Merhaba, herhangibir ilaç kullanmıyorum. İçimi çok rahatlattı doktorum. Kaybım oldugunda ikili tarama ve fetal test yapımıstı bebekte sorun yoktu ama farkedemedıgımız bır ıdrae yolu enfeksıyonu keseyı delmıstı. Kendımde halsızlık cok fazlaydı ama aklımıza gelıp bır de enfeksıyon baktıralım dememıstık. Şimdi artık yapacak birşey yok Allah saglıklı hamılelıkler versın olan çocuklarımıza guzel omurler versın. Sız de saglıkla alın bebegınızı kucagınızaMerhabalar bende 1 ekimde 16 haftalık düşük yaptım nedenini bilmiyoruz.. Önlem amaçlı progestan fitil kan sulandırıcı iğne ve ecopirin kullanıyorum siz herhangi bir ilaç kullanıyor musunuz
Kesinlikle öyle sağlıklı olsunlar da hiç fark etmez. Ama bu heyecan başka belirsizlikşuan 12+4 tam 12 de ögrenmıs oldum. Tabi yine de %100 demedi ama yanılacağını sanmıyorum doktorumun. Hayırlı sağlıklı evlatlar olsun. Ekim ayında 18. Haftada suyum erken geldiği için bir kaybım var. Allah ne verirse hayırlısını versin
Ben de 12+1 de gideceğim , benim bebeğimde 4 gün önde bakalım öğrenebilecek miyizHaftaya 12+1'de gideceğim. Bebeğim 3 gün önde gibi 12+4 sayılabilir. Bakalım cinsiyet belli olur mu
Medipol koşuyolu Dr. Hakan Apaydın'a gideceğim. Takibinde olduğum doktorum da o hastanede. Umarım memnun kalırım. Haberdar ederim sizleri
Zeytinyağı icmeni tavsiye ederim.kayinvalidem de reflu var boğazı tahriş olunca aile hekimi önermişti acısını ve yanma hissini geçiriyorÖzür diliyorum kusmaktan yemek borum tahrip oldu acayip yanıyor tavsiyeniz var mı
Beni tarif ettiniz aynıyımYa kızlar ben sürekli acıkıyorum sabah boş mideye mide bulantım çok oluyo yiyince geçiyor. 2 saat sonra yine açım sanki midem delindi. Normaldede iştahsız bir insanımdır. İlk gebeliğimde 4. Aydan sonra iştahım artmıştı. Bunda hem açlık hissi bu da bulantı yapıyor. Midemde çok gaz oluyo. Benim gibi olan var mı
Teşekkür ederim ama içebilicek gibi değilimZeytinyağı icmeni tavsiye ederim.kayinvalidem de reflu var boğazı tahriş olunca aile hekimi önermişti acısını ve yanma hissini geçiriyor
Prilam verdi benim doktorum gece yatmadan iki tane içiyorum öğlene kadar idare ediyorÖzür diliyorum kusmaktan yemek borum tahrip oldu acayip yanıyor tavsiyeniz var mı
Ben kanamam olduğunda acile gitmiştim ultrasinla kontrol ettiler doktorumda bi daha olursa kontrole gelebilirsin demiştiİyi akşamlar 8+3 haftalık ikiz bebeğe hamileyim ilk kez bugün kanamam oldu daha çok kahverengi lekelenme şeklinde hamileliğimin başından beri progestan fitil kullanıyorum başına böyle birşey gelen var mı bir sıkıntı var mıdır
Aslında kanamam devam etmiyor şuan ve şansıma yarın doktor kontrolüm vardı ama bu akşam acile gitsem mi bilemedimBen kanamam olduğunda acile gitmiştim ultrasinla kontrol ettiler doktorumda bi daha olursa kontrole gelebilirsin demişti
Tamam canımBana niye doktor cinsiyet söyleyemedi ya?Kemik yapısına bakarak söylüyorum, seninki kıza da erkeğe de benziyor dedi
Birkaç güne herkesi ekleyip listeyi güncelleyeceğim canım
