- 14 Ekim 2020
- 3.614
- 6.961
- 88
Ne demek canım, içini ferah tut. Olumlu düşünmeye çalış. Biliyorum zor ama, stres daha kötü birşey. Sen ne hissedersen bebişte hissediyor unutma. Allah yardımcın olsun canımbende bu ihtimale sığındım inşallah bebeğime ulaşamamıştır bu virüsAllah razı olsun canım hepimiz bebeklerimizi sağlıkla kucaklarımıza alalım inşallah bu mübarek gecede en büyük duamız hepimizin.. Gelişme olunca haberdar ederim tabiki canım sağolasın ilgin için
Bende aynı durumdayim benim cok ilginc mide bulantilarim 9. Hafta basladi ama ne basladi ne yesem çıkarıyorum 9. Haftamin bitmesine 2 gun var ve şiddetli baş agrilarim mide yanmalarim var ilac aliyodum ama artik kesmiyo sorum şu normalde 6. Hafta baslar 12 14 hafta arası biter deniyo benim 9 da basladigina gore nası olacak acabaKızlar akşam/gece kusmaları olan var mı? Tam diyorum günüm iyi geçti, fazla midem bulanmadı, öğürmedim. Akşam üstü ne yesem çıkarmaya başladımhiç serum taktıran oldu mu sebepten dolayı? Korkumdan çokta yiyemiyorum gün içinde, enerjim sıfır resmen. Acilde de korona var diye korkuyorum
Ve evet gece artiyo yanmalarım kusmalarim sabah 1 se gece 2 3e cıkıyoKızlar akşam/gece kusmaları olan var mı? Tam diyorum günüm iyi geçti, fazla midem bulanmadı, öğürmedim. Akşam üstü ne yesem çıkarmaya başladımhiç serum taktıran oldu mu sebepten dolayı? Korkumdan çokta yiyemiyorum gün içinde, enerjim sıfır resmen. Acilde de korona var diye korkuyorum
Ben gündüz iki çocukla uyuyamadığım için akşam 10:30 da uyuyoruz daha güzel uyuyorum gece hem de mide bulantısından kurtuluyorumKızlar akşam/gece kusmaları olan var mı? Tam diyorum günüm iyi geçti, fazla midem bulanmadı, öğürmedim. Akşam üstü ne yesem çıkarmaya başladımhiç serum taktıran oldu mu sebepten dolayı? Korkumdan çokta yiyemiyorum gün içinde, enerjim sıfır resmen. Acilde de korona var diye korkuyorum
Geçmiş olsun evet aynı gecede oluyor özellikle çok aç kalınca serum taktırdım zaten içine ilaç koymuyorlar ama benim doktorum acil durum reçetesi yazdı acildeki doktora onu veriyorum içine bulantı ilacı koyduruyorKızlar akşam/gece kusmaları olan var mı? Tam diyorum günüm iyi geçti, fazla midem bulanmadı, öğürmedim. Akşam üstü ne yesem çıkarmaya başladımhiç serum taktıran oldu mu sebepten dolayı? Korkumdan çokta yiyemiyorum gün içinde, enerjim sıfır resmen. Acilde de korona var diye korkuyorum
Geçmiş olsun sizede inşaAllah çok az kaldı umudum var bulantılar biticek, malesef ilaç kullanıyorum ama yinede beni ayağa kaldırmıyor sadece kusma ve bulantıyı durduruyorBende aynı durumdayim benim cok ilginc mide bulantilarim 9. Hafta basladi ama ne basladi ne yesem çıkarıyorum 9. Haftamin bitmesine 2 gun var ve şiddetli baş agrilarim mide yanmalarim var ilac aliyodum ama artik kesmiyo sorum şu normalde 6. Hafta baslar 12 14 hafta arası biter deniyo benim 9 da basladigina gore nası olacak acabaçok zor bi durum bi yontem bulursan banada soylermisin serum konusunda bende kararsızım
Evet radyoloji uzmanı baktıValla bende öyleyim canım. Gündüz 4 saat uyuduğum oluyor bazen. Birde akşam 12de yatıyorum, hâlâ uyuyabiliyorum. Ama benim sorunum gece uyumakta ya. Uyuyorum da sürekli bölünüyor uykum. 10kere falan uyanıyorum, tuvalete kalkıyorum, su içiyorum. Su içmiyorum bazen, yine uyanıyorum. Çok bölük pörçük uykularım, dinlenemiyorum
bu arada canım senin ikili taramanı yapan doktorla ultrasona alan doktor farklı mı? Ultrason için radyoloji uzmanı falan mı gerekiyor? Benim ikisine de tek doktor baktı da, yanlış mı yaptım ki acaba?
