- 7 Ocak 2021
- 842
- 787
- 53
- 26
AminnnEvet çok stresli bir durum ama artık hareketini hissetmek insana bi rahatlık veriyo tabi ben o sırada bunu söylerken içime çok büyük kuşku da düşmüştü:) çok şükür yolundaymış ama Allah her birimizin evlatlarını sakınsın
Ya balım İnan buraya yazmak aklıma bile gelmediNeden dersen belki beklemiş olsam yazardım ama öyle bişey oldu ya ben ebeye nasıl ya daha biraz önce hareket ediyordu dedim uyuyodur ya daha küçük ama sen görün vs vs derken beynimde şimşekler çaktı valla o an önce eve gelip eşimi de alıp doktora koşmak oldu işim. Bir de doktorumun söylediği biz sağlık ocaklarındaki cihazlarla kalp atımı dinlemeyin diyoruz bizi dinlemiyolar çünkü bu durumla çok karşılaşıyoruz dedi. Hatta ileriki haftalarda yine duyulmayabiliyo korkma dedi. He bi de şöyle bi durumum varmış plasenta bebeğin çaprazında gibi cihaz önüne kalmış bu da duyulmamasında etkili olmuş olabilir dedi. Ben 5 yıl yaşlandım tabi
Ben iki haftadır dışardan bile görüyorum ya 400 gramsın sen kendine gel diyorum buna son iki ay nasıl dayanmış annelerimiz çok irkiliyorum bazen aşırı sert vuruyorAman canım Allah korusun dikkat et sağlıklı olan bir şeye asla burnumu sokmam da kola yani her şeyi kimyasal
Ben de sırt üstü uzandığımda seğirme gibi hissediyorum canım karın bölgen yağlı ise benim gibi geç hissetmen çok normal net hareketlerini 20den sonra 24 gibi hata hissederiz
Canım aynı olayı bende 17. Hafta yaşadım .İnsan ister istemez geriliyor .Çok şükür minikler iyi .Kızlar merhaba çok aktif takip edemiyorum ama yine de denk geldiğim şeyler oluyo burda :) şimdi sizinle başımdan geçen olayı paylaşayım. 20+5 te yani dün tetanoz aşısı için sağlık ocağına gittim ufak bi cihazla kalp atışını dinleyelim dedi ve duyamadı. Tabi korktum aynı cihazdan bir tane daha getirdi yine duyamadı. Uyuyo herhalde daha çok küçük gibi şeyler söyledi ve sonunda “sen yine de doktoruna bi görün istersen” dedi. Ben zaten öldüm öldüm dirildim. Her neyse hemen doktorumu aradım ve endişelenmemem gerektiğini bu haftada o cihazla duyulmamasının çok normal olduğunu içimin rahat etmesi için gidebileceğimi söylerken ben zaten yolda gidiyordum:) şu da var sabah ben hareketlerini hissetmiştim aslında korkmamam gerekirdi ama işte eşim de ben de çok paniğiz zaten. Gittim doktora çok şükür tıkır tıkır atıyo kalp kendi de hareketli gelişimi de iyi. Detaylıya gireceğim önümüzdeki hafta diye muayeneye bayram sonrası gitmemiştim. Velhasıl sağlık ocağındaki cihazlarda olur da kalp atışı duyulmaz ise çok korkmayın. Zaten o haftalarda hareketler hissediliyor hareket takibi yapın ve benim gibi çok ağlamayın yani sağlık ocağı ile kendi doktorum arasındaki 45 dakikalık süre boyunca ağladım
Zayıfsın o zaman canımBen iki haftadır dışardan bile görüyorum ya 400 gramsın sen kendine gel diyorum buna son iki ay nasıl dayanmış annelerimiz çok irkiliyorum bazen aşırı sert vuruyor
Ben 20+6 dayım daha yeni başladım hissetmeye. Önceden de kıpırtı oluyodu tabi ama 1 gün olur 3-4 gün hissetmezdim elim hep karnımda diye annem hep kızar banaYa herkes ne güzel hissediyor maşallah .Benim hissettiğim şey tam olarak ney anlayamıyorum çok çok hafif tenime bir şey değiyor gibi .Yani hafif bir kaşıntı gibi .ara ara o da çok sık değil .Acaba bu hareketi olabilir mi
Bende 20. Haftama girdim bugün heyecanla bekliyorum .Muayene araları uzun olunca insan içini rahatlatacak hareketler bekliyor .Ben 20+6 dayım daha yeni başladım hissetmeye. Önceden de kıpırtı oluyodu tabi ama 1 gün olur 3-4 gün hissetmezdim elim hep karnımda diye annem hep kızar banaEvde de olmasın mı hareketini kolluyorum çocuğun arkadaşlarım da 21-22.haftalarda net şekilde hissettik diyorlar ben de öyle 21 de net bi şekilde hissetmeye başladım. Öyle tekme tokat şeyler değil tabi hareket ettiğini kıpraştığını zaman zaman tekmelemesini birkaç gündür hissediyorum işte şükür
Aynen ben de öyle beklemiştim de büyüdükçe hissediliyo şükür bence rahat hareket etmenin tadını çıkaralımBende 20. Haftama girdim bugün heyecanla bekliyorum .Muayene araları uzun olunca insan içini rahatlatacak hareketler bekliyor .
