Ahh o günler gelsinde inşallah yalvarıyımmmSonlara doğru dur evladım dur çocuğum tekmeleme diye yalvaracaksın :) sağ yanıma tekme atmaya bayılıyordu acayip gıdıklanıyordum ve bazende acıyordu:))
Bende ilk 13 te sadece tık tık diye bişey hissettim o zamandan beri belirgin bişey olmamıştı bu sabah öyle olunca çok mutlu oldum heyecanladımBen 13.hsftadan beri hissediyorum canım. şuan 16+3üm. Böyle kramp, karıncalanma, kelebek uçması gibi oluyor. Çok garip Bi his
İlk sayfada cinsiyeti kesin belli olanları yazmış canımKedilervekitaplar canım buraya kız yada erkek diye link koyabilir misin? Hem erkek mi çok kız mı onuda öğrenirdik Kasım annelerinde bile var bizde yok
Valla dedigin gibi bende de bicak gibi kesildi. Ister istemez tedirgin oldum. Allah korusun. Daha once benim gebelik kaybim oldugu icin daha tedirginim. Gerci onda hic bir zaman bulantim olmamistiCanım benim de 11’i tamamladıktan sonra bıçak gibi kesildi ama bebek çok şükür gayet iyi. Biraz daha erken haftalarda olsak korkmakta haklısın ama bu zamanlarda artık yavaş yavaş azalmaya başlıyor genel olarak.
Bulantısı bitmeyenlerin Allah yardımcısı olsun, bir an önce kurtulurlar inşallah. Gerçekten çoookkk zor ve insanın psikolojisini bitiren bir dönem ama çok şükür ki elbet bir şekilde son buluyor.
Hiç korkma canım Rahim öyle mucizevi ki Allah korusun bir sıkıntı olduğunda onu vucüttan atmaya çalışırmış kanama aşırı ağrı vs olmadıkça inşallah sıkıntı olmaz zaten vücut bir şekilde o sinyali verir diye düşünüyorumValla dedigin gibi bende de bicak gibi kesildi. Ister istemez tedirgin oldum. Allah korusun. Daha once benim gebelik kaybim oldugu icin daha tedirginim. Gerci onda hic bir zaman bulantim olmamisti
Biliyorumda link varya ondan olsa diyorum Ekim ayında erkek bebek mi çok kız bebek mi onu görürdükİlk sayfada cinsiyeti kesin belli olanları yazmış canım
Anket mi demek istediğin yoksa o sayfaya götüren sayfanın üst kısmında bulunan etiket gibi bir şey mi ?Biliyorumda link varya ondan olsa diyorum Ekim ayında erkek bebek mi çok kız bebek mi onu görürdük
Anket sanırım canımAnket mi demek istediğin yoksa o sayfaya götüren sayfanın üst kısmında bulunan etiket gibi bir şey mi ?
Evet gördüm canım anket müsait olduğunda ekleyebilir diye düşünüyorumAnket sanırım canım
Tebrikler ..sağlıkla kucağınıza almak nasip olurBenim harmony test sonuçlarım geldi, düşük risk çıktı, çok mutluyum. Aynı zamanda cinsiyeti de öğrendik, kızımız olacakmış, eşim çok mutlu :)
Aynen güzel olurEvet gördüm canım anket müsait olduğunda ekleyebilir diye düşünüyorum
Ben de öğrenemedim daha ve çok merak ediyorumAynen güzel olurben daha öğrenemedim ya cinsiyeti merak ettim çoğunluk nedir
Teşekkürler, inşallahTebrikler ..sağlıkla kucağınıza almak nasip olurtest için ne kadar ücret ödediniz? Transfer öncesi embriyonuza genetik test yaptırmış mıydınız ?
İlk sayfaya göre 9 erkek 7 kızAynen güzel olurben daha öğrenemedim ya cinsiyeti merak ettim çoğunluk nedir
Cevabınız için Teşekkürler..hangi kromozomlara bakıldı ? Hangisi en iyi ben de araştırıyorum daTeşekkürler, inşallahteste nakit 3 bin tl ödedim. Genetik test yaptırmamıştık, doktor hiç bahsetmedi (çok az yumurtam vardı zaten, ondan olabilir: ilk tüp bebekte bir embriyo, ikincide 2 embriyo oluştu)
Aynen ya bende merak ediyorum.Ben de öğrenemedim daha ve çok merak ediyorum
Yerim ya çocuklar ne kadar masum ben de kızıma sormuştum kardeşin kız mı erkek mi diye o benim kardeşim demişti sanırsam cinsiyet ayrımı yapmıyor daha (3 yaş)Aynen ya bende merak ediyorum.
Sizde de öylemi bilmiyorum benim oğlum erkek istiyormuş oğlum dedim neden öyle diyorsun kız da olsa güzel olur. Dediki yok hayır ben erkek istiyorum erkek olacak ben sadece dışardaki kızları seviyorum ben şok.... Beni şimdi bunaltıyo cinsiyeti bellimi erkek olacak demi. O değil kız diye ağzımızdan çıksa ona bile kızıyorkendi adida Emirhan onun adıda emir olacakmış..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?