Artık teknoloji gelişti mi nedir, cihazlar iyi gösteriyor sanırım. Minişlerin de gönlü olursa belli ediyorlar galiba
Kızlar akşam/gece kusmaları olan var mı? Tam diyorum günüm iyi geçti, fazla midem bulanmadı, öğürmedim. Akşam üstü ne yesem çıkarmaya başladımhiç serum taktıran oldu mu sebepten dolayı? Korkumdan çokta yiyemiyorum gün içinde, enerjim sıfır resmen. Acilde de korona var diye korkuyorum
Onunla ilgisi yok kendini neye hazirlarsan o gün gelmiyor erken öğrensen de geç öğrensen de aynı sabırsızız bende öyleyimBen hamileliğimi öğrendiğimde daha 3 haftalıktı o yüzden kendimi şu an 6 aylık hamile gibi hissediyorum, resmen zaman geçmek bilmiyor
Şimdiki aklım olsa adetim 1 hafta gecikmeden asla bakmam herhalde
Rukiye Gönüllü’ye gitmiştim canım :)
Bu kusmalar yüzünden yüzünde kırmızı noktalar çıkan var mı hiç bayanlar? Normalde ilaçla iyi gibiyim ama dün çok kötü geçti, sabah hiçbir şey yokken öğlene doğru yüzümde gözümde bir sürü kırmızı nokta oluşmuştu alerji gibi, biraz söndü ama hala geçmedi
Merhaba, kustuktan sonra yuzunde kirmizi noktalar cikmasi bende de var. Ama hamilelik donemiyle ilgili degil sadece, daha once de ne zaman kussam boyle lekeler olur. İlk basta ben de alerji zannetmistim ama aslinda cildimizin hassasiyetinden ve kusarken kilcal damarlara olan baskidan oluyor. Cikarirken zorladigimiz icin minik minik catliyor ve kirmizi noktalar olusuyor. Merak etme, cok normal ve gecici bir durum. İki uc gune yok oluyor.
Merhaba, kustuktan sonra yuzunde kirmizi noktalar cikmasi bende de var. Ama hamilelik donemiyle ilgili degil sadece, daha once de ne zaman kussam boyle lekeler olur. İlk basta ben de alerji zannetmistim ama aslinda cildimizin hassasiyetinden ve kusarken kilcal damarlara olan baskidan oluyor. Cikarirken zorladigimiz icin minik minik catliyor ve kirmizi noktalar olusuyor. Merak etme, cok normal ve gecici bir durum. İki uc gune yok oluyor.
Bende aynı durumdayim benim cok ilginc mide bulantilarim 9. Hafta basladi ama ne basladi ne yesem çıkarıyorum 9. Haftamin bitmesine 2 gun var ve şiddetli baş agrilarim mide yanmalarim var ilac aliyodum ama artik kesmiyo sorum şu normalde 6. Hafta baslar 12 14 hafta arası biter deniyo benim 9 da basladigina gore nası olacak acabaçok zor bi durum bi yontem bulursan banada soylermisin serum konusunda bende kararsızım
Keşke kalıcı bir yöntem bulabilsem de tüm hamilelere anlatsamVe evet gece artiyo yanmalarım kusmalarim sabah 1 se gece 2 3e cıkıyo
Uyumak sorun değil canım, uykuya dalabiliyorum ama gece sık uyanıyorum, bu da uyku kalitesini azaltıyor.Ben gündüz iki çocukla uyuyamadığım için akşam 10:30 da uyuyoruz daha güzel uyuyorum gece hem de mide bulantısından kurtuluyorum
Kendi doktoruma gidince diyeyim canım iyi fikir, her ihtimale karşı reçete yazsın. Serumluk olursam yine acilde gösteririmGeçmiş olsun evet aynı gecede oluyor özellikle çok aç kalınca serum taktırdım zaten içine ilaç koymuyorlar ama benim doktorum acil durum reçetesi yazdı acildeki doktora onu veriyorum içine bulantı ilacı koyduruyor
Geçmiş olsun sizede inşaAllah çok az kaldı umudum var bulantılar biticek, malesef ilaç kullanıyorum ama yinede beni ayağa kaldırmıyor sadece kusma ve bulantıyı durduruyor
Bende de sivilce gibi oluyor canım minik minik böyle, normalmiş demekki. Geçiyor bir süre sonra.Merhaba, kustuktan sonra yuzunde kirmizi noktalar cikmasi bende de var. Ama hamilelik donemiyle ilgili degil sadece, daha once de ne zaman kussam boyle lekeler olur. İlk basta ben de alerji zannetmistim ama aslinda cildimizin hassasiyetinden ve kusarken kilcal damarlara olan baskidan oluyor. Cikarirken zorladigimiz icin minik minik catliyor ve kirmizi noktalar olusuyor. Merak etme, cok normal ve gecici bir durum. İki uc gune yok oluyor.
