- 15 Şubat 2021
- 160
- 291
- 18
- 37
İnşallah canımAnneliğin yarısından fazlası evham, endişe, korku işte..
Ben özelde yaptırdım ama, özelin sonuçları e nabız düşmüyor sanırım kuzum. Seninde çok iyi çıkar inşallah.
Diğer gebeliğimde dr burnunu tam göremiyorum diye radyolojiye yollamıştı bunda net görünüyor gerek yok dedi canım inşallah hayırlı sonuçlarımız olur hepimizin AminBenide radyolojiye yollamadi canım hepsi normal dedi radyoloji mi bakıyor normalde
MaşallahSelam kızlar. Bugün ikili test için gittim bebiş az hareket ettidoktor aç bebek dedi 12+4 olmuşuz devlet olduğu için cinsiyet söylemedi ense ölçümü normal çıktı çok şükür
12 haftada canım ikili teste öğrendim geçen hafta perşembeTatlım kacıncı haftanda kız dedı ben 12.haftada kıza benziyor ama kesin demiyorm dedi bir oğlum var kız olmasını ısterım fakat rabbim en iyisini bilir
Burun kemiği iyi dedi doktor ense kalınlığı daDiğer gebeliğimde dr burnunu tam göremiyorum diye radyolojiye yollamıştı bunda net görünüyor gerek yok dedi canım inşallah hayırlı sonuçlarımız olur hepimizin Amin
Seninle aynıyız canım bende ay başında gitmiştim en son kontrolüm haftaya , inşallah miniğini sağlıklı büyümüş görürsün:) ultrason resmi paylaşır mısın bakalım ne kadar olmuşlar merak ettim bende :)Kızlar bugün benimde kontrolüm var miniğim iyidir inşallah
çok evhamlanıyoruz ya bilinçaltı hep bunlar bende sabaha kadar karman çorman rüyalar görüyorum çoğunu hatıırlayamıyorum bile silik silik görüntüler felan :)) psikolojimiz de iyi değil ki :)))Merhaba kızlar, hamilelikte kötü rüya gören oldu mu aranızda. Rüyamı anlatmayayım ama ben gördüm çok korktum bir şey mi oldu ya da olcak mı , bana mesaj mı bu diye aklıma çok takıldı. Sizde oluyor mu
Canım ben her gece kabus görüyorum hamilelikte oluyormuş hatta bana karabasan da çöküyor malesef dua ettiğim haldeMerhaba kızlar, hamilelikte kötü rüya gören oldu mu aranızda. Rüyamı anlatmayayım ama ben gördüm çok korktum bir şey mi oldu ya da olcak mı , bana mesaj mı bu diye aklıma çok takıldı. Sizde oluyor mu
ayy bende kızıma hamileliğimde olmuştum karabasan felan oyle korkma dicem de yalnız uyuma odanda ben eşim yanımda olmadıgı zamanlarda genelde görürüm oyle kötü karmaşık rüyalar felan yatarken sağ tarafın üzerine 3 er kez nas felak fatiha ayetelkürsü okuyarak dene insallah iyi gelir rabbim korusunCanım ben her gece kabus görüyorum hamilelikte oluyormuş hatta bana karabasan da çöküyor malesef dua ettiğim halde
Ben prilam bulantı ilacını gece içiyorum içmeye başladığımdan beri rüya görüyorum çok kötü değil ama görmesem daha memnun olurum bulantı olmasın diye katlanmaya çalışıyorumMerhaba kızlar, hamilelikte kötü rüya gören oldu mu aranızda. Rüyamı anlatmayayım ama ben gördüm çok korktum bir şey mi oldu ya da olcak mı , bana mesaj mı bu diye aklıma çok takıldı. Sizde oluyor mu
Evet kafalar yandı:)çok evhamlanıyoruz ya bilinçaltı hep bunlar bende sabaha kadar karman çorman rüyalar görüyorum çoğunu hatıırlayamıyorum bile silik silik görüntüler felan :)) psikolojimiz de iyi değil ki :)))
Evet hep duamı okuyup yatıyorum ama bebekle ilgili kötü rüya görünce çok etkilendimCanım ben her gece kabus görüyorum hamilelikte oluyormuş hatta bana karabasan da çöküyor malesef dua ettiğim halde
Etkileniyoruz ya görünce zaten sürekli onu düşününce bide rüya iyice etkiliyorBen prilam bulantı ilacını gece içiyorum içmeye başladığımdan beri rüya görüyorum çok kötü değil ama görmesem daha memnun olurum bulantı olmasın diye katlanmaya çalışıyorum
Merhaba kızlar, hamilelikte kötü rüya gören oldu mu aranızda. Rüyamı anlatmayayım ama ben gördüm çok korktum bir şey mi oldu ya da olcak mı , bana mesaj mı bu diye aklıma çok takıldı. Sizde oluyor mu
Devamlı panik hali bide kontrol zamanları uzun olduğu için beklerken insan hep düşünüyor. Halbuki bir şey olsa sanki engel olabilcez ama istemsizce oluyor. Bende sağa sola yatmaya çalışıyorum sürekliBen hamile kaldığımdan beri sürekli saçmasapan rüyalar görüyorum ama hormonlardan dolayı bu tamamen normal, bir anlam yükleyip kendini endişelendirme boş yere. Sırt üstü yatınca karabasan da denilen uyku felci oluyor bana, uzun süredir olmamıştı geçen oldu, o yüzden sırt üstü çok yatmamaya çalışıyorum bu aralar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?