- 8 Nisan 2021
- 105
- 124
- 23
- 38
Bende doktordan şimdi geldim, cinsiyet değişmemiş erkek bizimki de, biraz dediğim dedik olacak sanki rahatını bozmuyor hiç, uğraştıracak sizi dediSlm kızlar bende doktordan geldim şükür bebegimizin cinsiyeti değişmemiş oğluşum yine döktürüyodu eller kollar bacaklar havada oynuyordubirde doktorum çayı hahfeyi yasakladı içme dedi sanırım kansızlık vardı biraz ilaç da verdi onun yerine bol su ve meyve duyuları portakal suyu icmemi istedi kilosu boyu yerinde dedi bende 1.5 kg almışım 78 kg yum
Cok sevindim canım Allah bağışlasın oğlunuBende yeni kontrolden geldim yine erkek
Bende doktordan şimdi geldim, cinsiyet değişmemiş erkek bizimki de, biraz dediğim dedik olacak sanki rahatını bozmuyor hiç, uğraştıracak sizi dedikilosu normalin bir tık üstünde çıktı organlarına filan baktı çok şükür bir sıkıntı görünmüyormuş bakalım inşallah hayırlısı sağlıkla sıhhatle gelsin bebişlerimiz
Bende aldım canım randevumu 600 TL dediler özel muayenehane. sadece içeri sadece beni alıyorlarmış ondan çok emin olamadımEşim sormuş 700 demişler ayrıntılı ultrason için, birde hastanenin değil başka özel muayenehane yerinde. Ne saçma var ama başka yere yönlendirme yapıyorlar.
Başka yere bakalım dedi eşim pek güvenmemiş, aynen tek alıyorlar normalde de pandemi nedeniyleBende aldım canım randevumu 600 TL dediler özel muayenehane. sadece içeri sadece beni alıyorlarmış ondan çok emin olamadım
Ay ne güzel şuan bende 76 yim 8 kilo almışım bacaklarının şişliği ağrısından yuruyemiyom insAllah daha kilo almamSlm kızlar bende doktordan geldim şükür bebegimizin cinsiyeti değişmemiş oğluşum yine döktürüyodu eller kollar bacaklar havada oynuyordubirde doktorum çayı hahfeyi yasakladı içme dedi sanırım kansızlık vardı biraz ilaç da verdi onun yerine bol su ve meyve duyuları portakal suyu icmemi istedi kilosu boyu yerinde dedi bende 1.5 kg almışım 78 kg yum
Canım dikkat et çok mu istahlisin bende iştah yok hamile olmadan önce istahimxacikti bu gebelikte öyle çok iştah yok normal seylviyede günde 3 öğün yiyorum aralarda çikolata meyve götürüyorum mideye ama işte doldurmuom kendimi aç da kalmıyorum sen çok almışsın daha 5 ayligiz 4 ay kalmış bakalım bende yani bu 5 aya kadar toplam 2 kg almışım yani bu konuda şükür diyorum iş böylede sağlıklı devam ederAy ne güzel şuan bende 76 yim 8 kilo almışım bacaklarının şişliği ağrısından yuruyemiyom insAllah daha kilo almam
Ay canım bulantı bitince ıstahim açıldıCanım dikkat et çok mu istahlisin bende iştah yok hamile olmadan önce istahimxacikti bu gebelikte öyle çok iştah yok normal seylviyede günde 3 öğün yiyorum aralarda çikolata meyve götürüyorum mideye ama işte doldurmuom kendimi aç da kalmıyorum sen çok almışsın daha 5 ayligiz 4 ay kalmış bakalım bende yani bu 5 aya kadar toplam 2 kg almışım yani bu konuda şükür diyorum iş böylede sağlıklı devam ederşükür bebek de kilosuna göre iyi eksiği yok bakalım 4 ay daha ne alacağız 9 ayı kaç kg ile kapatacağız sende bol su iç belki bagirsaklarin çalışır tuvalete giderken hep sindirirsin yediklerini csnim sıkma canını bebisler iyi olsunda vücudun ödem toplantısı sislikler hepsi ödem çok tuzlu şeyler de yeme canım
Ben bulantı olmadan yediğim ilk kahvaltımı unutamıyorum. Sevinçten gözlerim dolmuştueşim sofradan kalkınca da mutluluktan ağlaya ağlaya yemeye devam ettim
Malesef canım bu bulantılar bitince oylecolur bende de bulantı olmadı sadece arada dışarı çıkınca yol tutardı beni yada sabah aç karna öğürme olurdu şimdi iyiyim geçti gitti onalr artık et yiyebiliyorm haslanmis yada fırında benim istshimda sanırım bu aydan sonra açılacakAy canım bulantı bitince ıstahim açıldıdikkat edicem artık ya
Canım ikinci trimesterde 3e kadar normalmiş. Seninde normalin Bi tık üstünde. Doktoruna Bi danış ne diyecek bakalımCanım benim troid 3.2 çıktı
Söyledim baklim aile hekimim dahiliyeye görün dedi muhtemelen ilaç başlatır. Senin kaçtıCanım ikinci trimesterde 3e kadar normalmiş. Seninde normalin Bi tık üstünde. Doktoruna Bi danış ne diyecek bakalım
Valla canım 1inci tremestrde 2inin altıdaydi şimdiki kanda 3.'ün üstüde cıktı şaşırdım bende salı günü doktoruma randevum var o zmana kadar geçmi olur diye endişe etme ye başladım benKızlar özeldeki doktorlarımız sağlık ocağında yapılan kan testleri hakkında ne diyor acaba.. Özeldeki doktorum kan testinr bakıp sağlık ocağında yaptırabilirsin dedi ama aynı hastanedeki başka bi doktor sağlık ocağına güvenmiyorum devlet hastanesinde veya özelde yaptır demiş son 2 aydır tiroid testini sağlık ocağına veriyordum içime şüphe düştü arkadaş öyle diyince..
2.88 benim kuzum. Yine de soracağım doktora gidince.Söyledim baklim aile hekimim dahiliyeye görün dedi muhtemelen ilaç başlatır. Senin kaçtı
Banada hamilelikte dalgalanma olabilir takip edelim dedi canım dahiliye uzmanı.. Erken gitme. Şansın varsa iyi olur bende yarın erken gidip sıra almaya çalışacağım dahiliye içinValla canım 1inci tremestrde 2inin altıdaydi şimdiki kanda 3.'ün üstüde cıktı şaşırdım bende salı günü doktoruma randevum var o zmana kadar geçmi olur diye endişe etme ye başladım ben
Doktoruma yazdım bakalim . Ona gore hareket ediyim . Kaan kocatepenin videolarını izledim çok çok yüksek olmadığı sürece her hangi bir sorun teşkil etmez diyo çok emin konusuyo icim birazda olsa rahatladiBanada hamilelikte dalgalanma olabilir takip edelim dedi canım dahiliye uzmanı.. Erken gitme. Şansın varsa iyi olur bende yarın erken gidip sıra almaya çalışacağım dahiliye için
Sormana gerek bile yok 2. Incı tremestirda 3. 'ün altında olması lazimmis zaten2.88 benim kuzum. Yine de soracağım doktora gidince.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?