- 14 Ekim 2020
- 3.614
- 6.961
- 88
Canım ben hamile taytı almıştım alt olarak onu giyiyorum şuan. Üst kıyafete tuniklerim hep boldur, henüz üstüme bişey almadım. Bir iki beden büyük iç çamaşırı ve lohusaların giydiğine benzer bir sütten almıştım şimdilik idare ediyor.Günaydın kızlar. Kendinize hiç bişey aldınız mı giymek için. İnternette doktoru dinledim sıkı ve topuklu giyinmemeğe başlamamız lazımmış artık bu haftalardan sonra. Pantolonlarım oluyor hiç kilo almadım ama bebiş sıkışır diye de korkmuyor değilim. bayram alışverişini artık hamile kıyafeti alarak değerlendirmek istiyorum o zaman 18 haftalık oluyorum. Sizler neler alacaksınız fikir olsun birbirimize
Canım ben hamile olmasam kesinlikle olurdum aşı ama hamileyken güvenemiyorum.Aşı hakkında ne düşünüyorsunuz kızlar doktorum aşı olmamı istiyor bu hastalığın daha tehlikeli olduğunu bu sebepten aşıyı gerekli görüyor sizlerin düşüncesi ne ?
Harmony için görüştüğüm hanımefendi whatsapptan gönderdi sonuçları. Cinsiyeti direkt bana söylemediler, doktoruma söylediler (yasakmış)Merhaba ben de yaptırdım geçen cuma nipt testi sonucları telefonla mı haber veriyorlar?
Teşekkür ederim canımKendi bedeninden bir büyük ve göğüs altından açılan model alırsan çok rahat edersin canım ben ilk hamileliğimde de öyle yapmıştım
Teşekkür ederimHarmony için görüştüğüm hanımefendi whatsapptan gönderdi sonuçları. Cinsiyeti direkt bana söylemediler, doktoruma söylediler (yasakmış)
Defactoda güzel şeyler var ben üst için tişört waikikiden alt için pantalon defactodan aldım örme pantalon diye geçen ürün çok yumuşakGünaydın kızlar. Kendinize hiç bişey aldınız mı giymek için. İnternette doktoru dinledim sıkı ve topuklu giyinmemeğe başlamamız lazımmış artık bu haftalardan sonra. Pantolonlarım oluyor hiç kilo almadım ama bebiş sıkışır diye de korkmuyor değilim. bayram alışverişini artık hamile kıyafeti alarak değerlendirmek istiyorum o zaman 18 haftalık oluyorum. Sizler neler alacaksınız fikir olsun birbirimize
Oraya da bakarım canım teşekkür ederimDefactoda güzel şeyler var ben üst için tişört waikikiden alt için pantalon defactodan aldım örme pantalon diye geçen ürün çok yumuşak
Tam kan sayımı diyorsun dimi canım? Ben küçük bir ilçedeyim, bir saate çıkıyor. Hastanenin sitesinden bakıyorum hemen. Ama şehrin büyüklüğü ve yoğunluğuna göre öğleden sonra ya da ertesi gün çıktığı da olabiliyor.Kızlar sağlık ocağına verilen detaylı kan testi sonucu kaç gun de çıkıyor?bilen var mı?
Teşekkür ederim ben dün yaptırdım bu gun belki çıkar o halde neler istedi bilmiyorum 1.5 ay önce acil de yapılmıştı pek çoğu ama eksik kalan ya da yenilemek gerekenler vardı sanırımTam kan sayımı diyorsun dimi canım? Ben küçük bir ilçedeyim, bir saate çıkıyor. Hastanenin sitesinden bakıyorum hemen. Ama şehrin büyüklüğü ve yoğunluğuna göre öğleden sonra ya da ertesi gün çıktığı da olabiliyor.
Hiç fikrim yok bu konuda canım ilk hamileliğimde çatlağım olmadı hiç daha öncesinde kilo alıp vermekten çatladığım ve derim esnediği içinKızlar çatlak kremi ne kullanıyorsunuz ya? Doktor bana lierac önerdi ama baktım da çok pahalı, 180 lirabenim cildim çatlağa çok müsait. Kilo alıp vermekten bile oluşan çatlaklarım var bacaklarımda filan.
Önereceğiniz bişey var mı? Yoksa bu iyi bunu mu alayım?
