- 29 Temmuz 2017
- 24.374
- 122.405
- 598
- 36
2 pantalon 1 tayt aldım da hala geçmedim eskiler sıkmıyor daha birkaç tunik tişört vs de aldım yaz için karnım evdekilere sığmaz hiç zannetmiyorumGünaydın kızlar. Kendinize hiç bişey aldınız mı giymek için. İnternette doktoru dinledim sıkı ve topuklu giyinmemeğe başlamamız lazımmış artık bu haftalardan sonra. Pantolonlarım oluyor hiç kilo almadım ama bebiş sıkışır diye de korkmuyor değilim. bayram alışverişini artık hamile kıyafeti alarak değerlendirmek istiyorum o zaman 18 haftalık oluyorum. Sizler neler alacaksınız fikir olsun birbirimize
hamileligimin basindan beri esofman giyiyorum.ilk 11 hafta karnimda asiri baski hissi vardi esofman bile rahatsiz ediodu en en bol seyleri giydim.simdi karnim ciksada baski hissi baya azali.yinede kot giyebilecek gibi degilim.16.haftada kontrolum var.cikista hamileler icin olan camasir tayt tisor pantalon gibi seyler icin alisveris yapmayi planliyorum.topuklu ayakkabi zaten ozel gunler disinda giymiyordum spor ayakkabi candirGünaydın kızlar. Kendinize hiç bişey aldınız mı giymek için. İnternette doktoru dinledim sıkı ve topuklu giyinmemeğe başlamamız lazımmış artık bu haftalardan sonra. Pantolonlarım oluyor hiç kilo almadım ama bebiş sıkışır diye de korkmuyor değilim. bayram alışverişini artık hamile kıyafeti alarak değerlendirmek istiyorum o zaman 18 haftalık oluyorum. Sizler neler alacaksınız fikir olsun birbirimize
ben işe gittiğim için aldım mecbur biraz gezdim en güzel kullanışlı ürünlen lcw de var. pantolon, tayt bol salaş üst aldım bikaç tane memnunumGünaydın kızlar. Kendinize hiç bişey aldınız mı giymek için. İnternette doktoru dinledim sıkı ve topuklu giyinmemeğe başlamamız lazımmış artık bu haftalardan sonra. Pantolonlarım oluyor hiç kilo almadım ama bebiş sıkışır diye de korkmuyor değilim. bayram alışverişini artık hamile kıyafeti alarak değerlendirmek istiyorum o zaman 18 haftalık oluyorum. Sizler neler alacaksınız fikir olsun birbirimize
O siz almışsınız güle güle kullanın. Bende araştırıyorum. Pantolon tayt tişört kesin alıcam da. Başka ne alınır bilmiyorum2 pantalon 1 tayt aldım da hala geçmedim eskiler sıkmıyor daha birkaç tunik tişört vs de aldım yaz için karnım evdekilere sığmaz hiç zannetmiyorum
Kesinlikle spor ayakkabı can canhamileligimin basindan beri esofman giyiyorum.ilk 11 hafta karnimda asiri baski hissi vardi esofman bile rahatsiz ediodu en en bol seyleri giydim.simdi karnim ciksada baski hissi baya azali.yinede kot giyebilecek gibi degilim.16.haftada kontrolum var.cikista hamileler icin olan camasir tayt tisor pantalon gibi seyler icin alisveris yapmayi planliyorum.topuklu ayakkabi zaten ozel gunler disinda giymiyordum spor ayakkabi candir
Evet canım arkadaşım ileri hamilelerden lcw da harika şeyler var dedi. İlk işim oraya gitmek olacak dar paça ve İspanyol paça pantolonlar da mevcutmuşben işe gittiğim için aldım mecbur biraz gezdim en güzel kullanışlı ürünlen lcw de var. pantolon, tayt bol salaş üst aldım bikaç tane memnunum
Külot al canım karnı rahatsız etmemesi içinO siz almışsınız güle güle kullanın. Bende araştırıyorum. Pantolon tayt tişört kesin alıcam da. Başka ne alınır bilmiyorum
Ben olmayacağım canımAşı hakkında ne düşünüyorsunuz kızlar doktorum aşı olmamı istiyor bu hastalığın daha tehlikeli olduğunu bu sebepten aşıyı gerekli görüyor sizlerin düşüncesi ne ?
Ben lcwaikiden aldım ben de kapalıyım hamile tunik bulmak biraz zor yeni ben biraz daha uzun giyiyorum kısa vardı ben de kendi bedenimden bir beden büyük tunik aldımKesinlikle spor ayakkabı can canaldıklarınızı paylaşırsanız bizede fikir olur. İç çamaşırı da mı almak gerekiyor. Ben tesettürlüyüm böyle uzun bol tunikler pantolun evde giymek için tayt ve tişörtler almak istiyorum inşallah bulurum.
Ben internetten aldım canım mağazada hamile reyonunda çok çeşit olmuyorEvet canım arkadaşım ileri hamilelerden lcw da harika şeyler var dedi. İlk işim oraya gitmek olacak dar paça ve İspanyol paça pantolonlar da mevcutmuş
hem alt hem ust camasir alcam canim.lohusalar icin olan ust camasirlar var onla daha rahat ederim diye dusunuyorum.wakikde guzel urunler denk gelio hem fiyatlari da cok uygun oluo bakabilirsiniz.yaz gelince uzun kollular kalkar simdiden bi bakin isterseniz gömlek vs. vardir bu mevsimde yazinda giyilirKesinlikle spor ayakkabı can canaldıklarınızı paylaşırsanız bizede fikir olur. İç çamaşırı da mı almak gerekiyor. Ben tesettürlüyüm böyle uzun bol tunikler pantolun evde giymek için tayt ve tişörtler almak istiyorum inşallah bulurum.
