Aman o zaman hatırlamamak daha iyi :)Merhaba. Ben hep kabus goruyorum gece kalkiyorum ter icinde su icip yatiyorum sabahlari gece kalktigimi fln hatirliyorum ama ruyayi hatirlamiorum. Bazen aglar gibu sesler cikardigimi soyluyo esim. Allahtan hatirlamiorum ne goruyosam artik
Allah bağışlasın inşallah ikisinide :)Hadi ya :) ya tabi önemli olan sağlıklı olması da bi oğlum var bi de kızım olsa güzel olurdu hayırlısı olsun artık :)
Boğazım kuruyor ona kalkıyorum burnum tıkanıyor ona uyanıyorum en az 5-6 kere bölünüyor uykum, sabah çok halsiz oluyorum hiç uykumu alamıyorumKızlar sizin de uykunuz defalarca bölünüyor mu geceleri? Benim uyku kalitemde inanılmaz bir düşüş oldu, sürekli uyanıyorum, bir iki saat uyanık kalıp sonra yarım saat uyuyor tekrar uyanıyorum. Sabahları yorgun kalkıyorum yataktan
Kızlar sizin de uykunuz defalarca bölünüyor mu geceleri? Benim uyku kalitemde inanılmaz bir düşüş oldu, sürekli uyanıyorum, bir iki saat uyanık kalıp sonra yarım saat uyuyor tekrar uyanıyorum. Sabahları yorgun kalkıyorum yataktan
Bende öyleyim kızlar, defalarca ama defalarca uyanıyorum. Asla kaliteli uyuyamıyorum, hormonlardan diyorlarBoğazım kuruyor ona kalkıyorum burnum tıkanıyor ona uyanıyorum en az 5-6 kere bölünüyor uykum, sabah çok halsiz oluyorum hiç uykumu alamıyorum
12+1 olduk.Kizlar kacinci haftadasiniz kac kilo aldiniz acaba
Benim kusmam yok bulantim var ve bastirmak icin surekli hamurisi veya tuzlu seyler tuketiyorum birde tuvalet sorunum olustu bu sebeple de daha hizli aliyorum sanirim.12+1 olduk.
Benim bayağı bulantı kusmalı geçiyor. Prilamı düzenli kullandığımdan beri kusmalar azaldı. Allah'tan tamamen aç durmuyorum, bi şeyler atistiriyorum ama 1 kilo kaybim var.
Bende bunu soracaktım kuzu bugün. Benimde aynı ne uyuduğumu anlayamıyorum. Böyle bir iç huzursuzluğu bi bulanmayla baskıyla uyanıyorum sonra zar zor tekrar yatabiliyorumKızlar sizin de uykunuz defalarca bölünüyor mu geceleri? Benim uyku kalitemde inanılmaz bir düşüş oldu, sürekli uyanıyorum, bir iki saat uyanık kalıp sonra yarım saat uyuyor tekrar uyanıyorum. Sabahları yorgun kalkıyorum yataktan
Evet bende aynıyım sık sık uyanıyorum kabusda gördüm dün geceKızlar sizin de uykunuz defalarca bölünüyor mu geceleri? Benim uyku kalitemde inanılmaz bir düşüş oldu, sürekli uyanıyorum, bir iki saat uyanık kalıp sonra yarım saat uyuyor tekrar uyanıyorum. Sabahları yorgun kalkıyorum yataktan
Çok sevindim canım gözün aydın sağlıkla gelsin inşallah ❤İkili tarama sonuçlarım çıktı, şükür risk, herhangi bir sıkıntı yok kızlarnasıl rahatladım anlatamam. Sonuçları mail attılar, sonuçlarla perinatolojiye git dedi doktor. Beni de tekrar 16.haftada kontrole çağırdı.
Acaba perinatolojiye kaçıncı haftada gitmek lazım?
Gözün aydın canım sağlıkla gelsinler inşaAllahİkili tarama sonuçlarım çıktı, şükür risk, herhangi bir sıkıntı yok kızlarnasıl rahatladım anlatamam. Sonuçları mail attılar, sonuçlarla perinatolojiye git dedi doktor. Beni de tekrar 16.haftada kontrole çağırdı.
Perinatolojiye neden git dedi canım?İkili tarama sonuçlarım çıktı, şükür risk, herhangi bir sıkıntı yok kızlarnasıl rahatladım anlatamam. Sonuçları mail attılar, sonuçlarla perinatolojiye git dedi doktor. Beni de tekrar 16.haftada kontrole çağırdı.
Bende onu anlamadım canım. Risk uok, herşey temiz, bu çıktılarla perinarolojiye git dedi. Ayrıntılı ultrason için mi acaba diye düşündüm o da 20-24 arası oluyormuş. 13üm daha ben. Karıştırdı falan mı acaba?Perinatolojiye neden git dedi canım?
Ya bende baktım da şimdi interntten 18 ile 24. Haftalar arası ayrıntılı bakmak için oraya yönlendiriyolarmış falan bende anlamadım..Bende onu anlamadım canım. Risk uok, herşey temiz, bu çıktılarla perinarolojiye git dedi. Ayrıntılı ultrason için mi acaba diye düşündüm o da 20-24 arası oluyormuş. 13üm daha ben. Karıştırdı falan mı acaba?
Büyük ihtimal karıştırdı diye düşünüyorum. Çünkü sonuçlarım temiz, bebek sağlıklı, sıkıntı yok dedi. O an oda da başka hasta da vardı herhalde. Telefonda karıştırmıştır diye umuyorum. Yoksa şuan benim perinatologa gitmemi gerektirecek bir durumum yok.Ya bende baktım da şimdi interntten 18 ile 24. Haftalar arası ayrıntılı bakmak için oraya yönlendiriyolarmış falan bende anlamadım..
Hadi gözünüz aydın darısı bize inşallahİkili tarama sonuçlarım çıktı, şükür risk, herhangi bir sıkıntı yok kızlarnasıl rahatladım anlatamam. Sonuçları mail attılar, sonuçlarla perinatolojiye git dedi doktor. Beni de tekrar 16.haftada kontrole çağırdı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?