- 7 Şubat 2021
- 101
- 120
- 53
Gönlümdeki olsun inşallah :)bende bu hafta gideceğim bende bir sorarım :)
canım gönlümde bişey yok biz sağlıklı olsun isteriz 7 senedir bekliyoruz tüp bebek denedik 2. kez inşallah sağlıkla gelsin gerisi önemli değil :)Gönlümdeki olsun inşallah :)
Canım benimde 11+5 günlük oldu bugün geçen hafta iki üç gün geçer gibi oldu mide bulantısı ama sonra aynı hızla geri döndü, tabi benim böyleydi belki artık senin mide bulantıların geçecektirBugün tam 11 haftalık gebeyim ve mide bulantım biranda bitti gibi. Sizler ne durumdasınız. Çok zorlanırken birden böyle değişim endişe ettirdi ne yalan söyliyim. 11.haftada biten varmı bulantısı?
Aman iyi birşey içinse dönsün o zaman NapalımŞey diye biliyorum canım.annenim vücudunda %40 kan hacmi artarmış bebeğe kan gitsin diye bu 2. Trimestır da baş dönmesi yaşarsınız diye okumuştum..
Bana doktor yaptır dedi canım, risk varsa öğrenirsin aklında kalmasın dedi. Bir tüp kan verdim, 10 güne çıkar dedi.Yok ben yaptırmadım
Benim kesilmedi ama gün içinde azaldı, akşamları zorluyor sadece.Bugün tam 11 haftalık gebeyim ve mide bulantım biranda bitti gibi. Sizler ne durumdasınız. Çok zorlanırken birden böyle değişim endişe ettirdi ne yalan söyliyim. 11.haftada biten varmı bulantısı?
Tesekkur ederim. Rektal kullanıyorum 200mg 3kere ve pruluton 1gunde 1 ve aynı saatteGeçmiş olsun ..biogest 200 mg mı ağızdan mı alıyorsunuz , proluton depot kaç günde bir önerdi doktorunuz ?
Öylemicanım gönlümde bişey yok biz sağlıklı olsun isteriz 7 senedir bekliyoruz tüp bebek denedik 2. kez inşallah sağlıkla gelsin gerisi önemli değil :)
Canım seninde, tüm bekleyenleri de Rabbim beklediklerine kavuştursun inşallahcanım gönlümde bişey yok biz sağlıklı olsun isteriz 7 senedir bekliyoruz tüp bebek denedik 2. kez inşallah sağlıkla gelsin gerisi önemli değil :)
Canım teori bende tutmadımystory88ad 12+2yiz teyzesi, bizim hakkımızda tahminde bulunur musun? Karından baktı, Doktoru göremedi Eki Görüntüle 2804801
Bizimki nazlı çıktı göstermediCanım teori bende tutmadı
Ramzi teorisi ne göre 6 7 8 haftalık ultrason fotoğrafında bebek sağda ise kız solda ise erkek oluyor çok kişinin doğru çıkıyor bende tutmadı galiba doktora gittim bugün %70 kız dedi bana 10+5 bende
Çok üzüldüm dilerim Allah size hemen bir bebek bağışlasın, lütfen kendinizi uzmemeye çalışın her şeyin hayırlısı olsun.Kizlar hepiniz inşallah sağ salim sorunsuz kucağınıza alirsiniz bende aranızdan ayrılıyorum bebeğimin kalbi durmuş malesef bu 2. Aynı sekilde oldu ve belirti vermedi. Kendinize dikkat edin mümkün olduğunca çok uzun aralıklarla gitmeyin doktora gerçi ben hepsini yaptım Allah'ın takdiri yine değişmedi.
Doktorun dediği şey büyük ihtimalle down sendromlu olurdu dedi ense kalınlığı çok yüksek dedi.
Olanda bir olmayanda bin hayır ara demişler canım, ben ne kadar kendini üzme desemde üzülürsün Rabbim sabır versin, inşaAllah en kısa sürede sağlıkla gebe kalırsınKizlar hepiniz inşallah sağ salim sorunsuz kucağınıza alirsiniz bende aranızdan ayrılıyorum bebeğimin kalbi durmuş malesef bu 2. Aynı sekilde oldu ve belirti vermedi. Kendinize dikkat edin mümkün olduğunca çok uzun aralıklarla gitmeyin doktora gerçi ben hepsini yaptım Allah'ın takdiri yine değişmedi.
Doktorun dediği şey büyük ihtimalle down sendromlu olurdu dedi ense kalınlığı çok yüksek dedi.
Kuzum Allah sabır versin, çok üzüldümKizlar hepiniz inşallah sağ salim sorunsuz kucağınıza alirsiniz bende aranızdan ayrılıyorum bebeğimin kalbi durmuş malesef bu 2. Aynı sekilde oldu ve belirti vermedi. Kendinize dikkat edin mümkün olduğunca çok uzun aralıklarla gitmeyin doktora gerçi ben hepsini yaptım Allah'ın takdiri yine değişmedi.
Amin canim.insallahCanım seninde, tüm bekleyenleri de Rabbim beklediklerine kavuştursun inşallahsağlıkla büyüsün, kucağınıza gelsin inşallah
Aynı dediğin gibi oldu bana da. İki gündür çok iyiydim ama şuanda eskisi gibi gene feci oldum. Bitecek inşallah yeterki sağlıkla gelsinlerCanım benimde 11+5 günlük oldu bugün geçen hafta iki üç gün geçer gibi oldu mide bulantısı ama sonra aynı hızla geri döndü, tabi benim böyleydi belki artık senin mide bulantıların geçecektir
Hım herkes de durum Farklı cnm bende bazen çok uykum geliyor bazen de gece bir haberim oluyor sonra uykum kaçıyor yiyorum sonra mide yanması çok oluyor herşey bebeler için katlanıcaz sağlık olsunMaşaALLAH canımm benim halsiz yorgun uykulu bulantılı geçiyo işde masaya kafamı koyuyup uyuyorum ara ara napiyim o derece halsizim
Allahım size sen kısa sürede sağlıklı güzel bir evlât nasıp etsin inşallah.Kizlar hepiniz inşallah sağ salim sorunsuz kucağınıza alirsiniz bende aranızdan ayrılıyorum bebeğimin kalbi durmuş malesef bu 2. Aynı sekilde oldu ve belirti vermedi. Kendinize dikkat edin mümkün olduğunca çok uzun aralıklarla gitmeyin doktora gerçi ben hepsini yaptım Allah'ın takdiri yine değişmedi.
Ben ilk gebeligimdede yaptırmamıştm ondna bundada yaptırmadım cnm Allah korusun kötü birşey çıksa ztn aldırma gbi bişey söz konusu değil birde hatalı cikabiliyomus fln 9 ayım zehir olsn istemem ama tabi tercih meselesi isteyen yaptiriyoAman iyi birşey içinse dönsün o zaman Napalım
Bana doktor yaptır dedi canım, risk varsa öğrenirsin aklında kalmasın dedi. Bir tüp kan verdim, 10 güne çıkar dedi.
Benim kesilmedi ama gün içinde azaldı, akşamları zorluyor sadece.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?