Valla ben de sürekli yiyorum canım ama yarım kilo bile alamadımBenim de öyle aç kalırsam sonrasında yemek yersem bile direkt çıkarıyorum. Sürekli ağzım dolu olsun derken de bu sefer 4 ayda 5 kg aldım, şimdi diyetisyenle görüşmeye başladım. Sürekli yemeye alıştığım için diyet beni çok zorluyo şu an ama yavaş yavaş alışıyorum gibi. Kilodan ziyade hamilelik şekerinden korktuğum için biraz da böyle yaptım, inşallah düzene girer.
Hahah bilemedim canım ben kendimde öyle bir durum farketmedimKızlar annem diyor ki burnun büyüdüsizlerden Başına gelen var mı?
Erkek olur diyorlarKızlar annem diyor ki burnun büyüdüsizlerden Başına gelen var mı?
Ben fark ediyorum ya büyüdü gerçekten ama ilk annem dediHahah bilemedim canım ben kendimde öyle bir durum farketmedim
Bende kız diye biliyorumErkek olur diyorlarburun büyüyünce
ama kızım oluyor canım dün de yine doktorum yüzde 90 didiErkek olur diyorlarburun büyüyünce
Yüzünüz kilo aldıysa belki ondandır :)Ben fark ediyorum ya büyüdü gerçekten ama ilk annem dedi
Ben ikisinide internetten okumuştum bir yerde kız oluyormuş bir yerde erkek dedilerBende kız diye biliyorum
Yok almadı canım ama kilo olarak 700 gr almışım artıkYüzünüz kilo aldıysa belki ondandır :)
Benimde aksine iştahim yok ya. Bulantılar geçti, tam yemem gereken zamanda iştahım hiç yok. Sabah akşam iki öğün, karnım doyacak kadar yiyorum ama o da zorla.Benim de öyle aç kalırsam sonrasında yemek yersem bile direkt çıkarıyorum. Sürekli ağzım dolu olsun derken de bu sefer 4 ayda 5 kg aldım, şimdi diyetisyenle görüşmeye başladım. Sürekli yemeye alıştığım için diyet beni çok zorluyo şu an ama yavaş yavaş alışıyorum gibi. Kilodan ziyade hamilelik şekerinden korktuğum için biraz da böyle yaptım, inşallah düzene girer.
Canım maşallah diyelim o zaman nazar değmesinValla ben de sürekli yiyorum canım ama yarım kilo bile alamadımhayırlısı diyorum artık zayıfım bir de accik alsam güzel olurdu ama olmuyor
Benimde aksine iştahim yok ya. Bulantılar geçti, tam yemem gereken zamanda iştahım hiç yok. Sabah akşam iki öğün, karnım doyacak kadar yiyorum ama o da zorla.açlıktan tansiyonum düşene kadar yeme hissim oluşmuyor nedense.
Allahım o günleri görür müyüm acaba ac kalmayı bile özledim ac kalınca direk midem bulaniyor. Artik çareyi ağlamakta buluyorum rahatlıyorum içim daraldı bıktım usandim. Ne olur dua edin sabah doktora gittim kbb doktoruna ilaç bile vermedi geniz akıntısı icin. Ağlaya ağlaya su saat ettim.Benimde aksine iştahim yok ya. Bulantılar geçti, tam yemem gereken zamanda iştahım hiç yok. Sabah akşam iki öğün, karnım doyacak kadar yiyorum ama o da zorla.açlıktan tansiyonum düşene kadar yeme hissim oluşmuyor nedense.
Canım ilaç kullanıyor muydun? Ben mi çok normal bakıyorum bu ilaçlara bilmiyorum ama ağlayıp stres olana kadar ilaç içmek daha masum geliyor :)Allahım o günleri görür müyüm acaba ac kalmayı bile özledim ac kalınca direk midem bulaniyor. Artik çareyi ağlamakta buluyorum rahatlıyorum içim daraldı bıktım usandim. Ne olur dua edin sabah doktora gittim kbb doktoruna ilaç bile vermedi geniz akıntısı icin. Ağlaya ağlaya su saat ettim.
günde iki tane prilam içiyorum canım.Canım ilaç kullanıyor muydun? Ben mi çok normal bakıyorum bu ilaçlara bilmiyorum ama ağlayıp stres olana kadar ilaç içmek daha masum geliyor :)
He içmene rağmen böylesin, anladım kuzum. Allah yardımcın olsun, ben de çok yaşadım zor gerçekten, neyse ki inşallah bir süre sonra geçiyor. Sabredicez bebisler için :)günde iki tane prilam içiyorum canım.
Ben 16 hafta 6 günlük hamileyim siz ne zaman bittiHe içmene rağmen böylesin, anladım kuzum. Allah yardımcın olsun, ben de çok yaşadım zor gerçekten, neyse ki inşallah bir süre sonra geçiyor. Sabredicez bebisler için :)
Bana doktor akşam 2 prilam kesmezse sabah ve öğlen de alabileceğimi söylemişti. Bunlara rağmen hala zorlanıyorsam da zofer yazacağını söyledi, ilacı mı değiştirsen acaba canım bu derece kötü oluyorsan?günde iki tane prilam içiyorum canım.
Ben daha prilami 2 Gün önce bıraktım canım, ben daha 15+3 üm. Bıraktım ama iyiyim yani şükür öyle kusma gibi bi durumum olmadı. Sadece karnımı hiç aç bırakmamam gerekiyor. Az da olsa bir iki saatte bir meyve, tatlı, yemek bir şeyler yiyorum. Aç kalmayınca da pek bulantım olmadıBen 16 hafta 6 günlük hamileyim siz ne zaman bitti
Sabah ve akşam yemeği, aralarda su, bazen de dondurma hariç bişey yiyesim gelmiyor hiçCanım maşallah diyelim o zaman nazar değmesinÖnceden çok hareket ediyordum ben,bu 2,5 ay sadece yattım ondan mı şiştim bu kadar bilmiyorum artık
Bebişi de ihmal etme canım, en azından kuru üzüm, ceviz filan at ağzına aralarda. O iştah son aylara doğru fazlasıyla açılıyor diyorlarBen de yesem de iştahla yiyemiyorum, şöyle doğursam da dolu dolu hamburgerler yesem diye hayaller kuruyorum
Kızlar bu arada instagramda pozitifgebeakademisi ni önereyim size. Dün bebek alışverişi ve yenidoğan bakımıyla ilgili çok güzel bir semineri oldu, bayağı bir şey öğrendim, neler alacağım konusunda kafamda bazı şeyler daha oturdu. Sizin de böyle takip edip beğendiğiniz sayfalar varsa paylaşalım, öğrenelim hep beraber
Canım acaba prilam mı fayda etmiyor? Doktoruna danışsan belki ilacı değiştirir.Allahım o günleri görür müyüm acaba ac kalmayı bile özledim ac kalınca direk midem bulaniyor. Artik çareyi ağlamakta buluyorum rahatlıyorum içim daraldı bıktım usandim. Ne olur dua edin sabah doktora gittim kbb doktoruna ilaç bile vermedi geniz akıntısı icin. Ağlaya ağlaya su saat ettim.
Benim uçları hâlâ hassas biraz. Bazen dokununca çok acıyor.Kızlar bir şey soracağım, sizin de Göğüslerinizdeki hassasiyet bir nebze azaldı mi? Yani ben şu bir iki haftaya kadar asla dokunamazdim bile gerginlikten inanılmaz canım yanıyordu. Su an yine büyük tabiki eski haline göre ama o gerginlik ve rahatsızlık hissi biraz azaldı gibi. Sadece eski halinin 2 katı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?