2021 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    285
Bende cok haşır neşirim bu durum benı epeyce uzuyo ama bırakamıyorm da((( hıc bısey yapmasam insta gir ck vs sonra bı cok programı diziyi telden izliyorm(( inş kötü etkisi yoktur
Ay yok kız ben kızımda şişti büyüdü doğum yapınca düzeldi şimdi erkekge hamileyom istemiym öyle birşey ama şuan yok birşey inşallah da yine sismez büyümez
Benımde oğlumda büyüdü ama öyle boyle değil
Yüzde 90 kız dedi canım iki kere doktorum artık bilemiyorum. Çok da büyümesin ya sağlıklı olsun da. Demekki bünyeyle alakalı her ikisinede diyorlar
Sanırım hamılelık hormonları canım ya rahat ol dogumdan sonra 1 ay gecmeden eskı halıne dönüyo

herkese sağlıklı ve hayırlı bayramlar dilerim. Kızlar başına gelen oldu mu bilmiyorum ama tatsız bir durum içerisindeyim. 16+3 GEBEYİM.. 3 gün önce vajinadan su geldi bol miktarda. Doktora gittik ve testler yapıldı. Kanda ve idrarda yüksek miktarda enfeksiyon çıktı. Antibiyotik dinlenme ve bol sıvı desteği verildi. Antibiyotik midemi mahvetti mide koruyucuya da başladım. Yani tertemiz geçen gebeliğim bir torba ilaçla devam ediyor. Çok moralim bozuk. Fikirlerinizi paylaşırsanız çok sevinirim.

İnşallah canım

Gunaydin tatli anneler. Bayraminiz saglikli, mutlu, huzurlu olsun
Mutlu bayramlar. Basima gelmedi ama yaptigim arastirmalara gore olagan bi durum. Doktorlar hamilelelre uygun antibiyotik veriyolar. Midelerimiz de hassas oldugu icin tepki vermesi de normal. Hic canini sikma iyilesmene dinlenmene bak. Antibiyotigini sakin yarim birakma enfeksiyona neden olan mikroorganizmalarin antibiyotige bagisiklik kazanmasini saglarsin ve daha cok ilac kullanmak zorunda kalirsin. Beslenmene dikkar et yiyebilibilirsen cig sarimsak ye. Cok gecmis olsun

Valla telefon benimde sürekli elimde canım. Yapacak başka bişey yok ki arada örgü falan yapıyorum ama azaltmaya çalışıyorum kitaplar aldık çocuk gelişimi ile ilgili, onlara başlayacağım
Canım şimdiden krem sür uçlarına yumusasin çatlamasın bebek geldiğinde daha kötü olmasın
Yağdan sürüyorum inşallah faydası olur
Canım çok geçmiş olsun. Gelen sıvı neymiş söylediler mi? İlaçlarını kullanırken çekinöe canım, hamilelere uygun veriyorlar ilaçları zaten. İnşallah kısa zamanda atlatırsın.

Öğretmenim bizede aşı hakkı geldi ama olmadım doktorum önermedi

Canım merhaba benimde öğretmen olmamadan kaynaklı aşı hakkım var .Benim doktorum yaptırabilirsin dedi, ben olsam kesin yaptırmıştım dedi .Fakat bir türlü karar veremiyorum

canım ben iç çamaşırımı pijamamı da götürdüm doktoruma ve vajinal muayene de yaptı enfeksiyona bağlı bir suymuş ama koku yok renk yok dupduru su olunca doktor da telaş yaptı. .önlem amaçlı yatıyorum bakalım. yanıtlarınız için çok teşekkür ederim hepinize

Benim doktorum aşı bulursanız mutlaka yaptırın dedi, koronayı hamileler ağır geçirebiliyor dedi. Bana daha sıra gelmedi. Şu anda ne aşısı var, çin aşısı eski geleneksel aşılarngibi, sanki o yaptırılabilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…