2021 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    285
Ben de sağda hissediyorum ilk hamile olduğum andan beri hemde. Benim ilk olduğu için farketmiyor ama kız hissediyorum bende haftaya Çarşamba günü gitmeyi düşünüyorum bakalım ne olacak
Bilmiyom sanırım bende kız hissediyom hiç umudum yok erkek olacağına hayırlısı bakalım sağlıklı olsunda

Hayırlı olsun çok sevindim
Re genesis ne için bilgilendirir misin

Hergun bir yeni rahatsizlik ile geliyorum :)
Alt bacagimin arka kismi ve ayak bilegim de bir hissizlkk var huzur eden bir rahatsizlkk sizde de varmi acaba bu nedir

Ahh ben yerim ki ya. Sabahları böyle karnıma dokunurken gelse de poposunu ısırsam istiyorum nasıl bir sabırsızlıktır anlamıyorum
Bi doğsun ben heryerini mıncıracağım, intikammmm
Hayırlı olsun çok sevindim
Re genesis ne için bilgilendirir misin
Multivitamin canım. İçinde balık yağı, çeşitli vitaminler var. 12.haftada doktor vermişti canım.
Hergun bir yeni rahatsizlik ile geliyorum :)
Alt bacagimin arka kismi ve ayak bilegim de bir hissizlkk var huzur eden bir rahatsizlkk sizde de varmi acaba bu nedir
Bende bacak ağrısı devam ediyor. Ara sıra da kalça kısmı seğiriyor gibi böyle kramp gibi oluyor.

Birde hamilelikle alakası varmı bilmiyorum ama bazen böyle bardak, tabak falan tutarken eşim birden boşalıyor, hissizleşiyor gibi oluyor aniden. Elimdeki şeyi düşürüyorum istemsizce. Acaba sakarlık mı diye düşündüm ama birkaç kez oldu böyle
Canım ben o regenesisi 3 ay kullandım daha sonra doktorum decavit kullandirtmaya başladı
Bana doğuma kadar kullan dedi canım. Birkaç ay sonra bende bir sorarım değiştirir belki

Kızlar bu arada ben cinsiyet öğrenmeden önce karnımı güzelce doyurdum. Yemeğin yanında tatlı birşeyler içtim. Kola içtim zararlı biliyorum ama sanırım o yüzden de bebiş çok hareketliydi, kıpır kıpır durmadı hiç. Ultrasona giderken aklınızda olsun

Boyle arada el de veya kolda o hissizlkk bende de oluyir gibi

Benim ki yarın sabah dokuzbucuk ta 1 saat önce cikcam evden o satte erken kahvaltı yapamıyom cikolat yicem ins gösterir hareket eder

Son düzenleme:
Sanırım elim birden boşalıyor dicektin canım benimde ellerim uyuşuyor ya hissetmiyorum bazen soğuk oluyor masaj yapıyorum uzun süre gecmiyot kırmızı oluyor elim

Boyle arada el de veya kolda o hissizlkk bende de oluyir gibi
Aynen canım onu farkettim bende. Hamilelikten dir inşallah diyorum
Kızlar selam afedersiniz kabızlık yaşayan var mı ya bolca su içiyorum ama neden oluyor anlamadım.
Ben kabız değilim ama tuvalete yine zor çıkıyorum canım. Çok ıkınmakta istemiyorum. Bende çok su içiyorum ama neden öyle oluyor bilmiyorum
Benim ki yarın sabah dokuzbucuk ta 1 saat önce cikcam evden o satte erken kahvaltı yapamıyom cikolat yicem ins gösterir hareket eder
Benim de koladan oldu sanırım canım tatlı olduğu için. Hadi bakalım güzel görünsün bebişin inşallah

Amin canım ins

Sanırım elim birden boşalıyor dicektin canım benimde ellerim uyuşuyor ya hissetmiyorum bazen soğuk oluyor masaj yapıyorum uzun süre gecmiyot kırmızı oluyor elim
Bu otomatik düzeltme varya bende kontrol etmeden yollamıştım mesajı aynen elim öyle oluyor, eşimle alakası yok
Normal birşey dir diye umuyorum canım ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…