Günaydın kızlar. Kendinize hiç bişey aldınız mı giymek için. İnternette doktoru dinledim sıkı ve topuklu giyinmemeğe başlamamız lazımmış artık bu haftalardan sonra. Pantolonlarım oluyor hiç kilo almadım ama bebiş sıkışır diye de korkmuyor değilim. bayram alışverişini artık hamile kıyafeti alarak değerlendirmek istiyorum o zaman 18 haftalık oluyorum. Sizler neler alacaksınız fikir olsun birbirimize
Ara sıra kontrol et canım. E nabız daha geç düşüyor geöri ama. Bakmakta fayda varTeşekkür ederim ben dün yaptırdım bu gun belki çıkar o halde neler istedi bilmiyorum 1.5 ay önce acil de yapılmıştı pek çoğu ama eksik kalan ya da yenilemek gerekenler vardı sanırım
Benimde esnemiştir de inşallah çatlamaz daha fazla yaHiç fikrim yok bu konuda canım ilk hamileliğimde çatlağım olmadı hiç daha öncesinde kilo alıp vermekten çatladığım ve derim esnediği için
Canım çatlak kremleri gerçekten çok pahalı, kim neyi önerse 200’den aşağı değil. Keşke çatlamayacağımın garantisi olsa da versem o paralıKızlar çatlak kremi ne kullanıyorsunuz ya? Doktor bana lierac önerdi ama baktım da çok pahalı, 180 lirabenim cildim çatlağa çok müsait. Kilo alıp vermekten bile oluşan çatlaklarım var bacaklarımda filan.
İns öğrenirsiniz ben dün gittim 16+4 goztermiyo dedi 4 hafta sonra yine gidecem ozaman 20 haft olacak ins gösterir kendiniBenimde haftaya salı günü randevum var öğrenirim inşaallahçoğu kişi öğrendi
Geçmiş olsun canım bende halan öyleyim ya kokulardan yemeklerden tiksinyom canım etli yemekler çekmiyor sadece mangal olsa et yemeği olarak yerim nede olsa o et kokusu gelmiyo tam pişmiş . Birde 4. Ayimdayim 1 kg bile almamışımBen kontrole gittim hersey yolunda gibi .benim halsizlik ve ayranli çorbalar disinda hicbirsey yememem dolayı serum taktilar 1 lt lik laktatli ringer yazioyrdu ustunde. Tuzlu su gibi birsey elektrotitler mis. Hrsey kokuyor bana tiksiniyorum her sey den deyince o da gebelikte ilgiki bir hastalık dedi dr.dua edin bana ..bir de 3 gundur basim donuyor benim...cinsiyeti sormak hiç aklıma da gelmedi ya
Ben göğüslerimi istemsizce kaşıyorum ve kaşıdıktan sonra aklıma geliyor. Göbekten önce göğüslerim çatlamaya başladı.Canım çatlak kremleri gerçekten çok pahalı, kim neyi önerse 200’den aşağı değil. Keşke çatlamayacağımın garantisi olsa da versem o paralıAynı durumdayız seninle, benim de bacaklarım da kilo alıp vermekten ince çatlaklar var o yüzden çok korkuyorum karnımda da olacak diye. Ben şimdilik duşta bebe yağı sürüyorum. Soğuk sıkım hindistan cevizi yağı da çok önerilmiş, onu da almayı düşünüyorum. Kaşıntılar için Burt’s Bees Mama Bee bayağı işe yarıyormuş ama çatlağı ne kadar önlüyor bilemiyorum. Bir arkadaşım da geçen Bio Oil‘i önerdi. Ne kullanırsan kullan ortayı nemli tut yeter bence canım, bir de asla kaşıma kaşıdıkça çatlıyor çünkü.
İnşallah canımAra sıra kontrol et canım. E nabız daha geç düşüyor geöri ama. Bakmakta fayda var
Benimde esnemiştir de inşallah çatlamaz daha fazla ya
Canm ben ilk önce palmers aldım ve iyi gelmedi döküntü gibi oldu göbek bölgem sonra bio oil aldım daha ucuz ve uzun süre de gidiyor. O döküntüler 2 3 gün içinde geçti. Onunla devam ediyorum 83tlye almıştım büyük boyunu. Neredeyse 1aydir sürüyorum yarıya gelmedi bile :)Kızlar çatlak kremi ne kullanıyorsunuz ya? Doktor bana lierac önerdi ama baktım da çok pahalı, 180 lirabenim cildim çatlağa çok müsait. Kilo alıp vermekten bile oluşan çatlaklarım var bacaklarımda filan.
Canm bende yaptırdım genetik test 2gun önce sonuç geldi çok şükür saglikli :) ve cinsiyeti de net öğrendik erkek bebişim olucak. Arayarak söylediler ve sonucu hem doktoruma hem bana attılar. 13gun sonra geldi biraz beklemek gerekiyor yurt dışına gittiği için. İnşallah sağlıklıdır bebisinizTeşekkürler, inşallahteste nakit 3 bin tl ödedim. Genetik test yaptırmamıştık, doktor hiç bahsetmedi (çok az yumurtam vardı zaten, ondan olabilir: ilk tüp bebekte bir embriyo, ikincide 2 embriyo oluştu)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?