2021 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    285
Merhaba canım arası kaç yıl ki bende sezeryanlıyım benim sezeryan olalı 4 yıl olacak uyuşukluk falan kalmadı şükür
Hayırlı olsun canım çok sevindim Allah kucağına almayı nasip etsin. Çok heyecan yaptım bende haftaya salı randevum var bakalım ne diyecek doktor

Kıpır kıpırdı, durmadı hiç sıpatekme atıp duruyordu
Hayırlı olsun sağlıkla doğsunbende kızım olacağını düşünüyorum perşembe günü randevumuz var bakalım ne diyecek
Allah razı olsun canımbakalım senin minnoş ne çıkacak?
Hayırlı olsun canım gözün Aydın. Öğrenmene çok sevindim darısı benim başıma. Allah hayırlı evlat etsin
Rabbim sağlıklı sıhhatli evlatlar versin hepimize canım inşallah çok sağol
Aa bende onu solda erkek sağda kız diye biliyorum hatta benim iki oğlumda soldaydı
Demekki sağ sol tutmuyor ya
Yaaa hadi hayırlı olsun kuzum sağlıkla gelsin prenses
Teşekkür ederim canım, sıra sizin minnoşların cinsiyetinde
Ayy maşallah ya inşallah benimde kızım olur hayırlısı ile ne güzel
İnşallah canım sağlıklı sıhhatli ols
Un hepsi
Sağolasın canım sağlıkla sende öğren inşallah paylaş bizlerle

benim sağda ama yüzde seksen kız demişti bende bilemedim :)

Sizler cinsiyet söyledikçe çok heyecanlanıyorum, rüyamda bugün kızım olacağını ogreniyordum hadi hayırlısı Perşembe benim randevum de. Pek söyleyeceğini sanmıyorum ama yine de heyecanlıyım
benimde cuma inşallah öğreniriz sabırsızlanıyor insan

Tebrik ederim canım sen erkek hissediyordun sanırım öyle hatırlıyorum:) sağlıkla gelsin inşallah
Cinsiyet teorilerinden tutan olmuş muydu ?

Tebrik ederim canım sen erkek hissediyordun sanırım öyle hatırlıyorum:) sağlıkla gelsin inşallah
Cinsiyet teorilerinden tutan olmuş muydu ?
Evet canım erkek hissettim ama kız çıktı bana bütün teorilerde kız dediler hepsi tuttu. Bir tek Çin takvimi erkek diyordu

Bazen banada oluyor topallıyarak yürüyorum bir saat falan sürüyor sonra geçiyor. Ama girince çok kötü oluyo normalmiş çocuğun yeli diyorlar ne kadar doğru bilmiyorum
Benim sabahtan beri hareket ettiğim sürece devam ediyor ağrı belimden bacağım çekiyor sanki çok korktum bişey oldu diye doktoruma yazdım sinir sıkışması olabilir dedi

Hayırlı uğurlu olsun sağlıkla gelsin.

Merhaba canım bizimki 3. Erken geldi tam 1 yıl oldu bu ay kizm 8.5 aylıkken hamile kaldım oyzden mi acaba hissedemiyom hissettiklerimde bebeğim mi anlamadım iki üç günde bir defa oluyot cunku

Allahbagislasin canım aramızda 1 gün var Rabb'im minik kızını sana bağışlasın yarın bende muane olacsm ins öğrenirim

Kedilervekitaplar tebrik ederim canım hayırla bereketle sağlıkla dünyaya gelsin inşallah. Bir söylenti var ya sağda ise erkek solda ise kız diye senin sağ tarafta mıydı solda mı
Kız onlar yanlis bence ben 1. Ciyi sağda 2.ciyi ortada hissettim 3. Cude ilk defa sağ tarafta hissettim bakalim bu sefer farllkli mi olacak yoksa kizcannesi mi olacam 3 kız

Kız onlar yanlis bence ben 1. Ciyi sağda 2.ciyi ortada hissettim 3. Cude ilk defa sağ tarafta hissettim bakalim bu sefer farllkli mi olacak yoksa kizcannesi mi olacam 3 kız
Ben de sağda hissediyorum ilk hamile olduğum andan beri hemde. Benim ilk olduğu için farketmiyor ama kız hissediyorum bende haftaya Çarşamba günü gitmeyi düşünüyorum bakalım ne olacak

Merhaba canım bizimki 3. Erken geldi tam 1 yıl oldu bu ay kizm 8.5 aylıkken hamile kaldım oyzden mi acaba hissedemiyom hissettiklerimde bebeğim mi anlamadım iki üç günde bir defa oluyot cunku
Aa arası yakınmış baya büyük ihtimalle bebeğindir baya büyümüş artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…