- 30 Kasım 2013
- 966
- 1.749
- 113
Her gece kabus görüyorum ama her gece. Sürekli eşim istediklerimi yapmıyor olarak görüyorum, adamla dertli gittimMerhaba kızlar, hamilelikte kötü rüya gören oldu mu aranızda. Rüyamı anlatmayayım ama ben gördüm çok korktum bir şey mi oldu ya da olcak mı , bana mesaj mı bu diye aklıma çok takıldı. Sizde oluyor mu
Benimki kabızlık sorununu aştı hiç tuvalete çıkmıyorum, kayısı suları ‘ incir suları .. bol lifli beslenme, kefir, yoğurt vs hiç işe yaramadı. İlaç verdi doktor haftada 2 gün onu kullanıyorum sadece kullanınca tuvalete gidiyorum. Yurtdışından çok kuvvetli bir probiyotik sipariş verdim sindirim için o gelene kadar ilaçla idare edeceğim.Kusura bakmazsaniz birsey sorucam kabizlik sorunu yasayan varmi ? Cozum buldunuz mu ?
Hmm 15 de randevum soylicekmi bakalımİlk hamileliğimde 14. Haftada devlet hastanesi daha söyleyemem 2 hafta sonra demişti yani 16. Haftada ancak sölüyolar
Yaa doktora görevde değişiyor demek 15 de gitcem binada söylerler insBugun 12.haftada erkek diye tahmin ettiler devlette
Sizinle aynı durumdayım. Dün gece acile gitmek zorunda kaldım, serum yiyince biraz daha gözüm açıldı. Bu hafta daha da pik yaptı bulantılarım. 3 kilodan fazla kilo verdim. Günde 1 bardak suyu zor içiyorum. Bitecek inşallah diye dua ediyorum sürekli. Yalnız değilsin.Kızlar berbat bir hafta gecirdim. Migren ve kusma sonrası acilde serum yedm ve 5-6 gundur yatıs durumundayım annemler baktı. Kabızlık karın agrısı panik atak rahatsızlık hissi agladım artık oyle kötu oldu . Oysaki azalıyor sanmıştım 12 ortasında basladı 13. Haftama girerken pik yaptı. Normalde arada olan bulantım aralıksız 5 gun sürdü.
suan 13+3 resmen cekırdekle kuru ekmekle beslendım su dısında sıvı asla alamadım bugun biraz limonata içebildim.
benim gbi bulantısı azalırken birden pik yapan sonra gecen varmı? Lütfen hamileligi boyu kusması sürenler bana cevap yazmasın moralım bozuluyor. 14. Hafta ve sonrası bulantısı gecen varmı?
Ben aksine sık tuvalete çıkıyorum, benim de sıkıntım buKusura bakmazsaniz birsey sorucam kabizlik sorunu yasayan varmi ? Cozum buldunuz mu ?
Teşekkür ederim sana da çok geçmiş olsun canım, geçici bir süreç. Kısa zamanda atlatırız inşallahİnşallah bir daha pik yapmaz çünkü çok zor dayandım. Hastaneye gitmemek için dişimi sıktım mide ağrısı yaşadım dün geceye dek Bulantı dışında Buda çok rahatsız ediciydi Bulantı dışında Buda çok rahatsız ediciydi zaten seçiyordum yiyeceklerimiz şimdi iyice korkuyorum Geçmiş olsun sana da
Ben en son uzaylılar gördüm, dedikodu vardır bunlarda diye yanlarına koşuyorum. Ondan sonra korkup kaçmıştımHer gece kabus görüyorum ama her gece. Sürekli eşim istediklerimi yapmıyor olarak görüyorum, adamla dertli gittim
Değişik canlılar görüyorum, mutantlar, canavarlar. Birkaç gün etkisinden çıkamıyorum
Kuru kayisi yiyorum, kuru kayisi kaynatip suyunu iciyorum posasini yiyorum. Kefir aldim 2 gundur kefir iciyorum. Sivi beslenmeye calisyorum ama yok.Kayısı suyu iç sabahları kuru kayısı felan ye ve bol su iç aynı dertten bende muzdariptim gaz sancısı yok kabızlık mide bulantısı tiksinti amann bunlara şükrediyorum ona bişey olmasın da geçer gider insallah
Bende gebyfoll kullaniyorum ama yan etkisini gormedim. Bu haftaki kontrolde soyleyeyimBen de öyleyim ama sonra bugünkü gibi bulantı kusma bir vuruyor, kendimi acilde serum yerken buluyorum. Bulantım olmazsa “İyidir o iyidir” diyip geçicem artık
Canım doktor bana folik asit olarak Vinalac verdi sonradan (Gebyfoll midemi bulandırıyordu). İçinde probiyotik de olduğu için mi bilmiyorum ama öyle bir sorun yaşamadım. Doktoruna bir danış istersen.
