2021 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    285
Arkadaşlar bende cumartesi tam 10 haftalık oluyorum. 2 hafta sonra devlet hast. de kontrolüm var. Hem de 2li test yapılacakmış. Ben o gün giderken aç mı gitmeliyim tok mu ?
Benim de ikili testim haftaya. Doktor ac tok fark etmez dedi. Sen bilirsin tabii

Kızlar kardesim korona olabilirmis ya da agir grip test verecek ayni evdeyiz annemdeyim 10 haftalik hamileyim nasi bi yol izleyim bu surecte ayri odalardayiz ama sonucta ayni evdeyiz ortak alanlar var
Geçmiş olsun inşaAllah değildir bende 8 haftalıkken korona oldum bir gece eklem ağrısı oldu donra boğaz sonra koku gitti şükür bişeyimiz yok
Ben 8mg kullandim o yuzden tedirgin oldum insallah bisey olmamistir 4mg normaldir doktorlar oyle diyosa
Yok 8 lik alanda duydum yarım içebilirsin ben ilk zamanlar folid plusla içtim onun içindede bulantı önleyici var böykece bir hap iki gün gitti şimdi günde bire çıkardım

Canım bu belirtiler reflü belirtisi, ben en başından beri yaşıyorum bu durumu rennie ve gavisconun şurubu var. Onları verdi doktor, günde 3 kez içebilirsin dedi. Ben genelde yatarken içiyorum, diğer zamanlarda dayanmaya çalışıyorum.
Nifty testi nedir acaba? İlk kez duydum
Anneden kan alıp bebeğin dna sına bakıyorlar, genlerinde herhangi bir problem vs var mı diye. Genelde ileri yaş için öneriyorlar ya da ikili testi yüksek riskli çıkanlara

Kızlar sizde sürekli acıkıyor musunuz? Yemek yiyorum 10 dakika sonra sanki hiç yemek yememişim gibi oluyor. Peki karnınız çıktımı? Bulantınız falan var mı? Ben yalnızca acıkınca bulanıyorum.
Evet ben surekli acim cok karisik yiyorum hatta bi tatli bi tuzlu. Kilo aldigim icin cikti. Bulantim cok yersem oluyor birde az yersem

Arkadaşlar bende cumartesi tam 10 haftalık oluyorum. 2 hafta sonra devlet hast. de kontrolüm var. Hem de 2li test yapılacakmış. Ben o gün giderken aç mı gitmeliyim tok mu ?
Canım ikili teste doktorum tok gel dedi ense kalınlıgını ölçmek için sende danış öyle git İstersem

Ben hep aç karnına gittim hatta geçen kardeşimin hanımı gitti doktor aç karnına ertesi gün birdaha çağırdı.
O kan testleri için olabilir canım.. Doktorum özellikle 2li test için tok gel dedi çünkü ense kalınlıgı ölçülecek

Beni kaç gündür rüyamda eşim aldatıyor, her gün kan ter içinde uyanıyorum
Sizde hizli nefes alip veriyor musunuz acaba ?
Ben öyleyim canım. Burnum çok kuruyor ve buna bağlı burnum kanıyor ara sıra. Yattığımız odayı nemli tutmakta fayda varmış. Petek üzerine su dolu bardak koyup idare etmeye çalışıyorum.
Ayy eşimin testi pozitif çıktı kızlar, muhtemelen benim hastalığım da öyle. Filyasyon gelince tekrar test isteyeceğim artık. Tek derdimin bulantı olduğu günler ne güzelmiş meğerse
Canım çok geçmiş olsun inşallah sende yoktur
Kızlar sizinde beyaz ve sarı karışımı akıntınız var mı böyle pütür pütür gibii
Benim sarı ve Kremsi yapıda var canım, sürekli. Birde birkaç gündür kasıklarım, rahim sürekli ağrıyor gibi. Minik sızlamalar var

Aynen kuzu kasık yokluyor beni bide bu aralar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…