Selam canim hapsurunca giren ani agridan endise etme o zarar vermiyormus ama aniden kalma yavas yavas kalkAynı haftalarda benim de çok oluyordu. Özellikle hapşurunca ve yataktan kalkarken.
Evet kalkarken falan ağrım oluyor bir an önce geçer inşallah korkuyorum azıcık ağrım olsaAynı haftalarda benim de çok oluyordu. Özellikle hapşurunca ve yataktan kalkarken.
+1Ağızda kötü tat hissi bende de var maalesefyediklerimden tat alamıyorum
Çok yürüdüğümde ya da yorulduğumda benim de oluyor canım bir haftadır. Haftaya dr a gidicem, muhtemelen magnezyum verirBir de kizlar benim kalcamda siyatik agrim basladi. Benim gibi erken donemde baslayan var mi
Benimki sureklilik hali aldi canim ya.. pazartesi konuscam dr la muhakkak sana yazarim ne dediginiÇok yürüdüğümde ya da yorulduğumda benim de oluyor canım bir haftadır. Haftaya dr a gidicem, muhtemelen magnezyum verir
Amin canım inşallahHatta bi ara Allah korusun covid mi oldum dedim.. Ama koku falan zaten o kadar keskin alıyorum ki..
İlk zamanlar çok su içerdim artık onu da çok içemiyorum inş bir an önce geçer canım hepimizin
Ay yaz kuzum ya merak ettim. Vitaminlerle takviyelerle düzeliriz inşallahhBenimki sureklilik hali aldi canim ya.. pazartesi konuscam dr la muhakkak sana yazarim ne dedigini
Ben 7. Haftada elevit pronatal a basladim. Dr folik asitten daha cok icerikli oldugu icin bunu tavsiye etti sen ne kullaniyosunAy yaz kuzum ya merak ettim. Vitaminlerle takviyelerle düzeliriz inşallahh
Bulantı kötüdür yaa ben de sasece tiksinme olmuştu et pişiremedim hala da hoşlanmıyorum ama şükür kötü bir bulantı falan yaşamadım inşallah çabuk geçer seninde.5.haftadan başladı benim, hâlâ çok şiddetli. İnşallah yaşamazsın kuzum, çok zor cidden
Yeni sildim dolabı, baştan aşağı pakladım temizledim ama hâlâ kokuyorkesinlikle açlık daha kötü yapıyor canım. Yemek yiyemiyorsan bile meyve filan atmıştır, enerjini yerinde tutsun.
Ben kendi pişirdiğim yemekten tiksiniyorum canım, başkası pişirirse sorun yok. Bazende aşağı katımın yemek kokusu benim mutfağa geliyor, ondan tiksiniyorum
Benim parfüm korkularından da tiksinme başladı. Önceden eşimin çok sevdiğim parfümleri şimdi midemi bulandırıyor, adam üzerine sıkınca yanıma yaklaşmasın istiyorum
Ben ilk sağlık ocağında beta baktırdım. Doktor dedi madem beta bakıyoruz tüm değerlerine de bakalım. Elimdeki sonuçlarla sonrasında gebelik muayenesine gittim, tüm vitaminlerim normaldi canım, ben de hamile kalmaya çalışırken solgar ın folic asitini kullanıyordum. Dr a onu kullanayım mı tekrardan dedim kullanabilirsin dedi.Ben 7. Haftada elevit pronatal a basladim. Dr folik asitten daha cok icerikli oldugu icin bunu tavsiye etti sen ne kullaniyosun
Amin canım inşallah hepimizinBulantı kötüdür yaa ben de sasece tiksinme olmuştu et pişiremedim hala da hoşlanmıyorum ama şükür kötü bir bulantı falan yaşamadım inşallah çabuk geçer seninde.
Diger gebeliklerimde dr bana ilk 3 ay sadece folik verdi ama 12. Haftada hep decavit ve ferrum a gectim fakat bu defa belki de ikiz oldugundan boyle olduBen ilk sağlık ocağında beta baktırdım. Doktor dedi madem beta bakıyoruz tüm değerlerine de bakalım. Elimdeki sonuçlarla sonrasında gebelik muayenesine gittim, tüm vitaminlerim normaldi canım, ben de hamile kalmaya çalışırken solgar ın folic asitini kullanıyordum. Dr a onu kullanayım mı tekrardan dedim kullanabilirsin dedi.
ama bebeler ilk 3 ay annenin depolarını kuşlandığı için artık bitirmiş olabilir
Hmm olabilir canım, sen 3 canlısınDiger gebeliklerimde dr bana ilk 3 ay sadece folik verdi ama 12. Haftada hep decavit ve ferrum a gectim fakat bu defa belki de ikiz oldugundan boyle oldu
Hepimize sifa olsun caniminiciHmm olabilir canım, sen 3 canlısıntakviyelere daha çok ihtiyacın var. Şifa olsunn
O tarif ettiğiniz ağrıdan bir kaç gündür bende muzdaribim adınınsizden öğrendim. Benimde sağ bacağımı atarken sağdan eğilirken ağrı giriyor kalça dan bacağa kadar.Tam sol bacagimi ileri atacakken kalca ortasindan yukari kalca uzerine kadar damar cekiliyor gibi oluyor topallatiyor canim cok aciyor canim
Ben bu vitamini 2 haftadır kullanıyorum canım. Doktoruma balık tüketmediğimi söyleyince folik asiti bırakıp omega 3 ve bir çok vitamin içeren bu takviyeyi kullanmamı istedi. 12. hafta kontrolüne henüz gitmedim. Muhtemelen demir takviyesine de başlayacaktır. O zaman yine paylaşırımBu vitamin den kullanan var mı kızlar? Folik asiti bırakırdı, bunu verdi doktor. Yanına başka birşey de vermedi.
Adı ne canım bende omega 3 kullanmak istiyorum ekstradan neden folik asidi kesti acabaBen bu vitamini 2 haftadır kullanıyorum canım. Doktoruma balık tüketmediğimi söyleyince folik asiti bırakıp omega 3 ve bir çok vitamin içeren bu takviyeyi kullanmamı istedi. 12. hafta kontrolüne henüz gitmedim. Muhtemelen demir takviyesine de başlayacaktır. O zaman yine paylaşırım
Regenesis max adı. Omega 3 olarak geçiyor. İçeriğinde almamız gereken folik asiti miktarı bulunduğu için ekstra kullanma dedi canim. Ben öncesinde folidoce kullaniyordum bu vitaminde de aynı oranda folik asiti bulunuyorAdı ne canım bende omega 3 kullanmak istiyorum ekstradan neden folik asidi kesti acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?