2021 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    285
2 pantalon 1 tayt aldım da hala geçmedim eskiler sıkmıyor daha birkaç tunik tişört vs de aldım yaz için karnım evdekilere sığmaz hiç zannetmiyorum

hamileligimin basindan beri esofman giyiyorum.ilk 11 hafta karnimda asiri baski hissi vardi esofman bile rahatsiz ediodu en en bol seyleri giydim.simdi karnim ciksada baski hissi baya azali.yinede kot giyebilecek gibi degilim.16.haftada kontrolum var.cikista hamileler icin olan camasir tayt tisor pantalon gibi seyler icin alisveris yapmayi planliyorum.topuklu ayakkabi zaten ozel gunler disinda giymiyordum spor ayakkabi candir

ben işe gittiğim için aldım mecbur biraz gezdim en güzel kullanışlı ürünlen lcw de var. pantolon, tayt bol salaş üst aldım bikaç tane memnunum

2 pantalon 1 tayt aldım da hala geçmedim eskiler sıkmıyor daha birkaç tunik tişört vs de aldım yaz için karnım evdekilere sığmaz hiç zannetmiyorum
O siz almışsınız güle güle kullanın. Bende araştırıyorum. Pantolon tayt tişört kesin alıcam da. Başka ne alınır bilmiyorum

Kesinlikle spor ayakkabı can can aldıklarınızı paylaşırsanız bizede fikir olur. İç çamaşırı da mı almak gerekiyor. Ben tesettürlüyüm böyle uzun bol tunikler pantolun evde giymek için tayt ve tişörtler almak istiyorum inşallah bulurum.

ben işe gittiğim için aldım mecbur biraz gezdim en güzel kullanışlı ürünlen lcw de var. pantolon, tayt bol salaş üst aldım bikaç tane memnunum
Evet canım arkadaşım ileri hamilelerden lcw da harika şeyler var dedi. İlk işim oraya gitmek olacak dar paça ve İspanyol paça pantolonlar da mevcutmuş

O siz almışsınız güle güle kullanın. Bende araştırıyorum. Pantolon tayt tişört kesin alıcam da. Başka ne alınır bilmiyorum
Külot al canım karnı rahatsız etmemesi için
Aşı hakkında ne düşünüyorsunuz kızlar doktorum aşı olmamı istiyor bu hastalığın daha tehlikeli olduğunu bu sebepten aşıyı gerekli görüyor sizlerin düşüncesi ne ?
Ben olmayacağım canım
Ben lcwaikiden aldım ben de kapalıyım hamile tunik bulmak biraz zor yeni ben biraz daha uzun giyiyorum kısa vardı ben de kendi bedenimden bir beden büyük tunik aldım

hem alt hem ust camasir alcam canim.lohusalar icin olan ust camasirlar var onla daha rahat ederim diye dusunuyorum.wakikde guzel urunler denk gelio hem fiyatlari da cok uygun oluo bakabilirsiniz.yaz gelince uzun kollular kalkar simdiden bi bakin isterseniz gömlek vs. vardir bu mevsimde yazinda giyilir

Birkaç tunik aldım en beğendiğim bu oldu alttan açılan model karından hiç sıkmaz duyguyarn

şunları da evde giyinmek için aldım dışarda da giyilir elbet kapalı olduğum için evde giyineceğim nasipse duyguyarn

Evet tunik bulmak konusunda sıkıntı çekeceğimi biliyorum henüz bakmadım ama. Uzun istiyorum ya kısalar çok komik duruyor. Evet iç çamaşırıdı almalıyım kesinlikle sıkmaya başlar.

Annemin de 9 ay sürdü benim ondan daha hafif geçiyor ama dayanılarak boyutta hissetmiyorum kendimi

Evet tunik bulmak konusunda sıkıntı çekeceğimi biliyorum henüz bakmadım ama. Uzun istiyorum ya kısalar çok komik duruyor. Evet iç çamaşırıdı almalıyım kesinlikle sıkmaya başlar.
Kendi bedeninden bir büyük ve göğüs altından açılan model alırsan çok rahat edersin canım ben ilk hamileliğimde de öyle yapmıştım

İnşallah canım ilk işim Oray bakmak olucak teşekkür ederim

Evet hepsi çok güzel bu tarz evde giymek için almak istiyorum bende internetten alayım o zaman. Tiril tiril ferah biz yazı baya baya bitiricez

Evet bu kesinlikle güzel boyu da beni ikna etti. Bundan bende alıcam çok teşekkür ederim canım paylaştığın için ilgilendiğin için. Tecrübesiz olunca sormak istedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…