- 11 Haziran 2019
- 194
- 117
- 103
Evet kesiyor onu içmediğim gün bulantım aynı devam ediyor ben çok faydasını gördümBulantını kesiyor mu zofer
Yürüyüşe çıkınca çok rahat şekilde çıkıyorum ben..Yürümeyi de denedim, 4 günü buluyor artık maalesef. Kayısı falan deneyeyim artık
Bana hep kız dediler canım bakalım doğru çıkacak mıbenimde sol bakalım cinsiyetleri aynı olacakmı :)
Benimde akıntım var canım. Günlük iki tane günlük Ped değiştiriyorum, çamaşır değiştirmeye yetişemedim düşünMerhaba hamileler , sizlere bir sorum var yardimci olursaniz cok sevinirim.
14+2 yim bugun itibariyle. Ama akintim var kizlar. Siz de de var mi ? Nirmal mi bu durum ? Bunu da bilmiyrm. Beni dusunduryr bu durum. Gunluk bazen su gibi geliyr. Nicel olarak belirtmek gerekirse sanrm gnluk en fazla 4 yemek kasigi kadardir. Hamilelikte normal mi bu kadari? Siz de yasadiniz mi?
Canım gebelerde nabız yüksek çıkar diyorlar ama çok rahatsız ediyorsa bir doktora görün, tansiyon falan olmasın Allah korusun.Merhaba arkadaşlar ben 13 haftalık hamileyim iki gündür kalp çarpıntım var içimde kuş kanat çırpıyor gibi sanki.nabzım bir süre yükseliyor sonra derin nefes alarak düşürüyorum. Yaşayan var mı aranızda doktora gitmeli miyim bilemedim
Bana kız gibi geldi canım, tabi tahmin sadece
Çarpıntı benim oluyor canım, tansiyonum normal çıkıyor ama çarpıntı başlayınca nefes alış veriş ritmim değişiyor sanki, hamilelikte normal diye görmüştüm doktora sormayıda unuttum, eğer devam ederse bir dahaki randevuda not alıcam unutmamak için sorucam inşaAllah, ama senin aşırı varsa doktoruna danış istersenMerhaba arkadaşlar ben 13 haftalık hamileyim iki gündür kalp çarpıntım var içimde kuş kanat çırpıyor gibi sanki.nabzım bir süre yükseliyor sonra derin nefes alarak düşürüyorum. Yaşayan var mı aranızda doktora gitmeli miyim bilemedim
Benim sabah kusmam vardı geçti şükür bulantı ise mide aç kaldığında oluyor artık beni çok şaşırtmadı diğer iki gebelikte de 3.5 ayda bitmişti bunda da böyle olacak sanırım.Kızlar pazar günü listeyi güncelliyorum, haber vereyim dedim
Bende bir yandan mide bulantısı, bir yandan gaz sancısı kıvranıyorumhangisini geçireyim bilemedim gaz sancısı çok fena. Şu hemen geçiriyor dediğiniz birşey var mı? Sade soda içiyorum ama bilemedim
Aynı bende de oluyor son bir kaç gündür. Ama ben de doktora gitmedim henüz..bence normaldir. Yavaş yavaş büyüyor artık bebeklerimiz. İnşllah bir sıkıntı yoktur.Merhaba arkadaşlar ben 13 haftalık hamileyim iki gündür kalp çarpıntım var içimde kuş kanat çırpıyor gibi sanki.nabzım bir süre yükseliyor sonra derin nefes alarak düşürüyorum. Yaşayan var mı aranızda doktora gitmeli miyim bilemedim
Günaydınn.Benimkinin aynısı bu
Benimde öyle canım. Sabahları bitti, akşama döndü şuan bulantı. İnşallah bir an önce hepimizin biter.Benim sabah kusmam vardı geçti şükür bulantı ise mide aç kaldığında oluyor artık beni çok şaşırtmadı diğer iki gebelikte de 3.5 ayda bitmişti bunda da böyle olacak sanırım.
Günaydınn.Benimkinin aynısı buben kız hissediyorum kendim için ve seninki de bence kızz. 6-7 haftalık görüntün varsa at bakayım ramzi teorisi için.
Bu ultrason Vajinal mi karından mı canım?
Vajinal değil canım karındanBu ultrason Vajinal mi karından mı canım?
Vajinalse kızsenle benim bebiş aynı. Allah sağlıkla nasip etsin bakalım ne çıkacak cinsiyetler
Ay tahmini doğum tarihlerimiz de aynıymışBu ultrason Vajinal mi karından mı canım?
Vajinalse kızsenle benim bebiş aynı. Allah sağlıkla nasip etsin bakalım ne çıkacak cinsiyetler
İki ultrasonunda karından mı? O zaman erkek seninki. Benim ilk ultrason vajinaldi.Ay tahmini doğum tarihlerimiz de aynıymışbende merakla bekliyorum valla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?