Maşallah sağlıkla kucağınıza alın.Selamlar güzel anneler, bugün kontrolüm vardı. 13. Haftadayım. Ense kalınlığı ve burun kemiği normal çok şükür. İkili test yaptıracaktım ama son anda fetal dna testine karar verdik. Yaş 38 olunca, ikili testte ve diğer testlerde risk çok yüksek görünecek dedi doktor. Pazartesi kan vereceğim kısmetse. Bu arada cinsiyeti de gördük, kızımız olacak inşallah
Selamlar güzel anneler, bugün kontrolüm vardı. 13. Haftadayım. Ense kalınlığı ve burun kemiği normal çok şükür. İkili test yaptıracaktım ama son anda fetal dna testine karar verdik. Yaş 38 olunca, ikili testte ve diğer testlerde risk çok yüksek görünecek dedi doktor. Pazartesi kan vereceğim kısmetse. Bu arada cinsiyeti de gördük, kızımız olacak inşallah
Hemen doğsun istiyorum zaman gözüme çok büyüyorKizlar sizede zaman cok yavas gecmiyor mu ? Ben cok sabirsizimmm
Çok teşekkür ederim çok sağolunMaşallah sağlıkla kucağınıza alın.
Aminn inşallah, darısı başınızahayırlı olsun rabbim sağlıkla kucagına almayı nasip etsin cinsiyet tahminlerinden tutan oldumu
Canım sen toksoplazma mı oldun, kaçırmışım ben orayıteker teker cinsiyetler geldikçe çok heyecanlanıyorum her biriniz adınagözünüz aydın kızlar.. bitmek bilmeyen bulantılara aç karnına kusmalara bir nebze çare bulabilen oldu mu aranızda bu arada toxoplazma için antibiyotik kullanıyorum ayriyetten mide bulantısı ilacı almamak için direniyorum şuan..
Canım çok geçmiş olsun, yanlış hatırlamıyorsam sağlık ocağındaki hemşire bana da demişti ilerleyen haftalarda tetanoz aşısı var diye. Ama ben en son ne zaman oldum hatırlamıyorum, ilk okulda falan herhalde.Selam kizlar. Bugun kotu bi gun gecirdim. Sabah kahvalti hazirlarken elimi kestim. Kan mi tuttu ne oldu anlamadim basim dondu gozum karardi sicak basti bi anda ter bosaldi. Esim isteydi zar zor arayabildim. Midem de bostu mide oz suyu kustum fln. Sonra esim geldi kardesim doktor bnm pratisyen hekim. Onu aradik normalde en ufak kesikte tetenas asisi yaptirir kardesim ama gebelikte bilmiom dedi. Doktorumu aradik izinliymis. Acile yonlendirdiler gelmeniz lazim yaranin derinligine gore bakmamiz lazim dediler. Ben ilcedeyim burdaki hastane cok kotu hic guvenmiyorum. Diger hastaneye de gitme imkanim yoktu. Burdaki acile gitsem kesin asiyi yaparlar hic gebeligi dusunmezler o yuzden gitmek de istemedim. Neyse kardesim bakti arastirdi 3 aydan once gebelere tetenos asisini onermiyolarmis ama kesin biseye de ulasamadi. Eski tetenasu 2016da yaptirmisim 5 yil dolmadigi icin yaptirmamaya karar verdik en son. Basiniza boyle bisey gelirse aklinizda olsun diye paylasiyim dedim.
Hem yavaş geçiyor, hemde zorKizlar sizede zaman cok yavas gecmiyor mu ? Ben cok sabirsizimmm
Evet gunduz uykuma yenik dusuyorum ama gece uyumak daha zor oluyor birde uyaniyorum wc icin de uyaniyorum. Birde ogurme kusma degilde bulanti oluyor bende sanki surekli birsey yemem gerekli.Canım sen toksoplazma mı oldun, kaçırmışım ben orayıçok geçmiş olsun canım. Benim bulantılar bir iyi bir kötü, anlamadım. Heralde böyle böyle azalacak. Bana salatalık, tost, hamurişi falan iyi geliyor. Net geçiren birşey bulamadım
Canım çok geçmiş olsun, yanlış hatırlamıyorsam sağlık ocağındaki hemşire bana da demişti ilerleyen haftalarda tetanoz aşısı var diye. Ama ben en son ne zaman oldum hatırlamıyorum, ilk okulda falan herhalde.
Hem yavaş geçiyor, hemde zorgündüzü bir şekilde geçiriyorum da, geceler geçmiyor ya. Çok uykum bölünüyor, uyusam da dinlenemiyorum. Sizin de öyle mi+
Canım sen toksoplazma mı oldun, kaçırmışım ben orayıçok geçmiş olsun canım. Benim bulantılar bir iyi bir kötü, anlamadım. Heralde böyle böyle azalacak. Bana salatalık, tost, hamurişi falan iyi geliyor. Net geçiren birşey bulamadım
Canım çok geçmiş olsun, yanlış hatırlamıyorsam sağlık ocağındaki hemşire bana da demişti ilerleyen haftalarda tetanoz aşısı var diye. Ama ben en son ne zaman oldum hatırlamıyorum, ilk okulda falan herhalde.
