2021 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    285
Ne demek canım, içini ferah tut. Olumlu düşünmeye çalış. Biliyorum zor ama, stres daha kötü birşey. Sen ne hissedersen bebişte hissediyor unutma. Allah yardımcın olsun canım

Kızlar akşam/gece kusmaları olan var mı? Tam diyorum günüm iyi geçti, fazla midem bulanmadı, öğürmedim. Akşam üstü ne yesem çıkarmaya başladım hiç serum taktıran oldu mu sebepten dolayı? Korkumdan çokta yiyemiyorum gün içinde, enerjim sıfır resmen. Acilde de korona var diye korkuyorum

Bende aynı durumdayim benim cok ilginc mide bulantilarim 9. Hafta basladi ama ne basladi ne yesem çıkarıyorum 9. Haftamin bitmesine 2 gun var ve şiddetli baş agrilarim mide yanmalarim var ilac aliyodum ama artik kesmiyo sorum şu normalde 6. Hafta baslar 12 14 hafta arası biter deniyo benim 9 da basladigina gore nası olacak acaba çok zor bi durum bi yontem bulursan banada soylermisin serum konusunda bende kararsızım

Ve evet gece artiyo yanmalarım kusmalarim sabah 1 se gece 2 3e cıkıyo

Ben gündüz iki çocukla uyuyamadığım için akşam 10:30 da uyuyoruz daha güzel uyuyorum gece hem de mide bulantısından kurtuluyorum

Geçmiş olsun evet aynı gecede oluyor özellikle çok aç kalınca serum taktırdım zaten içine ilaç koymuyorlar ama benim doktorum acil durum reçetesi yazdı acildeki doktora onu veriyorum içine bulantı ilacı koyduruyor
Geçmiş olsun sizede inşaAllah çok az kaldı umudum var bulantılar biticek, malesef ilaç kullanıyorum ama yinede beni ayağa kaldırmıyor sadece kusma ve bulantıyı durduruyor

Evet radyoloji uzmanı baktı

Merhaba, kustuktan sonra yuzunde kirmizi noktalar cikmasi bende de var. Ama hamilelik donemiyle ilgili degil sadece, daha once de ne zaman kussam boyle lekeler olur. İlk basta ben de alerji zannetmistim ama aslinda cildimizin hassasiyetinden ve kusarken kilcal damarlara olan baskidan oluyor. Cikarirken zorladigimiz icin minik minik catliyor ve kirmizi noktalar olusuyor. Merak etme, cok normal ve gecici bir durum. İki uc gune yok oluyor.

Ben serum taktırmıştım canım ama hastanede taktırmak istemediğim için evde takılmıştı. Serumun içindekileri doktor yazmıştı, eczaneden aldık, tanıdık bir hemşire geldi taktı sonra. Çok sıvı kaybettiysen, doktorun da uygun görürse serum alabilirsin ama geçici rahatlama maalesef... Keşke her gün alabilseydim o günkü kadar iyi olmadım hiçbir zaman

Ben hamileliğimi öğrendiğimde daha 3 haftalıktı o yüzden kendimi şu an 6 aylık hamile gibi hissediyorum, resmen zaman geçmek bilmiyor

Şimdiki aklım olsa adetim 1 hafta gecikmeden asla bakmam herhalde
Onunla ilgisi yok kendini neye hazirlarsan o gün gelmiyor erken öğrensen de geç öğrensen de aynı sabırsızız bende öyleyim

Yaa çok teşekkür ederim içimi rahatlattığın için. :)
Bende ilk defa olduğu için korkmuştum, gerçekten dediğin gibi bugün daha da azalmışlar çok şükür.

Ve evet gece artiyo yanmalarım kusmalarim sabah 1 se gece 2 3e cıkıyo
Keşke kalıcı bir yöntem bulabilsem de tüm hamilelere anlatsam gündüzü bir şekilde geçiriyorum ama geceleri kusmaya başladım, zorlanıyorum senin geç başlamış erken biter inşallah kusmalar canım.
Ben gündüz iki çocukla uyuyamadığım için akşam 10:30 da uyuyoruz daha güzel uyuyorum gece hem de mide bulantısından kurtuluyorum
Uyumak sorun değil canım, uykuya dalabiliyorum ama gece sık uyanıyorum, bu da uyku kalitesini azaltıyor.
Kendi doktoruma gidince diyeyim canım iyi fikir, her ihtimale karşı reçete yazsın. Serumluk olursam yine acilde gösteririm
Bende de sivilce gibi oluyor canım minik minik böyle, normalmiş demekki. Geçiyor bir süre sonra.
Doktorun da numarası yok, sormadan serum taktırmak zararlı olur mu ki? Hamileyim diyince ilaç koymazlar heralde içine sıvı ihtiyacımı giderse bile yeter. Ten rengimi bir görseniz, göz altlarım mosmor. Cildim bembeyaz, günlerdir birşey yememiş içmemiş gibiyim

Benim de bulantılarım çok kötü durumda. Sürekli ama sürekli kusuyorum. Bir aydır evimde en ufak yemek pişiremedim. Hazır geleni bile ısıtamıyorum. Allah annelerimden razı olsun her akşam yemeğe gidiyoruz ama arabaya bindiğim anda çıkartıyorum
Bayaa kilo verdim, halsizlik baş dönmesi yaşıyorum. Zaten çok zayıftım kilo da verinde minicik göbek kocaman gibi görünüyor
Az kaldı sabret-sabret diye kendimi telkin ediyorum sürekli
Başka bi çocuk felan olsa evde sefil olurdu yavrum nasıl bakardım bilmiyorum

Bende sinir stres yapmayayım diyorum ama eşimle tartıştık yine dün gece aile yüzünden ilk defa böyle birşey oldu. Gece gözüme uyku girmedi kendimi o kadar sıkmışım ki dişlerim kenetlenmişti sabah..
Hamile olduğumu öğrendiğimden beri hayatımda o kadar stresli durumlar oldu ki özellikle stres yapmamam gereken bi dönemde neden böyle şeyler oldu bilmiyorum çok moralim bozuk arada buraya girip yazdığınız güzel şeyleri okuyunca moralim düzeliyor yoksa kafayı yiyeceğim.
Nazar mı diyorum ne diyorum evliliğimiz gayet yolundaydı şu anda en saçma sebeplerden bile tartışır olduk anlamadım gitti.

Selam kızlar; dün tuvaletimi yaptıktan sora, afedersiniz hani gaz çıkarırsınız da oranızda hissedesiniz, oturursunuz koltuğa gider ya oradan yaa anlatabildim inş. Öyle oldu ama biraz zor gitti. Saplık durumum çok iyi şükür. Sorun yok da korktum birazcık. Sanki bi fazlalık kaldı oramda, dikiş atılır da bi fazlalık hissedersin ya. Bişey olmamıştır inş yani çok korkmadım da ilk doğumun dikişiyle ilgili olabilir mi ki, süresi yakındı da.

İnsallah erken biter tek umudum o yonde

İnsallah gecer gec basladi hic baslamaz saniyodum ama gumbur gumbur geldi umarım biter herkesinkide cok zor açsın bisey yesen daha beter oluyon yemesen bitkinsin herkesin cabucak bitsin insallah

Gerçekten anneler iyi ki var ❤

Kızlar merhaba ben 11 haftalık gebeyim bir hafta önce göz doktoruna götürdük kardeşimi ben koridorda bekledim 5 6 metre uzaklıkta röntgen odası vardı 20 dk sonra hemen dışarı çıktım ama içim rahat etmedi etkilenmismiyimdir acaba lütfen cevap verin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…