Evet o bende de var canım, sıkınca süt geliyor.Sabah ve akşam yemeği, aralarda su, bazen de dondurma hariç bişey yiyesim gelmiyor hiçmeyve falan da tüketesim gelmiyor, ama dikkat etmek lazım haklısın
Canım acaba prilam mı fayda etmiyor? Doktoruna danışsan belki ilacı değiştirir.
Benim uçları hâlâ hassas biraz. Bazen dokununca çok acıyor.Çatlama da çok önce başladı göğsümde. Sağ göğsüm çatlak, solda bişey yok
Ve dün farkettim Süt gelmeye başladı göğüslerimden, sızıntı şeklinde sıkınca geliyor.
aa bende hiç belirtisi bile yok :) ama gögüs ucu kapkara oldu ya rengi zenci gibiEvet o bende de var canım, sıkınca süt geliyor.
Hassasiyet benim de azaldı dediğin gibi irileşmiş haldelerKızlar bir şey soracağım, sizin de Göğüslerinizdeki hassasiyet bir nebze azaldı mi? Yani ben şu bir iki haftaya kadar asla dokunamazdim bile gerginlikten inanılmaz canım yanıyordu. Su an yine büyük tabiki eski haline göre ama o gerginlik ve rahatsızlık hissi biraz azaldı gibi. Sadece eski halinin 2 katı
Anladım canım normal sanırımHassasiyet benim de azaldı dediğin gibi irileşmiş haldeler
Benim de o hiç değişmedi işte, renk koyulasmasi oluyormuş ama hiç olmadı eski haliyle aynı. Süt gelmesi çok matah bir şey değil bence zaten canımaa bende hiç belirtisi bile yok :) ama gögüs ucu kapkara oldu ya rengi zenci gibi
Hayırlı Bayramlar herkeseKızlar "Bayramımız mübarek olsun" olsun.bir sonraki bayramda normalleşerek bayramlaşıp akraba ziyaretlerine gidebiliriz inşallah
bende tuhaf hissediyorumBenim de o hiç değişmedi işte, renk koyulasmasi oluyormuş ama hiç olmadı eski haliyle aynı. Süt gelmesi çok matah bir şey değil bence zaten canımbende hamilelikten once de vardı daha önce düşük yaptığım için, düşükten sonra süt gelirdi üzülürdüm
Burun büyümesi erkek çocuk belirtisiymiş :).. bana kuzenim burnun büyüdü senin bebek erkek demişti tuttuKızlar annem diyor ki burnun büyüdüsizlerden Başına gelen var mı?
Şu an küçük olduğu için yeri geniş sağa sola çarpa çarpa keyiflerince dönüp dolaşıyorlar ben de bazen sağımda bazen solumda bazen göbek deliğimin oralarda hissediyorumKızlar bi sey soracağım. Bebegimi bazen çok aşağıda hissediyorum, hani sezaryen icin kestikleri yerde. Bazen de göbek deligimin sag ya da sol tarafında. Bu bebisler karnimizda bu kadar yer değiştiriyorlar mi ya?
Hepinize iyi bayramlar diliyorum
Aynen canım bende her yerde hissediyorum sertliği ama daha bebişi hiç hissedemedimmKızlar bi sey soracağım. Bebegimi bazen çok aşağıda hissediyorum, hani sezaryen icin kestikleri yerde. Bazen de göbek deligimin sag ya da sol tarafında. Bu bebisler karnimizda bu kadar yer değiştiriyorlar mi ya?
Kızkardeşim 30 haftalık gebiş onun da burnu büyüdü ama kızımız geliyorBurun büyümesi erkek çocuk belirtisiymiş :).. bana kuzenim burnun büyüdü senin bebek erkek demişti tuttu.. tabi ne kadar gerçeklik payı var bilinmez ama benimde burnum büyümüş
kızlar kusura bakmayın ama bişey danışıcam benim bu kusmalar sırasında yaşadıgım kasılmalar
Ay yok kız ben kızımda şişti büyüdü doğum yapınca düzeldi şimdi erkekge hamileyom istemiym öyle birşey ama şuan yok birşey inşallah da yine sismez büyümezErkek olur diyorlarburun büyüyünce
Canım şimdiden krem sür uçlarına yumusasin çatlamasın bebek geldiğinde daha kötü olmasınSabah ve akşam yemeği, aralarda su, bazen de dondurma hariç bişey yiyesim gelmiyor hiçmeyve falan da tüketesim gelmiyor, ama dikkat etmek lazım haklısın
Canım acaba prilam mı fayda etmiyor? Doktoruna danışsan belki ilacı değiştirir.
Benim uçları hâlâ hassas biraz. Bazen dokununca çok acıyor.Çatlama da çok önce başladı göğsümde. Sağ göğsüm çatlak, solda bişey yok
Ve dün farkettim Süt gelmeye başladı göğüslerimden, sızıntı şeklinde sıkınca geliyor.
Aynen ben sezeryen yerindeKızlar bi sey soracağım. Bebegimi bazen çok aşağıda hissediyorum, hani sezaryen icin kestikleri yerde. Bazen de göbek deligimin sag ya da sol tarafında. Bu bebisler karnimizda bu kadar yer değiştiriyorlar mi ya?
Yüzde 90 kız dedi canım iki kere doktorum artık bilemiyorum. Çok da büyümesin yaBurun büyümesi erkek çocuk belirtisiymiş :).. bana kuzenim burnun büyüdü senin bebek erkek demişti tuttu.. tabi ne kadar gerçeklik payı var bilinmez ama benimde burnum büyümüş
Benim kızımda şişmemişti şimdilik bende bi değişiklik yok erkeğe benzetmişti doktor en son gittiğimdeAy yok kız ben kızımda şişti büyüdü doğum yapınca düzeldi şimdi erkekge hamileyom istemiym öyle birşey ama şuan yok birşey inşallah da yine sismez büyümez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?