84.000 ? Nasıl oluyor 6+2 de okadar yüksek çıkmaz bildiğim kadarıyla 840 olabilir yada en fazla 8000 lerdeBetan bayağı yüksekmiş cnm vajinal bakilsa belki gorunebilirdi
Betan nasıl 84.000 çıktı 6+2 de okadar yüksek çıkmaz bence. 840, kusuratli çıkmıştır yada 8000lerde olabilir 84.000 çıkacağını zannetmiyorum e devlette kan sonucun vardır atar mısın bakalım canımKızlar sizler deneyimlisiniz. 6+2 de karındab devket hastanesinde baktı. 12 mm kese var ama bebek yoktu içinde. Betamda 84.000 di. Normalmi. Doktor haftasını söylemedi. Sata göre hesapladım
Normal bence cnm o haftada benimde o kadardi84.000 ? Nasıl oluyor 6+2 de okadar yüksek çıkmaz bildiğim kadarıyla 840 olabilir yada en fazla 8000 lerde
Ben en son 5. Haftamda vermiştim 3000 lerdeydi bana fazla geldi ozamanNormal bence cnm o haftada benimde o kadardi
bana normal geldi degeri benim 5+3 te 6bin di.ve her 2 gunde 3 kat artiyordu.6+2 de daha bile fazlasina denk geliyorBen en son 5. Haftamda vermiştim 3000 lerdeydi bana fazla geldi ozaman
Ben en son 3000 lerdeydi ya devamının da 2 kat arttığını unutmuşumbana normal geldi degeri benim 5+3 te 6bin di.ve her 2 gunde 3 kat artiyordu.6+2 de daha bile fazlasina denk geliyor
Evet esimin yaninda bana da oyle derse yandigimin resmidir ☺ herseyi abartiyorsun olucak bu seferMerhaba , belki hamilelik ile ilgili degildir bahsettiğiniz agrılar. Cuma günü gittim ben ikili için birsürü sikayetimden bahsettimHiç birini hamileliğe baglamadı. Hatta eşimin yanında bu kadar herşeye normal demesinden rahatsız oldum biraz
Sonucu ne zaman cikiyormus canim hemen aldiniz mi yoksa gun mu verdiler.Ben yaptırdım ikili tarama canım. Kalp atışı dinletti, ense kalınlığı a baktı ikili tarama içinde bir tüp kan verdim.
Maşallah canımEki Görüntüle 2806522 Sanırım bebeği göremeyince istedi. 6+2 ydim gittiğimde. Haftasını da söylemedi
Panik yapma canım haftaya git görürsün inşEki Görüntüle 2806522 Sanırım bebeği göremeyince istedi. 6+2 ydim gittiğimde. Haftasını da söylemedi
Kese 12 mm olduğu zaman bebek görünmez daha büyümesi lazım kesenin o yüzden moralini bozma. Bidahaki hafta git görürsün inşallah :)Eki Görüntüle 2806522 Sanırım bebeği göremeyince istedi. 6+2 ydim gittiğimde. Haftasını da söylemedi
İnş bir sonrakinde bebeği görürsünüz.Benim de öyle olmuştu kürtaj oldum sonra. Eğer olumsuz ilerlediyse üzülmeyin. Tekrar gebe kalırsınız moralinizi yüksek tutun.Kızlar sizler deneyimlisiniz. 6+2 de karındab devket hastanesinde baktı. 12 mm kese var ama bebek yoktu içinde. Betamda 84.000 di. Normalmi. Doktor haftasını söylemedi. Sata göre hesapladım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?