Ya benimde oyle meyve sebze sivi beslenme kayisi kefir yogurt hic biri malesefki fayda etmedi ya. Hamurisini tamamen mi biraksam acabaBenimki kabızlık sorununu aştı hiç tuvalete çıkmıyorum, kayısı suları ‘ incir suları .. bol lifli beslenme, kefir, yoğurt vs hiç işe yaramadı. İlaç verdi doktor haftada 2 gün onu kullanıyorum sadece kullanınca tuvalete gidiyorum. Yurtdışından çok kuvvetli bir probiyotik sipariş verdim sindirim için o gelene kadar ilaçla idare edeceğim.
Hahah evet haklisin bende idrar sebebi ile cok cikiyorum ama kabizlik buyuk sorunmusBen aksine sık tuvalete çıkıyorum, benim de sıkıntım buhele idrar, sıkıldım artık tuvalete gitmekten. Tuvalette yatıcam artık
Teşekkür ederim sana da çok geçmiş olsun canım, geçici bir süreç. Kısa zamanda atlatırız inşallah
Ben en son uzaylılar gördüm, dedikodu vardır bunlarda diye yanlarına koşuyorum. Ondan sonra korkup kaçmıştım
Ben geçen gün rüyamda bir yemek yaptım ünlü ünsüz bikaç kişiye bilinçaltı yaHer gece kabus görüyorum ama her gece. Sürekli eşim istediklerimi yapmıyor olarak görüyorum, adamla dertli gittim
Değişik canlılar görüyorum, mutantlar, canavarlar. Birkaç gün etkisinden çıkamıyorum
Prilam kullanmadım ben hiç. Baş ağrısı son üç gündür beni de mahvediyor, dün bir parol içtim ama bana mısın demedi...Geçen hafta ben de öyleydim hiç uyuyamadım Ve bünyem Çöktü migren oldum çok kötü günler yaşadım istifra ede ede sana önerim prilamı bırakmaman . O uyku yapıyor
Benim 10+1 bugün oldu biraz yürüdüm sonra alttan zonklama ve bişey çıkacakmış gibi oldu ama geçti uzanincaMerhaba kızlar hayırlı sabahlar. Bende bugün 10+6 oldum. Bişey sorcam size vajinada zonklama batma gibi bir ağrınız var mı. Değişik Bi ağrı tam tarif edemiyorum. Uzun süreli değil ama neredeyse sekizinci her güne yakın oluyor. Bi ara dr söyledim normal dedi ama insan yine de rahat etmiyo. İlk gebeliğim bu arada. Kusura bakmayın biraz açık yazdım ama. Yaşayanlar cevap verirse sevinirim
Benziyo sanki usglerimizz ben erkek hissediyorum ama bakalım hayırlısı :)Bu da cinsiyet tahminu yapabilecekler icininsallah saglikli olsunda
12+5de 1kilo aldm canmKizlar kacinci haftadasiniz kac kilo aldiniz acaba
Kızlar böyle gün boyu azıcıkta olsa ağrı çeken var mı aranızda? Minicik, sızlanma tarzı bir ağrı. Geçer gibi oldu ama geçmedi, Gece oldu hâlâ var. Endişelenmeli miyim?Benim de gün boyunca alt karnımda, kasıklarımda ağrı vardı kızlar. Biraz yürüyüş yaptım, temiz hava aldım, hafifledi gibi oldu ama hâlâ vardı, yeni yeni geçti. Lekelenme vs bişey olmadı. Rahmin büyümesine bağlıyorum bende.
Kızlar böyle gün boyu azıcıkta olsa ağrı çeken var mı aranızda? Minicik, sızlanma tarzı bir ağrı. Geçer gibi oldu ama geçmedi, Gece oldu hâlâ var. Endişelenmeli miyim?
İnşallah söyler ben hep aynı doktora gidiyorum devlette tanıyor artık Hatice yada Muhammed geliyor diyor herkeseYaa doktora görevde değişiyor demek 15 de gitcem binada söylerler ins
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?