Ben 7. Haftada cok rüya görmeye başlamıştım ve hepsinde de korkutuyorlardi beni. ben o gunden sonra bol bol sureler okumaya başladım simdi gecti sukurCanım ben her gece kabus görüyorum hamilelikte oluyormuş hatta bana karabasan da çöküyor malesef dua ettiğim halde
Ayni doktora devam ediyorum. Cok memnunumtüp bebek yaptıranlar aynı doktorunuza devam mı ediyorsunuz etmiyorsanızda kaçıncı hafta değiştirdiniz doktorunuzu
Büyümüş kocaman olmuş 2 hafta önce gittiğimde hiç bi yeri Belli değildi şimdi elleri ayakları çok netti. Kıpır kıpır hareketli hopluyorddu içerde hatta cinsiyet bile tahmin etti erkek dediSeninle aynıyız canım bende ay başında gitmiştim en son kontrolüm haftaya , inşallah miniğini sağlıklı büyümüş görürsün:) ultrason resmi paylaşır mısın bakalım ne kadar olmuşlar merak ettim bende :)
Yaa yeriiim kocaman olmuşsun senn:)Büyümüş kocaman olmuş 2 hafta önce gittiğimde hiç bi yeri Belli değildi şimdi elleri ayakları çok netti. Kıpır kıpır hareketli hopluyorddu içerde hatta cinsiyet bile tahmin etti erkek dedi
Hiç korkma bende de hiç bişi yok yemem içmem yerinde sağlıkla sende görürsün inşallah miniğiniYaa yeriiim kocaman olmuşsun senn:)
Kese şekli fasulye gibi erkek derler gerçekten o şekilde olunca:) sağlıkla gelsin kuzum çok sevindim inşallah bende görebilirim böyle ❤ ara ara belirtilerim gidiyor korkuyorum hep
Bu gece kötü rüya gördüm çok korktum kalktım hemen namaz kıldım iki rekat biraz rahatladım, az öncede doktordan geldim çok şükür bir sorun yok her şey yolunda dedi. Korkmayın dua edin dua ederek uyuyun içinizi ferah tutunMerhaba kızlar, hamilelikte kötü rüya gören oldu mu aranızda. Rüyamı anlatmayayım ama ben gördüm çok korktum bir şey mi oldu ya da olcak mı , bana mesaj mı bu diye aklıma çok takıldı. Sizde oluyor mu
Oh valla içim bir nebzede olsa rahatlıyor böyle dediginiz zaman❤ inşallah hepimiz sağlıkla kavuşuruz ❤Hiç korkma bende de hiç bişi yok yemem içmem yerinde sağlıkla sende görürsün inşallah miniğini
Çok sevindim canım iyi olmasına ❤ inşallah görmeyiz bidaha bilinçaltımız korkutuyor resmen. Cinsiyet tahmini yaptı mı:)Bu gece kötü rüya gördüm çok korktum kalktım hemen namaz kıldım iki rekat biraz rahatladım, az öncede doktordan geldim çok şükür bir sorun yok her şey yolunda dedi. Korkmayın dua edin dua ederek uyuyun içinizi ferah tutun
Yarın bir daha arayacağım canım ulaşamadım bu gün. Verdikleri numara da açmıyorİnşallah canımözelin sonuçlarıda düşüyor bende ama ilden ile değişiyor mu bilemedim.. Hastaneyi arayın sorun isterseniz çıkmıştır muhtemelen
Seninki yanaşmıyor ne güzel. Benimki de hamile kaldığımdan beri sen bi güzelleştin diyor. Hamile kalınca çekici geldim adama heraldeBebek 3 aylık oldu inş sağlıkla kucağımıza alırız hepimizbu benim eşim hala korkuyor bana yaklaşmaya.
