2021 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    285
Merhaba. Ben hep kabus goruyorum gece kalkiyorum ter icinde su icip yatiyorum sabahlari gece kalktigimi fln hatirliyorum ama ruyayi hatirlamiorum. Bazen aglar gibu sesler cikardigimi soyluyo esim. Allahtan hatirlamiorum ne goruyosam artik
Aman o zaman hatırlamamak daha iyi :)

Boğazım kuruyor ona kalkıyorum burnum tıkanıyor ona uyanıyorum en az 5-6 kere bölünüyor uykum, sabah çok halsiz oluyorum hiç uykumu alamıyorum

Boğazım kuruyor ona kalkıyorum burnum tıkanıyor ona uyanıyorum en az 5-6 kere bölünüyor uykum, sabah çok halsiz oluyorum hiç uykumu alamıyorum
Bende öyleyim kızlar, defalarca ama defalarca uyanıyorum. Asla kaliteli uyuyamıyorum, hormonlardan diyorlar

İyi geceler güzel anneler ❤
Hepinize deliksiz, kabussuz mis gibi uyku diliyorum..

Yarın ikili teste gidicem, heyecandan uyku tutmuyo. Umarım güzel haberlerle gelirim. Kim bilir belki miniğimin cinsiyeti de belli olur.

O'nu göreceğim diye her muayene öncesi içim kıpır kıpır oluyo. Sağlıkla kucağımıza alalım hepimiz de, doya doya sevelim onları

12+1 olduk.
Benim bayağı bulantı kusmalı geçiyor. Prilamı düzenli kullandığımdan beri kusmalar azaldı. Allah'tan tamamen aç durmuyorum, bi şeyler atistiriyorum ama 1 kilo kaybim var.
Benim kusmam yok bulantim var ve bastirmak icin surekli hamurisi veya tuzlu seyler tuketiyorum birde tuvalet sorunum olustu bu sebeple de daha hizli aliyorum sanirim.

günaydınn nasılsınız :) benim kusmalar bitti diyebilirim rahatladım geçen hafta perşembeden beri çok şükür inşALLAH tekrar başlamaz 12 haftalığız şuan hiç kilo almadım aynıyım bakalım bundan sonra nasıl ilerlicezz :)

Bende bunu soracaktım kuzu bugün. Benimde aynı ne uyuduğumu anlayamıyorum. Böyle bir iç huzursuzluğu bi bulanmayla baskıyla uyanıyorum sonra zar zor tekrar yatabiliyorum

İkili tarama sonuçlarım çıktı, şükür risk, herhangi bir sıkıntı yok kızlar nasıl rahatladım anlatamam. Sonuçları mail attılar, sonuçlarla perinatolojiye git dedi doktor. Beni de tekrar 16.haftada kontrole çağırdı.
Acaba perinatolojiye kaçıncı haftada gitmek lazım?

Evet bende aynıyım sık sık uyanıyorum kabusda gördüm dün gece

Çok sevindim canım gözün aydın sağlıkla gelsin inşallah ❤

Gözün aydın canım sağlıkla gelsinler inşaAllah

Perinatolojiye neden git dedi canım?

Perinatolojiye neden git dedi canım?
Bende onu anlamadım canım. Risk uok, herşey temiz, bu çıktılarla perinarolojiye git dedi. Ayrıntılı ultrason için mi acaba diye düşündüm o da 20-24 arası oluyormuş. 13üm daha ben. Karıştırdı falan mı acaba?

Ya bende baktım da şimdi interntten 18 ile 24. Haftalar arası ayrıntılı bakmak için oraya yönlendiriyolarmış falan bende anlamadım..

Ya bende baktım da şimdi interntten 18 ile 24. Haftalar arası ayrıntılı bakmak için oraya yönlendiriyolarmış falan bende anlamadım..
Büyük ihtimal karıştırdı diye düşünüyorum. Çünkü sonuçlarım temiz, bebek sağlıklı, sıkıntı yok dedi. O an oda da başka hasta da vardı herhalde. Telefonda karıştırmıştır diye umuyorum. Yoksa şuan benim perinatologa gitmemi gerektirecek bir durumum yok.

Hadi gözünüz aydın darısı bize inşallah 16 da 3lü test için çağırmış olabilir

selam kızlar bende ekim annesi olacağım inş Allah'ın izniyle :) 12+4 üm bugün ikili tarama için dra gittim ultrason bulguların normal dedi test için kan verdim bebişim de çok hareketliydi takla atıyodu adeta cinsiyet olarak prenses geliyo olabilir ama 4 hafta sonra gel tekrar bakalım dedi. ben belli olur kesin sanmıştım üzüldüm ama önemli olan sağlıklı olması :) ayrıca drum son bi haftada 7 gebesinin covid olduğunu 2 sinin hastanede yattığını ve ekstra dikkat etmemi söyledi. bende ailemi çok özledim bir an önce geçse keşke şu pandemi Allah hepimize sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…