2021 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    285
Merhaba arkadaşlar ben 13 haftalık hamileyim iki gündür kalp çarpıntım var içimde kuş kanat çırpıyor gibi sanki.nabzım bir süre yükseliyor sonra derin nefes alarak düşürüyorum. Yaşayan var mı aranızda doktora gitmeli miyim bilemedim

benimde sol bakalım cinsiyetleri aynı olacakmı :)
Bana hep kız dediler canım bakalım doğru çıkacak mı
Benimde akıntım var canım. Günlük iki tane günlük Ped değiştiriyorum, çamaşır değiştirmeye yetişemedim düşün kokusuz, pütürlü değilse sıkıntı yok demekmiş.
Canım gebelerde nabız yüksek çıkar diyorlar ama çok rahatsız ediyorsa bir doktora görün, tansiyon falan olmasın Allah korusun.

Kızlar pazar günü listeyi güncelliyorum, haber vereyim dedim

Bende bir yandan mide bulantısı, bir yandan gaz sancısı kıvranıyorum hangisini geçireyim bilemedim gaz sancısı çok fena. Şu hemen geçiriyor dediğiniz birşey var mı? Sade soda içiyorum ama bilemedim

Çarpıntı benim oluyor canım, tansiyonum normal çıkıyor ama çarpıntı başlayınca nefes alış veriş ritmim değişiyor sanki, hamilelikte normal diye görmüştüm doktora sormayıda unuttum, eğer devam ederse bir dahaki randevuda not alıcam unutmamak için sorucam inşaAllah, ama senin aşırı varsa doktoruna danış istersen

Benim sabah kusmam vardı geçti şükür bulantı ise mide aç kaldığında oluyor artık beni çok şaşırtmadı diğer iki gebelikte de 3.5 ayda bitmişti bunda da böyle olacak sanırım.

Aynı bende de oluyor son bir kaç gündür. Ama ben de doktora gitmedim henüz..bence normaldir. Yavaş yavaş büyüyor artık bebeklerimiz. İnşllah bir sıkıntı yoktur.

Benim sabah kusmam vardı geçti şükür bulantı ise mide aç kaldığında oluyor artık beni çok şaşırtmadı diğer iki gebelikte de 3.5 ayda bitmişti bunda da böyle olacak sanırım.
Benimde öyle canım. Sabahları bitti, akşama döndü şuan bulantı. İnşallah bir an önce hepimizin biter.

Nifty testinden ornek paylasirmisiniz. Ayrintili bir test mi neler yaziyor

Bu ultrason Vajinal mi karından mı canım?
Vajinalse kız senle benim bebiş aynı. Allah sağlıkla nasip etsin bakalım ne çıkacak cinsiyetler
Ay tahmini doğum tarihlerimiz de aynıymış bende merakla bekliyorum valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…