- 22 Aralık 2019
- 1.258
- 842
- 73
- 34
Benim baş agrilarim oluyo ve hergun şeker yukselmesi yuzunden mi oluyomuş bendede polikistik vardi insulin direnci dikkat ettigimde normaldi şuphelenmistim ama şekerden diye cunku sabah kalkinca bile canim tatlo seyler istiyo hemenKızlar benim gibi baş ağrısı şeker yükselmesi yasayan var mı. İnsülin direncim var korkuyorum biraz
Benimde bas agrim oluyor eskiden olmazdi. Pco luyum bende ama gecen hafta tokluk ta kan sekerim 71 cikti.Benim baş agrilarim oluyo ve hergun şeker yukselmesi yuzunden mi oluyomuş bendede polikistik vardi insulin direnci dikkat ettigimde normaldi şuphelenmistim ama şekerden diye cunku sabah kalkinca bile canim tatlo seyler istiyo hemen
Ben özel bölge hariç heryere yapıyorum ağda canım. Genital bölgemde de ağda yapıyordum ama hem çekiştiriyoruz filan korktum, hemde hormonlar dan sanırım daha acımaya başladı yapmaya gözüm yemediKizlar birsey soracagim. Agda yaptirmak da sikinti yok degilmi ? Hamile arkadaslarim hep yaptiriyordu. Doktoruna soran varmi ?
Kizlar birsey soracagim. Agda yaptirmak da sikinti yok degilmi ? Hamile arkadaslarim hep yaptiriyordu. Doktoruna soran varmi ?
Ben kuafore gidiyorum ancak forumda bazi yerlerde sorun yok denmis. Bazi yerlerde olumsuz yorum yazmislar da acikcasi kafam karistiBen özel bölge hariç heryere yapıyorum ağda canım. Genital bölgemde de ağda yapıyordum ama hem çekiştiriyoruz filan korktum, hemde hormonlar dan sanırım daha acımaya başladı yapmaya gözüm yemedi
Yok canim genital bolge icin meŕak ettim acikcasi ben. Sorma ya bende baktimm ama cinsiyet belli degil gerci 6. 7. Aydan once almak istemiyorum cok sanki ama bir iki cok begendigim bsy olursa bakalimSıkıntı olmaz canım, bu sonradan oluşan tüylenme yüzünden göbeğine bile ağda yaptıran arkadaşım olmuştu. Ben de güya her yere lazer yaptırmıştım, o konuyu kapatmıştım ama hamilelikle birlikte kollarımda tekrar çıktı tüyler, mecbur ben de ağda yapıcam artık
7. aydan önce bir şey almam diyordum ben de ama cinsiyeti öğrenince resmen ellerim kaşınmaya başladı, bir sürü kıyafet almak istiyorum. H&M’dekiler çok tatlıymış ama bir süre daha kendimi tutacağım bakalım
Slm canım şükür bebeğim iyidir kalp atışını duydumBen telefonun notlar kısmına yazıyorum sorularımı. Ama bebeği görünce hepsini unutup gidiyorum
Valla kuzum ben artık sarımsı akıntının normal olduğunu düşünüyorum şahsen. Ben bembeyaz akıntıyı yumurtlama dönemlerinde görürdüm. O da yumurtlama akıntısı oluyordu zaten. Diğer zamanlar hep sarımsı olurdu akıntı. Ne koku ne bişey olurdu. Çok çok sarı turuncu gihi olmadıkca açık sarı filan benim nezdimde artık enfeksiyon değil ya. Çünkü ilaç kullanıyoruz, su içiyoruz bol bol. E yine sarımsı akıntı var. Hiç mi geçmiyor yani bu enfeksiyon? Ben koku veya yoğun sarı, Pütürlü akıntı filan olmadıkça artık endişeye sokmayacağım kendimi ya. Hamile halimizle elimizden geleni yapıyoruz çünkü canım Napalım.
