- 7 Ocak 2021
- 842
- 787
- 53
- 26
Maşallah bende de aynı durumlar anlattığınız gibiDışarıdan bakan anlamaz ama ben çok net fark ediyorum. Annem, eşim de çıkmaya başladı diyor.
168'e 60 kiloyum. 1 kilo kaybım var. dümdüzdü karnım, 11. hafta itibariyle alt karın bölgesinde belirginlesme, gerginleşme varyarin 12+0 oluyorum bi hafta on gündür böyle. Önceden gaz oldugu zaman şişlik oluyodu simdi sürekli var.
Hahahultasonla bakilirken bebegin oldugu yerde siskinlik yok benim ama gobek aldi basini gitti( bebek hurma kadar göbekse futbol topu)
Tatlım kacıncı haftanda kız dedı ben 12.haftada kıza benziyor ama kesin demiyorm dedi bir oğlum var kız olmasını ısterım fakat rabbim en iyisini bilirCanım benim cinsiyette kız
Bende öyleyim vallaBenim daha 11 haftalık ama bişey yiyince çok çıkıyo normalde göbeksiz biriydim
Aslında çıkmış olması lazım. Sisteme yüklenmemiştir belki grafikler falan var ya. Doktorun bilgisayarına düşmüştür muhtemelen. Ben özelde yaptırmıştım bana barkod vermedi veya e nabıza da düşmedi 1 hafta sonrasına kontrol muayenesine çağırdı hem de test sonucuna bakarız dedi. Haftasına öğrendim yani ama dediğim gibi grafik falan olduğu için sadece değer değil o yüzden görememişsindir. Hastaneye ulaşma imkanın Yok mu balım sorsan bi?Kızlar ikili tarama testi yaptıranlar internetten kendileri sonuç gördünüz mü yoksa doktora mı sordunuz? Elimde barkod filan var ama labarotuvar sitesinde gözükmüyor. 10 güne çıkar demişti doktor, tam 10 oldu bu gün. Daha çıkmamış olabilir mi acaba?
Kartını vermişti doktor, yarın bir arayıp sorayım. Ya hem sorup öğrenmek hemde öğrenmemek istiyorum, korkuyorum olumsuz birşey der diye kuzum ya. İkili testte yüksek riskli diye korkutulup sağlıklı bebek doğuran çok kadın var. Öyle olumsuz birşey der diye korkuyorum. Ense kalınlığı normaldi, sıkıntı çıkmadı ama ne biliyim öyle bi şey oldum işteAslında çıkmış olması lazım. Sisteme yüklenmemiştir belki grafikler falan var ya. Doktorun bilgisayarına düşmüştür muhtemelen. Ben özelde yaptırmıştım bana barkod vermedi veya e nabıza da düşmedi 1 hafta sonrasına kontrol muayenesine çağırdı hem de test sonucuna bakarız dedi. Haftasına öğrendim yani ama dediğim gibi grafik falan olduğu için sadece değer değil o yüzden görememişsindir. Hastaneye ulaşma imkanın Yok mu balım sorsan bi?
Hiç kalbini bozma Allah’ın izniyle sağlıklı bebekler olacaklarKartını vermişti doktor, yarın bir arayıp sorayım. Ya hem sorup öğrenmek hemde öğrenmemek istiyorum, korkuyorum olumsuz birşey der diye kuzum ya. İkili testte yüksek riskli diye korkutulup sağlıklı bebek doğuran çok kadın var. Öyle olumsuz birşey der diye korkuyorum. Ense kalınlığı normaldi, sıkıntı çıkmadı ama ne biliyim öyle bi şey oldum iştesonuç iyi de çıksa mail olarak atmasını istesem atar mı acaba? Sana çıktı falan verdi mi kuzum sonucu?
