2021 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    285
Kızlar benim gibi baş ağrısı şeker yükselmesi yasayan var mı. İnsülin direncim var korkuyorum biraz
Benim baş agrilarim oluyo ve hergun şeker yukselmesi yuzunden mi oluyomuş bendede polikistik vardi insulin direnci dikkat ettigimde normaldi şuphelenmistim ama şekerden diye cunku sabah kalkinca bile canim tatlo seyler istiyo hemen

Benim baş agrilarim oluyo ve hergun şeker yukselmesi yuzunden mi oluyomuş bendede polikistik vardi insulin direnci dikkat ettigimde normaldi şuphelenmistim ama şekerden diye cunku sabah kalkinca bile canim tatlo seyler istiyo hemen
Benimde bas agrim oluyor eskiden olmazdi. Pco luyum bende ama gecen hafta tokluk ta kan sekerim 71 cikti.

Kizlar birsey soracagim. Agda yaptirmak da sikinti yok degilmi ? Hamile arkadaslarim hep yaptiriyordu. Doktoruna soran varmi ?
Ben özel bölge hariç heryere yapıyorum ağda canım. Genital bölgemde de ağda yapıyordum ama hem çekiştiriyoruz filan korktum, hemde hormonlar dan sanırım daha acımaya başladı yapmaya gözüm yemedi

Kizlar birsey soracagim. Agda yaptirmak da sikinti yok degilmi ? Hamile arkadaslarim hep yaptiriyordu. Doktoruna soran varmi ?

Sıkıntı olmaz canım, bu sonradan oluşan tüylenme yüzünden göbeğine bile ağda yaptıran arkadaşım olmuştu. Ben de güya her yere lazer yaptırmıştım, o konuyu kapatmıştım ama hamilelikle birlikte kollarımda tekrar çıktı tüyler, mecbur ben de ağda yapıcam artık

7. aydan önce bir şey almam diyordum ben de ama cinsiyeti öğrenince resmen ellerim kaşınmaya başladı, bir sürü kıyafet almak istiyorum. H&M’dekiler çok tatlıymış ama bir süre daha kendimi tutacağım bakalım

Ben özel bölge hariç heryere yapıyorum ağda canım. Genital bölgemde de ağda yapıyordum ama hem çekiştiriyoruz filan korktum, hemde hormonlar dan sanırım daha acımaya başladı yapmaya gözüm yemedi
Ben kuafore gidiyorum ancak forumda bazi yerlerde sorun yok denmis. Bazi yerlerde olumsuz yorum yazmislar da acikcasi kafam karisti

Yok canim genital bolge icin meŕak ettim acikcasi ben. Sorma ya bende baktimm ama cinsiyet belli degil gerci 6. 7. Aydan once almak istemiyorum cok sanki ama bir iki cok begendigim bsy olursa bakalim

Slm kızlar şükür bebegim iyi
Slm canım şükür bebeğim iyidir kalp atışını duydum cinsiyet i söylemedi gozukmuyo dedi ellerdeki uyuşma içinde söyledim Bans dedi ki hamilelikte su topluyor ödem oluyor sinirler yüzünden öyle oluyormuş sıkıntı değil yani normalmix

Şükür canım çok sevindim bebeğin sağlıklı olmasına

Sürekli sulu şeyler yiyorum canım ama çorba dediğin gibi çorba ya ağırlık vereyim sıcak sıcak iyi gelir belki
Tamam canım kayısı bende yiyeceğim bugün aldirayim
Benim ilk hamile olduğumu öğrenmeden önce vardı sonra geçti. Şimdi bir haftadır tekrar başladı.
Canım ben bir hafta ağızdan antibiyotik kullandım sonra ikili fitil kullandım. Sonra 7 li fitil kullandım Demekki diyorum normal bu kadar antibiyotiğe geçmesi lazımdı bide çok etkili antibiyotikler. Var canım hep var dediğim gibi peçeteye silince geliyor normalde sulu akıntı oluyo yanma vs yok çok şükür
Kefir bende içerim o zman onuda deneyim
Canım ben özel bölgemde bacaklarıma falan yapıyorum ama göbek bölgesine yapma kasılma yapıyormuş diğer bölgelerden birşey olmaz.

tahil sonuçlarımı çıkardım dün d vitaminim biraz eksik çıkmış birde lökasit pozitif demiş anlamadımm
Lokosit enfeksiyon oldugunu gosterir. Tahlil sonuclarini doktora goster cnm ilac basliycaktir merak etme endiselenme. D vitamini de emilimin az olabilir. Sut urunleri d vitamininin emilimini arttirir. Belki onun icin de bisi verir doktor. Gecmis olsun cnm

Kizlar daha 13. Haftadayim. Gobek cizgim olusmus. Gobek deligimin alt kismindan asagiya dogru. Sizin de olustu mu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…