2021 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    285
Canım bende doktorum istemedi sağlık ocağındaki aile hekimim rutin yapmamız gerekli dedi .10. Haftada kan tahlili ve idrar testi yaptı . Şimdi haftaya gidip tekrar kan ve idrar tahlili vereceğim

Cuma dahiliyeye randevu alıcam bakalım ne diyecek canım

Canım benim oğluma hamileyken hep yüksek cikiyodu . Herhangi bir sorun teşkil etmiyordu

Kız bu yaşta ne kolestrol U dikkat et bilemiyorum yumurta yaparmi ki kolesterol bu enfeksiyon işi içinde bol su iç birde özel bolgeni yikadiktan sonra kuru tut eşinde var mı sıkıntı acaba dikkat et yine mantara dönüşmesin kaşıntı yapıyor idrar ebfeksiyonlari hatta ne olur ne olmaz doktora sor ikiski durumunu idrardir ama yinede sor

Bende kızımda hamile iken sürekli haşlanmış yumurta yerdim aserirdim kayısı kivami gece bile yatmaz yapar ywrdim

Canım 1.2. Ve 3. Trimesterde değer aralıkları farklı
O yüzden istersen internete bak .
0,2-3 arası 2. Trimesterde .

Canım benim oğluma hamileyken hep yüksek cikiyodu . Herhangi bir sorun teşkil etmiyordu
Hangisi yüksek çıkıyordu canım?
Endişelenme canım ilaçla kontrol altına alınan bi şey zaten senin çok yüksek değil
Aynen canım Bi danışayım doktora ne diyecek bakalım.

Bende kızımda hamile iken sürekli haşlanmış yumurta yerdim aserirdim kayısı kivami gece bile yatmaz yapar ywrdim
Yumurta yemekten sanırım kuzum ya. Kendim de farkındayım çok yiyorum yumurta ama bende aşerdim sen gibi, sabah akşam yemek istiyorum
İdraru doktora sorucam canım. Hemşire gebelikte hep görülen bir durum idrar yolu enfeksiyonu, kontrol ettir sürekli dedi.
Canım 1.2. Ve 3. Trimesterde değer aralıkları farklı
O yüzden istersen internete bak .
0,2-3 arası 2. Trimesterde .
AA doğru canım bak hiç bu aklıma gelmemişti. Öyle ise eğer 2.trimestere göre normal gözüküyor. Doktora danışayım bakalım ne diyecek

Kolestrol o zman doktorum bana gebelikte normal diyordu. Bu arada bugün bende kan ve idrar verdim perşembe belli olur

Kızlar bugün sabahtan beri midem burkuluyor ya regenesis max kullanıyorum, onu bugün aç karna aldım o yapar mı sizce? Normalde doktor tok yazmıştı. Ya da aç karna muz yedim o yapar mı yani sorunu öğrenip tekrarlamamak için soruyorum, sabahtan beri midemi ovup durmaktan başka bir şey yapamadım

Bana eczacı her gün aynı vakitte çok iç demişti canım. Ya yemekten sonra içiyorum ya da tok karna bir iki saat sonra içiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…