Hem yavaş geçiyor, hemde zorgündüzü bir şekilde geçiriyorum da, geceler geçmiyor ya. Çok uykum bölünüyor, uyusam da dinlenemiyorum. Sizin de öyle mi+
Oldum malesef canım hem igm hem igg pozitif çıktı avidite değerine bakıldı o da ara bi değer çıktı yani virüsün başlangıcı gebelik mi tam anlaşılmadı sanırım.. günde 3 kez antibiyotik kullanıyorum ve dua ediyorum elimden gelen buCanım sen toksoplazma mı oldun, kaçırmışım ben orayıçok geçmiş olsun canım. Benim bulantılar bir iyi bir kötü, anlamadım. Heralde böyle böyle azalacak. Bana salatalık, tost, hamurişi falan iyi geliyor. Net geçiren birşey bulamadım
Ben gündüz de uyumuyorum ama gece de uyumak zor, uykum sürekli bölünüyor. Allah yardımcımız olsun canımEvet gunduz uykuma yenik dusuyorum ama gece uyumak daha zor oluyor birde uyaniyorum wc icin de uyaniyorum. Birde ogurme kusma degilde bulanti oluyor bende sanki surekli birsey yemem gerekli.
Canım ilk 3 ayda bebeğe bulaşması çok düşük bir ihtimalmiş. İnşallah bebeğe geçmemiştir. İlaçlarını düzenli kullan canım, Rabbim şifa versinOldum malesef canım hem igm hem igg pozitif çıktı avidite değerine bakıldı o da ara bi değer çıktı yani virüsün başlangıcı gebelik mi tam anlaşılmadı sanırım.. günde 3 kez antibiyotik kullanıyorum ve dua ediyorum elimden gelen buçarşamba tekrar tahlil vereceğim inşallah oradan hayırlı sonuçlar gelir dediğin gibi azalır inşallah canım ben ne su ne herhangi bir şey atamıyorum ağzıma bulantı varken
Bende sabah yollayınca 10 a kadar uyuyorum öğleden sonrada TV basında uyuyakalıyorum gecede 12 yada 1 de uyuyorum aslında uyku varda direniyorum sankiKızlar ben sabah 9 da uyanıp eşimi yolcu ediyorum hemen yatağa girip uyuyorum 12 de kalkıyorum işleri halledip akşam üzeri yine uyku bastırıyor yine uyuyorum. Uyanıp yemek yapıyorum gece de 12 olunca uyku bastırıyor. Ben normalde gündüz uykusu yapsam gece hiç uyuyamazdım 3-4 olurdu saat. Siz nasılsınız
Ben bursadayim cnm hangi Dr gitmiştin
Kizlar sizede zaman cok yavas gecmiyor mu ? Ben cok sabirsizimmm
bende bu ihtimale sığındım inşallah bebeğime ulaşamamıştır bu virüsBen gündüz de uyumuyorum ama gece de uyumak zor, uykum sürekli bölünüyor. Allah yardımcımız olsun canım
Canım ilk 3 ayda bebeğe bulaşması çok düşük bir ihtimalmiş. İnşallah bebeğe geçmemiştir. İlaçlarını düzenli kullan canım, Rabbim şifa versinbizi süreçten haberdar et canım, benim hafızam iyi değil soramıyorum burda kızların durumlarını.
Valla bende öyleyim canım. Gündüz 4 saat uyuduğum oluyor bazen. Birde akşam 12de yatıyorum, hâlâ uyuyabiliyorum. Ama benim sorunum gece uyumakta ya. Uyuyorum da sürekli bölünüyor uykum. 10kere falan uyanıyorum, tuvalete kalkıyorum, su içiyorum. Su içmiyorum bazen, yine uyanıyorum. Çok bölük pörçük uykularım, dinlenemiyorumKızlar ben sabah 9 da uyanıp eşimi yolcu ediyorum hemen yatağa girip uyuyorum 12 de kalkıyorum işleri halledip akşam üzeri yine uyku bastırıyor yine uyuyorum. Uyanıp yemek yapıyorum gece de 12 olunca uyku bastırıyor. Ben normalde gündüz uykusu yapsam gece hiç uyuyamazdım 3-4 olurdu saat. Siz nasılsınız
Artık teknoloji gelişti mi nedir, cihazlar iyi gösteriyor sanırım. Minişlerin de gönlü olursa belli ediyorlar galibaNe kadar çok cinsiyet öğrenen var masaAllah Rabbim herkesi sağlıkla kavuştursun. ben 16. Haftadan önce bilinmiyor sanıyordum, 12+5 te randevumuz bize de tiyo verirler mi acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?