Canım ben az önce Meltem Hastanesini aradım 450' ye yapıyorlarmış muayeneyle birlikte sgk ya da memur anlaşmasıyla.Bende aldım canım randevumu 600 TL dediler özel muayenehane. sadece içeri sadece beni alıyorlarmış ondan çok emin olamadım
Benim doktorum herhangi bir sıkıntı duymuyor. Sadece kanda enfeksiyon çıkınca üst üste birde burada bakalım demişti.Kızlar özeldeki doktorlarımız sağlık ocağında yapılan kan testleri hakkında ne diyor acaba.. Özeldeki doktorum kan testinr bakıp sağlık ocağında yaptırabilirsin dedi ama aynı hastanedeki başka bi doktor sağlık ocağına güvenmiyorum devlet hastanesinde veya özelde yaptır demiş son 2 aydır tiroid testini sağlık ocağına veriyordum içime şüphe düştü arkadaş öyle diyince..
Bence de kendi doktoruna sorman lazım canım, artık ben her şeyde soruyorum, korkuyorum çünkü. Garantici olmak lazımTam kan sayımında çıkmış canım. Kızlarda yüksek çıkar dedi, aile hekimine de sorayım dedim yine bakalım ne diyecek
Bugün benim de 3. günüm yavaş ağrı azalıyor gibi.Tetanos aşısından mı kızlar ağrılarınız, ben de dün oldum. Dünden beri geçmedi ağrım. Kolumu kaldırdığımda falan ağrıyo benim de. Yarın 3. Gün olacak geçer inşallah
Banada doktorum sağlık ocağına yaptırma demedi ama arkadaşıma sağlık ocağına yaptırma demiş kafama takıldıBenim doktorum herhangi bir sıkıntı duymuyor. Sadece kanda enfeksiyon çıkınca üst üste birde burada bakalım demişti.
Benim doktorum herhangi bir sıkıntı duymuyor. Sadece kanda enfeksiyon çıkınca üst üste birde burada bakalım demişti.
hangi hastaneden aldınız? hangi şehirCanım ben az önce Meltem Hastanesini aradım 450' ye yapıyorlarmış muayeneyle birlikte sgk ya da memur anlaşmasıyla.
genelde 400-500 arası ücretlerde perinatolog değilde radyologlar bakıyormuş onu bir sorun isterseniz,tecrübe açısından bir perinatologun görmesi çok daha iyi olurmuş.Canım ben az önce Meltem Hastanesini aradım 450' ye yapıyorlarmış muayeneyle birlikte sgk ya da memur anlaşmasıyla.
Tam sormadım ama anladığım kadarıyla Ultrasonu radyolog yapıyor, muayenesine ve sonuçlarına doktor bakıyor dedi. İstanbul da hastane bu aradagenelde 400-500 arası ücretlerde perinatolog değilde radyologlar bakıyormuş onu bir sorun isterseniz,tecrübe açısından bir perinatologun görmesi çok daha iyi olurmuş.
Benim de dün gece karnımda kafasını yukarı çıkardı, top gibi belli oluyordu resmenKızlar günaydın bugün 17+6 oldum ve dünden beri oğlumu o kadar net hissediyorum ki anlatamam. Sanki bi anda güçlendi. Dışarıdan bile belli oldu bi tekmesi. Mükemmel bi duyguinşallah hissetmeyenlerde bir an önce hisseder
Bazen bende ürküyorum canım. Fırıl fırıl dönüyor içerde, korkuyorumBen iki haftadır dışardan bile görüyorum ya 400 gramsın sen kendine gel diyorum buna son iki ay nasıl dayanmış annelerimiz çok irkiliyorum bazen aşırı sert vuruyor
Aynen öyle yapıcam canım. Vakit ilerledikçe tedirginlikte artıyor fazlasıyla.Bence de kendi doktoruna sorman lazım canım, artık ben her şeyde soruyorum, korkuyorum çünkü. Garantici olmak lazım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?