2021 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    285
Normal kuzum. Aynı zamanda hamile kalmışiz

Arkadaslar benimde kalcamin ortasinda tek tarfli bir agri var dunden beri Allaha sukur bulanti pek olmuyor bazen geceleri sadece. Ikili taramaya gidecegiz iki gun sonra giden varmi acaba

Arkadaslar benimde kalcamin ortasinda tek tarfli bir agri var dunden beri Allaha sukur bulanti pek olmuyor bazen geceleri sadece. Ikili taramaya gidecegiz iki gun sonra giden varmi acaba
Merhaba , belki hamilelik ile ilgili degildir bahsettiğiniz agrılar. Cuma günü gittim ben ikili için birsürü sikayetimden bahsettim Hiç birini hamileliğe baglamadı. Hatta eşimin yanında bu kadar herşeye normal demesinden rahatsız oldum biraz

Canım bu haftalarda normal milimlik ölçüler .Eksik bir milim ölçülmesi günü geriye götürüyor .Alttan ölçümler daha doğru sonuç veriyor .Ben ilk kalp atışını 7+3 te dinlemeye gittim günüyle uyumlu çıktı .Alttan muayene olmuştum .Bir gün sonra hafif lekelenme olunca başka bir özele muayeneye gittim karından bakıldı 3 gün geriden ölçtü .

ben de apar topar gitmistim, idrar kulturu ve tahlili istedi onlarda da bir sey cikmadi. arkadaslar rahim yukari ciktigindan agirlik merkezi degisiyor, o agri yapabilir diye dusunuyorum oyle okudum bir yerde ama yine de aranizda siddetli agrisi olan varsa doktora gitsin

Evet evet muayene kayıtlarına bakıyorum da (çalıştığım hastane) kalp atışının duyulduğu gün uyumluymus ,ama bir hafta sonra geriden geldiği söylendi. Üzülmüştüm ama normal olduğunu duymak çok iyi geldi çok teşekkür ederim:) sağlıkla gelir inşallah ikimizinki de

Ben yaptırdım ikili tarama canım. Kalp atışı dinletti, ense kalınlığı a baktı ikili tarama içinde bir tüp kan verdim.

Neden cnm endişelisin bende kullaniyorum zararlı mı ki bi de bana zofer yazilmisti eczanede yoktu zofran verdiler aynisi dediler 8 mg icinde 8 tane var yarim yarım iciyorum sabah yarim aksam yarim seklinde gunde 1 tane 3 gundur kullaniyorum ne gibi zarari olabilir acaba

Merhaba, benim de son adet tarihim 26.12, geçen hafta fetal test için kan vermiştim, sonuçları bekliyorum heyecanla..

Ben de varım. Yaş 30, ilk çocuğum, cinsiyet şuan için belirsiz inşallah sağlıkla kucağımıza alırız

Ninalia 5 yaptırdım ben, doktorum iki broşür vermişti, ninalia’yı kendisi de hamile olan başka bir doktor arkadaşım da tavsiye edince onlarda yaptırdım. Sizinki hangisi?
Metarnit 21 Plus benim yaptırdığım, daha önce ki hamileliğimde hastanenin anlaşmalı olduğu bir yer ile yaptırmıstım memnun kalmamıstım. Güzel sonuclar alalım inşallah

Kızlar sizler deneyimlisiniz. 6+2 de karındab devket hastanesinde baktı. 12 mm kese var ama bebek yoktu içinde. Betamda 84.000 di. Normalmi. Doktor haftasını söylemedi. Sata göre hesapladım

Kızlar sizler deneyimlisiniz. 6+2 de karındab devket hastanesinde baktı. 12 mm kese var ama bebek yoktu içinde. Betamda 84.000 di. Normalmi. Doktor haftasını söylemedi. Sata göre hesapladım
Betan bayağı yüksekmiş cnm vajinal bakilsa belki gorunebilirdi

Betanın 84000 olduğunu ne zamana kadar baktırıp da gördünüz acaba merak ettim

Kızlar bu haptan kullanan var mı içinde herşey var folik asit + vitaminler bunu ne zamana kadar kullanacağız bilgisi olan varsa yazabilir mi ikinci kutum bu

Eklentiler

• IMG_20210321_234752.webp
    34 KB · Görüntüleme: 26
İkinci çocuk sat 20 ocak yas 33 cnm bende ekler misin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…