- 16 Temmuz 2020
- 1.062
- 1.694
- 83
tetanoz çok önemli bence, ben kendiliğimden 2015te olmuştum, şimdi yine olurum doktor derse. Riske atmaya gerek yok, nolur nolmaz, siz de yaptırın :)Kızlar bu tetanoza bazı doktorlar gerek yok diyorlar, hiç öyle bir doktorunuz oldu muçok arastirmadim ama bana da çok elzem gelmiyor doğrusu, çoğumuz özel hastanede dogurucaz, küflü bıçakla mi kesecekler
Daha benim haftama var zaten canım, şöyle bi araştırayım dedim detetanoz çok önemli bence, ben kendiliğimden 2015te olmuştum, şimdi yine olurum doktor derse. Riske atmaya gerek yok, nolur nolmaz, siz de yaptırın :)
bana doktor her gün 2 yumurta ye dedi :)Kızlar kan tahlili de tsh 2.83, T3 2.88, T4 0.66 çıkmış. Tsh geçen aya göre yükselmiş. 6 nisanda verdiğim kanda 2.31 çıkmış. 2.5 üstü troid için ilaç mı kullanmak lazım?
İdrarda yine enfeksiyon var. Leu 25 çıkmış. Bitmiyor bir türlü bu lanet enfeksiyon ya
Birde kolestrole ait tüm değerler yüksek çıkmış. Bu aralar çok yumurta istiyor canım. Günde en az sabah kahvaltısında üç tane kırıp yiyorumondan yüksek çıkmış olabilir mi? Tehlikeli mi kolesterol yüksekliği?
Haşlama veya omlet şeklinde farkediyor mu acaba canım bir bilgin var mıbana doktor her gün 2 yumurta ye dedi :)
Tiroid için en doğru yer tiroid doktoru, onlar bilir. Ben ilaç kullanıyordum zaten tiroid için, hamilelikte sık sık test yaptırıyorum, doktor ona göre dozajı ayarlıyor.
Deli gibi yumurta istiyor canım. Sabahta iki tane yedim, yüksek çıkmasa şimdi yine yerimEnfeksiyona dair fikrim yok ama üç yumurta da biraz fazla değil mi kıziyi miden alıyor masallah
Ben heralde fazla kaçırdım canımbana doktor her gün 2 yumurta ye dedi :)
Tiroid için en doğru yer tiroid doktoru, onlar bilir. Ben ilaç kullanıyordum zaten tiroid için, hamilelikte sık sık test yaptırıyorum, doktor ona göre dozajı ayarlıyor.
Tiroid için kesin en kısa sürede doktora gidin. Bebek gelişimi için çok önemli.. Enfeksiyon da önemli ..kolesterolünüz kaç çıktı bilmiyorum Ama kolesterolün hamilelikte yükselmesi normal. Kolestrol İçin endişe etmeyin.benim hayatımda yüksek çıktığını bilmem hamilelikten beri yüksek çıkıyor doktorum normal böyle olması dedi.Kızlar kan tahlili de tsh 2.83, T3 2.88, T4 0.66 çıkmış. Tsh geçen aya göre yükselmiş. 6 nisanda verdiğim kanda 2.31 çıkmış. 2.5 üstü troid için ilaç mı kullanmak lazım?
İdrarda yine enfeksiyon var. Leu 25 çıkmış. Bitmiyor bir türlü bu lanet enfeksiyon ya
Birde kolestrole ait tüm değerler yüksek çıkmış. Bu aralar çok yumurta istiyor canım. Günde en az sabah kahvaltısında üç tane kırıp yiyorumondan yüksek çıkmış olabilir mi? Tehlikeli mi kolesterol yüksekliği?
Neeee inanılmaz!!! Bu paralar çok çok fazlaAcıbademi arayıp sordun 3300 lira dedi. Ben şok.
Troid için hangi bölüme gitmem lazım?Tiroid için kesin en kısa sürede doktora gidin. Bebek gelişimi için çok önemli.. Enfeksiyon da önemli ..kolesterolünüz kaç çıktı bilmiyorum Ama kolesterolün hamilelikte yükselmesi normal. Kolestrol İçin endişe etmeyin.benim hayatımda yüksek çıktığını bilmem hamilelikten beri yüksek çıkıyor doktorum normal böyle olması dedi.
