Benim doktorum hamilelere sadece çin aşısı yapılıyor dedi .Benim doktorum aşı bulursanız mutlaka yaptırın dedi, koronayı hamileler ağır geçirebiliyor dedi. Bana daha sıra gelmedi. Şu anda ne aşısı var, çin aşısı eski geleneksel aşılarngibi, sanki o yaptırılabilir
Slm kızlar eşim sağlık çalışanı olduğu için eşlerede aşı izni çıktı ama napıcaz bilmiyorum pazatesi doktorla bir görüşcez araştırdığım kadarıyla dünya bir belirsizlik içinde ne yapmayılız bilmiyorum fikri olan varsa paylaşırmısınız.tşkler
Canım merhaba benimde öğretmen olmamadan kaynaklı aşı hakkım var .Benim doktorum yaptırabilirsin dedi, ben olsam kesin yaptırmıştım dedi .Fakat bir türlü karar veremiyorum
Bende sağlıkcıyım hakkım oldugu halde yaptırmayacagım hamilelik üzerine çalışmaları yok Allah korusun gelişim dönemi bebeğimin bile bile nasıl yaptırayımbenim de sıram gelmiş ama daha öncede yazdım asla yaptırmayacağım. Allah’a şükür iki doktor da yaptırma dedi. Bu tv de konuşan paralı doktorların kafasında olanlar genelde yaptır diyor. Bu kadar kısa sürede bulunup gebelik ve sonrası testi yapılamayan bir aşı siz bilirsiniz yinede. Ben tam bir c. Karatay kafasındayım size ters gelebilir
Uyuma pozisyonundan da kaynaklı olabilir canım ben bazen sırt üstü uyumuş oluyorum uyandığımda ağrı oluyorKızlar ya merhabalar hayirli sabahlarbu sabah hafif bir kasik ağrısıyla uyandım. Sizce bu haftalarda normal mi? Öyle aman aman rahatsız etmiyor ama yine de ağrıyor işte..
Bana da sira geldi ama ingilteredeyim ben. Burda yapilmasi oneriliyor ve ben biraz arastirdim ve yaptirmaya karar verdim. Ozelliikle hbdlerdeki 8 aylik hamile ve corona olan kadini gorunce dehsete kapildim. Ya beni de kotu etkilerse diyeSlm kızlar eşim sağlık çalışanı olduğu için eşlerede aşı izni çıktı ama napıcaz bilmiyorum pazatesi doktorla bir görüşcez araştırdığım kadarıyla dünya bir belirsizlik içinde ne yapmayılız bilmiyorum fikri olan varsa paylaşırmısınız.tşkler
Olabilir canım, yani uyandığımda falan yan taraftaydim ama gece nasıl uyuduğumu bilmiyorum tabi :)Uyuma pozisyonundan da kaynaklı olabilir canım ben bazen sırt üstü uyumuş oluyorum uyandığımda ağrı oluyor
Canım hatırladığım kadarıyla haftalarımız aynı 15+4üm ben ve dikkat ediyorum şikayetlerimizde aynııKızlar ya merhabalar hayirli sabahlarbu sabah hafif bir kasik ağrısıyla uyandım. Sizce bu haftalarda normal mi? Öyle aman aman rahatsız etmiyor ama yine de ağrıyor işte..
Canım bazen çok çok nadir olarak seyirme şeklinde hissediyorum aynı sen gibiCanım hatırladığım kadarıyla haftalarımız aynı 15+4üm ben ve dikkat ediyorum şikayetlerimizde aynııBence normal. Ben bebişi daha hissedemedim bazen böyle serlik gibi seyirme gibi ama her gün elimi karnıma koyup bekliyorum yok randevuya da 10gün var endişe ediyorum Sen hissedebiliyor musunn
Var canım ben sordum yer açmaya çalışıyordur normal dediler. Öok rahatsız edecek derecede ağrımıyor kanaman yoksa endişe etme hiçCanım bazen çok çok nadir olarak seyirme şeklinde hissediyorum aynı sen gibiama ben genelde ayakta veya otururken hissediyorum yatarken hiç olmadı evet aynen ben de 15+5 im sende de var mı yaa kasik ağrısı, ben hamileliğimin ilk haftaları dışında ilk kez hissediyorum buguun
Yok canım çok şükür bir kanamam veya aşırı ağrım yok. Benim zaten iç karnım herhalde hiç yokmuş kız resmen kocaman bir karnım var halbuki zapzayifimVar canım ben sordum yer açmaya çalışıyordur normal dediler. Öok rahatsız edecek derecede ağrımıyor kanaman yoksa endişe etme hiçTam bu haftalar büyüyo bebiktolar
Ahhaha ne güzellYok canım çok şükür bir kanamam veya aşırı ağrım yok. Benim zaten iç karnım herhalde hiç yokmuş kız resmen kocaman bir karnım var halbuki zapzayifimbüyüsün büyüsün yavrular
Ay ınsallah kuzum tam 10 günüm kaldıAhhaha ne güzellCinsiyetleride bi öğrenseydikk
Benim tam 10gün varrr kuzuAy ınsallah kuzum tam 10 günüm kaldı
Canım çalışıyor musun bende çocuk acil hemşiresiyim nöbet tutuyorum izni bekliyorumBende sağlıkcıyım hakkım oldugu halde yaptırmayacagım hamilelik üzerine çalışmaları yok Allah korusun gelişim dönemi bebeğimin bile bile nasıl yaptırayım
Ay hadi bakalım canım 10 gün sonra burda yine buluşalım bakalım inşallah öğrenmiş oluruzzzBenim tam 10gün varrr kuzu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?