2021 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    285

Canım merhaba benimde öğretmen olmamadan kaynaklı aşı hakkım var .Benim doktorum yaptırabilirsin dedi, ben olsam kesin yaptırmıştım dedi .Fakat bir türlü karar veremiyorum

benim de sıram gelmiş ama daha öncede yazdım asla yaptırmayacağım. Allah’a şükür iki doktor da yaptırma dedi. Bu tv de konuşan paralı doktorların kafasında olanlar genelde yaptır diyor. Bu kadar kısa sürede bulunup gebelik ve sonrası testi yapılamayan bir aşı siz bilirsiniz yinede. Ben tam bir c. Karatay kafasındayım size ters gelebilir

Bende sağlıkcıyım hakkım oldugu halde yaptırmayacagım hamilelik üzerine çalışmaları yok Allah korusun gelişim dönemi bebeğimin bile bile nasıl yaptırayım

Kızlar ya merhabalar hayirli sabahlar bu sabah hafif bir kasik ağrısıyla uyandım. Sizce bu haftalarda normal mi? Öyle aman aman rahatsız etmiyor ama yine de ağrıyor işte..
Uyuma pozisyonundan da kaynaklı olabilir canım ben bazen sırt üstü uyumuş oluyorum uyandığımda ağrı oluyor

Bana da sira geldi ama ingilteredeyim ben. Burda yapilmasi oneriliyor ve ben biraz arastirdim ve yaptirmaya karar verdim. Ozelliikle hbdlerdeki 8 aylik hamile ve corona olan kadini gorunce dehsete kapildim. Ya beni de kotu etkilerse diye

Brezilya’da hamilelere ölümcül etkisinden dolayı aşı yasaklanmış habere bakabilirsiniz.

Kızlar ya merhabalar hayirli sabahlar bu sabah hafif bir kasik ağrısıyla uyandım. Sizce bu haftalarda normal mi? Öyle aman aman rahatsız etmiyor ama yine de ağrıyor işte..
Canım hatırladığım kadarıyla haftalarımız aynı 15+4üm ben ve dikkat ediyorum şikayetlerimizde aynıı Bence normal. Ben bebişi daha hissedemedim bazen böyle serlik gibi seyirme gibi ama her gün elimi karnıma koyup bekliyorum yok randevuya da 10gün var endişe ediyorum Sen hissedebiliyor musunn

Canım bazen çok çok nadir olarak seyirme şeklinde hissediyorum aynı sen gibi ama ben genelde ayakta veya otururken hissediyorum yatarken hiç olmadı evet aynen ben de 15+5 im sende de var mı yaa kasik ağrısı, ben hamileliğimin ilk haftaları dışında ilk kez hissediyorum buguun

Var canım ben sordum yer açmaya çalışıyordur normal dediler. Öok rahatsız edecek derecede ağrımıyor kanaman yoksa endişe etme hiç Tam bu haftalar büyüyo bebiktolar

Var canım ben sordum yer açmaya çalışıyordur normal dediler. Öok rahatsız edecek derecede ağrımıyor kanaman yoksa endişe etme hiç Tam bu haftalar büyüyo bebiktolar
Yok canım çok şükür bir kanamam veya aşırı ağrım yok. Benim zaten iç karnım herhalde hiç yokmuş kız resmen kocaman bir karnım var halbuki zapzayifim büyüsün büyüsün yavrular

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…