En iyisi endokrin bölümü ama kadın doğumcunuzda başlatabilir ya da Dahiliye gidin, dahiliyede ilaç başlatabiliyor ya da endokrine yönlendirir gerek görürseTroid için hangi bölüme gitmem lazım?
Teşekkür ederim canım, gittiğimde sorayım Bi.En iyisi endokrin bölümü ama kadın doğumcunuzda başlatabilir ya da Dahiliye gidin, dahiliyede ilaç başlatabiliyor ya da endokrine yönlendirir gerek görürse
Of şu enfeksiyon çok korkutuyo beni yaKızlar kan tahlili de tsh 2.83, T3 2.88, T4 0.66 çıkmış. Tsh geçen aya göre yükselmiş. 6 nisanda verdiğim kanda 2.31 çıkmış. 2.5 üstü troid için ilaç mı kullanmak lazım?
Gebelikte kolestrol yüksek çıkarmış canım yine de dikkat et tsh için ise endokrin bölümü bakıyor yanılmıyorsamKızlar kan tahlili de tsh 2.83, T3 2.88, T4 0.66 çıkmış. Tsh geçen aya göre yükselmiş. 6 nisanda verdiğim kanda 2.31 çıkmış. 2.5 üstü troid için ilaç mı kullanmak lazım?
iyiymis bu doktor fransada da boyle bi asi yapmiyorlar gebelikte ozel olarakKızlar bu tetanoza bazı doktorlar gerek yok diyorlar, hiç öyle bir doktorunuz oldu muçok arastirmadim ama bana da çok elzem gelmiyor doğrusu, çoğumuz özel hastanede dogurucaz, küflü bıçakla mi kesecekler
ben bu arada dogum fiyatini sordum toplam 6000 civariymis ama kuvozde filan kalinir mi o pahali mi tutuyor cok biliyor musunuz?Kızlar bu tetanoza bazı doktorlar gerek yok diyorlar, hiç öyle bir doktorunuz oldu muçok arastirmadim ama bana da çok elzem gelmiyor doğrusu, çoğumuz özel hastanede dogurucaz, küflü bıçakla mi kesecekler
Valla benide kuzum ya. Ama ilk enfeksiyonun çıktığı değer de 25ti. Acaba gebelikte hep azıcık enfeksiyon oluyor da dikkat edilmezse mi yükseliyor diye düşünmeye başladım. Yoksa her idrarda enfeksiyon çıkıyor yaOf şu enfeksiyon çok korkutuyo beni ya
Evet canım kolestrole dikkat etmem lazım, azaltıcam yumurtayıGebelikte kolestrol yüksek çıkarmış canım yine de dikkat et tsh için ise endokrin bölümü bakıyor yanılmıyorsam
Çıldırmışlar. Ben doçent bir perinatologa gideceğim 24 Mayıs'ta 800 tlAcıbademi arayıp sordun 3300 lira dedi. Ben şok.
Yuh gerçekten doğum mu yaptıracak sanki o ne öyle yahuAcıbademi arayıp sordun 3300 lira dedi. Ben şok.
Tsh gebelikte 2.5 altı olmalı canım dahiliyeye yönlendiriyorlar benimde 3.13 tü önceki gebeliğimde 25 mg ilaç kullandım düşmüştü tekrar ihmal etme.. 3 yumurta biraz fazla olmuş sanki 1 yumurta ideal bence.. Kolesterol yükselebilir.. İdrarda enfeksiyon benimde çıkmıştı doktor idrar kültürü istedi ondada yüksek çıkarsa ilaç yazalım dedi. ÇKızlar kan tahlili de tsh 2.83, T3 2.88, T4 0.66 çıkmış. Tsh geçen aya göre yükselmiş. 6 nisanda verdiğim kanda 2.31 çıkmış. 2.5 üstü troid için ilaç mı kullanmak lazım?
Yok daha canım vakit var diye ve cinsiyetten tam emin değildik diye hiç düşünmedikDusundugunuz yada karar verdiginiz isimler varmi acaba ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?