Evet ara ara oluyor bendede canım dinlenince geçen ağrıdan korkmayın demişlerdi.. çalışıyorum öğretmenim ona bağlıyorum evde olduğum günler daha rahatım çünkü genelde oturmaya çalıyorum ama olmuyor bizim işimiz ayakta..Kızlar böyle gün boyu azıcıkta olsa ağrı çeken var mı aranızda? Minicik, sızlanma tarzı bir ağrı. Geçer gibi oldu ama geçmedi, Gece oldu hâlâ var. Endişelenmeli miyim?
Günaydın canım bünyeden bünyeye değişiyor bence çünkü kimi 9 ay bulanıo kimi hiç bulantı nedir bilmiyor.. Kafana takıp kendini strese sokma bence..Kızlar günaydın benim belirtilerim bir anda kesildi 2gündür kötü bir şey mi oldu acaba böyle bir şey yaşayan var mı
Randevumada daha 2hafta var erkende gitmek istemiyorum oğlum var evde covid malum çok beterGünaydın canım bünyeden bünyeye değişiyor bence çünkü kimi 9 ay bulanıo kimi hiç bulantı nedir bilmiyor.. Kafana takıp kendini strese sokma bence..
Valla yine başladı ama bilmiyorum yaBenim de oluyor arada. Bazen oturdugum yerden kalkarken, bazen gece yatakta donerken de oluyor. Rahmin buyumesiyle ilgili diye dusunuyorum. Ama kesilmez hep devam ederse, yine de bir doktora gorunursun tatlim.
Canım ara sıra belirtiler tamamen kaybolup geri gelebiliyormuş, endişelenmeKızlar günaydın benim belirtilerim bir anda kesildi 2gündür kötü bir şey mi oldu acaba böyle bir şey yaşayan var mı
Allah yardımcın olsun kuzum zormuş seninki, Rabbim kolaylık versinEvet ara ara oluyor bendede canım dinlenince geçen ağrıdan korkmayın demişlerdi.. çalışıyorum öğretmenim ona bağlıyorum evde olduğum günler daha rahatım çünkü genelde oturmaya çalıyorum ama olmuyor bizim işimiz ayakta..
Ben yüzüstü yatarken rahatsız oluyorum bazen ya. Ama gece kendi kendime dönüyorum yüzüstü farketmeden. Uyanınca düzeltiyorum hemen.Bulantı için dr ilaçsız atlatmaya çalış boş ekmek ye dedi... Yatış şekli 20. Haftaya kadar istediğin şeklide yat dedi ama yinede yüz üstü yamamaya çalışıyorum.. Oruç tutabilirsin dedi ama emin değilim kendimden tutamam sanırım çünkü okulda olcam midem bulanıyor Allah bize kolaylık vermiş sonra inşallah tutarım.. Siz ne yapmayı düşünüyorsunuz drlarınız ne diyor,,,??
Hayirlisi olsun insallah saglikla olsunlarda benim gonlum kızdan yana ama erkekte olsa sevinirim ikiside yok bende şimdilikBenziyo sanki usglerimizz ben erkek hissediyorum ama bakalım hayırlısı :)
Keske bende hic ilac kullanmasaydim bundan sonra kullanmam artik sende kullanma bence ben pismanim insallah sagligina etki etmemistir bebegimin beyin gelisimine organlarinaBulantı için dr ilaçsız atlatmaya çalış boş ekmek ye dedi... Yatış şekli 20. Haftaya kadar istediğin şeklide yat dedi ama yinede yüz üstü yamamaya çalışıyorum.. Oruç tutabilirsin dedi ama emin değilim kendimden tutamam sanırım çünkü okulda olcam midem bulanıyor Allah bize kolaylık vermiş sonra inşallah tutarım.. Siz ne yapmayı düşünüyorsunuz drlarınız ne diyor,,,??
Bende dün kendimi iyi sandım ilacımı içmedim ama şuan ekmek bile yutamıyorum boğazım kusmaktan tahriş olduBenim de gün boyunca alt karnımda, kasıklarımda ağrı vardı kızlar. Biraz yürüyüş yaptım, temiz hava aldım, hafifledi gibi oldu ama hâlâ vardı, yeni yeni geçti. Lekelenme vs bişey olmadı. Rahmin büyümesine bağlıyorum bende.
