2021 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    285
Selam kızceler nasılsınız 10 haftalık gebeyim bulantılarım başladı kendimi çok kötü hissediyorum ben sizde de aynı durum var mı?

Merhaba hamileler , sizlere bir sorum var yardimci olursaniz cok sevinirim.
14+2 yim bugun itibariyle. Ama akintim var kizlar. Siz de de var mi ? Nirmal mi bu durum ? Bunu da bilmiyrm. Beni dusunduryr bu durum. Gunluk bazen su gibi geliyr. Nicel olarak belirtmek gerekirse sanrm gnluk en fazla 4 yemek kasigi kadardir. Hamilelikte normal mi bu kadari? Siz de yasadiniz mi?

Akıntı benim de hiç kesilmedi. Günde iki kez çamaşır değiltirdiğim de oluyor. Ama miktar olarak bilemedim

Akıntı benim de hiç kesilmedi. Günde iki kez çamaşır değiltirdiğim de oluyor. Ama miktar olarak bilemedim
Allah razi olsn kardesm . aklmda suphe bir nebze olsa da gtti. Peki rahimde gerilme tarzi kendini belli edecek kadar hissiyat var mi? Zaman zaman hafif gerginlik hissediyrm

Aaa kardesimin negatif cikti ama dikkat edeyim yinede çok sagol insallah seninde gecer hemen sag salim alirsin bebegini kucagina cok cok gecmis olsun ❤

Anladim cnm çok sagol cok sukur sevindim bebegine kardesim negatif cikti cok sukur ama yinede bende dikkat edeyim ilac vermisler antibiyotik grip ilaclari 2 3 gune toparlar o da

bende ozlellikle sabahlari cok oluyo canim.dedigin gibi su seklinde ama tamamen kokusuz.oyuzden endise etmedim hic.20.haftadan sonra su gibi akinti doktor kontrolu gerektirirmis die okudum.suan icin yuksek olan hormonlardanmis

Selam kızceler nasılsınız 10 haftalık gebeyim bulantılarım başladı kendimi çok kötü hissediyorum ben sizde de aynı durum var mı?
Seninde ben gibi geç baslamis bende bi de felaket mide yanmasi ve bas agrisi var bulanti ilaclari kullanabilirsin cok sor surec insallah 14. Haftada biter

Arkadaşlar bende cumartesi tam 10 haftalık oluyorum. 2 hafta sonra devlet hast. de kontrolüm var. Hem de 2li test yapılacakmış. Ben o gün giderken aç mı gitmeliyim tok mu ?
Doktorum bana 2 li teste tok git dedi

Allah razi olsn kardesm . aklmda suphe bir nebze olsa da gtti. Peki rahimde gerilme tarzi kendini belli edecek kadar hissiyat var mi? Zaman zaman hafif gerginlik hissediyrm
Ya sizde de kabızlık durumu var mı, o çok gerginlik yapıyor bende rahimde gerilmeler de çok normal, bebeler büyüyünce rahim de büyüyor endile etme

Seninde ben gibi geç baslamis bende bi de felaket mide yanmasi ve bas agrisi var bulanti ilaclari kullanabilirsin cok sor surec insallah 14. Haftada biter
İnsallah geçer geceleri uyuyamıyorum. Başım çatlıyor ağrıdan sonradan kudurdu bu Cocuk götüşünü kopartcam.. Benim doktorum hiç bir ilaç vermedi sadece decavit kullanıyorum.. İlk gebeliğim çok tecrübesizim

Ya sizde de kabızlık durumu var mı, o çok gerginlik yapıyor bende rahimde gerilmeler de çok normal, bebeler büyüyünce rahim de büyüyor endile etme
Kabızlık bende de var hamile kaldığımdan bu yana yürümezsem malesef çıkamıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…