- 1 Mart 2020
- 673
- 1.633
- 43
Merhaba dün kontrolüm vardı büyük olan kanama alanı durmuş ama bu kez de yeni küçük bir kanama alanı gördü doktorum .. kanama alanları hamilelikte olabiliyormuş tüp bebek gebelerinde daha çok görülüyormuş ...benim de tüp bebek...progesteron desteği ve dinlenme dedi , lekelenme hafifledi ara ara oluyor , yatıyorum az hareket ediyorum ..sizinde tez zamanda geçer inşallah ..ilaçlarınızı kullanın dinlenin stres yapmayın geçecektirMerhaba nasılsınız benim lekelenme arada oluyor sizdede oluyormu
daha 10bucuk haftaligim canim.insallah onumuzdeki haftalarda ogrenirimiçim rahatladı saol canım cinsiyet öğrendinmi sen
Bende gittim bugün 12.haftayı atlatana kadar dikkat etmem söylendi.benimde durmuş kanama alanı ama arada lekelenme şeklinde açık pembe geliyor progestan bende devam ediyorum 20.haftaya kadar sabah akşam.izin kaçıncı haftanızdı ?Merhaba dün kontrolüm vardı büyük olan kanama alanı durmuş ama bu kez de yeni küçük bir kanama alanı gördü doktorum .. kanama alanları hamilelikte olabiliyormuş tüp bebek gebelerinde daha çok görülüyormuş ...benim de tüp bebek...progesteron desteği ve dinlenme dedi , lekelenme hafifledi ara ara oluyor , yatıyorum az hareket ediyorum ..sizinde tez zamanda geçer inşallah ..ilaçlarınızı kullanın dinlenin stres yapmayın geçecektir
Iyiyim sağolun bu hafta olmadı lekelenme nokta gibi belki.. geçen cumaki kontrolde fitil olarak kullandığım progestan azaltıldı iğneyi de azalacağız haftada bire düşecek.pek zorlamıyorum kendimi bol bol yatıyorum evde yanlızım.internetten siparis veriyorum alışverişi. Dinlenin sizde yavaş yavaş küçülüp yokoluyormus sanırım kanama alanı.saglikla devam eder inşallah.Şuanda nasılsınız benim ara ara lekelenme devam ediyor.bugün tekrar gittim elhamdulillah bebek iyi kanama alanıda durmuş ama lekelenme oldu tekrar 2 gün önce kendimi zorlamıştım iş yaparken ona yordum.doktorda dinlen dedi
Amin canım inşallah sağlıkla devam eder ve sağlıkla kucağımıza alırız inşallahIyiyim sağolun bu hafta olmadı lekelenme nokta gibi belki.. geçen cumaki kontrolde fitil olarak kullandığım progestan azaltıldı iğneyi de azalacağız haftada bire düşecek.pek zorlamıyorum kendimi bol bol yatıyorum evde yanlızım.internetten siparis veriyorum alışverişi. Dinlenin sizde yavaş yavaş küçülüp yokoluyormus sanırım kanama alanı.saglikla devam eder inşallah.
Merhaba dün kontrolüm vardı büyük olan kanama alanı durmuş ama bu kez de yeni küçük bir kanama alanı gördü doktorum .. kanama alanları hamilelikte olabiliyormuş tüp bebek gebelerinde daha çok görülüyormuş ...benim de tüp bebek...progesteron desteği ve dinlenme dedi , lekelenme hafifledi ara ara oluyor , yatıyorum az hareket ediyorum ..sizinde tez zamanda geçer inşallah ..ilaçlarınızı kullanın dinlenin stres yapmayın geçecekti aktif değil kanama alanı dendi
Ben şu an 9. Haftadayım ..Bende gittim bugün 12.haftayı atlatana kadar dikkat etmem söylendi.benimde durmuş kanama alanı ama arada lekelenme şeklinde açık pembe geliyor progestan bende devam ediyorum 20.haftaya kadar sabah akşam.izin kaçıncı haftanızdı ?
Herkes de farklılık gösteriyor aslında bu durum benm ilk bebeğim de 12 haftadan sonra azaldı 18 de tamamen bitti 30 haftalıkken hafif başladı doğum da bitti . Herşey genetiğimiz ile ilgiliKızlar 12 .haftasına girip bulantısı sona eren varsa haber versin bizde sevinelim
Hayırlı olsun canım, beraber ikiz gibi büyürler ne güzel maşallahMerhaba bayanlar nasip kısmetse 10+2 haftalık hamileyim.Bende 2021 Ekim annesi olacağım.Ustelik geçtiğimiz yıl 2020 Haziran annesiydim.ikinci bir supriz hamilelik yaşıyorum.Bir oğlum oldu dokuz buçuk aylık şu an .Ne kadar yeni alismaya öğrenmeye calissamda ikinci kez anne olmak kısmet oldu.