Evet tunik bulmak konusunda sıkıntı çekeceğimi biliyorum henüz bakmadım ama. Uzun istiyorum ya kısalar çok komik duruyor. Evet iç çamaşırıdı almalıyım kesinlikle sıkmaya başlar.Külot al canım karnı rahatsız etmemesi için
Ben olmayacağım canım
Ben lcwaikiden aldım ben de kapalıyım hamile tunik bulmak biraz zor yeni ben biraz daha uzun giyiyorum kısa vardı ben de kendi bedenimden bir beden büyük tunik aldım
İnşallah geçer benim de öyle. Sanki boğazımda sürekli bir şey varmış hissi ve bulantı. Yemeyince bu kez tansiyonum düşüyor.Kaç haftalığa kadar sürer bilmiyorum. Ablamın 9 ay bu sürdü ağzına doğru düzgün bişey girmedi birde ikizdi.
Kendi bedeninden bir büyük ve göğüs altından açılan model alırsan çok rahat edersin canım ben ilk hamileliğimde de öyle yapmıştımEvet tunik bulmak konusunda sıkıntı çekeceğimi biliyorum henüz bakmadım ama. Uzun istiyorum ya kısalar çok komik duruyor. Evet iç çamaşırıdı almalıyım kesinlikle sıkmaya başlar.
İnşallah canım ilk işim Oray bakmak olucak teşekkür ederimhem alt hem ust camasir alcam canim.lohusalar icin olan ust camasirlar var onla daha rahat ederim diye dusunuyorum.wakikde guzel urunler denk gelio hem fiyatlari da cok uygun oluo bakabilirsiniz.yaz gelince uzun kollular kalkar simdiden bi bakin isterseniz gömlek vs. vardir bu mevsimde yazinda giyilir
Evet hepsi çok güzel bu tarz evde giymek için almak istiyorum bende internetten alayım o zaman. Tiril tiril ferah biz yazı baya baya bitiricezşunları da evde giyinmek için aldım dışarda da giyilir elbet kapalı olduğum için evde giyineceğim nasipseduyguyarn
Tişört - LC WAIKIKI - 199,99 TL
LCWAIKIKI Maternity Bej Bisiklet Yaka Düz Kısa Kollu Pamuklu Hamile Tişört size özel indirim, taksit ve kapıda ödeme avantajlarıyla LCW'de! Hemen online alışveriş yap, ürün kapına gelsin! - S1CQ45Z8-QZ0www.lcwaikiki.com Tişört - LC WAIKIKI - 229,99 TL
LCWAIKIKI Maternity Mavi Bisiklet Yaka Düz Hamile Tişört size özel indirim, taksit ve kapıda ödeme avantajlarıyla LCW'de! Hemen online alışveriş yap, ürün kapına gelsin! - 0SK421Z8-HRAwww.lcwaikiki.com Bluz - LC WAIKIKI - 149,99 TL
LCWAIKIKI Maternity Mavi Desenli Viskon Hamile Bluz size özel indirim, taksit ve kapıda ödeme avantajlarıyla LCW'de! Hemen online alışveriş yap, ürün kapına gelsin! - 0WH402Z8-LENwww.lcwaikiki.com Tişört - LC WAIKIKI - 159,99 TL
LCWAIKIKI Maternity Siyah Işıltılı Esnek Hamile Bluz size özel indirim, taksit ve kapıda ödeme avantajlarıyla LCW'de! Hemen online alışveriş yap, ürün kapına gelsin! - 9WJ289Z8-CVLwww.lcwaikiki.com
Aynen altına da tayt aldım geniş eşofmanlarım var zaten öyle idare edeceğiz inşallah artıkEvet hepsi çok güzel bu tarz evde giymek için almak istiyorum bende internetten alayım o zaman. Tiril tiril ferah biz yazı baya baya bitiricez
Evet bu kesinlikle güzel boyu da beni ikna etti. Bundan bende alıcam çok teşekkür ederim canım paylaştığın için ilgilendiğin için. Tecrübesiz olunca sormak istedimBirkaç tunik aldım en beğendiğim bu oldu alttan açılan model karından hiç sıkmazduyguyarn
Gömlek Tunik - LC WAIKIKI - 399,99 TL
LCW Grace Kahverengi Hakim Yaka Gizli Düğme Kapamalı Uzun Kollu Şifon Kadın Tunik size özel indirim, taksit ve kapıda ödeme avantajlarıyla LCW'de! Hemen online alışveriş yap, ürün kapına gelsin! - S1ED27Z8-H1Pwww.lcwaikiki.com
Estağfirullah canım bu model tunikleri doğuma kadar giyebilirsin hiç sıkmıyorEvet bu kesinlikle güzel boyu da beni ikna etti. Bundan bende alıcam çok teşekkür ederim canım paylaştığın için ilgilendiğin için. Tecrübesiz olunca sormak istedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?