Bu haftalarda normalmiş ama bide hemoroid olunca zorluyor gerçektenAs bende değişiyor canım birgün kabız oluyom bir gün normal anlamadım yani
Aynen insan korkuyor birşey olacak diye kayısı falan yesem faydası olur heralde olmadı yarın aldirayimBen kabız değilim ama tuvalete yine zor çıkıyorum canım. Çok ıkınmakta istemiyorum. Bende çok su içiyorum ama neden öyle oluyor bilmiyorum
Valla bende yiyeceğim canım kayısı falan. Önlem almak lazımBu haftalarda normalmiş ama bide hemoroid olunca zorluyor gerçekten
Aynen insan korkuyor birşey olacak diye kayısı falan yesem faydası olur heralde olmadı yarın aldirayim
Yarın soracam doktora ins bir aksilik çıkmadan gideyim heyacandan unutmasam iyiBu otomatik düzeltme varyabende kontrol etmeden yollamıştım mesajı aynen elim öyle oluyor, eşimle alakası yok
Normal birşey dir diye umuyorum canım ya
Ben telefonun notlar kısmına yazıyorum sorularımı. Ama bebeği görünce hepsini unutup gidiyorumYarın soracam doktora ins bir aksilik çıkmadan gideyim heyacandan unutmasam iyi
Valla kuzum ben artık sarımsı akıntının normal olduğunu düşünüyorum şahsen. Ben bembeyaz akıntıyı yumurtlama dönemlerinde görürdüm. O da yumurtlama akıntısı oluyordu zaten. Diğer zamanlar hep sarımsı olurdu akıntı. Ne koku ne bişey olurdu. Çok çok sarı turuncu gihi olmadıkca açık sarı filan benim nezdimde artık enfeksiyon değil ya. Çünkü ilaç kullanıyoruz, su içiyoruz bol bol. E yine sarımsı akıntı var. Hiç mi geçmiyor yani bu enfeksiyon? Ben koku veya yoğun sarı, Pütürlü akıntı filan olmadıkça artık endişeye sokmayacağım kendimi ya. Hamile halimizle elimizden geleni yapıyoruz çünkü canım Napalım.Kızlar birşey daha sorayım ben şimdi yeşil akıntım var diye fitil kullandım 7 gün sonra akıntı sarıya döndü ama hala sarı renkte günlük 1,5. 2 lt su içiyorum ama hala aynı sürekli sarı akıntı olmuyo koku vs yok genelde sulu akıntı oluyor arada sarı olan sadece peçeteye sildiğimde geliyo ama normal mi bilemedim kusura bakmayın sizden başka soracak kimsem yok Dr özel de olmadığı için soramiyorum.
Aynen öyle canım yani o kadar çok ilaç kullandım ki Bende normal olduğunu düşünüyordum daha yeni bir yerde yazı gördüm hemen endişe ediyor insan tabi hemen sorayım dedim. Hani enfeksiyon olsa sürekli olur pis pis kokar yani o yüzden rahatladım biraz cevabın için teşekkür ederimBen telefonun notlar kısmına yazıyorum sorularımı. Ama bebeği görünce hepsini unutup gidiyorum
Valla kuzum ben artık sarımsı akıntının normal olduğunu düşünüyorum şahsen. Ben bembeyaz akıntıyı yumurtlama dönemlerinde görürdüm. O da yumurtlama akıntısı oluyordu zaten. Diğer zamanlar hep sarımsı olurdu akıntı. Ne koku ne bişey olurdu. Çok çok sarı turuncu gihi olmadıkca açık sarı filan benim nezdimde artık enfeksiyon değil ya. Çünkü ilaç kullanıyoruz, su içiyoruz bol bol. E yine sarımsı akıntı var. Hiç mi geçmiyor yani bu enfeksiyon? Ben koku veya yoğun sarı, Pütürlü akıntı filan olmadıkça artık endişeye sokmayacağım kendimi ya. Hamile halimizle elimizden geleni yapıyoruz çünkü canım Napalım.