Bende gaz çok var canım. Karnım öyle şişkin ki, sanki 6 aylığımYa kızlar ben sürekli acıkıyorum sabah boş mideye mide bulantım çok oluyo yiyince geçiyor. 2 saat sonra yine açım sanki midem delindi. Normaldede iştahsız bir insanımdır. İlk gebeliğimde 4. Aydan sonra iştahım artmıştı. Bunda hem açlık hissi bu da bulantı yapıyor. Midemde çok gaz oluyo. Benim gibi olan var mı
Merhaba, herhangibir ilaç kullanmıyorum. İçimi çok rahatlattı doktorum. Kaybım oldugunda ikili tarama ve fetal test yapımıstı bebekte sorun yoktu ama farkedemedıgımız bır ıdrae yolu enfeksıyonu keseyı delmıstı. Kendımde halsızlık cok fazlaydı ama aklımıza gelıp bır de enfeksıyon baktıralım dememıstık. Şimdi artık yapacak birşey yok Allah saglıklı hamılelıkler versın olan çocuklarımıza guzel omurler versın. Sız de saglıkla alın bebegınızı kucagınıza
Bence gidin. Bende de olmuştu kanama 2hafta önce ve 3gün önce yine oldu. Progestan azalmış. Kanamamım ilk günü gitdim doktorum hastaneye yatmamı söyledi kanama alanı varmış. Düşük oluyomuş o zaman. 7+2de başlamışdı kanamam çok şükür şimdi 9+2deyizAslında kanamam devam etmiyor şuan ve şansıma yarın doktor kontrolüm vardı ama bu akşam acile gitsem mi bilemedim
Ahh canım kalp atışıyla bitmiyor herşey Allah sana da bana da hayırlı bir zamanda tekrar nasip etsin inşallah. Psikolojik olarak çok kötü bir durum belki de en iyi ben anlarım seni bilmiyorum ama ben bundan sonra ki süreçte periontoloji ye gidecem mecburen. Umarım dilerim istediğin zamanda tekrardan sağlıklı bir şekilde tekrar olur benim yolum uzun baya bir en az 1 sene umarım sende öyle olmazMerhaba sizleri hep okuyordum ama kalp atışını duyunca yazarım ilk mesajı dedim.maalesef olmadi. Geçtiğimiz hafta kalp atışı için gittim ama kese vardı bebek yoktu. Boş yada mol gebelikmis. Kürtajla kese alındı. Şimdi sadece ınsallah boştur diye dua ediyorum.
Bir hafta gecikme geç döllenmeden kaynaklı olabilir belki ileriki haftalarda arayı kapatır inşaAllah, ayrıca kızınızın olacağına çok çok sevindim sağlıkla kucağınıza alınKızlar bugün kontrole gittim adet tarihime göre tam 13 haftalık olduk ama yumurta takibi yapıldığı için Sat 4 ocak diyor doktor. İleri gitmek yerine geri gidiyorum sanki. 23 Aralık son adet tarihim olursa bebek 1 hafta geri diyor doktor. Bence 20 li haftalardan sonra çok önemli olmuyor geri olması.Kafam çok karışık Bu arada cinsiyeti öğrendim kızım olacak inşallah
Bende boyleyim ya ki ilkinde bende 3 kilo vermistim bu donemde bulantidan. Birde degisik degisik seyler yiyiyorum. Dun oturdum domates tuz yedim. Esim bile sok oldu sen ne yapiyorsun diyor.Ya kızlar ben sürekli acıkıyorum sabah boş mideye mide bulantım çok oluyo yiyince geçiyor. 2 saat sonra yine açım sanki midem delindi. Normaldede iştahsız bir insanımdır. İlk gebeliğimde 4. Aydan sonra iştahım artmıştı. Bunda hem açlık hissi bu da bulantı yapıyor. Midemde çok gaz oluyo. Benim gibi olan var mı
Bende gece yatmadan alıyordum sizin gibi ama bana yan etki yaptı kesinlikle. Gece gündüz uyudum, düzgün cümle bile kuramadımmerhaba banada prilam verdi doktor sabah akşam iç diye ama dediğiniz gibi aşırı uyku hali yaptığı için bende gece yatmadan kullanmaya başladım,gece yatmadan aç karnına alınca bir sonraki aksam 5-6 ya kadar epey idare ediyor. sizde deneyebilirsiniz bu şekilde.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?