- 29 Temmuz 2017
- 24.374
- 122.405
- 598
- 36
Bende cok haşır neşirimHerkese hayirli bayramlar kızlar seneyeki ramazana bebeklerimizle gireriz insallahbenim fetal dnayı gondermeme 5 gun kaldi cok heycanli ve stresliyim simdiden o 15 gun nasi gecer acaba bilemiyorum kizlar hamilelikte radyasyon hakkinda ne dusunuyosunuz acaba telefonla hasir neşirmisiniz ben cok sık kullaniyorum internete cok sık giriom bagimlilik gibi olmus sizce bebege zarari nedir tam olarak beynine vs zarar verirmi sizler nasi yapiyosunuz bu durumu
Benımde oğlumda büyüdüAy yok kız ben kızımda şişti büyüdü doğum yapınca düzeldi şimdi erkekge hamileyom istemiym öyle birşey ama şuan yok birşey inşallah da yine sismez büyümez
Sanırım hamılelık hormonları canım yaYüzde 90 kız dedi canım iki kere doktorum artık bilemiyorum. Çok da büyümesin yasağlıklı olsun da. Demekki bünyeyle alakalı her ikisinede diyorlar
İnşallah canımBende cok haşır neşirimbu durum benı epeyce uzuyo ama bırakamıyorm da((( hıc bısey yapmasam insta gir ck vs sonra bı cok programı diziyi telden izliyorm(( inş kötü etkisi yoktur
Benımde oğlumda büyüdüama öyle boyle değil
Sanırım hamılelık hormonları canım yarahat ol dogumdan sonra 1 ay gecmeden eskı halıne dönüyo
Mutlu bayramlar. Basima gelmedi ama yaptigim arastirmalara gore olagan bi durum. Doktorlar hamilelelre uygun antibiyotik veriyolar. Midelerimiz de hassas oldugu icin tepki vermesi de normal. Hic canini sikma iyilesmene dinlenmene bak. Antibiyotigini sakin yarim birakma enfeksiyona neden olan mikroorganizmalarin antibiyotige bagisiklik kazanmasini saglarsin ve daha cok ilac kullanmak zorunda kalirsin. Beslenmene dikkar et yiyebilibilirsen cig sarimsak ye. Cok gecmis olsunherkese sağlıklı ve hayırlı bayramlar dilerim. Kızlar başına gelen oldu mu bilmiyorum ama tatsız bir durum içerisindeyim. 16+3 GEBEYİM.. 3 gün önce vajinadan su geldi bol miktarda. Doktora gittik ve testler yapıldı. Kanda ve idrarda yüksek miktarda enfeksiyon çıktı. Antibiyotik dinlenme ve bol sıvı desteği verildi. Antibiyotik midemi mahvetti mide koruyucuya da başladım. Yani tertemiz geçen gebeliğim bir torba ilaçla devam ediyor. Çok moralim bozuk. Fikirlerinizi paylaşırsanız çok sevinirim.
Valla telefon benimde sürekli elimde canım. Yapacak başka bişey yok kiHerkese hayirli bayramlar kızlar seneyeki ramazana bebeklerimizle gireriz insallahbenim fetal dnayı gondermeme 5 gun kaldi cok heycanli ve stresliyim simdiden o 15 gun nasi gecer acaba bilemiyorum kizlar hamilelikte radyasyon hakkinda ne dusunuyosunuz acaba telefonla hasir neşirmisiniz ben cok sık kullaniyorum internete cok sık giriom bagimlilik gibi olmus sizce bebege zarari nedir tam olarak beynine
Yağdan sürüyorum inşallah faydası olurCanım şimdiden krem sür uçlarına yumusasin çatlamasın bebek geldiğinde daha kötü olmasın
Canım çok geçmiş olsun. Gelen sıvı neymiş söylediler mi? İlaçlarını kullanırken çekinöe canım, hamilelere uygun veriyorlar ilaçları zaten. İnşallah kısa zamanda atlatırsın.herkese sağlıklı ve hayırlı bayramlar dilerim. Kızlar başına gelen oldu mu bilmiyorum ama tatsız bir durum içerisindeyim. 16+3 GEBEYİM.. 3 gün önce vajinadan su geldi bol miktarda. Doktora gittik ve testler yapıldı. Kanda ve idrarda yüksek miktarda enfeksiyon çıktı. Antibiyotik dinlenme ve bol sıvı desteği verildi. Antibiyotik midemi mahvetti mide koruyucuya da başladım. Yani tertemiz geçen gebeliğim bir torba ilaçla devam ediyor. Çok moralim bozuk. Fikirlerinizi paylaşırsanız çok sevinirim.
Öğretmenim bizede aşı hakkı geldi ama olmadım doktorum önermediSlm kızlar eşim sağlık çalışanı olduğu için eşlerede aşı izni çıktı ama napıcaz bilmiyorum pazatesi doktorla bir görüşcez araştırdığım kadarıyla dünya bir belirsizlik içinde ne yapmayılız bilmiyorum fikri olan varsa paylaşırmısınız.tşkler
Canım merhaba benimde öğretmen olmamadan kaynaklı aşı hakkım var .Benim doktorum yaptırabilirsin dedi, ben olsam kesin yaptırmıştım dedi .Fakat bir türlü karar veremiyorumSlm kızlar eşim sağlık çalışanı olduğu için eşlerede aşı izni çıktı ama napıcaz bilmiyorum pazatesi doktorla bir görüşcez araştırdığım kadarıyla dünya bir belirsizlik içinde ne yapmayılız bilmiyorum fikri olan varsa paylaşırmısınız.tşkler
Valla telefon benimde sürekli elimde canım. Yapacak başka bişey yok kiarada örgü falan yapıyorum ama azaltmaya çalışıyorum kitaplar aldık çocuk gelişimi ile ilgili, onlara başlayacağım
Yağdan sürüyorum inşallah faydası olur
Canım çok geçmiş olsun. Gelen sıvı neymiş söylediler mi? İlaçlarını kullanırken çekinöe canım, hamilelere uygun veriyorlar ilaçları zaten. İnşallah kısa zamanda atlatırsın.
Tşk ederim cnm allahım sağ salamet biter inşallahÖğretmenim bizede aşı hakkı geldi ama olmadım doktorum önermedi
Rica ederim Amin canım inşallahTşk ederim cnm allahım sağ salamet biter inşallah
Benim doktorum aşı bulursanız mutlaka yaptırın dedi, koronayı hamileler ağır geçirebiliyor dedi. Bana daha sıra gelmedi. Şu anda ne aşısı var, çin aşısı eski geleneksel aşılarngibi, sanki o yaptırılabilirSlm kızlar eşim sağlık çalışanı olduğu için eşlerede aşı izni çıktı ama napıcaz bilmiyorum pazatesi doktorla bir görüşcez araştırdığım kadarıyla dünya bir belirsizlik içinde ne yapmayılız bilmiyorum fikri olan varsa paylaşırmısınız.tşkler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?