2021 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    285
Evet esimin yaninda bana da oyle derse yandigimin resmidir ☺ herseyi abartiyorsun olucak bu sefer sadece biraz endiseliyim ikili tarama icin kac gunde cikti sonuclariniz
Günaydın, ikili için kan vermedim sadece ultrasonda detaylı bakıldı. Fetal test yaptırmak istedik o da 1 hafta 10 gün için de çıkar dediler.

Bende bugün 9+2 yim inşallah hepimiz sağlıklı bir şekilde evlatlarımızı alalım kucağımıza hayırlısı ile bulantı koku hassasiyeti geçsede hamileliğin tadını çıkarsak

Reactions: Omr

merhaba banada prilam verdi doktor sabah akşam iç diye ama dediğiniz gibi aşırı uyku hali yaptığı için bende gece yatmadan kullanmaya başladım,gece yatmadan aç karnına alınca bir sonraki aksam 5-6 ya kadar epey idare ediyor. sizde deneyebilirsiniz bu şekilde.

2 li test nerede yaptırdınız kızlar istanbulda olup yer önerebilicek var mı 13.haftada falan cinsiyet de söyleyen güzel bi yer :)))

Slm herkese
Cuma günü inş dr kontrolüm güzel geçer ikili tarama var.
Benim bulantılarım öğürmelerim var hala . Ama önceden 1 saat bulantınız iken şimdi 2-2.5 saat bulantısız zamanım olmaya başladı. Ben de o aralıkta ev işleri yapabiliyorum.
ben folik asit, decavit, d vitamini ve kan sulandırıcı ve Progestan kullanıyorum. Sanırım cuma günü progestan ı bıraktırır. Bakalım diğer folik asit ve decavit yerine multivitamin verecek mi?

Eki Görüntüle 2806522 Sanırım bebeği göremeyince istedi. 6+2 ydim
Kızlar sizler deneyimlisiniz. 6+2 de karındab devket hastanesinde baktı. 12 mm kese var ama bebek yoktu içinde. Betamda 84.000 di. Normalmi. Doktor haftasını söylemedi. Sata göre hesapladım
Merhaba benim 7+2 de 101000 üzerindeydi beta ve görememişti bebeği doktor bir hafta sonra gördük ve kalp altışını duyduk cnm

Reactions: 7m9
Bende bugün 9+2 yim inşallah hepimiz sağlıklı bir şekilde evlatlarımızı alalım kucağımıza hayırlısı ile bulantı koku hassasiyeti geçsede hamileliğin tadını çıkarsak
hergün kusuyorum artık içim dışıma çıktı gerçekten. Ne zaman geçiyordu bu kusmalar falan?
2 li test nerede yaptırdınız kızlar istanbulda olup yer önerebilicek var mı 13.haftada falan cinsiyet de söyleyen güzel bi yer :)))
Doktor Fehmi Yazıcıoğlu var. Perinatolog ve Kadın Doğum doktoru kendisi. her iki gebeliğimde de cinsiyetlerini 12. haftada doğru öngörmüştü.

Hayırlı olsun ilk cinsiyet haberi galiba topigin
Kaç haftalık bebeğiniz
şuan 12+4 tam 12 de ögrenmıs oldum. Tabi yine de %100 demedi ama yanılacağını sanmıyorum doktorumun. Hayırlı sağlıklı evlatlar olsun. Ekim ayında 18. Haftada suyum erken geldiği için bir kaybım var. Allah ne verirse hayırlısını versin

Merhabalar bende 1 ekimde 16 haftalık düşük yaptım nedenini bilmiyoruz.. Önlem amaçlı progestan fitil kan sulandırıcı iğne ve ecopirin kullanıyorum siz herhangi bir ilaç kullanıyor musunuz

Haftaya 12+1'de gideceğim. Bebeğim 3 gün önde gibi 12+4 sayılabilir. Bakalım cinsiyet belli olur mu
Medipol koşuyolu Dr. Hakan Apaydın'a gideceğim. Takibinde olduğum doktorum da o hastanede. Umarım memnun kalırım. Haberdar ederim sizleri

İlk hamileliğimde sanırım 13-14 gibi bitmişti. Çok da net hatırlamıyorum. Akşamları 1 tane prilam içiyorum. En azından gün içerisinde kusmuyorum. Koku hassasiyeti çok fena

Canım ben bilgilerimi yazmıştım ama gözden kaçtı herhalde listede adımı göremedim bir daha yazayım eklersen sevinirim
Sat:27 Aralık
Yaş 35
Tahmini doğum tarihi: 4 ekim 2021

Benimde yarın Ankara'da kontrolüm var kızlar adete göre 11+4 olacağız. Ama 3 hafta önce ultrasonda 3 gün eksik çıkmıştı. Kapatmıştır arayı diye düşünüyorum. İkili test yapılacak bakalım belki cinsiyetle alakalı bişe derler inşallah

Maşallah erken ögrenmişsiniz. Birde kız geç gösteriyor derler. Allah bağışlasın

Rıza Madazlı’ya gidebilirsiniz. Kuzenlerime de 11. Haftada söylemişti

Bana niye doktor cinsiyet söyleyemedi ya? Kemik yapısına bakarak söylüyorum, seninki kıza da erkeğe de benziyor dedi
Canım ben bilgilerimi yazmıştım ama gözden kaçtı herhalde listede adımı göremedim bir daha yazayım eklersen sevinirim
Sat:27 Aralık
Yaş 35
Tahmini doğum tarihi: 4 ekim 2021
Birkaç güne herkesi ekleyip listeyi güncelleyeceğim canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…