Benimde böyle yeşilimsi var fitil kullandım bir hafta antibiyotik kullandım geçmedi yarın bı sağlık ocağına gideceğim bunaldım artık.Kızlar sizinde beyaz ve sarı karışımı akıntınız var mı böyle pütür pütür gibii
benimde sol bakalım cinsiyetleri aynı olacakmı :)Benim hiç geçmedi ya. Solda daha çok özellikle, rahim büyüyordur diye teselli ediyorum kendimi
Canım çok geçmiş olsuninşallah sende yoktur
Akıntı benim de hiç kesilmedi. Günde iki kez çamaşır değiltirdiğim de oluyor. Ama miktar olarak bilemedimMerhaba hamileler , sizlere bir sorum var yardimci olursaniz cok sevinirim.
14+2 yim bugun itibariyle. Ama akintim var kizlar. Siz de de var mi ? Nirmal mi bu durum ? Bunu da bilmiyrm. Beni dusunduryr bu durum. Gunluk bazen su gibi geliyr. Nicel olarak belirtmek gerekirse sanrm gnluk en fazla 4 yemek kasigi kadardir. Hamilelikte normal mi bu kadari? Siz de yasadiniz mi?
Allah razi olsn kardesm . aklmda suphe bir nebze olsa da gtti. Peki rahimde gerilme tarzi kendini belli edecek kadar hissiyat var mi? Zaman zaman hafif gerginlik hissediyrmAkıntı benim de hiç kesilmedi. Günde iki kez çamaşır değiltirdiğim de oluyor. Ama miktar olarak bilemedim
Aaa kardesimin negatif cikti ama dikkat edeyim yinede çok sagol insallah seninde gecer hemen sag salim alirsin bebegini kucagina cok cok gecmis olsun ❤Canım dendiği gibi olabildiğinde kendini izole et sonuç çıkana kadar. Benim testim geçen negatif çıktı ama neredeyse bir haftadır yatak döşek yatıyorum, 3 gündür de eşim kötü oldu, bu sefer de o bugün test verdi. Testlere çok güvenmiyorum açıkçası negatif çıksa da sen yine ona çok güvenme, kendini koru. Hasta olursan denildiği gibi ilaç kullanamıyorsun, ben ateşim çıkar gibi olduğunda Parol içebildim sadece.
Anladim cnm çok sagol cok sukur sevindim bebegine kardesim negatif cikti cok sukur ama yinede bende dikkat edeyim ilac vermisler antibiyotik grip ilaclari 2 3 gune toparlar o daGeçmiş olsun inşaAllah değildir bende 8 haftalıkken korona oldum bir gece eklem ağrısı oldu donra boğaz sonra koku gitti şükür bişeyimiz yok
Yok 8 lik alanda duydum yarım içebilirsin ben ilk zamanlar folid plusla içtim onun içindede bulantı önleyici var böykece bir hap iki gün gitti şimdi günde bire çıkardım
bende ozlellikle sabahlari cok oluyo canim.dedigin gibi su seklinde ama tamamen kokusuz.oyuzden endise etmedim hic.20.haftadan sonra su gibi akinti doktor kontrolu gerektirirmis die okudum.suan icin yuksek olan hormonlardanmisMerhaba hamileler , sizlere bir sorum var yardimci olursaniz cok sevinirim.
14+2 yim bugun itibariyle. Ama akintim var kizlar. Siz de de var mi ? Nirmal mi bu durum ? Bunu da bilmiyrm. Beni dusunduryr bu durum. Gunluk bazen su gibi geliyr. Nicel olarak belirtmek gerekirse sanrm gnluk en fazla 4 yemek kasigi kadardir. Hamilelikte normal mi bu kadari? Siz de yasadiniz mi?
Seninde ben gibi geç baslamis bende bi de felaket mide yanmasi ve bas agrisi var bulanti ilaclari kullanabilirsin cok sor surec insallah 14. Haftada biterSelam kızceler nasılsınız 10 haftalık gebeyim bulantılarım başladı kendimi çok kötü hissediyorum ben sizde de aynı durum var mı?
Doktorum bana 2 li teste tok git dediArkadaşlar bende cumartesi tam 10 haftalık oluyorum. 2 hafta sonra devlet hast. de kontrolüm var. Hem de 2li test yapılacakmış. Ben o gün giderken aç mı gitmeliyim tok mu ?
Ya sizde de kabızlık durumu var mı, o çok gerginlik yapıyor bendeAllah razi olsn kardesm . aklmda suphe bir nebze olsa da gtti. Peki rahimde gerilme tarzi kendini belli edecek kadar hissiyat var mi? Zaman zaman hafif gerginlik hissediyrm
İnsallah geçer geceleri uyuyamıyorum. Başım çatlıyor ağrıdan sonradan kudurdu bu CocukSeninde ben gibi geç baslamis bende bi de felaket mide yanmasi ve bas agrisi var bulanti ilaclari kullanabilirsin cok sor surec insallah 14. Haftada biter
Kabızlık bende de var hamile kaldığımdan bu yana yürümezsem malesef çıkamıyorumYa sizde de kabızlık durumu var mı, o çok gerginlik yapıyor benderahimde gerilmeler de çok normal, bebeler büyüyünce rahim de büyüyor endile etme
Yürümeyi de denedim, 4 günü buluyor artık maalesef. Kayısı falan deneyeyim artıkKabızlık bende de var hamile kaldığımdan bu yana yürümezsem malesef çıkamıyorum
Canım ikili teste doktorum tok gel dedi ense kalınlıgını ölçmek için sende danış öyle git İstersem
Doktorum bana 2 li teste tok git dedi
Merhaba bende aynı durumdaydım kayısı syah üzüm ve dağ eriği işe hoşaf yaptım onu blenderdan geçirdim meyve suyu olarak yemeklerin yanında tüketiyorum faydasını gördümYürümeyi de denedim, 4 günü buluyor artık maalesef. Kayısı falan deneyeyim artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?