2021 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    285
Çok yürüdüğümde ya da yorulduğumda benim de oluyor canım bir haftadır. Haftaya dr a gidicem, muhtemelen magnezyum verir
Benimki sureklilik hali aldi canim ya.. pazartesi konuscam dr la muhakkak sana yazarim ne dedigini

Hatta bi ara Allah korusun covid mi oldum dedim.. Ama koku falan zaten o kadar keskin alıyorum ki..
İlk zamanlar çok su içerdim artık onu da çok içemiyorum inş bir an önce geçer canım hepimizin
Amin canım inşallah ama benim bu 3.hamileliğim hepsinde aynı koku hassasiyeti tiksinme kusma ilkinde de sadece 2,3 ay olmadı 6.aydan sonra azaldı 8 de tekrar başladı doğuma kadar.. İnşallah sağlıklı olsunlar da bi şekilde biz dayanacağız..

Şikayetlerimiz ortak kızlar sevdiğimiz şeylerden tiksinme buzdolabı açınca öğürme.ebe 4.aydan sonra azalır dedi ama benim pek umudum yok çünkü daha öncekilerdede aynı devam etti 6aydan sonra azaldı o zaman dan sonra kilo aldım hatta.. 8.ayda tekrar başladı doğum dan sonra bitti. Tek duamız sağlıkla dünyaya gelmeleri inşallah bir şekilde biz dayanacağız..

Bulantı kötüdür yaa ben de sasece tiksinme olmuştu et pişiremedim hala da hoşlanmıyorum ama şükür kötü bir bulantı falan yaşamadım inşallah çabuk geçer seninde.

Ben 7. Haftada elevit pronatal a basladim. Dr folik asitten daha cok icerikli oldugu icin bunu tavsiye etti sen ne kullaniyosun
Ben ilk sağlık ocağında beta baktırdım. Doktor dedi madem beta bakıyoruz tüm değerlerine de bakalım. Elimdeki sonuçlarla sonrasında gebelik muayenesine gittim, tüm vitaminlerim normaldi canım, ben de hamile kalmaya çalışırken solgar ın folic asitini kullanıyordum. Dr a onu kullanayım mı tekrardan dedim kullanabilirsin dedi.
ama bebeler ilk 3 ay annenin depolarını kuşlandığı için artık bitirmiş olabilir

Diger gebeliklerimde dr bana ilk 3 ay sadece folik verdi ama 12. Haftada hep decavit ve ferrum a gectim fakat bu defa belki de ikiz oldugundan boyle oldu

Bu vitamin den kullanan var mı kızlar? Folik asiti bırakırdı, bunu verdi doktor. Yanına başka birşey de vermedi.

Eklentiler

• IMG-20210320-WA0000.webp
    32,8 KB · Görüntüleme: 65
Tam sol bacagimi ileri atacakken kalca ortasindan yukari kalca uzerine kadar damar cekiliyor gibi oluyor topallatiyor canim cok aciyor canim
O tarif ettiğiniz ağrıdan bir kaç gündür bende muzdaribim adınınsizden öğrendim. Benimde sağ bacağımı atarken sağdan eğilirken ağrı giriyor kalça dan bacağa kadar.

Bu vitamin den kullanan var mı kızlar? Folik asiti bırakırdı, bunu verdi doktor. Yanına başka birşey de vermedi.
Ben bu vitamini 2 haftadır kullanıyorum canım. Doktoruma balık tüketmediğimi söyleyince folik asiti bırakıp omega 3 ve bir çok vitamin içeren bu takviyeyi kullanmamı istedi. 12. hafta kontrolüne henüz gitmedim. Muhtemelen demir takviyesine de başlayacaktır. O zaman yine paylaşırım

Adı ne canım bende omega 3 kullanmak istiyorum ekstradan neden folik asidi kesti acaba

Adı ne canım bende omega 3 kullanmak istiyorum ekstradan neden folik asidi kesti acaba
Regenesis max adı. Omega 3 olarak geçiyor. İçeriğinde almamız gereken folik asiti miktarı bulunduğu için ekstra kullanma dedi canim. Ben öncesinde folidoce kullaniyordum bu vitaminde de aynı oranda folik asiti bulunuyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…