sen de mi büyükşehirdesin canım bizim sağlık ocağı bu konuda ilgili gitmisim bile hemşiremiz kendi arayıp söylüyor aşınız var filan diyeBen ilk hamilelik kontrolümde, o da 4 haftalıkken herhalde, sadece kan-idrar testi vermişimdir o kadar, dediğiniz tahlilleri hiç olmadımSağlık ocağından da sadece 5 haftalıkken arayıp çağırmışlardı o kadar. Yarın muayeneye gideceğim doktora sorayım bakayım, kendimi eksik hissettim şimdi... Düşününce tansiyonum bile hiç ölçülmedi onu fark ettim
Tansiyon benim her muayenede ölçüyor ama idrari ben de hasta olmadığım müddet hiç almamıştı canım. Kan da öyle. Yani anormal değil benceBen ilk hamilelik kontrolümde, o da 4 haftalıkken herhalde, sadece kan-idrar testi vermişimdir o kadar, dediğiniz tahlilleri hiç olmadımSağlık ocağından da sadece 5 haftalıkken arayıp çağırmışlardı o kadar. Yarın muayeneye gideceğim doktora sorayım bakayım, kendimi eksik hissettim şimdi... Düşününce tansiyonum bile hiç ölçülmedi onu fark ettim
Evet kendimiz doktora istek yapabiliriz sanirim neyse şimdilik turkiyedeyim dönersem fransaya doktora yazdiracagim ama genel de diğer gebelere yapmiyorlarIngilterede yapiliyor ama sorman soylemen lazim. Saglik ocagi bagli bulundugun yere. Ben de bilmiyordum bana soylenene kdr. Bi sorun bnce
Sağlık ocağı 20 haftada birde 24 haftada çağrıyoz dedi ban bugünBen ilk hamilelik kontrolümde, o da 4 haftalıkken herhalde, sadece kan-idrar testi vermişimdir o kadar, dediğiniz tahlilleri hiç olmadımSağlık ocağından da sadece 5 haftalıkken arayıp çağırmışlardı o kadar. Yarın muayeneye gideceğim doktora sorayım bakayım, kendimi eksik hissettim şimdi... Düşününce tansiyonum bile hiç ölçülmedi onu fark ettim
Evet canım büyükşehirdeyim. Aslında gittiğimde uzun uzun benimle ilgilenmişti hemşire, nelere dikkat etmem gerektiğini filan anlatmıştı ama hiç orada tahlil filan yaptırmadığım için eksik mi kaldım acaba dedimsen de mi büyükşehirdesin canım bizim sağlık ocağı bu konuda ilgili gitmisim bile hemşiremiz kendi arayıp söylüyor aşınız var filan diye
Sağlık ocağı 20 haftada birde 24 haftada çağrıyoz dedi ban bugün
Benim aile hekimimde öyle 20 de gittim birde 24 26 hafta arasi gel dediEvet canım büyükşehirdeyim. Aslında gittiğimde uzun uzun benimle ilgilenmişti hemşire, nelere dikkat etmem gerektiğini filan anlatmıştı ama hiç orada tahlil filan yaptırmadığım için eksik mi kaldım acaba dedim
Bana da 19’a kadar gelmene gerek yok demişti hemşire, muhtemelen o da aşı içindir.