Allah herkesin yardımcısı olsun.hakkimizda herşeyin hayırlısı olsun.
Valla benim eşimin ailesi de kalabalık kuzum. Bayramda seyranda doluşurlar kvnin evine. Çok meraklıdırlar böyle bebek görmeye falanda. Ben en başından diyorum kvye. Önce annem gelir yardıma, sonra sen gelirsin biraz. Öyle bebek görmeye diye halalar teyzeler eve doluşmasın, zaten virüs var bebekle bir tutulursak kötü olur diyorum. Dedeler nineler öpmeden koklamadan bebeğe bakarlar, uzaktan severler, sizde annemle gelir kalırsanız ev işlerini yaparsınız, bende bebeğe bakarım diyorum. Ki ikisini de aynı anda asla istemiyorum, önce annem gelir sonra sen gelirsin dedim. Bebek 5-6 aylık olur,kendini toparlar. Görmek isteyen ondan sonra gelir yine uzaktan görür. Bu ortamda kimsenin kucağına bebek vermem, kimse de darılmasın dedim.Kızlar size birşey sorucam.. Eşimin en nefret ettiğim huyu bu covidi fazla takmaması yani kendini koruyor ama hiç korkmuyorda ben hamile kaldıktan sonra biraz vicdan yaptırıyorum ona hamileyim dikkat et diye..
Şimdi diceksiniz ki doğmamış bebeğe don biçiyosun..
Annem yakınımda ve doğumdan sonra bana yardımcı olacak inşallah..
E bebek doğduktan sonra eşimin ailesi de görmek isteyecek ve gelmeyin covid var desem darılırlar. Eşime desem e annende gelmesin o zaman der..
Siz napıcaksınız? Zaten aile dışında hala, teyze! Amca, kuzen falan kabul etmemeyi düşünüyorum ama içim de içimi yiyor. Geldiklerinde maskelerini çıkarttırmasam mı diyorum?
Lohusalıkta riskli yenidoğan bebekte riskli Allah korusun
Canım çok geçmiş olsun, çok üzüldüm yaKızlar, size bir şey danışmak istiyorum. 2 gündür çok zor zamanlar geçiriyorum, annemi çok kötü dolandırmışlar, 2 gündür bağrış çığrış kavgalar krizler içindeyiz. Şimdi de bebeğime bir zarar geldi mi acaba diye panik halindeyim. Sizce bu tarz bağırmalar, sinirlenmeler vesaire bize zarar verir mi?
Anormal durum olsaydı doktorun söylerdi canım, maşallah sağlıkla devam etsinmerhaba kızlar bende bugün kontrole gittim herşey normal dedi 191 kalp atışı dedi normalmi yani çok geldi bana
Bende öyleyim canım. Bitkin, yorgun, halsiz...Ben de öyle ya ...surekli evde hasta gibiyim ..
Ben tam azaldı diyordum, daha da arttı mübarekKızlar 12 .haftasına girip bulantısı sona eren varsa haber versin bizde sevinelim
6.aya kadar ayda bir çağırıyorlar sanırım, bende hemen hemen ayda bir gidiyorum.Kızlae doktor beni 7+2de gördü bir daha 12.haftada gel 2li testler için dedi. Sizce süreç uzun mu yoksa normal mi? Hiçbir sıkıntı yok dedi
evet bebişlerimiz önce Allaha sonra doktorlara emanet :)Hayırlı olsun canım, beraber ikiz gibi büyürler ne güzel maşallah
Valla benim eşimin ailesi de kalabalık kuzum. Bayramda seyranda doluşurlar kvnin evine. Çok meraklıdırlar böyle bebek görmeye falanda. Ben en başından diyorum kvye. Önce annem gelir yardıma, sonra sen gelirsin biraz. Öyle bebek görmeye diye halalar teyzeler eve doluşmasın, zaten virüs var bebekle bir tutulursak kötü olur diyorum. Dedeler nineler öpmeden koklamadan bebeğe bakarlar, uzaktan severler, sizde annemle gelir kalırsanız ev işlerini yaparsınız, bende bebeğe bakarım diyorum. Ki ikisini de aynı anda asla istemiyorum, önce annem gelir sonra sen gelirsin dedim. Bebek 5-6 aylık olur,kendini toparlar. Görmek isteyen ondan sonra gelir yine uzaktan görür. Bu ortamda kimsenin kucağına bebek vermem, kimse de darılmasın dedim.
