2021 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    285
Kızlar sizler deneyimlisiniz. 6+2 de karındab devket hastanesinde baktı. 12 mm kese var ama bebek yoktu içinde. Betamda 84.000 di. Normalmi. Doktor haftasını söylemedi. Sata göre hesapladım
Betan nasıl 84.000 çıktı 6+2 de okadar yüksek çıkmaz bence. 840, kusuratli çıkmıştır yada 8000lerde olabilir 84.000 çıkacağını zannetmiyorum e devlette kan sonucun vardır atar mısın bakalım canım

Bhcg herkes de farklı zaten de maşallah baya yüksek geldi hayırlısı olsun haftaya görünür inş canım

Evet esimin yaninda bana da oyle derse yandigimin resmidir ☺ herseyi abartiyorsun olucak bu sefer sadece biraz endiseliyim ikili tarama icin kac gunde cikti sonuclariniz

Kızlar günaydın bugün 9+2 olduk çok şükür 8. Haftam da aşırı mide bulantısı başladı bir hafta boyunca sabah öğle akşam günde en az 6 7 kere kusuyordum kızlar dayanacak gücüm kalmadı bir haftada 4 kilo verince mecbur doktorumu aradım prilam verdi gece yatmadan iki tane içiyorum çok şükür azaldı sadece sabahları kusma devam ediyor gün içinde rahatım enazından az da olsa yemek yiyor su içiyorum. Bu yetmezmiş gibi birde iki gün önce sabah kanamam oldu ağrı sızı olmadı lavaboda farkettim peçeteye silince de gördüm hemen doktora gittim küçük bir kanama alanı oluşmuş dedi düşük önleyici hap verdi hemen kesildi kanamam çok şükür haftaya muayenem var Allah hepimizin yardımcısı olsun sağlıkla alalım kucağınıza yavrularımızı

Kızlar sizler deneyimlisiniz. 6+2 de karındab devket hastanesinde baktı. 12 mm kese var ama bebek yoktu içinde. Betamda 84.000 di. Normalmi. Doktor haftasını söylemedi. Sata göre hesapladım
İnş bir sonrakinde bebeği görürsünüz.Benim de öyle olmuştu kürtaj oldum sonra. Eğer olumsuz ilerlediyse üzülmeyin. Tekrar gebe kalırsınız moralinizi yüksek tutun.

Reactions: 7m9
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…