2021 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    285
Kızlar bu tetanoza bazı doktorlar gerek yok diyorlar, hiç öyle bir doktorunuz oldu mu çok arastirmadim ama bana da çok elzem gelmiyor doğrusu, çoğumuz özel hastanede dogurucaz, küflü bıçakla mi kesecekler
tetanoz çok önemli bence, ben kendiliğimden 2015te olmuştum, şimdi yine olurum doktor derse. Riske atmaya gerek yok, nolur nolmaz, siz de yaptırın :)

bana doktor her gün 2 yumurta ye dedi :)
Tiroid için en doğru yer tiroid doktoru, onlar bilir. Ben ilaç kullanıyordum zaten tiroid için, hamilelikte sık sık test yaptırıyorum, doktor ona göre dozajı ayarlıyor.

Tiroid için en doğru yer tiroid doktoru, onlar bilir. Ben ilaç kullanıyordum zaten tiroid için, hamilelikte sık sık test yaptırıyorum, doktor ona göre dozajı ayarlıyor.
Haşlama veya omlet şeklinde farkediyor mu acaba canım bir bilgin var mı ben genelde omlet şeklinde seviyorum ama

Enfeksiyona dair fikrim yok ama üç yumurta da biraz fazla değil mi kız iyi miden alıyor masallah
Deli gibi yumurta istiyor canım. Sabahta iki tane yedim, yüksek çıkmasa şimdi yine yerim
Ben heralde fazla kaçırdım canım
Senin troid in kaç çıkıyor canım? Sürekli yüksek çıktığı için mi ilaç kullanıyorsun? 2.88 ilaç kullanılacak bir değer mi acaba?

Tiroid için kesin en kısa sürede doktora gidin. Bebek gelişimi için çok önemli.. Enfeksiyon da önemli ..kolesterolünüz kaç çıktı bilmiyorum Ama kolesterolün hamilelikte yükselmesi normal. Kolestrol İçin endişe etmeyin.benim hayatımda yüksek çıktığını bilmem hamilelikten beri yüksek çıkıyor doktorum normal böyle olması dedi.

Troid için hangi bölüme gitmem lazım?

Of şu enfeksiyon çok korkutuyo beni ya

Gebelikte kolestrol yüksek çıkarmış canım yine de dikkat et tsh için ise endokrin bölümü bakıyor yanılmıyorsam

Kızlar bu tetanoza bazı doktorlar gerek yok diyorlar, hiç öyle bir doktorunuz oldu mu çok arastirmadim ama bana da çok elzem gelmiyor doğrusu, çoğumuz özel hastanede dogurucaz, küflü bıçakla mi kesecekler
iyiymis bu doktor fransada da boyle bi asi yapmiyorlar gebelikte ozel olarak

ben bu arada dogum fiyatini sordum toplam 6000 civariymis ama kuvozde filan kalinir mi o pahali mi tutuyor cok biliyor musunuz?

Of şu enfeksiyon çok korkutuyo beni ya
Valla benide kuzum ya. Ama ilk enfeksiyonun çıktığı değer de 25ti. Acaba gebelikte hep azıcık enfeksiyon oluyor da dikkat edilmezse mi yükseliyor diye düşünmeye başladım. Yoksa her idrarda enfeksiyon çıkıyor ya karşı komşumun bebeği oldu demiştim ya, enfeksiyon çocuğa geçmiş yoğun bakıma almışlar
Gebelikte kolestrol yüksek çıkarmış canım yine de dikkat et tsh için ise endokrin bölümü bakıyor yanılmıyorsam
Evet canım kolestrole dikkat etmem lazım, azaltıcam yumurtayı
Ayrıntılı ultrasona gidince doktora sorucam canım, troidden de çok korkuyorum ya

Tsh gebelikte 2.5 altı olmalı canım dahiliyeye yönlendiriyorlar benimde 3.13 tü önceki gebeliğimde 25 mg ilaç kullandım düşmüştü tekrar ihmal etme.. 3 yumurta biraz fazla olmuş sanki 1 yumurta ideal bence.. Kolesterol yükselebilir.. İdrarda enfeksiyon benimde çıkmıştı doktor idrar kültürü istedi ondada yüksek çıkarsa ilaç yazalım dedi. Ç

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…