Off çok sabırsızlanıyorumSolda canım en başından beri
Evet bebeğim doğduğunda kizm tam 1.5 yaşında olacakAa arası yakınmış bayabüyük ihtimalle bebeğindir baya büyümüş artık
Bilmiyom sanırım bende kız hissediyom hiç umudum yok erkek olacağınaBen de sağda hissediyorum ilk hamile olduğum andan beri hemde. Benim ilk olduğu için farketmiyor ama kız hissediyorum bende haftaya Çarşamba günü gitmeyi düşünüyorum bakalım ne olacak
Doktor birde renkli şeyi açıyor, gösteriyor çok hoş bişeyOff çok sabırsızlanıyorumhaftaya kadar nasıl dayanacak bilmiyorum
Rabbim gönlüne göre versin inşallahBilmiyom sanırım bende kız hissediyom hiç umudum yok erkek olacağınahayırlısı bakalım sağlıklı olsunda
Ahh ben yerim ki ya. Sabahları böyle karnıma dokunurken gelse de poposunu ısırsam istiyorum nasıl bir sabırsızlıktır anlamıyorumDoktor birde renkli şeyi açıyor, gösteriyor çok hoş bişeyhemen gösterdi benimki direk kız dedi
Hayırlı olsun çok sevindimBenimde bir kızım oluyor hanımlarkıpır kıpırdı ultrasonda, yerinde durmadı Bi türlü üçlü tarama yaptırmak istemediğimi söyledim bende. 20-22 arası iç organların incelemesi için perinatolojiye git dedi. Ona randevu alacağım. Onun haricinde herşey yolunda şükür Allaha
Çatlaklar için lierac krem önerdi. Duştan sonra da saf zeytin yağı ve Kakao yağı sür nemlendir dedi. Multivitaminin olan re genesis max doğuma kadar devam dedi. Kramplar için magnezyum yazdı. Birde demir ilacı yazdı.
Ben zayıf hamile kaldım 45ile. Sol tarafımda bazen kıpır kıpır seğirme oluyor, hareketleri midir dedim. Sen zayıfsın hissedersin, hareketler o dedi. Böyle kelebek çırpması gibi olur dedi.
Rabbim hepimizin çocuklarını hayırla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah
Canım ben o regenesisi 3 ay kullandım daha sonra doktorum decavit kullandirtmaya başladıHayırlı olsun çok sevindim
Re genesis ne için bilgilendirir misin
Bi doğsun ben heryerini mıncıracağım, intikammmmAhh ben yerim ki ya. Sabahları böyle karnıma dokunurken gelse de poposunu ısırsam istiyorum nasıl bir sabırsızlıktır anlamıyorum
Multivitamin canım. İçinde balık yağı, çeşitli vitaminler var. 12.haftada doktor vermişti canım.Hayırlı olsun çok sevindim
Re genesis ne için bilgilendirir misin
Bende bacak ağrısı devam ediyor. Ara sıra da kalça kısmı seğiriyor gibi böyle kramp gibi oluyor.Hergun bir yeni rahatsizlik ile geliyorum :)
Alt bacagimin arka kismi ve ayak bilegim de bir hissizlkk var huzur eden bir rahatsizlkk sizde de varmi acaba bu nedir
Bana doğuma kadar kullan dedi canım. Birkaç ay sonra bende bir sorarım değiştirir belkiCanım ben o regenesisi 3 ay kullandım daha sonra doktorum decavit kullandirtmaya başladı
Boyle arada el de veya kolda o hissizlkk bende de oluyir gibiBi doğsun ben heryerini mıncıracağım, intikammmm
Multivitamin canım. İçinde balık yağı, çeşitli vitaminler var. 12.haftada doktor vermişti canım.
Bende bacak ağrısı devam ediyor. Ara sıra da kalça kısmı seğiriyor gibi böyle kramp gibi oluyor.
Birde hamilelikle alakası varmı bilmiyorum ama bazen böyle bardak, tabak falan tutarken eşim birden boşalıyor, hissizleşiyor gibi oluyor aniden. Elimdeki şeyi düşürüyorum istemsizce. Acaba sakarlık mı diye düşündüm ama birkaç kez oldu böyle
Bana doğuma kadar kullan dedi canım. Birkaç ay sonra bende bir sorarım değiştirir belki
Benim ki yarın sabah dokuzbucuk ta 1 saat önce cikcam evden o satte erken kahvaltı yapamıyom cikolat yicem ins gösterir hareket ederKızlar bu arada ben cinsiyet öğrenmeden önce karnımı güzelce doyurdum. Yemeğin yanında tatlı birşeyler içtim. Kola içtim zararlı biliyorum amasanırım o yüzden de bebiş çok hareketliydi, kıpır kıpır durmadı hiç. Ultrasona giderken aklınızda olsun
Sanırım elim birden boşalıyor dicektinBi doğsun ben heryerini mıncıracağım, intikammmm
Multivitamin canım. İçinde balık yağı, çeşitli vitaminler var. 12.haftada doktor vermişti canım.
Bende bacak ağrısı devam ediyor. Ara sıra da kalça kısmı seğiriyor gibi böyle kramp gibi oluyor.
Birde hamilelikle alakası varmı bilmiyorum ama bazen böyle bardak, tabak falan tutarken eşim birden boşalıyor, hissizleşiyor gibi oluyor aniden. Elimdeki şeyi düşürüyorum istemsizce. Acaba sakarlık mı diye düşündüm ama birkaç kez oldu böyle
Bana doğuma kadar kullan dedi canım. Birkaç ay sonra bende bir sorarım değiştirir belki
As bende değişiyor canım birgün kabız oluyom bir gün normal anlamadım yaniKızlar selam afedersiniz kabızlık yaşayan var mı ya bolca su içiyorum ama neden oluyor anlamadım.
Aynen canım onu farkettim bende. Hamilelikten dir inşallah diyorumBoyle arada el de veya kolda o hissizlkk bende de oluyir gibi
Ben kabız değilim ama tuvalete yine zor çıkıyorum canım. Çok ıkınmakta istemiyorum. Bende çok su içiyorum ama neden öyle oluyor bilmiyorumKızlar selam afedersiniz kabızlık yaşayan var mı ya bolca su içiyorum ama neden oluyor anlamadım.
Benim de koladan oldu sanırım canım tatlı olduğu için. Hadi bakalım güzel görünsün bebişin inşallahBenim ki yarın sabah dokuzbucuk ta 1 saat önce cikcam evden o satte erken kahvaltı yapamıyom cikolat yicem ins gösterir hareket eder
Amin canım insAynen canım onu farkettim bende. Hamilelikten dir inşallah diyorum
Ben kabız değilim ama tuvalete yine zor çıkıyorum canım. Çok ıkınmakta istemiyorum. Bende çok su içiyorum ama neden öyle oluyor bilmiyorum
Benim de koladan oldu sanırım canım tatlı olduğu için. Hadi bakalım güzel görünsün bebişin inşallah
Bu otomatik düzeltme varyaSanırım elim birden boşalıyor dicektincanım benimde ellerim uyuşuyor ya hissetmiyorum bazen soğuk oluyor masaj yapıyorum uzun süre gecmiyot kırmızı oluyor elim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?