Valla diğer testleei yaptırmayacağım kuzum ya. Bunda bile ne çıkacak diye çok stres oldum. Bazen ikilisi temiz çıkandan 3lü istemiyormuş doktorlar. Benim rüyalarıma falan girdi test sonuçları, korktum yaniHadi gözünüz aydın darısı bize inşallah16 da 3lü test için çağırmış olabilir
Benim öyleydi kuzum. Tam 12deyken geçmeye başladı diyordum, birsen tavan yaptı. İki üç gün ne yesem kustum, suyu dahi kustum. Ölüyorum sandım artık, hiç enerjim kalmamıştı. Hastaneye gitmeye karar verdiğimde biraz azalınca evde idare edeyim dedim. Sanırım hep böyle oluyor. Pik yapıp ardından düşüşe geçiyor, Allah yardımcımız olsunKızlar berbat bir hafta gecirdim. Migren ve kusma sonrası acilde serum yedm ve 5-6 gundur yatıs durumundayım annemler baktı. Kabızlık karın agrısı panik atak rahatsızlık hissi agladım artık oyle kötu oldu . Oysaki azalıyor sanmıştım 12 ortasında basladı 13. Haftama girerken pik yaptı. Normalde arada olan bulantım aralıksız 5 gun sürdü.
suan 13+3 resmen cekırdekle kuru ekmekle beslendım su dısında sıvı asla alamadım bugun biraz limonata içebildim.
benim gbi bulantısı azalırken birden pik yapan sonra gecen varmı? Lütfen hamileligi boyu kusması sürenler bana cevap yazmasın moralım bozuluyor. 14. Hafta ve sonrası bulantısı gecen varmı?
Canım benimde çok bulantım oluyordu, bu hafta biraz hafifledi, geçen hafta doktora gittim bir aya kadar geçer ama arada azalır sen geçecek sanırsın aniden çok bulantın olur böyle böyle geçer dedi, prilam verdi aşırı bulanırsa yatmadan 2 tane iç dedi, inşaAllah seninde geçer bir an önceKızlar berbat bir hafta gecirdim. Migren ve kusma sonrası acilde serum yedm ve 5-6 gundur yatıs durumundayım annemler baktı. Kabızlık karın agrısı panik atak rahatsızlık hissi agladım artık oyle kötu oldu . Oysaki azalıyor sanmıştım 12 ortasında basladı 13. Haftama girerken pik yaptı. Normalde arada olan bulantım aralıksız 5 gun sürdü.
suan 13+3 resmen cekırdekle kuru ekmekle beslendım su dısında sıvı asla alamadım bugun biraz limonata içebildim.
benim gbi bulantısı azalırken birden pik yapan sonra gecen varmı? Lütfen hamileligi boyu kusması sürenler bana cevap yazmasın moralım bozuluyor. 14. Hafta ve sonrası bulantısı gecen varmı?
Bende 4 yada 5 gündür kasıklarımla birlikte bel ağrısı var canım, sanki her an adet olacak gibi, bir arkadaşım demişti her ay adet günüm geldiğinde belim kasığım adet olacakmışım gibi ağrıyor demişti, benimde hamile kalmadan önceki adet günlerim diye ona yormuştum, ama aşırıysa doktorunu arayıp sor istersenKizlar bisey sorcam dünden beri bir bel ağrım var sanki adet olacak gibi arada bir de hafif kasık ağrısı ikisi de sağ tarafında daha yoğun, öncesinde hic yoktu, normal mi böyle? Oluyor mu sizde de
Çok geçmiş olsun canım bol bol dinlen hiç bir iş yapma sakın. Bebeğin iyiymiş hem bak :) Rabbim bir daha göstermesin inşallahKızlar dün gece afedersiniz WC ye oturunca pıt pıt kan damlaları geldi korktuk acile gittik şükür bebekte birşey yok dedi Dr kanama alanı vs görülmedi ancak kahve lekeler devam bi hafta rapor verdi birde vaginal tablet sat a göre 10+5 kendi ölçümü 11+4 Allah herkesin bebişine kendisine önce sağlık versin ilk defa Boyle birşey yaşadım çok korktum
Hmmm o açıdan düşünmedim doğru denk geliyor, teşekkür ederim :)Bende 4 yada 5 gündür kasıklarımla birlikte bel ağrısı var canım, sanki her an adet olacak gibi, bir arkadaşım demişti her ay adet günüm geldiğinde belim kasığım adet olacakmışım gibi ağrıyor demişti, benimde hamile kalmadan önceki adet günlerim diye ona yormuştum, ama aşırıysa doktorunu arayıp sor istersen
Bende oyleyim ya bulanti olunca seviniyorum surekli goguslerimi kontrol ediyorum. Rabbim hayirlisini versinValla bende midem bulanmasa korkuyorum kızlar bir şey mi oldu acaba diyeDahada 20gün var kontrole inşallah iyidir bebeğim Bugün hiç bulanmadı neredeyse ödüm kopuyo
Aynen kuzu ya. İnşallah sağlıkla alalım kucağımızaBende oyleyim ya bulanti olunca seviniyorum surekli goguslerimi kontrol ediyorum. Rabbim hayirlisini versin
Gözünaydın canım benimde çıktı sonuçlar doktor sıkıntı yok dedi bana da ama daha tam cinsiyet belli olamadı haftaya tekrar gideceğimİkili tarama sonuçlarım çıktı, şükür risk, herhangi bir sıkıntı yok kızlarnasıl rahatladım anlatamam. Sonuçları mail attılar, sonuçlarla perinatolojiye git dedi doktor. Beni de tekrar 16.haftada kontrole çağırdı.
