2021 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    285
tüp bebek yaptıranlar aynı doktorunuza devam mı ediyorsunuz etmiyorsanızda kaçıncı hafta değiştirdiniz doktorunuzu

Anneliğin yarısından fazlası evham, endişe, korku işte..

Ben özelde yaptırdım ama, özelin sonuçları e nabız düşmüyor sanırım kuzum. Seninde çok iyi çıkar inşallah.
İnşallah canım özelin sonuçlarıda düşüyor bende ama ilden ile değişiyor mu bilemedim.. Hastaneyi arayın sorun isterseniz çıkmıştır muhtemelen

Benide radyolojiye yollamadi canım hepsi normal dedi radyoloji mi bakıyor normalde
Diğer gebeliğimde dr burnunu tam göremiyorum diye radyolojiye yollamıştı bunda net görünüyor gerek yok dedi canım inşallah hayırlı sonuçlarımız olur hepimizin Amin

Bebek 3 aylık oldu inş sağlıkla kucağımıza alırız hepimiz bu benim eşim hala korkuyor bana yaklaşmaya.
Bikaçgündür kendimi iyi hissediyorum diyoki daha zamanı değil zaten 1.5 sene sonra hamile kaldın bizim başımıza herşey gelebilir diyor adam ya bide zorlasam Allah korusun bi lekelenme falan olsa benden bilicek.. Bu erkekler niye böyle 9 ay boyunca yaklaşmaz bu yanıma benim sinir oldum adama

Selam kızlar. Bugün ikili test için gittim bebiş az hareket etti doktor aç bebek dedi 12+4 olmuşuz devlet olduğu için cinsiyet söylemedi ense ölçümü normal çıktı çok şükür
Maşallahsiz sormadınız mu benimde devletti erkeğe benziyor dedi bakalım sağlıklı olsunda fark etmiyor.. Her muayene heyecan stres diğer gebeliğim düşük olmuştu her muayene öncesi stres oluyorum..

Merhaba kızlar, hamilelikte kötü rüya gören oldu mu aranızda. Rüyamı anlatmayayım ama ben gördüm çok korktum bir şey mi oldu ya da olcak mı , bana mesaj mı bu diye aklıma çok takıldı. Sizde oluyor mu

mrb kızlar bende Allah nasip ederse ekim anneleri arasındayım 10+4 günlük olduk sabahları iyiyim lakin ikindin akşama doğru özellikle akşamları tiksinmelerim çok oluyor sevdiğim çoğu şeyden tiksindim .. türk kahvesi portakal meyve salata sarımsak özellikle turşudan kokularından resmen ölüyorum hiç istifra etmedim ama tiksinme sallandırıyor beni midem bulanıyor prilam kullanıyorum akşamları .. çubuk kraker vs tuzlularla geçiştiriyorum aşermiyorum da geçer inşallah kızıma hamileyken o kadar rahattım ki (( cinsiyetimiz bir belli olsaydı hayırlısıyla bakalım

çok evhamlanıyoruz ya bilinçaltı hep bunlar bende sabaha kadar karman çorman rüyalar görüyorum çoğunu hatıırlayamıyorum bile silik silik görüntüler felan :)) psikolojimiz de iyi değil ki :)))

Canım ben her gece kabus görüyorum hamilelikte oluyormuş hatta bana karabasan da çöküyor malesef dua ettiğim halde

Canım ben her gece kabus görüyorum hamilelikte oluyormuş hatta bana karabasan da çöküyor malesef dua ettiğim halde
ayy bende kızıma hamileliğimde olmuştum karabasan felan oyle korkma dicem de yalnız uyuma odanda ben eşim yanımda olmadıgı zamanlarda genelde görürüm oyle kötü karmaşık rüyalar felan yatarken sağ tarafın üzerine 3 er kez nas felak fatiha ayetelkürsü okuyarak dene insallah iyi gelir rabbim korusun

Ben prilam bulantı ilacını gece içiyorum içmeye başladığımdan beri rüya görüyorum çok kötü değil ama görmesem daha memnun olurum bulantı olmasın diye katlanmaya çalışıyorum

Ben prilam bulantı ilacını gece içiyorum içmeye başladığımdan beri rüya görüyorum çok kötü değil ama görmesem daha memnun olurum bulantı olmasın diye katlanmaya çalışıyorum
Etkileniyoruz ya görünce zaten sürekli onu düşününce bide rüya iyice etkiliyor

Ben hamile kaldığımdan beri sürekli saçmasapan rüyalar görüyorum ama hormonlardan dolayı bu tamamen normal, bir anlam yükleyip kendini endişelendirme boş yere. Sırt üstü yatınca karabasan da denilen uyku felci oluyor bana, uzun süredir olmamıştı geçen oldu, o yüzden sırt üstü çok yatmamaya çalışıyorum bu aralar.

Devamlı panik hali bide kontrol zamanları uzun olduğu için beklerken insan hep düşünüyor. Halbuki bir şey olsa sanki engel olabilcez ama istemsizce oluyor. Bende sağa sola yatmaya çalışıyorum sürekli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…