Doktorun da numarası yok, sormadan serum taktırmak zararlı olur mu ki? Hamileyim diyince ilaç koymazlar heralde içineBen serum taktırmıştım canım ama hastanede taktırmak istemediğim için evde takılmıştı. Serumun içindekileri doktor yazmıştı, eczaneden aldık, tanıdık bir hemşire geldi taktı sonra. Çok sıvı kaybettiysen, doktorun da uygun görürse serum alabilirsin ama geçici rahatlama maalesef... Keşke her gün alabilseydim o günkü kadar iyi olmadım hiçbir zaman
İnsallah erken biter tek umudum o yondeKeşke kalıcı bir yöntem bulabilsem de tüm hamilelere anlatsamgündüzü bir şekilde geçiriyorum ama geceleri kusmaya başladım, zorlanıyorum senin geç başlamış erken biter inşallah kusmalar canım.
Uyumak sorun değil canım, uykuya dalabiliyorum ama gece sık uyanıyorum, bu da uyku kalitesini azaltıyor.
Kendi doktoruma gidince diyeyim canım iyi fikir, her ihtimale karşı reçete yazsın. Serumluk olursam yine acilde gösteririm
Bende de sivilce gibi oluyor canım minik minik böyle, normalmiş demekki. Geçiyor bir süre sonra.
Doktorun da numarası yok, sormadan serum taktırmak zararlı olur mu ki? Hamileyim diyince ilaç koymazlar heralde içinesıvı ihtiyacımı giderse bile yeter. Ten rengimi bir görseniz, göz altlarım mosmor. Cildim bembeyaz, günlerdir birşey yememiş içmemiş gibiyim
İnsallah gecer gec basladi hic baslamaz saniyodum ama gumbur gumbur geldi umarım biter herkesinkide cok zor açsın bisey yesen daha beter oluyon yemesen bitkinsin herkesin cabucak bitsin insallahGeçmiş olsun evet aynı gecede oluyor özellikle çok aç kalınca serum taktırdım zaten içine ilaç koymuyorlar ama benim doktorum acil durum reçetesi yazdı acildeki doktora onu veriyorum içine bulantı ilacı koyduruyor
Geçmiş olsun sizede inşaAllah çok az kaldı umudum var bulantılar biticek, malesef ilaç kullanıyorum ama yinede beni ayağa kaldırmıyor sadece kusma ve bulantıyı durduruyor
Gerçekten anneler iyi ki var ❤Benim de bulantılarım çok kötü durumda. Sürekli ama sürekli kusuyorum. Bir aydır evimde en ufak yemek pişiremedim. Hazır geleni bile ısıtamıyorum. Allah annelerimden razı olsun her akşam yemeğe gidiyoruz ama arabaya bindiğim anda çıkartıyorum
Bayaa kilo verdim, halsizlik baş dönmesi yaşıyorum. Zaten çok zayıftım kilo da verinde minicik göbek kocaman gibi görünüyor
Az kaldı sabret-sabret diye kendimi telkin ediyorum sürekli
Başka bi çocuk felan olsa evde sefil olurdu yavrum nasıl bakardım bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?