Acaba perinatolojiye kaçıncı haftada gitmek lazım?
Teşkr ederim cnm tesellimiz Rabbime bin şükür bebişim iyi kalbini felan dinledik oyle rahat etti içimÇok geçmiş olsun canım bol bol dinlen hiç bir iş yapma sakın. Bebeğin iyiymiş hem bak :) Rabbim bir daha göstermesin inşallah
Kayısı suyu iç sabahları kuru kayısı felan ye ve bol su iç aynı dertten bende muzdariptim gaz sancısı yok kabızlık mide bulantısı tiksinti amann bunlara şükrediyorum ona bişey olmasın da geçer gider insallahKusura bakmazsaniz birsey sorucam kabizlik sorunu yasayan varmi ? Cozum buldunuz mu ?
Bana prilam bıraktırıp zofere başlatmıştı ama gordumki zofer feci agrı yaptı bende ve işe yaramadı prilam içtiğimde daha rahatım. Ve gece iyi uyuyorum. Gunduz bir gece bir alıyorum suanCanım benimde çok bulantım oluyordu, bu hafta biraz hafifledi, geçen hafta doktora gittim bir aya kadar geçer ama arada azalır sen geçecek sanırsın aniden çok bulantın olur böyle böyle geçer dedi, prilam verdi aşırı bulanırsa yatmadan 2 tane iç dedi, inşaAllah seninde geçer bir an önce
İnşallah bir daha pik yapmaz çünkü çok zor dayandım. Hastaneye gitmemek için dişimi sıktım mide ağrısı yaşadım dün geceye dek Bulantı dışında Buda çok rahatsız ediciydi Bulantı dışında Buda çok rahatsız ediciydi zaten seçiyordum yiyeceklerimiz şimdi iyice korkuyorum Geçmiş olsun sana daValla diğer testleei yaptırmayacağım kuzum ya. Bunda bile ne çıkacak diye çok stres oldum. Bazen ikilisi temiz çıkandan 3lü istemiyormuş doktorlar. Benim rüyalarıma falan girdi test sonuçları, korktum yani
Benim öyleydi kuzum. Tam 12deyken geçmeye başladı diyordum, birsen tavan yaptı. İki üç gün ne yesem kustum, suyu dahi kustum. Ölüyorum sandım artık, hiç enerjim kalmamıştı. Hastaneye gitmeye karar verdiğimde biraz azalınca evde idare edeyim dedim. Sanırım hep böyle oluyor. Pik yapıp ardından düşüşe geçiyor, Allah yardımcımız olsun
Geçen hafta ben de öyleydim hiç uyuyamadım Ve bünyem Çöktü migren oldum çok kötü günler yaşadım istifra ede ede sana önerim prilamı bırakmaman . O uyku yapıyorKızlar sizin de uykunuz defalarca bölünüyor mu geceleri? Benim uyku kalitemde inanılmaz bir düşüş oldu, sürekli uyanıyorum, bir iki saat uyanık kalıp sonra yarım saat uyuyor tekrar uyanıyorum. Sabahları yorgun kalkıyorum yataktan
Valla bende midem bulanmasa korkuyorum kızlar bir şey mi oldu acaba diyeDahada 20gün var kontrole inşallah iyidir bebeğim Bugün hiç bulanmadı neredeyse ödüm kopuyo
Kusura bakmazsaniz birsey sorucam kabizlik sorunu yasayan varmi ? Cozum buldunuz mu ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?