Birde cesaret edebilirsem bu gün prilam içmeden uyuyacağım. Bakalım akşama kadar bulantı ne durumda olacak
MaşaAllah birşey yoktur zaten şimdi tek tek bulantılar biter yazarız umarımKızlar günaydın benim belirtilerim bir anda kesildi 2gündür kötü bir şey mi oldu acaba böyle bir şey yaşayan var mı
herkes farklı yaşıyor hiç korkma.Kızlar günaydın :) şükür ki hiç mide bulantım olmadı ama kendimi hiç hamile gibi hissetmiyorum bu normal mi ? Yani bulantınız olmasa bir farklılığınız var mi? Hissedemedigim belirtim olmadigi için tedirgin oluyorum ;(
Benimde kalp atışı duyduktan sonra 2 hafta şiddetli bulantı kusma oldu ama sonra bi anda kesildi. Kesildikten sonra ara ara bulantı oldu kusma 2 3 kere oldu genel olarak bende kendimi iyi hissediyorum. 6 gün kaldı randevuma bende korktum ilk başta ama bir şey olduysada elimizden bir şey gelmiyor bekliycez kiminin bizimki gibi erken bitiyormuş inşallah hepsi sağlıklıdır canımKızlar günaydın benim belirtilerim bir anda kesildi 2gündür kötü bir şey mi oldu acaba böyle bir şey yaşayan var mı
Bende akşam kusunca geri içmek zorunda kaldım canım, anladım bir süre daha ilaca devam etmem gerekBende dün kendimi iyi sandım ilacımı içmedim ama şuan ekmek bile yutamıyorum boğazım kusmaktan tahriş oldu
MaşaAllah birşey yoktur zaten şimdi tek tek bulantılar biter yazarız umarım
İlaç hakkında benimde telaşlarım var ama içmesem komaya girerim yemek durmuyor zaten herşeyi yiyemiyorum suyu bile acilde serumla alıyorum keyfi olarak içmiyoruz zoferin üçüncü kutusunun yarısındayım
Ben varım canım. Genzim akıyor sürekli. Burnum da tıkanıyor, sürekli temizlememe rağmen. Birde balgam oluyor boğazımda, çok rahatsız ediyor.kızlar selam, benim geçmeyen geniz akıntım var. Hiç bunu yaşayan var mı aranızda? geceleri özellikle doluyor genzim burnum.
Şişkinlik canım. Benimde öyle oluyor. Bakıyorum kocaman, büyüdü heralde karnım diyorum. Ertesi güne küçücük, tüm şişkinlik gitmiş.Kızlar ödem miydi bilmiyorum ama karnım büyük geliyordu bana şimdi sanki küçüldü ya da büyümüyor gibi geliyor haftaya randevum var herşeye takar olduk iyice. Sanki bi hafiflemiş gibi hissediyorum
İnşallah kuzum inşalllaahh. Biz elimizden geleni yapıyoruz takdir Allahın Rabbim yavrularımıza sağlık versin inşallahBenimde kalp atışı duyduktan sonra 2 hafta şiddetli bulantı kusma oldu ama sonra bi anda kesildi. Kesildikten sonra ara ara bulantı oldu kusma 2 3 kere oldu genel olarak bende kendimi iyi hissediyorum. 6 gün kaldı randevuma bende korktum ilk başta ama bir şey olduysada elimizden bir şey gelmiyor bekliycez kiminin bizimki gibi erken bitiyormuş inşallah hepsi sağlıklıdır canım
merhabalar, artık Harmony yok muymuş türkiye'de? kesin bilgi mi :) ben de test araştırıyorum, Nifty ve Maternit21'i duydum, sizlerin önereceği testler nelerdir, doğruluk oranı en yüksek hangisininse onu yaptırmak isterim, fiyatı umurumda değil... 43 yaşındayım, o yüzden çok önemli benim için.Ben de 2016’da Harmony ileAma Harmony ‘nin maliyetleri çok yüksek olduğundan artık Türkiye’de yokmuş. Ben Verifi ile konuştum. Serenity için de fiyat soracağım.
ya aynı şeyi bende yaşıyorum midem bulansa bir dert bulanmasa bir dert 1 haftadır kendimi çok iyi hissediyorum arada minik sancılar oluyor yalnızca sürekli aklımda ona bir şey mi oldu acaba düşüncesi doktorada cumartesi gideceğim.Kızlar günaydın benim belirtilerim bir anda kesildi 2gündür kötü bir şey mi oldu acaba böyle bir şey yaşayan var mı
Doktora gidince banada haber verir misin canom doktorun ne bilgi verirse benim 2hafta var daha randevumaya aynı şeyi bende yaşıyorum midem bulansa bir dert bulanmasa bir dert 1 haftadır kendimi çok iyi hissediyorum arada minik sancılar oluyor yalnızca sürekli aklımda ona bir şey mi oldu acaba düşüncesi doktorada cumartesi gideceğim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?