Ne demek kuzumAynen öyle canım yani o kadar çok ilaç kullandım ki Bende normal olduğunu düşünüyordum daha yeni bir yerde yazı gördüm hemen endişe ediyor insan tabi hemen sorayım dedim. Hani enfeksiyon olsa sürekli olur pis pis kokar yani o yüzden rahatladım biraz cevabın için teşekkür ederim
Bu haftalarda normalmiş ama bide hemoroid olunca zorluyor gerçekten
Aynen insan korkuyor birşey olacak diye kayısı falan yesem faydası olur heralde olmadı yarın aldirayim
Çorbayı ihmal etmeyin ekmek yiyorsanız kepekli yiyin ben pirinçli yada patatesli bişeyler yiyince genelde kabızlık olacak gibi oluyor yediklerinizde hangisi size iyi gelmiyor hangisi iyi geliyor bunu tespit etmeye çalışın, kayısı her zaman iyi geliyor ben çayla beraber şeker niyetine yiyorumValla bende yiyeceğim canım kayısı falan. Önlem almak lazım
Canım kabızlık ben yaşıyorum ve kesinlikle kayısıBu haftalarda normalmiş ama bide hemoroid olunca zorluyor gerçekten
Aynen benim sarı kokusuz akıntım var genelde. Sadece şu son 2-3 gün renksiz akıntı. Sadece Sarı akıntı varsa korkmuyorum ben. enfeksiyonun tek belirtisi sarı oluşu değil bence. Yanma olur koku ağrı olur bende de bişey olmadı.Ne demek kuzumhatta hamilelik belirtileri de bile diyoruz sarımsı beyazım sı akıntı diye. Her kadında oluyor bu. Enfeksiyon olsa tedavi edilmese illaki daha kötü belirir verir yani. Ben o yüzden normal karşılıyorum valla artık. Yine de dikkat ederiz ama endişe etmeyiz en azından eskisi kadar
Benimde 3 4 gundur var bu agri sag kalcamdan baldira boyle nasil diyim cekiyormus gibi biraz donuk bir agriMerhabalar, 15+2 deyim. Gece yatarken hiçbirşeyim yoktu sabah uyandım sağ kalçadan üst baldıra yayılan bir ağrı var öğlen oldu hala geçmedi. Yürürken çok zorlanıyorum.hiç tanımadığım bir ağrı veya kramp nedir anlamadım. Yaşayan oldu mu doktorunuz birşey söyledi mi?
Evettttt en basindan beri hemde cok fenaKızlar selam afedersiniz kabızlık yaşayan var mı ya bolca su içiyorum ama neden oluyor anlamadım.
Canım hiç kabızlık yaşamadım .Her gün bir tane armut tüketiyorum .Bana çok iyi geliyor .Ve kefir tabi hem kalsiyum hem düzenleyici .Sade sevmezsen meyvelileri var .Şeker problemin yoksa meyveli kefir de içebilirsin .Kızlar selam afedersiniz kabızlık yaşayan var mı ya bolca su içiyorum ama neden oluyor anlamadım.
Ben varım insüline başladım .çok basit şeyler yesem bile şekerim yükseliyordu .Endokrine görün mutlaka canım .Ben evde kendim takip ediyordum ama tokluklar çok yükselince doktor insilene başlamalıyız dedi .Şimdi yediğim her şeye dikkat ederek dengede tutmaya çalışıyorum .İlk zamanlar çok zorlandım .Genelde haşlama yiyorum .Muz gibi yüksek şekerli yiyecekler ,beyaz ekmek ,makarna gibi şeyler asla yemiyorum .Lütfen ihmal etme mutlaka görünKızlar benim gibi baş ağrısı şeker yükselmesi yasayan var mı. İnsülin direncim var korkuyorum biraz
Merhaba, naçizane bir uyarım olacak, bizim kepekli ekmek yemememiz gerekiyor, çünkü kepek demir emilimini azaltıyor, onun yerine tam tahıllı ekmekleri tercih etmeliyiz (çavdar, buğday vesaire)Çorbayı ihmal etmeyin ekmek yiyorsanız kepekli yiyin ben pirinçli yada patatesli bişeyler yiyince genelde kabızlık olacak gibi oluyor yediklerinizde hangisi size iyi gelmiyor hangisi iyi geliyor bunu tespit etmeye çalışın, kayısı her zaman iyi geliyor ben çayla beraber şeker niyetine yiyorum
hayırlı olsun cümlemiz sağlıkla hayırla kucaklarımıza alalım inşALLAH benimde yaş 26 2 . çocuk :)))Merhabalar ben de aranıza katılmak isterim
sat :30 Ocak 2021
İkinci çocuğuma hamileyim26 yaşındayım
tahil sonuçlarımı çıkardım dün d vitaminim biraz eksik çıkmış birde lökasit pozitif demiş anlamadımmBana da sadece decavit verdi doktor. Multivitamin zaten icinde vitamin ve minareller var. Takviyelerin fazlasi da zararli. Bence yeterli hic baska biseye gerek yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?