Oyy maşallah valla benimki niye öyle yapıyor bilmiyorum 5.5 yaşında benim oğlumda erkek kardeşini kaybettik onu biliyor ya ondan mı öyle diyor anlamadım.Yerim ya çocuklar ne kadar masum ben de kızıma sormuştum kardeşin kız mı erkek mi diye o benim kardeşim demişti sanırsam cinsiyet ayrımı yapmıyor daha (3 yaş)
Cevabınız için Teşekkürler..hangi kromozomlara bakıldı ? Hangisi en iyi ben de araştırıyorum da
Allah bir daha yaşatmasın canım benimki küçük daha ondan farkında değil sanırsamOyy maşallah valla benimki niye öyle yapıyor bilmiyorum 5.5 yaşında benim oğlumda erkek kardeşini kaybettik onu biliyor ya ondan mı öyle diyor anlamadım.
Allah bir daha yaşatmasın canım benimki küçük daha ondan farkında değil sanırsam
İyi ki cevap yazmamışımAmin inşaallah canım Rabbim hiçbir Anneye babaya yaşatmasın evlat acısını, olabilir hep diyorum sağlıklı sıhhatli olsunda cinsiyet önemli değil.Ayy yanlışlıkla başka yere yazmışım sıkıntıdan tooik topik geziyorum. Gerçi Ocak annelerine hiç girmedim ama nasıl oldu anlamadım
Aynenİyi ki cevap yazmamışımgerçi orası doğurmuş dağılmışlardır çoktan
Olmaz mı neler yaşayacağız kim bilirAynenayy bizede nasip olur inşaallah ama biz dağılmayalım daha bebekler doğduktan sonrada baya bı sorumuz olur
Şimdi uzak gibi ama zaman öyle bir geçiyor ki insan herşey ne çabuk oluyor bitiyor anlamıyorOlmaz mı neler yaşayacağız kim bilir
Çok stres yapmayın yemeğin içinde çok miktarı yoktur bir sefer de bişey olmaz inşallah stres yapmayın, bi sıkıntı olsa hissedersiniz zatenYine ben! eşim fırında et yaptı, içine bol biberiye koymuş. Yerken bana tadı kötü geldi ama yine de yedim, ki eşim çok beğendi eti. Şimdi netten baktım, bizim biberiye tüketmememiz gerekiyormuşyine çok stresliyim, bir şey olur mu acaba? Sizlerin başınıza geldi mi?
Evet ya dün gibi oysa kızım 3 yaşında ve kardeşini bekliyoruzŞimdi uzak gibi ama zaman öyle bir geçiyor ki insan herşey ne çabuk oluyor bitiyor anlamıyor
Sabah bilgisayarı açınca ekleyeyim canım, iyi fikirKedilervekitaplar canım buraya kız yada erkek diye link koyabilir misin? Hem erkek mi çok kız mı onuda öğrenirdik Kasım annelerinde bile var bizde yok
Benim hâlâ tık tık oluyor çok hareketliBende ilk 13 te sadece tık tık diye bişey hissettim o zamandan beri belirgin bişey olmamıştı bu sabah öyle olunca çok mutlu oldum heyecanladım
Sabah ilk iş ekliyorum canım inşallahEvet gördüm canım anket müsait olduğunda ekleyebilir diye düşünüyorum
Ben de oyle saniyodum. Cok heycanlandimSiz diyince baktım benim de oluşmuş.. çık erken değil mi ? Ben göbek çıkınca oluşuyor sanıyordum
Glikoz oluyo sanırım seker testlerde değilmi benim 87 çıktı doktor normal dedi ama bilemedim insulin direncimede baktırmadımBenimde bas agrim oluyor eskiden olmazdi. Pco luyum bende ama gecen hafta tokluk ta kan sekerim 71 cikti.
İnşallah geçer benim de öyle. Sanki boğazımda sürekli bir şey varmış hissi ve bulantı. Yemeyince bu kez tansiyonum düşüyor.Su içebildiğime şükrettim inanın ilk başta su bile içemiyordum. O kadar tiksiniyordum ki, kaçıncı hafta oldu hala zofer hala serum günde iki lokma baya bildiğimiz iki lokma yiyince şükrediyorum. Umarım geçer bulantılar dayanamaz oldum.
Bunca zahmeti çekiyoruz o kadar da hakkımız olsun yaniBi doğsun ben heryerini mıncıracağım, intikammmm
Rahim ağzı yetmezliği var canım hadi güzel haberler inşallahGünaydın kızlar bugün kontrolümüz var aşırı heyecanlıyım kalbim pır pırhem dikiş günü alıcaz hem de cinsiyetimizi sorucaz.hepinize güzel bir gün geçirmenizi diliyorum
Merhaba ben de yaptırdım geçen cuma nipt testi sonucları telefonla mı haber veriyorlar?Teşekkürler, inşallahteste nakit 3 bin tl ödedim. Genetik test yaptırmamıştık, doktor hiç bahsetmedi (çok az yumurtam vardı zaten, ondan olabilir: ilk tüp bebekte bir embriyo, ikincide 2 embriyo oluştu)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?