2021 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    285
Canım ben hamile taytı almıştım alt olarak onu giyiyorum şuan. Üst kıyafete tuniklerim hep boldur, henüz üstüme bişey almadım. Bir iki beden büyük iç çamaşırı ve lohusaların giydiğine benzer bir sütten almıştım şimdilik idare ediyor.
Aşı hakkında ne düşünüyorsunuz kızlar doktorum aşı olmamı istiyor bu hastalığın daha tehlikeli olduğunu bu sebepten aşıyı gerekli görüyor sizlerin düşüncesi ne ?
Canım ben hamile olmasam kesinlikle olurdum aşı ama hamileyken güvenemiyorum.

Kızlar çatlak kremi ne kullanıyorsunuz ya? Doktor bana lierac önerdi ama baktım da çok pahalı, 180 lira benim cildim çatlağa çok müsait. Kilo alıp vermekten bile oluşan çatlaklarım var bacaklarımda filan.
Önereceğiniz bişey var mı? Yoksa bu iyi bunu mu alayım?

Defactoda güzel şeyler var ben üst için tişört waikikiden alt için pantalon defactodan aldım örme pantalon diye geçen ürün çok yumuşak

Kızlar sağlık ocağına verilen detaylı kan testi sonucu kaç gun de çıkıyor?bilen var mı?
Tam kan sayımı diyorsun dimi canım? Ben küçük bir ilçedeyim, bir saate çıkıyor. Hastanenin sitesinden bakıyorum hemen. Ama şehrin büyüklüğü ve yoğunluğuna göre öğleden sonra ya da ertesi gün çıktığı da olabiliyor.

Teşekkür ederim ben dün yaptırdım bu gun belki çıkar o halde neler istedi bilmiyorum 1.5 ay önce acil de yapılmıştı pek çoğu ama eksik kalan ya da yenilemek gerekenler vardı sanırım

Hiç fikrim yok bu konuda canım ilk hamileliğimde çatlağım olmadı hiç daha öncesinde kilo alıp vermekten çatladığım ve derim esnediği için

Bu ara dönem için Lcw’de beli lastikli pantolonlar var canım ben onlardan aldım, hem çok rahat hem de hamile pantolonuna kadar bayağı bir idare edecek durumda. Gerçekten Lcw’nin hamile reyonu çok güzel, bebek kıyafetlerini de ben beğeniyorum bu arada yeğenlerime almışlığım çok oradan.

Teşekkür ederim ben dün yaptırdım bu gun belki çıkar o halde neler istedi bilmiyorum 1.5 ay önce acil de yapılmıştı pek çoğu ama eksik kalan ya da yenilemek gerekenler vardı sanırım
Ara sıra kontrol et canım. E nabız daha geç düşüyor geöri ama. Bakmakta fayda var
Hiç fikrim yok bu konuda canım ilk hamileliğimde çatlağım olmadı hiç daha öncesinde kilo alıp vermekten çatladığım ve derim esnediği için
Benimde esnemiştir de inşallah çatlamaz daha fazla ya

Canım çatlak kremleri gerçekten çok pahalı, kim neyi önerse 200’den aşağı değil. Keşke çatlamayacağımın garantisi olsa da versem o paralı Aynı durumdayız seninle, benim de bacaklarım da kilo alıp vermekten ince çatlaklar var o yüzden çok korkuyorum karnımda da olacak diye. Ben şimdilik duşta bebe yağı sürüyorum. Soğuk sıkım hindistan cevizi yağı da çok önerilmiş, onu da almayı düşünüyorum. Kaşıntılar için Burt’s Bees Mama Bee bayağı işe yarıyormuş ama çatlağı ne kadar önlüyor bilemiyorum. Bir arkadaşım da geçen Bio Oil‘i önerdi. Ne kullanırsan kullan ortayı nemli tut yeter bence canım, bir de asla kaşıma kaşıdıkça çatlıyor çünkü.

Benimde haftaya salı günü randevum var öğrenirim inşaallah çoğu kişi öğrendi
İns öğrenirsiniz ben dün gittim 16+4 goztermiyo dedi 4 hafta sonra yine gidecem ozaman 20 haft olacak ins gösterir kendini

Geçmiş olsun canım bende halan öyleyim ya kokulardan yemeklerden tiksinyom canım etli yemekler çekmiyor sadece mangal olsa et yemeği olarak yerim nede olsa o et kokusu gelmiyo tam pişmiş . Birde 4. Ayimdayim 1 kg bile almamışım bu beni mutlu etti kilom var 700 Gr almışım bu tiksinmelerden kokulardan dolayı kusmadigim rağmen . Benimde çok basım dönüyor agriyot bol su içiyorum elimden geldiğince yemek yemeğe çalışıyorum ins 5. Ayda bu tiksinmeler geçer çok sevdiğim yemekleri yapar yerim yağına suyuna banlandira banlandira

Ben göğüslerimi istemsizce kaşıyorum ve kaşıdıktan sonra aklıma geliyor. Göbekten önce göğüslerim çatlamaya başladı. dediğin gibi ucuz değiller heralde ya. El mahkum, bir tane alıp denemek lazım sanırım.

Canm ben ilk önce palmers aldım ve iyi gelmedi döküntü gibi oldu göbek bölgem sonra bio oil aldım daha ucuz ve uzun süre de gidiyor. O döküntüler 2 3 gün içinde geçti. Onunla devam ediyorum 83tlye almıştım büyük boyunu. Neredeyse 1aydir sürüyorum yarıya gelmedi bile :)

Teşekkürler, inşallah teste nakit 3 bin tl ödedim. Genetik test yaptırmamıştık, doktor hiç bahsetmedi (çok az yumurtam vardı zaten, ondan olabilir: ilk tüp bebekte bir embriyo, ikincide 2 embriyo oluştu)
Canm bende yaptırdım genetik test 2gun önce sonuç geldi çok şükür saglikli :) ve cinsiyeti de net öğrendik erkek bebişim olucak. Arayarak söylediler ve sonucu hem doktoruma hem bana attılar. 13gun sonra geldi biraz beklemek gerekiyor yurt dışına gittiği için. İnşallah sağlıklıdır bebisiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…