- 17 Mart 2021
- 242
- 361
- 33
- 38
Hiç anlamam ama kız gibi geldi bana bacaj arasında 2çizgi varKızlar selam Eylül sonu veya Ekim başı annesi olabilirim o yüzden buraya da yazmak istedim 11+5 burada cinsiyet tahmini yapabilecekler var mı
Diğer topikte de kız dediler. Teşekkür ederim değerli yorumun içinHiç anlamam ama kız gibi geldi bana bacaj arasında 2çizgi var
Canım kafana takma zaten 10 haftalık olmuşsun bile bir aksilik olsa kanaman başlar merak etme herkesin yapısı farklı bende 5 haftamdayım benim de hiçmerhaba kizlar.10.haftamdayim kasiklarimda hic agri hissetmiyorum.hic buyumuyo gibi geliyo nedense.boyle durumda olaniniz var mi?
Maşallah bacakları falan ne güzel, maşallah demeye geldim benKızlar selam Eylül sonu veya Ekim başı annesi olabilirim o yüzden buraya da yazmak istedim 11+5 burada cinsiyet tahmini yapabilecekler var mı
Merhaba canım. Benimde bazen ağrı oluyor, bazen hiç olmuyor. İlla herkeste belirti olacak diye birşey yok canım. 9 ay hiç belirti vermeyenler bile var. O yüzden endişe etme, aksi birşey olsa mutlaka belirti verir. Tadını çıkar bencemerhaba kizlar.10.haftamdayim kasiklarimda hic agri hissetmiyorum.hic buyumuyo gibi geliyo nedense.boyle durumda olaniniz var mi?
Ayy teyzesi teşekkür ederiz size de maşallahMaşallah bacakları falan ne güzel, maşallah demeye geldim ben
Merhaba canım. Benimde bazen ağrı oluyor, bazen hiç olmuyor. İlla herkeste belirti olacak diye birşey yok canım. 9 ay hiç belirti vermeyenler bile var. O yüzden endişe etme, aksi birşey olsa mutlaka belirti verir. Tadını çıkar bence
Nub teorisi diye bir şey var ona göre sizinki kız duruyor gerçekten:)Kızlar 10+5 ultrason a göre 11+2 bugün doktora gittim doktor %70 kız dedi inşallah yanılmamıştır. 1 oğlum var kızım olmasını çok isterimEki Görüntüle 2804947
Geçmiş olsun bende aynıyım su içemiyorum tansiyonum düşük umarım biran önce geçerYa kızlar bu mide bulantıları beni bitirdi.. Prilam kullanmak istemiyorum çünkü tiroid için de aç karna ilaç alıyorum ikisi bir olmuyor..
Birde ağzımda çok kötü bir tat var sürekli sanki şekerli su içmişim gibi tuzluları bile şekerli gibi alıyorum tadını.. Hiçbişey yiyemez oldum yesemde midem bulanıyor yemesem de napıcam bilmiyorum inş geçer 2.trimestırda
Geçmiş olsun, benim de tüm gün süren bir bulantım var. Yemek yiyebiliyorum ama hep bi bulantı hep bi halsizlikYa kızlar bu mide bulantıları beni bitirdi.. Prilam kullanmak istemiyorum çünkü tiroid için de aç karna ilaç alıyorum ikisi bir olmuyor..
Birde ağzımda çok kötü bir tat var sürekli sanki şekerli su içmişim gibi tuzluları bile şekerli gibi alıyorum tadını.. Hiçbişey yiyemez oldum yesemde midem bulanıyor yemesem de napıcam bilmiyorum inş geçer 2.trimestırda
Valla ben bacağa benzettim ama neresiyse eğer çok tatlı maşallahAyy teyzesi teşekkür ederiz size de maşallahama bence o bacak değil ya 11+5 di usg kordon falan mı acaba keşke bacak olsa uzun Bi bacağı olur herhalde
Bende öyle canım. Tam azalıyor mu diyorum, ağzımın payını alıyorum, daha beter oluyorum. Birde bu ara sürekli başım dönmeye başladı, tuzlu ayran içiyorum rahatlatıyor biraz. Mideme salatalık, Badem iyi geliyor. Onun haricinde bende artık gece yatmadan bir prilam içiyorum, çok dayanamazdım öğlen gibi 2.yi. Gece yatmadan 2 tane falan içersem gündüz sersem gibi çok fena oluyorum.Ya kızlar bu mide bulantıları beni bitirdi.. Prilam kullanmak istemiyorum çünkü tiroid için de aç karna ilaç alıyorum ikisi bir olmuyor..
Ağızda kötü tat hissi bende de var maalesefYa kızlar bu mide bulantıları beni bitirdi.. Prilam kullanmak istemiyorum çünkü tiroid için de aç karna ilaç alıyorum ikisi bir olmuyor..
Canım inş geçer bir an önce annem 9 ay boyunca kusmuş bide onun gibi olursam diyorumValla ben bacağa benzettim ama neresiyse eğer çok tatlı maşallah
Bende öyle canım. Tam azalıyor mu diyorum, ağzımın payını alıyorum, daha beter oluyorum. Birde bu ara sürekli başım dönmeye başladı, tuzlu ayran içiyorum rahatlatıyor biraz. Mideme salatalık, Badem iyi geliyor. Onun haricinde bende artık gece yatmadan bir prilam içiyorum, çok dayanamazdım öğlen gibi 2.yi. Gece yatmadan 2 tane falan içersem gündüz sersem gibi çok fena oluyorum.
En korktuğum 9 ay boyunca kusmak ya, Allah korusun, Rabbim kimseye yaşatmasınCanım inş geçer bir an önce annem 9 ay boyunca kusmuş bide onun gibi olursam diyorumkendimi besleyemiyorum ki bebişi beslesem
Hatta bi ara Allah korusun covid mi oldum dedim.. Ama koku falan zaten o kadar keskin alıyorum ki..Ağızda kötü tat hissi bende de var maalesefyediklerimden tat alamıyorum
Sağolasın teyzesi çok teşekkür ettikValla ben bacağa benzettim ama neresiyse eğer çok tatlı maşallah
Bende öyle canım. Tam azalıyor mu diyorum, ağzımın payını alıyorum, daha beter oluyorum. Birde bu ara sürekli başım dönmeye başladı, tuzlu ayran içiyorum rahatlatıyor biraz. Mideme salatalık, Badem iyi geliyor. Onun haricinde bende artık gece yatmadan bir prilam içiyorum, çok dayanamazdım öğlen gibi 2.yi. Gece yatmadan 2 tane falan içersem gündüz sersem gibi çok fena oluyorum.
Ay seninde mi var bulantı Allah yardımcın olsunEn korktuğum 9 ay boyunca kusmak ya, Allah korusun, Rabbim kimseye yaşatmasın
Bebek ilk aylarda anne depolarından beslendiği için besinsiz kalmazmış canım. O yüzden endişe etme, mide bulantıları geçince de biz onları beslemeye başlıyoruz zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?