2021 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    285
Merhabalar bende 1 ekimde 16 haftalık düşük yaptım nedenini bilmiyoruz.. Önlem amaçlı progestan fitil kan sulandırıcı iğne ve ecopirin kullanıyorum siz herhangi bir ilaç kullanıyor musunuz
Merhaba, herhangibir ilaç kullanmıyorum. İçimi çok rahatlattı doktorum. Kaybım oldugunda ikili tarama ve fetal test yapımıstı bebekte sorun yoktu ama farkedemedıgımız bır ıdrae yolu enfeksıyonu keseyı delmıstı. Kendımde halsızlık cok fazlaydı ama aklımıza gelıp bır de enfeksıyon baktıralım dememıstık. Şimdi artık yapacak birşey yok Allah saglıklı hamılelıkler versın olan çocuklarımıza guzel omurler versın. Sız de saglıkla alın bebegınızı kucagınıza

Kesinlikle öyle sağlıklı olsunlar da hiç fark etmez. Ama bu heyecan başka belirsizlik
İnşallah sağlıkla kucağımıza alırız
Ben de 12+1 de gideceğim , benim bebeğimde 4 gün önde bakalım öğrenebilecek miyiz

Ya kızlar ben sürekli acıkıyorum sabah boş mideye mide bulantım çok oluyo yiyince geçiyor. 2 saat sonra yine açım sanki midem delindi. Normaldede iştahsız bir insanımdır. İlk gebeliğimde 4. Aydan sonra iştahım artmıştı. Bunda hem açlık hissi bu da bulantı yapıyor. Midemde çok gaz oluyo. Benim gibi olan var mı

Özür diliyorum kusmaktan yemek borum tahrip oldu acayip yanıyor tavsiyeniz var mı
Zeytinyağı icmeni tavsiye ederim.kayinvalidem de reflu var boğazı tahriş olunca aile hekimi önermişti acısını ve yanma hissini geçiriyor

Beni tarif ettiniz aynıyım
Zeytinyağı icmeni tavsiye ederim.kayinvalidem de reflu var boğazı tahriş olunca aile hekimi önermişti acısını ve yanma hissini geçiriyor
Teşekkür ederim ama içebilicek gibi değilim

İyi akşamlar 8+3 haftalık ikiz bebeğe hamileyim ilk kez bugün kanamam oldu daha çok kahverengi lekelenme şeklinde hamileliğimin başından beri progestan fitil kullanıyorum başına böyle birşey gelen var mı bir sıkıntı var mıdır

Ben kanamam olduğunda acile gitmiştim ultrasinla kontrol ettiler doktorumda bi daha olursa kontrole gelebilirsin demişti

Bende gaz çok var canım. Karnım öyle şişkin ki, sanki 6 aylığım

Amin inşallah hepimiz sağlıkla kavuşuruz bebeklerimize

Aslında kanamam devam etmiyor şuan ve şansıma yarın doktor kontrolüm vardı ama bu akşam acile gitsem mi bilemedim
Bence gidin. Bende de olmuştu kanama 2hafta önce ve 3gün önce yine oldu. Progestan azalmış. Kanamamım ilk günü gitdim doktorum hastaneye yatmamı söyledi kanama alanı varmış. Düşük oluyomuş o zaman. 7+2de başlamışdı kanamam çok şükür şimdi 9+2deyiz

Kızlar bugün kontrole gittim adet tarihime göre tam 13 haftalık olduk ama yumurta takibi yapıldığı için Sat 4 ocak diyor doktor. İleri gitmek yerine geri gidiyorum sanki. 23 Aralık son adet tarihim olursa bebek 1 hafta geri diyor doktor. Bence 20 li haftalardan sonra çok önemli olmuyor geri olması.Kafam çok karışık Bu arada cinsiyeti öğrendim kızım olacak inşallah

Ahh canım kalp atışıyla bitmiyor herşey Allah sana da bana da hayırlı bir zamanda tekrar nasip etsin inşallah. Psikolojik olarak çok kötü bir durum belki de en iyi ben anlarım seni bilmiyorum ama ben bundan sonra ki süreçte periontoloji ye gidecem mecburen. Umarım dilerim istediğin zamanda tekrardan sağlıklı bir şekilde tekrar olur benim yolum uzun baya bir en az 1 sene umarım sende öyle olmaz

Bir hafta gecikme geç döllenmeden kaynaklı olabilir belki ileriki haftalarda arayı kapatır inşaAllah, ayrıca kızınızın olacağına çok çok sevindim sağlıkla kucağınıza alın

Merhaba arkadaslar. Benim son adet tarihime gore 12.haftadayim ama gecen hafta dr 10 haftalik gözüküyor dedi. Boyle bir durum yasayan oldu mu? Gelisimi 10 haftalik gözüküyor. Emin misiniz dedi ben eminim ama son 6 aydir adet düzensizliği yasiyordum hatta adetimi 20 gun geçtiği bile oldu. Normal bir durum mu yada böyle bir durum yasayan var mi?

Bende boyleyim ya ki ilkinde bende 3 kilo vermistim bu donemde bulantidan. Birde degisik degisik seyler yiyiyorum. Dun oturdum domates tuz yedim. Esim bile sok oldu sen ne yapiyorsun diyor.

Bende gece yatmadan alıyordum sizin gibi ama bana yan etki yaptı kesinlikle. Gece gündüz uyudum, düzgün cümle bile kuramadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…