Ense kalınlığı normaldi, sonradan yaptırmasa mıydım diye düşündüm de kan vermiş bulundum canım ya. İnşallah, ağzın bal yesin, hepimizin bebekleri sağlıklı hayırlı olsun inşallahHiç kalbini bozma Allah’ın izniyle sağlıklı bebekler olacaklarTarama testi güvenirliği yüksek olan bi test değil çoğu kişi yaptırmıyor. Düşük riskli deniyo sağlıksız olabiliyo yüksek risk sağlıklı olabiliyo. Allah sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin bize. Mail atar bence ama doktoruna devamlı ulaşacağın numarası olması lazım iste bence bana sonucu çıktı olarak verdi kuzum.
Amin canım benim. Bi sıkıntı olsa doktor anlardı. Uzun uzun ölçüsüne bakıyo her yerinin sen içini ferah tut düşük risk çıkacak görürsün balım. İşte annelik çöktü içe evhamlılık hepEnse kalınlığı normaldi, sonradan yaptırmasa mıydım diye düşündüm de kan vermiş bulundum canım ya. İnşallah, ağzın bal yesin, hepimizin bebekleri sağlıklı hayırlı olsun inşallah
merhaba hayırlı olsun nerede ve ne kadar yaptrıdınız acabaEki Görüntüle 2810756 Bugün ikili testimizi yaptırdık çok şükür doktorumuz herşey yolunda dedi kanda da birşey çıkacağını sanmıyorum dedi veee cinsiyetimizi öğrendik bir oğlum olacak
E nabızdan bakabilirsiniz orda görünüyor.. ordan bakıp gitmiştim öncekinde.. 1 haftada çıkmıştı devlet hastanesindeKızlar ikili tarama testi yaptıranlar internetten kendileri sonuç gördünüz mü yoksa doktora mı sordunuz? Elimde barkod filan var ama labarotuvar sitesinde gözükmüyor. 10 güne çıkar demişti doktor, tam 10 oldu bu gün. Daha çıkmamış olabilir mi acaba?
Benide radyolojiye yollamadi canım hepsi normal dedi radyoloji mi bakıyor normaldeMerhaba kızlar bugun 2li test için gitiim dr kendi baktı radyolojiye yollamadı ense kalınlığı ve burnu gördüm gerek yok dedi. Erkeğe benziyor dedi cinsiyete inşallah sağlıklı olsun da 1 oğlum var kız erkek hiç fark etmiyor.. İnşallah sonuçlarımız da güzel çıkar hepimizin... 1 hafta sonra çıkar dedi sonuç...
Hadi gözün aydın kuzumSelam kızlar. Bugün ikili test için gittim bebiş az hareket ettidoktor aç bebek dedi 12+4 olmuşuz devlet olduğu için cinsiyet söylemedi ense ölçümü normal çıktı çok şükür
İnşallah kuzummHadi gözün aydın kuzumİnşallah bende sağ sağlim atlatırım 2li testleri
Anneliğin yarısından fazlası evham, endişe, korku işte..Amin canım benim. Bi sıkıntı olsa doktor anlardı. Uzun uzun ölçüsüne bakıyo her yerinin sen içini ferah tut düşük risk çıkacak görürsün balım. İşte annelik çöktü içe evhamlılık hep
Ben özelde yaptırdım ama, özelin sonuçları e nabız düşmüyor sanırım kuzum. Seninde çok iyi çıkar inşallah.E nabızdan bakabilirsiniz orda görünüyor.. ordan bakıp gitmiştim öncekinde.. 1 haftada çıkmıştı devlet hastanesinde
Ben bugün 10.haftadayım 2-3 gündür kendimi çok iyi hissediyorum bulantım yok denecek kadar az,iştahımda yavaş yavaş açılıyor,ama bu böyle bir psikoloji ki kendimi iyi hissettiğimde bile korkuyorum niye böyle ona bir şey mi oldu acaba diye, midem bulansa sevinir hale geldim.:)Kızlar 12 .haftasına girip bulantısı sona eren varsa haber versin bizde sevinelim
Benim resmen 12.hafta gelince bulantılarım bitti. Şimdi 14.haftadayım hamdolsun yok ama mide yanmam had safhaya çıkıyo bazen. Onun da çözümü sütKızlar 12 .haftasına girip bulantısı sona eren varsa haber versin bizde sevinelim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?