Şükür canım çok sevindim bebeğin sağlıklı olmasınaSlm kızlar şükür bebegim iyi
Slm canım şükür bebeğim iyidir kalp atışını duydumcinsiyet i söylemedi gozukmuyo dedi ellerdeki uyuşma içinde söyledim Bans dedi ki hamilelikte su topluyor ödem oluyor sinirler yüzünden öyle oluyormuş sıkıntı değil yani normalmix
Şükür canım çok sağolŞükür canım çok sevindim bebeğin sağlıklı olmasına
herkese hayırlı olsun benim de 30'unda randevum var ben de 16 haftalığım çok heycanlıCinsiyet öğrenenler hayırlı olsun inşallah benimde ayın 30 da randevum sabırsızlıkla bekliyorum bakalım
Sürekli sulu şeyler yiyorum canım ama çorba dediğin gibi çorba ya ağırlık vereyim sıcak sıcak iyi gelir belkiÇorbayı ihmal etmeyin ekmek yiyorsanız kepekli yiyin ben pirinçli yada patatesli bişeyler yiyince genelde kabızlık olacak gibi oluyor yediklerinizde hangisi size iyi gelmiyor hangisi iyi geliyor bunu tespit etmeye çalışın, kayısı her zaman iyi geliyor ben çayla beraber şeker niyetine yiyorum
Tamam canım kayısı bende yiyeceğim bugün aldirayimCanım kabızlık ben yaşıyorum ve kesinlikle kayısıHatta bazen kayısının işe yaramadığı zamanlarla karşılaştım bamya yedim çözdüm. Doktor duphalac diye ilaç verdi eşim de onu almış ama ben ilk zamanlarım çok daha kötüydü 2 kez kullandım. Şimdi alıştım ya kabızlık normal bişey benim için şaka bi yana kayısı, bamya ve lahana yemeği beni rahatlatıyo.
Benim ilk hamile olduğumu öğrenmeden önce vardı sonra geçti. Şimdi bir haftadır tekrar başladı.Benimde 3 4 gundur var bu agri sag kalcamdan baldira boyle nasil diyim cekiyormus gibi biraz donuk bir agri
Evettttt en basindan beri hemde cok fenaben kuru kayisi yiyorum genelde sabah ac karnina eger onunda fayda etmedigi gunler olursa kuru kayisiyi 1 veya 2 adet 1 bardak su ile kaynatiyorum oyle icip posasini da yiyorum.
Canım ben bir hafta ağızdan antibiyotik kullandım sonra ikili fitil kullandım. Sonra 7 li fitil kullandım Demekki diyorum normal bu kadar antibiyotiğe geçmesi lazımdı bide çok etkili antibiyotikler. Var canım hep var dediğim gibi peçeteye silince geliyor normalde sulu akıntı oluyo yanma vs yok çok şükürL Leylaanna Günaydın canım bu akıntılar benim de sürekli kafamı kurcalıyor doktora sarı akıntım var dedim fitil verdi 2 günlük onu kullandım geçen hafta. Bu hafta yine sarımsı hatta sulu akıntı var anlamadım inşallah enfeksiyon değildir idrar tahlili verecektim akıntı yüzünden yanlış çıkar dedi onu bile veremedim seninki hep mi var benim hep var hergün
Kefir bende içerim o zman onuda deneyimCanım hiç kabızlık yaşamadım .Her gün bir tane armut tüketiyorum .Bana çok iyi geliyor .Ve kefir tabi hem kalsiyum hem düzenleyici .Sade sevmezsen meyvelileri var .Şeker problemin yoksa meyveli kefir de içebilirsin .
Canım ben özel bölgemde bacaklarıma falan yapıyorum ama göbek bölgesine yapma kasılma yapıyormuş diğer bölgelerden birşey olmaz.Kizlar birsey soracagim. Agda yaptirmak da sikinti yok degilmi ? Hamile arkadaslarim hep yaptiriyordu. Doktoruna soran varmi ?
Benimde haftaya salı günü randevum var öğrenirim inşaallahherkese hayırlı olsun benim de 30'unda randevum var ben de 16 haftalığım çok heycanlı
Lokosit enfeksiyon oldugunu gosterir. Tahlil sonuclarini doktora goster cnm ilac basliycaktir merak etme endiselenme. D vitamini de emilimin az olabilir. Sut urunleri d vitamininin emilimini arttirir. Belki onun icin de bisi verir doktor. Gecmis olsun cnmtahil sonuçlarımı çıkardım dün d vitaminim biraz eksik çıkmış birde lökasit pozitif demiş anlamadımm
Aynen hayırlısı sağlıkla inşallah benim 1 oğlum var Allah’ın izniyle bakalım 2. Ne olurherkese hayırlı olsun benim de 30'unda randevum var ben de 16 haftalığım çok heycanlı
Ewt canım oluştu tabi bu çok normal biisyKizlar daha 13. Haftadayim. Gobek cizgim olusmus. Gobek deligimin alt kismindan asagiya dogru. Sizin de olustu mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?