Bikaçgündür kendimi iyi hissediyorum diyoki daha zamanı değil zaten 1.5 sene sonra hamile kaldın bizim başımıza herşey gelebilir diyor adam yabide zorlasam Allah korusun bi lekelenme falan olsa benden bilicek.. Bu erkekler niye böyle 9 ay boyunca yaklaşmaz bu yanıma benim sinir oldum adama
Bende sürekli öyleyim canım. Bazen korkunç, bazen saçma sapan anlamsız, kopuk kopuk şeyler görüyorum. Hormonlar dan dolayı olur diyorlar hep.Merhaba kızlar, hamilelikte kötü rüya gören oldu mu aranızda. Rüyamı anlatmayayım ama ben gördüm çok korktum bir şey mi oldu ya da olcak mı , bana mesaj mı bu diye aklıma çok takıldı. Sizde oluyor mu
Yaktı bizi hormonlar yaYarın bir daha arayacağım canım ulaşamadım bu gün. Verdikleri numara da açmıyor
Seninki yanaşmıyor ne güzel. Benimki de hamile kaldığımdan beri sen bi güzelleştin diyor. Hamile kalınca çekici geldim adama heralde
Bende sürekli öyleyim canım. Bazen korkunç, bazen saçma sapan anlamsız, kopuk kopuk şeyler görüyorum. Hormonlar dan dolayı olur diyorlar hep.
Ya benimki düşük olur diye korkuyor delimidir nedir. Doktor sıkıntı yok dediği halde yanaşmıyor.. Nolur nolmaz bişey olur daha erken diyip duruyo anlamadımYarın bir daha arayacağım canım ulaşamadım bu gün. Verdikleri numara da açmıyor
Seninki yanaşmıyor ne güzel. Benimki de hamile kaldığımdan beri sen bi güzelleştin diyor. Hamile kalınca çekici geldim adama heralde
Bende sürekli öyleyim canım. Bazen korkunç, bazen saçma sapan anlamsız, kopuk kopuk şeyler görüyorum. Hormonlar dan dolayı olur diyorlar hep.
Yok canım yapmadı, inşallah hepimiz çok güzel geçiririz bu süreci çokta stres yapmamak lazımmış bugün doktorum kızdı dedi sen kendi kendini korkutuyorsun rahat olÇok sevindim canım iyi olmasına ❤ inşallah görmeyiz bidaha bilinçaltımız korkutuyor resmen. Cinsiyet tahmini yaptı mı:)
Korkuyor demekki ya napsınYa benimki düşük olur diye korkuyor delimidir nedir. Doktor sıkıntı yok dediği halde yanaşmıyor.. Nolur nolmaz bişey olur daha erken diyip duruyo anlamadımyoksa ben yanında giyinirken falan adama inme incekmiş gibi oluyo
Canım sen toksoplazma mı oldun, kaçırmışım ben orayıçok geçmiş olsun canım. Benim bulantılar bir iyi bir kötü, anlamadım. Heralde böyle böyle azalacak. Bana salatalık, tost, hamurişi falan iyi geliyor. Net geçiren birşey bulamadım
Canım çok geçmiş olsun, yanlış hatırlamıyorsam sağlık ocağındaki hemşire bana da demişti ilerleyen haftalarda tetanoz aşısı var diye. Ama ben en son ne zaman oldum hatırlamıyorum, ilk okulda falan herhalde.
Hem yavaş geçiyor, hemde zorgündüzü bir şekilde geçiriyorum da, geceler geçmiyor ya. Çok uykum bölünüyor, uyusam da dinlenemiyorum. Sizin de öyle mi+
Sakin ol canim hormonlardan oluyor hersey batiyor ama onemsemeBende sinir stres yapmayayım diyorum ama eşimle tartıştık yine dün gece aile yüzünden ilk defa böyle birşey oldu.Gece gözüme uyku girmedi kendimi o kadar sıkmışım ki dişlerim kenetlenmişti sabah..
Hamile olduğumu öğrendiğimden beri hayatımda o kadar stresli durumlar oldu ki özellikle stres yapmamam gereken bi dönemde neden böyle şeyler oldu bilmiyorum çok moralim bozuk arada buraya girip yazdığınız güzel şeyleri okuyunca moralim düzeliyoryoksa kafayı yiyeceğim.
Nazar mı diyorum ne diyorum evliliğimiz gayet yolundaydı şu anda en saçma sebeplerden bile tartışır olduk anlamadım gitti.
Evet canim surekli goruyorum.Merhaba kızlar, hamilelikte kötü rüya gören oldu mu aranızda. Rüyamı anlatmayayım ama ben gördüm çok korktum bir şey mi oldu ya da olcak mı , bana mesaj mı bu diye aklıma çok takıldı. Sizde oluyor mu
İlk hamileliğimde 14. Haftada devlet hastanesi daha söyleyemem 2 hafta sonra demişti yani 16. Haftada ancak sölüyolarSelam kizlar devlet cinsiyeti kaçıncı haftada söylüyor bilen varmı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?