2021 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    285
Ben 13.hsftadan beri hissediyorum canım. şuan 16+3üm. Böyle kramp, karıncalanma, kelebek uçması gibi oluyor. Çok garip Bi his
Bende ilk 13 te sadece tık tık diye bişey hissettim o zamandan beri belirgin bişey olmamıştı bu sabah öyle olunca çok mutlu oldum heyecanladım

Yine ben! eşim fırında et yaptı, içine bol biberiye koymuş. Yerken bana tadı kötü geldi ama yine de yedim, ki eşim çok beğendi eti. Şimdi netten baktım, bizim biberiye tüketmememiz gerekiyormuş yine çok stresliyim, bir şey olur mu acaba? Sizlerin başınıza geldi mi?

Valla dedigin gibi bende de bicak gibi kesildi. Ister istemez tedirgin oldum. Allah korusun. Daha once benim gebelik kaybim oldugu icin daha tedirginim. Gerci onda hic bir zaman bulantim olmamisti

Valla dedigin gibi bende de bicak gibi kesildi. Ister istemez tedirgin oldum. Allah korusun. Daha once benim gebelik kaybim oldugu icin daha tedirginim. Gerci onda hic bir zaman bulantim olmamisti
Hiç korkma canım Rahim öyle mucizevi ki Allah korusun bir sıkıntı olduğunda onu vucüttan atmaya çalışırmış kanama aşırı ağrı vs olmadıkça inşallah sıkıntı olmaz zaten vücut bir şekilde o sinyali verir diye düşünüyorum

Benim harmony test sonuçlarım geldi, düşük risk çıktı, çok mutluyum. Aynı zamanda cinsiyeti de öğrendik, kızımız olacakmış, eşim çok mutlu :)
Tebrikler ..sağlıkla kucağınıza almak nasip olur test için ne kadar ücret ödediniz? Transfer öncesi embriyonuza genetik test yaptırmış mıydınız ?

Tebrikler ..sağlıkla kucağınıza almak nasip olur test için ne kadar ücret ödediniz? Transfer öncesi embriyonuza genetik test yaptırmış mıydınız ?
Teşekkürler, inşallah teste nakit 3 bin tl ödedim. Genetik test yaptırmamıştık, doktor hiç bahsetmedi (çok az yumurtam vardı zaten, ondan olabilir: ilk tüp bebekte bir embriyo, ikincide 2 embriyo oluştu)

Teşekkürler, inşallah teste nakit 3 bin tl ödedim. Genetik test yaptırmamıştık, doktor hiç bahsetmedi (çok az yumurtam vardı zaten, ondan olabilir: ilk tüp bebekte bir embriyo, ikincide 2 embriyo oluştu)
Cevabınız için Teşekkürler..hangi kromozomlara bakıldı ? Hangisi en iyi ben de araştırıyorum da

Ben de öğrenemedim daha ve çok merak ediyorum
Aynen ya bende merak ediyorum.
Sizde de öylemi bilmiyorum benim oğlum erkek istiyormuş oğlum dedim neden öyle diyorsun kız da olsa güzel olur. Dediki yok hayır ben erkek istiyorum erkek olacak ben sadece dışardaki kızları seviyorum ben şok.... Beni şimdi bunaltıyo cinsiyeti bellimi erkek olacak demi. O değil kız diye ağzımızdan çıksa ona bile kızıyor kendi adida Emirhan onun adıda emir olacakmış..

Yerim ya çocuklar ne kadar masum ben de kızıma sormuştum kardeşin kız mı erkek mi diye o benim kardeşim demişti sanırsam cinsiyet ayrımı yapmıyor daha (3 yaş)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…