırasında kıza benzediğini söyledi doktorum. Tecrübesine güveniyorum inşaallah yanılmaZ

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…