- 24 Nisan 2018
- 43
- 32
- 38
- 28
Ben sanırım yarın yaptırcamKızlar ikili testi yaptıran varmı acaba aranızda yaptırmalımıyim sizce kararsizim
Bende bugün doktorumla baya konuştum eğer anne karnında tedavisi olan bir durumla karşılaşırsak yaptırmak istiyorum dedim o da öyle bir durum yok malesef onun bir tedavisi yok dedi bir tek sonuca göre aldırmak istersen dedi down sendromu olup olmadığı çıkıyormuş onun da bir tedavisi yokmuş malesef 2 li 3lu 4 lü hepsi aynı dedi bir tedavisi yok dedi kafam karıştı benimdeBen sanırım yarın yaptırcamikilidd sorun yoksa üçlü ve dörtlüye gerek dıymuyolarmış. Allah korusun kötü bişey olsa aldıracakmıyım hayır, ama bi rahatsızlık varsa belki öncesinde tedavi imkanı olur. Ondan yaptıracağım
Bence normal ya acaba kız mı yüksek ya kalp atışımerhaba kızlar bende bugün kontrole gittim herşey normal dedi 191 kalp atışı dedi normalmi yani çok geldi bana
12 haftaya kadar kusmadim 13. Haftaya girdim yol tuttu die küstüm geçer ya sabretKızlar 12 .haftasına girip bulantısı sona eren varsa haber versin bizde sevinelim
Sizin gibi düşünüyordum başta ama fikrim değişti çünkü çok ileri testler var, ikili test yüzde veriyor ve yanılma payıda var ama burada bir olumsuzlukla karşılaştık down sendromu ihtimali verildi diyelim. Öyle bir durumda ben Fetal Dna testine yöneleceğim ve durumu netleştireceğim, tabiki Allah kimseyi imtihan etmesin ama inanın insanın kendini bu sürece hazırlaması ona göre kendini eğitmesi çok önemli. Naçizane önerim iyi düşünmeniz, asla aldırma taraftarı değilim Rabbimden gelen başım gözüm üstüne ama bilinçlenmek çok önemli..Bende bugün doktorumla baya konuştum eğer anne karnında tedavisi olan bir durumla karşılaşırsak yaptırmak istiyorum dedim o da öyle bir durum yok malesef onun bir tedavisi yok dedi bir tek sonuca göre aldırmak istersen dedi down sendromu olup olmadığı çıkıyormuş onun da bir tedavisi yokmuş malesef 2 li 3lu 4 lü hepsi aynı dedi bir tedavisi yok dedi kafam karıştı benimde
Bende meraktayım bir oğlum var kız olursa sevinirim :) normal atış için 120-160 arası diye yazıyor ondan meraklandımBence normal ya acaba kız mı yüksek ya kalp atışı
140 in üzerinde ise kız 140 in altında saerkek diolar canımBende meraktayım bir oğlum var kız olursa sevinirim :) normal atış için 120-160 arası diye yazıyor ondan meraklandım
Ben bugün yaptırdım yaptırmak gerekli bence bir sıkıntı varsa da önceden öğrenip kendini herşeye hazırlamış olursun ona göre bir yol çizersin ihtiyaçlar çok değişecek ÇünküKızlar ikili testi yaptıran varmı acaba aranızda yaptırmalımıyim sizce kararsizim
MaşallahEki Görüntüle 2810756 Bugün ikili testimizi yaptırdık çok şükür doktorumuz herşey yolunda dedi kanda da birşey çıkacağını sanmıyorum dedi veee cinsiyetimizi öğrendik bir oğlum olacak
Ben bursadayim cnm hangi Dr gitmiştinMerhaba ben de yeni katıldım aranıza. Şu an 8+4'üm, nasipse doğumum 31 Ekim gözüküyor. SAT 24.01.2021, 34 Yaş, ilk çocuk :)
Benim bulantılarım da 5. haftada başladı ve 2 hafta resmen ölüyorum sandım, ayva-zencefil çayı-elma ne iyi gelir denirse hepsini kustum, 1 damla su bile içemiyordum, her gün ağlıyordum. Doktor prilam dr verdikten sonra tekrar hayata döndüm diyebilirim, gece yatmadan 2 tane alıyorum, yetiyor gün boyu. Bazen yetmeyip o gün kötü geçse de önceki kadar rezil durumda olmuyorum, idare edilebiliyor yine. Azaltmaya veya bırakmaya cesaret bile edemiyorum, inşallah 3-4. ayda biter de bırakabilirim.
Aramızda Bursalı hamileler varsa ben de doktor tavsiyesi alabilirim, buraya yeni taşındım hiçbir yeri/kimseyi bilmiyorum. Şu an öylesine Medical Park'a gidiyorum ama pek içime sinmedi gibi. :/
Ben ilk gebeliğimde yaptırmadım bunda da yaptırmıcamKızlar ikili testi yaptıran varmı acaba aranızda yaptırmalımıyim sizce kararsizim
Tedaviyi bilmiyorum ama bana ilk doktorum öyle birşey söylememiştiBen sanırım yarın yaptırcamikilidd sorun yoksa üçlü ve dörtlüye gerek dıymuyolarmış. Allah korusun kötü bişey olsa aldıracakmıyım hayır, ama bi rahatsızlık varsa belki öncesinde tedavi imkanı olur. Ondan yaptıracağım
İlk doktorum doğduğunda anlaşılıyor demişti ihtimal sonuçlar alınıyormuş ama etkiliyor gibi olmak istemem tabiki her türlü bilinçli olmak iyi birşeydir. Kişinin tercihiBende bugün doktorumla baya konuştum eğer anne karnında tedavisi olan bir durumla karşılaşırsak yaptırmak istiyorum dedim o da öyle bir durum yok malesef onun bir tedavisi yok dedi bir tek sonuca göre aldırmak istersen dedi down sendromu olup olmadığı çıkıyormuş onun da bir tedavisi yokmuş malesef 2 li 3lu 4 lü hepsi aynı dedi bir tedavisi yok dedi kafam karıştı benimde
Yaa çok tatlı maşallahEki Görüntüle 2810756 Bugün ikili testimizi yaptırdık çok şükür doktorumuz herşey yolunda dedi kanda da birşey çıkacağını sanmıyorum dedi veee cinsiyetimizi öğrendik bir oğlum olacak
9 hafta yeni bitti inşallah bakalım bir oğlum var kızım olsun isterim :)140 in üzerinde ise kız 140 in altında saerkek diolar canımRabb'im gönlune göre versin ins çünkü bayayuksekmis bende gelecek ay muane me gittigimde buna dikkat edecem buda cinsiyeti belirlio sonuçta kaç haftalık bebis
hayırlı evlat olsun inşallah :)Eki Görüntüle 2810756 Bugün ikili testimizi yaptırdık çok şükür doktorumuz herşey yolunda dedi kanda da birşey çıkacağını sanmıyorum dedi veee cinsiyetimizi öğrendik bir oğlum olacak
Maşallah9 hafta yeni bitti inşallah bakalım bir oğlum var kızım olsun isterim :)
Bende 9+5Ben şu an 9. Haftadayım ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?