2021 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    285
Bugün tam 11 haftalık gebeyim ve mide bulantım biranda bitti gibi. Sizler ne durumdasınız. Çok zorlanırken birden böyle değişim endişe ettirdi ne yalan söyliyim. 11.haftada biten varmı bulantısı?
Canım benimde 11+5 günlük oldu bugün geçen hafta iki üç gün geçer gibi oldu mide bulantısı ama sonra aynı hızla geri döndü, tabi benim böyleydi belki artık senin mide bulantıların geçecektir

Şey diye biliyorum canım.annenim vücudunda %40 kan hacmi artarmış bebeğe kan gitsin diye bu 2. Trimestır da baş dönmesi yaşarsınız diye okumuştum..
Aman iyi birşey içinse dönsün o zaman Napalım
Yok ben yaptırmadım
Bana doktor yaptır dedi canım, risk varsa öğrenirsin aklında kalmasın dedi. Bir tüp kan verdim, 10 güne çıkar dedi.
Bugün tam 11 haftalık gebeyim ve mide bulantım biranda bitti gibi. Sizler ne durumdasınız. Çok zorlanırken birden böyle değişim endişe ettirdi ne yalan söyliyim. 11.haftada biten varmı bulantısı?
Benim kesilmedi ama gün içinde azaldı, akşamları zorluyor sadece.

canım gönlümde bişey yok biz sağlıklı olsun isteriz 7 senedir bekliyoruz tüp bebek denedik 2. kez inşallah sağlıkla gelsin gerisi önemli değil :)
Canım seninde, tüm bekleyenleri de Rabbim beklediklerine kavuştursun inşallah sağlıkla büyüsün, kucağınıza gelsin inşallah

Bizimki nazlı çıktı göstermedi o hafta ultrasonumuz yok

Maşallah kız evin bereketidir derler canım, değişmez inşallah, sağlıkla doğar

Kizlar hepiniz inşallah sağ salim sorunsuz kucağınıza alirsiniz bende aranızdan ayrılıyorum bebeğimin kalbi durmuş malesef bu 2. Aynı sekilde oldu ve belirti vermedi. Kendinize dikkat edin mümkün olduğunca çok uzun aralıklarla gitmeyin doktora gerçi ben hepsini yaptım Allah'ın takdiri yine değişmedi.
Doktorun dediği şey büyük ihtimalle down sendromlu olurdu dedi ense kalınlığı çok yüksek dedi.

Çok üzüldüm dilerim Allah size hemen bir bebek bağışlasın, lütfen kendinizi uzmemeye çalışın her şeyin hayırlısı olsun.

Olanda bir olmayanda bin hayır ara demişler canım, ben ne kadar kendini üzme desemde üzülürsün Rabbim sabır versin, inşaAllah en kısa sürede sağlıkla gebe kalırsın

Kuzum Allah sabır versin, çok üzüldüm ne desek sana teselli olmaz, Rabbim en kısa zamanda kucağını sağlıkla doldursun.

Canım benimde 11+5 günlük oldu bugün geçen hafta iki üç gün geçer gibi oldu mide bulantısı ama sonra aynı hızla geri döndü, tabi benim böyleydi belki artık senin mide bulantıların geçecektir
Aynı dediğin gibi oldu bana da. İki gündür çok iyiydim ama şuanda eskisi gibi gene feci oldum. Bitecek inşallah yeterki sağlıkla gelsinler

MaşaALLAH canımm benim halsiz yorgun uykulu bulantılı geçiyo işde masaya kafamı koyuyup uyuyorum ara ara napiyim o derece halsizim
Hım herkes de durum Farklı cnm bende bazen çok uykum geliyor bazen de gece bir haberim oluyor sonra uykum kaçıyor yiyorum sonra mide yanması çok oluyor herşey bebeler için katlanıcaz sağlık olsun

Allahım size sen kısa sürede sağlıklı güzel bir evlât nasıp etsin inşallah.

Ben ilk gebeligimdede yaptırmamıştm ondna bundada yaptırmadım cnm Allah korusun kötü birşey çıksa ztn aldırma gbi bişey söz konusu değil birde hatalı cikabiliyomus fln 9 ayım zehir olsn istemem ama tabi tercih meselesi isteyen yaptiriyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…