2021 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    285
Valla canım bende zofer 3 üncü kutuya başladım zararlı olsa doktor vermez benim doktorum b grubu ilaç dedi bi zararı olmaz günde bir tane kullanıyorum aksine prilam hic fayda etmiyr bos yere ictim 3 kutu

Canım zofer kaç mg kullaniyorsun

Arkadaşlar bende cumartesi tam 10 haftalık oluyorum. 2 hafta sonra devlet hast. de kontrolüm var. Hem de 2li test yapılacakmış. Ben o gün giderken aç mı gitmeliyim tok mu ?

Valla canım bende zofer 3 üncü kutuya başladım zararlı olsa doktor vermez benim doktorum b grubu ilaç dedi bi zararı olmaz günde bir tane kullanıyorum aksine prilam hic fayda etmiyr bos yere ictim 3 kutu
İnsallah bi etki etmez cnm bazi doktorlar hassas sanirim gittigim doktor kilo vermediysen kussanda biraz dayan kafasinda kiloda vermemisim almişim

Bende katılmak istiyorum
Yaş 25
Ilk cocuk
Son adet tarihi 30 aralik 2020
:)

Kızlar kardesim korona olabilirmis ya da agir grip test verecek ayni evdeyiz annemdeyim 10 haftalik hamileyim nasi bi yol izleyim bu surecte ayri odalardayiz ama sonucta ayni evdeyiz ortak alanlar var

İnsallah bi etki etmez cnm bazi doktorlar hassas sanirim gittigim doktor kilo vermediysen kussanda biraz dayan kafasinda kiloda vermemisim almişim
Bende senin gibi çok tereddüt ediyordum kaç doktor danıştım biz hamilelere veRiyz dediler güvenli eczacida bende kullandim güvenilir deyince artık kullanmak zorunda kaldim

Kızlar kardesim korona olabilirmis ya da agir grip test verecek ayni evdeyiz annemdeyim 10 haftalik hamileyim nasi bi yol izleyim bu surecte ayri odalardayiz ama sonucta ayni evdeyiz ortak alanlar var
Kendi evine git veya başka bir yerde kal bir süre eğer korona var ise sana bulaştığı an ilaçta kullanamazsın senin için sakıncalı....

Bende senin gibi çok tereddüt ediyordum kaç doktor danıştım biz hamilelere veRiyz dediler güvenli eczacida bende kullandim güvenilir deyince artık kullanmak zorunda kaldim
Ben 8mg kullandim o yuzden tedirgin oldum insallah bisey olmamistir 4mg normaldir doktorlar oyle diyosa

Canım dendiği gibi olabildiğinde kendini izole et sonuç çıkana kadar. Benim testim geçen negatif çıktı ama neredeyse bir haftadır yatak döşek yatıyorum, 3 gündür de eşim kötü oldu, bu sefer de o bugün test verdi. Testlere çok güvenmiyorum açıkçası negatif çıksa da sen yine ona çok güvenme, kendini koru. Hasta olursan denildiği gibi ilaç kullanamıyorsun, ben ateşim çıkar gibi olduğunda Parol içebildim sadece.

Ben hep aç karnına gittim hatta geçen kardeşimin hanımı gitti doktor aç karnına ertesi gün birdaha çağırdı.
belki size baska bir nedenle ac gelin demistir.ikili test icin aclik tokluk farketmiyor.hatta tok olmak bebegin hareketliligi icin daha iyimis.bi arkadasin acken az hareketliydi bebegi doktor olçu alamadi biseyler ye oyle bakalim dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…