Sende canım dedeler ve büyükanneler harici misafir kabul etme bence bir süre. Allah korusun sana, bebeğine birşey bulaşsa acısını daha kötü çekersin. Onlar da kucaklarına alsalar bile maskesini çıkarmaısnlar. Eşine de söylersin zaten bebeğin bağışıklığı düşük olur, maskesini çıkarmadan sevsin herkes diye. Kucağına alan dedeye nineyr de güzelce söyle, hiç çekinme. Bilirlerse de bırak kötü bilsinler seni, evladından önemli değil. Birşey olsa en çok anneler biz yanarız.
Eşinde annen gelmesin derse bana biri mecbur yardım edecek. Doğumdan sonra duş almak, tuvalete gitmek bile sıkıntı olabilir, en çok annemle rahat ederim diyebilirsin belki.
Canım çok geçmiş olsun, çok üzüldüm yapolise falan başvurunuz mu? İnşallah çok değildir kaybınız
Zor biliyorum ama stresten, sıkıntıdan, kavgadan uzak tutmaya çalış kendini canım. Stres iyi değil diyorlar hep, her kötü şeyin sebebi stres. Herşeyden önce bebeğin ve sen önemlisiniz. Korkma birşey olmamıştır iki günde ama bundan sonra dikkat etmeye çalış. Sen ne kadar üzülür, strese girersen bebekte hisseder. Sağlık olsun da giden para da herşey de yerine gelir. Tekrar çok çok geçmiş olsun
Anormal durum olsaydı doktorun söylerdi canım, maşallah sağlıkla devam etsindoktorum bana dakikada kaç kez atıyor söylemedi, aksi durum olsa söylerdi değil mi?
Bende öyleyim canım. Bitkin, yorgun, halsiz...Umarım bir an önce biter bu durumlarda, güzel dönemlere geçeriz artık.
Ben tam azaldı diyordum, daha da arttı mübarekbir gün çok kötü, iki gün idare eder durumdayım. Böyle böyle azalacak inşallah ya, Allah hepimizin yardımcısı olsun
Ben en son 8+5’te gittim haftaya tekrar gidicem ikili için 12 oluyorum normal bence sürekli gitmekte iyi değil her yer koronaKızlae doktor beni 7+2de gördü bir daha 12.haftada gel 2li testler için dedi. Sizce süreç uzun mu yoksa normal mi? Hiçbir sıkıntı yok dedi
Hepimiz aynıyız canım valla ayağa kalkasım yok sende yat dinlen liste daha çok güncellenirKızlar listeyi güncellemek te çok geciktim farkındayım ama affınıza sığınıyorum, iyi değilim bu aralar malumunuz.En kısa sürede, hafta içi güncellemek istiyorum inşallah. Ondan sonra da Allah kısmet ederse yavaş yavaş cinsiyetleri yazarız.
Cok teşekkür ederim canım. InsallahBaşın sağolsun Allah büyük inşaallah yeniden bebek sahibi olucaksin hayırlısını versin rabbim.
Ben de 1 martta gitmiştim canım, yarın gidicem kontrole. Bu süreyi tabi sık sık endilelenerek geçirdim. Hala da endişeliyimKızlae doktor beni 7+2de gördü bir daha 12.haftada gel 2li testler için dedi. Sizce süreç uzun mu yoksa normal mi? Hiçbir sıkıntı yok dedi
12+5 günlüğüm canım ama tamamen geçmedi sabah kalkınca öğürme oluyor gün içinde de aynı ama ilk zamanlara göre daha iyiyim sanki, dün doktor bir aya kadar anca geçer dediKızlar 12 .haftasına girip bulantısı sona eren varsa haber versin bizde sevinelim
Valla aynen kuzu biz erkende gitsek nasipleri yoksa olacak olan olur Rabbim hayırlısını versin inşallahBen de 1 martta gitmiştim canım, yarın gidicem kontrole. Bu süreyi tabi sık sık endilelenerek geçirdim. Hala da endişeliyimama diyorum kötü bişey olsa vücudum tepki verirdi mutlaka. O yüzden allaha emanet dedim sabrettim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?