2021 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    285
Her gece kabus görüyorum ama her gece. Sürekli eşim istediklerimi yapmıyor olarak görüyorum, adamla dertli gittim
Değişik canlılar görüyorum, mutantlar, canavarlar. Birkaç gün etkisinden çıkamıyorum

Kusura bakmazsaniz birsey sorucam kabizlik sorunu yasayan varmi ? Cozum buldunuz mu ?
Benimki kabızlık sorununu aştı hiç tuvalete çıkmıyorum, kayısı suları ‘ incir suları .. bol lifli beslenme, kefir, yoğurt vs hiç işe yaramadı. İlaç verdi doktor haftada 2 gün onu kullanıyorum sadece kullanınca tuvalete gidiyorum. Yurtdışından çok kuvvetli bir probiyotik sipariş verdim sindirim için o gelene kadar ilaçla idare edeceğim.

Sizinle aynı durumdayım. Dün gece acile gitmek zorunda kaldım, serum yiyince biraz daha gözüm açıldı. Bu hafta daha da pik yaptı bulantılarım. 3 kilodan fazla kilo verdim. Günde 1 bardak suyu zor içiyorum. Bitecek inşallah diye dua ediyorum sürekli. Yalnız değilsin.

Kusura bakmazsaniz birsey sorucam kabizlik sorunu yasayan varmi ? Cozum buldunuz mu ?
Ben aksine sık tuvalete çıkıyorum, benim de sıkıntım bu hele idrar, sıkıldım artık tuvalete gitmekten. Tuvalette yatıcam artık
Teşekkür ederim sana da çok geçmiş olsun canım, geçici bir süreç. Kısa zamanda atlatırız inşallah
Her gece kabus görüyorum ama her gece. Sürekli eşim istediklerimi yapmıyor olarak görüyorum, adamla dertli gittim
Değişik canlılar görüyorum, mutantlar, canavarlar. Birkaç gün etkisinden çıkamıyorum
Ben en son uzaylılar gördüm, dedikodu vardır bunlarda diye yanlarına koşuyorum. Ondan sonra korkup kaçmıştım

Kuru kayisi yiyorum, kuru kayisi kaynatip suyunu iciyorum posasini yiyorum. Kefir aldim 2 gundur kefir iciyorum. Sivi beslenmeye calisyorum ama yok.
Bende gebyfoll kullaniyorum ama yan etkisini gormedim. Bu haftaki kontrolde soyleyeyim
Ya benimde oyle meyve sebze sivi beslenme kayisi kefir yogurt hic biri malesefki fayda etmedi ya. Hamurisini tamamen mi biraksam acaba
Hahah evet haklisin bende idrar sebebi ile cok cikiyorum ama kabizlik buyuk sorunmus

Ben geçen gün rüyamda bir yemek yaptım ünlü ünsüz bikaç kişiye bilinçaltı ya hayatımda en korktugum şey zombi ve onlar yemeği yedikten sonra zombiye dönüşüp beni kovaladı ben balkondan aşşa atlaya atlaya kaçtım uyandığımda o kadar korktum ki eşimi uyandırdım zombikler beni yicekti kalk diyorum ahahaha adam zaten ödlek oldugumu biliyor güle güle uyudu

Geçen hafta ben de öyleydim hiç uyuyamadım Ve bünyem Çöktü migren oldum çok kötü günler yaşadım istifra ede ede sana önerim prilamı bırakmaman . O uyku yapıyor
Prilam kullanmadım ben hiç. Baş ağrısı son üç gündür beni de mahvediyor, dün bir parol içtim ama bana mısın demedi...

Benim 10+1 bugün oldu biraz yürüdüm sonra alttan zonklama ve bişey çıkacakmış gibi oldu ama geçti uzaninca

Benim de gün boyunca alt karnımda, kasıklarımda ağrı vardı kızlar. Biraz yürüyüş yaptım, temiz hava aldım, hafifledi gibi oldu ama hâlâ vardı, yeni yeni geçti. Lekelenme vs bişey olmadı. Rahmin büyümesine bağlıyorum bende.

Birde cesaret edebilirsem bu gün prilam içmeden uyuyacağım. Bakalım akşama kadar bulantı ne durumda olacak

Selam arkadaslar bugun doktora gittim 10 haftalik oldum cok sukur fotosunu paylasacam sizle cinsiyet tahmini olan olursa soylermisiniz bir de bana doktor zofran 8mg vermisti baska bi doktor 4 tane kullanmistim bugunku doktorum cok kızdı agir bi ilac daha 3 ay dolmadan nasi kullanirsin dedi prilam verdi bende uzüldum sizve zarari olmusmudur organ ve beyin gelisimine kalp atisini dinledik sorun yoktu cocukta kullanan varmi daha onceki hamileliginde ilk 3 ayda

Bu da cinsiyet tahminu yapabilecekler icin insallah saglikli olsunda

Eklentiler

• IMG-20210330-WA0002.webp
    23,9 KB · Görüntüleme: 65
  • IMG-20210330-WA0006.webp
    40,1 KB · Görüntüleme: 69
Kızlar böyle gün boyu azıcıkta olsa ağrı çeken var mı aranızda? Minicik, sızlanma tarzı bir ağrı. Geçer gibi oldu ama geçmedi, Gece oldu hâlâ var. Endişelenmeli miyim?

Kızlar böyle gün boyu azıcıkta olsa ağrı çeken var mı aranızda? Minicik, sızlanma tarzı bir ağrı. Geçer gibi oldu ama geçmedi, Gece oldu hâlâ var. Endişelenmeli miyim?

Benim de oluyor arada. Bazen oturdugum yerden kalkarken, bazen gece yatakta donerken de oluyor. Rahmin buyumesiyle ilgili diye dusunuyorum. Ama kesilmez hep devam ederse, yine de bir doktora gorunursun tatlim.

Yaa doktora görevde değişiyor demek 15 de gitcem binada söylerler ins
İnşallah söyler ben hep aynı doktora gidiyorum devlette tanıyor artık Hatice yada Muhammed geliyor diyor herkese15 de daha kesin görür

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…