2021 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    285
Yerim ya çocuklar ne kadar masum ben de kızıma sormuştum kardeşin kız mı erkek mi diye o benim kardeşim demişti sanırsam cinsiyet ayrımı yapmıyor daha (3 yaş)
Oyy maşallah valla benimki niye öyle yapıyor bilmiyorum 5.5 yaşında benim oğlumda erkek kardeşini kaybettik onu biliyor ya ondan mı öyle diyor anlamadım.

Cevabınız için Teşekkürler..hangi kromozomlara bakıldı ? Hangisi en iyi ben de araştırıyorum da

ekte broşürlerinin resmini ekledim, çok fazla kromozoma bakmıyor. Alternatif olarak prenatalsafe diye bir test duydum yeni, onlar sanırım daha çok kromozoma bakıyor - daha önce duysaydım bir araştırırdım bu testi de. Ama açıkçası en önemlileri ve en doğru tahmin edebildikleri bu kromozomlar, diğerlerinde belki bir oranla bi şey söyleyecekler, gereksiz stres olacak, o yüzden pişman değilim Harmony yaptırdığıma. İnşallah detaylı ultrason da iyi geçer.

Allah bir daha yaşatmasın canım benimki küçük daha ondan farkında değil sanırsam

Amin inşaallah canım Rabbim hiçbir Anneye babaya yaşatmasın evlat acısını, olabilir hep diyorum sağlıklı sıhhatli olsunda cinsiyet önemli değil. Ayy yanlışlıkla başka yere yazmışım sıkıntıdan tooik topik geziyorum. Gerçi Ocak annelerine hiç girmedim ama nasıl oldu anlamadım

İyi ki cevap yazmamışım gerçi orası doğurmuş dağılmışlardır çoktan

Çok stres yapmayın yemeğin içinde çok miktarı yoktur bir sefer de bişey olmaz inşallah stres yapmayın, bi sıkıntı olsa hissedersiniz zaten

Kedilervekitaplar canım buraya kız yada erkek diye link koyabilir misin? Hem erkek mi çok kız mı onuda öğrenirdik Kasım annelerinde bile var bizde yok
Sabah bilgisayarı açınca ekleyeyim canım, iyi fikir çoğunluğu görmüş oluruz hem
Bende ilk 13 te sadece tık tık diye bişey hissettim o zamandan beri belirgin bişey olmamıştı bu sabah öyle olunca çok mutlu oldum heyecanladım
Benim hâlâ tık tık oluyor çok hareketli
Evet gördüm canım anket müsait olduğunda ekleyebilir diye düşünüyorum
Sabah ilk iş ekliyorum canım inşallah

İnşallah geçer benim de öyle. Sanki boğazımda sürekli bir şey varmış hissi ve bulantı. Yemeyince bu kez tansiyonum düşüyor. Kaç haftalığa kadar sürer bilmiyorum. Ablamın 9 ay bu sürdü ağzına doğru düzgün bişey girmedi birde ikizdi.

Günaydın kızlar bugün kontrolümüz var aşırı heyecanlıyım kalbim pır pır hem dikiş günü alıcaz hem de cinsiyetimizi sorucaz.hepinize güzel bir gün geçirmenizi diliyorum
Rahim ağzı yetmezliği var canım hadi güzel haberler inşallah

Teşekkürler, inşallah teste nakit 3 bin tl ödedim. Genetik test yaptırmamıştık, doktor hiç bahsetmedi (çok az yumurtam vardı zaten, ondan olabilir: ilk tüp bebekte bir embriyo, ikincide 2 embriyo oluştu)
Merhaba ben de yaptırdım geçen cuma nipt testi sonucları telefonla mı haber veriyorlar?

Günaydın kızlar. Kendinize hiç bişey aldınız mı giymek için. İnternette doktoru dinledim sıkı ve topuklu giyinmemeğe başlamamız lazımmış artık bu haftalardan sonra. Pantolonlarım oluyor hiç kilo almadım ama bebiş sıkışır diye de korkmuyor değilim. bayram alışverişini artık hamile kıyafeti alarak değerlendirmek istiyorum o zaman 18 haftalık oluyorum. Sizler neler alacaksınız fikir olsun birbirimize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…