- 29 Temmuz 2017
- 24.374
- 122.405
- 598
- 36
AğriyiiiAğrın oldu mu
Ben de İstanbul'dayım. Kadın doğum bölümün olduğu polikliniğin önünde var perinatolog. Hep o hastaneye gittiğim için orada devam etmeyi düşünüyorum.Çok teşekkür ederim iyi olur. Bana doktorun yazdığı 3 ismi aradım 600 TL en uygun olanı bir de doktor senin riskli bir durumun yok ama yine de perinatalog yapsın mutlaka dedi. Bazı hastanelerde radyotologlar bakıyormuş sanırım
Evet oluyorAğrın oldu mu
Hayırlı olsun. Rabbim sağlıcakla doğmasını nasip etsin inşallahCinsiyeti kesin olarak öğrendim sonunda erkeğe benzetmişti bir öncekinde bu defa kesin erkek dedi
Acıbademi arayıp sordun 3300 lira dedi. Ben şok.O kadar pahalı mı ya?
Maşallah gözünüz aydınCinsiyeti kesin olarak öğrendim sonunda erkeğe benzetmişti bir öncekinde bu defa kesin erkek dedi
Sağlık ocağına kayıt açtırın doktorunuzda kan idrar testi istesin hemen yaparlar.ben de hep karbonhidrat yemek istiyorum! dün kocaman bi tabak patates kızartması yedim, bugün bulgur pilavıböyle olmamalı normalde.
Kızlar siz hep idrar ve kan testinden bahsediyorsunuz, ben hiç idrar testi vermedim hamileliğimde (18.haftadayım), acaba bir şey mi kaçırıyorum? Kan testi de başlarda bi kere verdim, o kadar, bir daha kan testi de vermedim. 31 mayıs'ta doktor randevum var, ona sorayım gidince
Maşallah, bu kadar çok olacak ne işlem yapılıyor acabaAcıbademi arayıp sordun 3300 lira dedi. Ben şok.
Sağlık ocağında kayıt açtırınca ilk önce kan idrar testi yapıyorlar. Sonra ara ara kontrole gidiyorsunuz. Bu haftalarda yine çağırıyorlar bı daha kan idrar veriliyor. Yani bana öyle yapıldı. Ayrıca tetanos aşısı oluyorsunuz.ben de hep karbonhidrat yemek istiyorum! dün kocaman bi tabak patates kızartması yedim, bugün bulgur pilavıböyle olmamalı normalde.
Kızlar siz hep idrar ve kan testinden bahsediyorsunuz, ben hiç idrar testi vermedim hamileliğimde (18.haftadayım), acaba bir şey mi kaçırıyorum? Kan testi de başlarda bi kere verdim, o kadar, bir daha kan testi de vermedim. 31 mayıs'ta doktor randevum var, ona sorayım gidince
Allah bağışlasın canım bir şey fark ettiği yok da dediğin gibi emin olmak istiyor insan annem bile örgü örecekmiş ona göreHayırlı olsun. Rabbim sağlıcakla doğmasını nasip etsin inşallah
Ben üç hafta üst üste gittim her defasında kız dememiştim demi dedi. Sonunda dedim doktor hanım biliyorum erkekGerçi kız olsa da fark etmez dedim. Olur mu ona göre her şeyi mavi alırsın bı bakmışsın pembeye dönmüş tam da doğum günüme anneler günü denk geldiği için arkadaşlarım bebek hediyesi almışlar hepsi de erkek kıyafetleri, eşyalar. Doktora dedim arkadaşlarım da hep erkek eşyaları almış, ya gördün mü diyor. Ama tam 3 hafta üst üste kız demedim demi dedi
Allah razı olsun canımMaşallah gözünüz aydın
Benimki battaniyeye başladı bileAllah bağışlasın canım bir şey fark ettiği yok da dediğin gibi emin olmak istiyor insan annem bile örgü örecekmiş ona göre
Allah razı olsun canım
Maşallah kız diğer gebeliği dede 30 kg çok bende Perşembe günü tartilcsm sen gibi 76 kgdim şimdi balkalim 21. Haftada kaç kg almış olucam öğrencem dikkat et sen yine canımKızlar 20 haftayim tartıldım bugün 8 kilo almisim
Bende dün gece kalan patates kızartması ile salatayı yedim hemde gece saat 1Bende ilk defa tartıda 50yi görmenin garip sevinci, çatlakların verdiği sinirle yiyorumazcık sağlıklı şeyler yemem lazım Bi sıkıntım o. Gece 1de makarna falan yiyorum
Hayırlı olsun canimCinsiyeti kesin olarak öğrendim sonunda erkeğe benzetmişti bir öncekinde bu defa kesin erkek dedi
Benim hafif sızlıyor şuan canım bakalım ağrımaz inşallah.Valla canım ağrısı çok oluyo mahvetmişti beni. Ilk gebeligimde olduğum için bunda şükür gerek kalmadı
Tam bir makarna delisiyim, 7/24 her türlüsünü yiyebilirimMakarnayı bende seviyorum çoban salatayla enfes gidiyor herkesin evinde olan ve herkesin sevdigi yemek bence
Valla bende öyleyim canım. Sürekli karbonhidrat, hamur işi istiyor canım ama dikkat etmek lazımben de hep karbonhidrat yemek istiyorum! dün kocaman bi tabak patates kızartması yedim, bugün bulgur pilavıböyle olmamalı normalde.
Bende hafif sızlama var şuanda canım. Bir gün su değdirme yeter dedi. Ağrı kızarıklık yapabilir dedi.Kol ağrısı yapıyor canım kızımda da ağrımıştı
Hayırlı olsun canım sağlıkla al kucağınaCinsiyeti kesin olarak öğrendim sonunda erkeğe benzetmişti bir öncekinde bu defa kesin erkek dedi
AA niye ki ya? Mutlaka iyi bir doktor daha bulursun canım araştırmak lazım.Kızlar moralim çok bozuldu benim doktor işten ayrılıyormuş mesleğe ara vereceğim dedi şimdi hangi doktora gitsem onu düşünüyorum bakalım araştırcam
Canım bende öyle düşünüyordum ama sadece neşter olarak düşünmemek lazım. Mesela dikiş dikerken iğne batar, yemek yaparken bıçak keser falan.Kızlar bu tetanoza bazı doktorlar gerek yok diyorlar, hiç öyle bir doktorunuz oldu muçok arastirmadim ama bana da çok elzem gelmiyor doğrusu, çoğumuz özel hastanede dogurucaz, küflü bıçakla mi kesecekler
Enfeksiyona dair fikrim yok ama üç yumurta da biraz fazla değil mi kızKızlar kan tahlili de tsh 2.83, T3 2.88, T4 0.66 çıkmış. Tsh geçen aya göre yükselmiş. 6 nisanda verdiğim kanda 2.31 çıkmış. 2.5 üstü troid için ilaç mı kullanmak lazım?
İdrarda yine enfeksiyon var. Leu 25 çıkmış. Bitmiyor bir türlü bu lanet enfeksiyon ya
Birde kolestrole ait tüm değerler yüksek çıkmış. Bu aralar çok yumurta istiyor canım. Günde en az sabah kahvaltısında üç tane kırıp yiyorumondan yüksek çıkmış olabilir mi? Tehlikeli mi kolesterol yüksekliği?
Hmm bilemedim valla canımCanım bende öyle düşünüyordum ama sadece neşter olarak düşünmemek lazım. Mesela dikiş dikerken iğne batar, yemek yaparken bıçak keser falan.Gebelikte ekstra tedbirli olmak gerektiği için yapıyorlar sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?