2021 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    285
Evet o bende de var canım, sıkınca süt geliyor.

Hassasiyet benim de azaldı dediğin gibi irileşmiş haldeler

aa bende hiç belirtisi bile yok :) ama gögüs ucu kapkara oldu ya rengi zenci gibi
Benim de o hiç değişmedi işte, renk koyulasmasi oluyormuş ama hiç olmadı eski haliyle aynı. Süt gelmesi çok matah bir şey değil bence zaten canım bende hamilelikten once de vardı daha önce düşük yaptığım için, düşükten sonra süt gelirdi üzülürdüm

bende tuhaf hissediyorum

Kızlar bi sey soracağım. Bebegimi bazen çok aşağıda hissediyorum, hani sezaryen icin kestikleri yerde. Bazen de göbek deligimin sag ya da sol tarafında. Bu bebisler karnimizda bu kadar yer değiştiriyorlar mi ya?
Hepinize iyi bayramlar diliyorum

Şu an küçük olduğu için yeri geniş sağa sola çarpa çarpa keyiflerince dönüp dolaşıyorlar ben de bazen sağımda bazen solumda bazen göbek deliğimin oralarda hissediyorum

Aynen canım bende her yerde hissediyorum sertliği ama daha bebişi hiç hissedemedimm

Herkese hayirli bayramlar kızlar seneyeki ramazana bebeklerimizle gireriz insallah benim fetal dnayı gondermeme 5 gun kaldi cok heycanli ve stresliyim simdiden o 15 gun nasi gecer acaba bilemiyorum kizlar hamilelikte radyasyon hakkinda ne dusunuyosunuz acaba telefonla hasir neşirmisiniz ben cok sık kullaniyorum internete cok sık giriom bagimlilik gibi olmus sizce bebege zarari nedir tam olarak beynine vs zarar verirmi sizler nasi yapiyosunuz bu durumu

Canım şimdiden krem sür uçlarına yumusasin çatlamasın bebek geldiğinde daha kötü olmasın

Aynen ben sezeryen yerinde benimkide aşağıda ufak ufak yumuşak tekmele atıyor sürekli sağdan vuruyor gece sola gidiyor gece diz uzandigimda ortada sertlik oluyor benim rahim yukarda plasenta aşağıda Bebek de aşağıda çıkmadı birturlü yukari

Burun büyümesi erkek çocuk belirtisiymiş :).. bana kuzenim burnun büyüdü senin bebek erkek demişti tuttu .. tabi ne kadar gerçeklik payı var bilinmez ama benimde burnum büyümüş
Yüzde 90 kız dedi canım iki kere doktorum artık bilemiyorum. Çok da büyümesin ya sağlıklı olsun da. Demekki bünyeyle alakalı her ikisinede diyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…