Aç karnına ilaç yapabilir muzdan bişey olmaz aç karnına yenir evden cıksrken yiyip cıkuyom ben ama ilaç almam hiç aç karnına boş mideye olmassKızlar bugün sabahtan beri midem burkuluyor yaregenesis max kullanıyorum, onu bugün aç karna aldım o yapar mı sizce? Normalde doktor tok yazmıştı. Ya da aç karna muz yedim o yapar mı yani sorunu öğrenip tekrarlamamak için soruyorum, sabahtan beri midemi ovup durmaktan başka bir şey yapamadım
Benim koku hassasiyeti hâlâ bazen oluyor canım. Hiç birşey yokken kokuyor burnuna bişeyler, öğürüyorum. Çok sevindim daha iyi olmana, yakında o da bitecek inşallahKızlar nasılsınız artik kimse mide bulantısından bahsetmiyor ne güzel . Benimde azaldı ama koku hassasiyetim hala var sizde var mi prilamida birakmadim korkuyorum ama çok şükür bin şükür daha iyim
Canım benim herkese morel veriyorsun burada çok sağolBenim koku hassasiyeti hâlâ bazen oluyor canım. Hiç birşey yokken kokuyor burnuna bişeyler, öğürüyorum. Çok sevindim daha iyi olmana, yakında o da bitecek inşallah
Aynen canım muzu ben de aç karna çok yedim daha önce de dediğin gibi yüksek ihtimal ilaç yaptı, neyse bu bana baya iyi bir ders oldu bir daha tobe almam aç karnaAç karnına ilaç yapabilir muzdan bişey olmaz aç karnına yenir evden cıksrken yiyip cıkuyom ben ama ilaç almam hiç aç karnına boş mideye olmass
Bence yavaştan bırakmayı dene canımKızlar nasılsınız artik kimse mide bulantısından bahsetmiyor ne güzel . Benimde azaldı ama koku hassasiyetim hala var sizde var mi prilamida birakmadim korkuyorum ama çok şükür bin şükür daha iyim
Ben bir gün almadım, belki tesadüf oldu ama akşamına bulantıdan kusmaktan öldüm o yüzden şimdi bire indirmiş bir şekilde devam ediyorum. Yine bugünümüze çok şükür tabii asla o ilk aylardaki kabus gibi değil bugünler.Kızlar nasılsınız artik kimse mide bulantısından bahsetmiyor ne güzel . Benimde azaldı ama koku hassasiyetim hala var sizde var mi prilamida birakmadim korkuyorum ama çok şükür bin şükür daha iyim
Benim geçti epeyce canım özellikle sabahlar uzun süre aç kalırsam midem bulanıyor çoğunlukta çıkarıyorum şekerim düşük çıkıyor ondan kaynaklı zannedersem Bugün verdiğim testte de düşük çıkmış yineKızlar nasılsınız artik kimse mide bulantısından bahsetmiyor ne güzel . Benimde azaldı ama koku hassasiyetim hala var sizde var mi prilamida birakmadim korkuyorum ama çok şükür bin şükür daha iyim
Aslında mantıklı canım. Ben bu ara sürekli tuvalete çıkıyorum. İki yudum su içeyim hemen tuvalete gidiyorum. Bıktım tuvalete gitmekten. Doktorunun dediklerini bizle de paylaş kuzum. İnşallah mesane ye baskı yaptığı içindir de geçer gider şu enfeksiyon yaKedilervekitaplar sabah kan idrar vermiştim ya benim de üst sınır 300 iken 506 çıkmış bakteri yarın tatil öbür gün gideyim bakayım ne diyecek netten baktım da biraz 24. Haftaya kadar bebek mesaneye baskı yaptığından tam boşaltım olmadığı için sık görülüyormuş idrar enfeksiyonu
Ne demek kuzum birbirimize iyi gelmek için varız burdaCanım benim herkese morel veriyorsun burada çok sağol
Bana eşim geçen gün "artık miden bulanıyor kusmuyorsun, bitti mi?" dedi. Akşamına nerdeyse ciğerlerimi bile kusuyordum, nazar etti.Ben bir gün almadım, belki tesadüf oldu ama akşamına bulantıdan kusmaktan öldüm o yüzden şimdi bire indirmiş bir şekilde devam ediyorum. Yine bugünümüze çok şükür tabii asla o ilk aylardaki kabus gibi değil bugünler.
Perşembe gideyim inşallah haberdar ederim canım yüksek çıkınca gözüm korktu biraz ama doktora danışmadan da bir şey yapamamAslında mantıklı canım. Ben bu ara sürekli tuvalete çıkıyorum. İki yudum su içeyim hemen tuvalete gidiyorum. Bıktım tuvalete gitmekten. Doktorunun dediklerini bizle de paylaş kuzum. İnşallah mesane ye baskı yaptığı içindir de geçer gider şu enfeksiyon ya
Bende direk lokosit görüldü yazıyor. Leu değeri de 25 canım. Sen doktora gidene kadar bol vol su iç. Kefir tüket, doktor ne diyecek bakalımPerşembe gideyim inşallah haberdar ederim canım yüksek çıkınca gözüm korktu biraz ama doktora danışmadan da bir şey yapamam
Canım 17 haftanın sonunda benim bitti .inş seninde biterKızlar nasılsınız artik kimse mide bulantısından bahsetmiyor ne güzel . Benimde azaldı ama koku hassasiyetim hala var sizde var mi prilamida birakmadim korkuyorum ama çok şükür bin şükür daha iyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?