2021 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    285
Aminnn

Ben iki haftadır dışardan bile görüyorum ya 400 gramsın sen kendine gel diyorum buna son iki ay nasıl dayanmış annelerimiz çok irkiliyorum bazen aşırı sert vuruyor

Canım aynı olayı bende 17. Hafta yaşadım .İnsan ister istemez geriliyor .Çok şükür minikler iyi .

Ya herkes ne güzel hissediyor maşallah .Benim hissettiğim şey tam olarak ney anlayamıyorum çok çok hafif tenime bir şey değiyor gibi .Yani hafif bir kaşıntı gibi .ara ara o da çok sık değil .Acaba bu hareketi olabilir mi

Ben 20+6 dayım daha yeni başladım hissetmeye. Önceden de kıpırtı oluyodu tabi ama 1 gün olur 3-4 gün hissetmezdim elim hep karnımda diye annem hep kızar bana Evde de olmasın mı hareketini kolluyorum çocuğun arkadaşlarım da 21-22.haftalarda net şekilde hissettik diyorlar ben de öyle 21 de net bi şekilde hissetmeye başladım. Öyle tekme tokat şeyler değil tabi hareket ettiğini kıpraştığını zaman zaman tekmelemesini birkaç gündür hissediyorum işte şükür

Bende 20. Haftama girdim bugün heyecanla bekliyorum .Muayene araları uzun olunca insan içini rahatlatacak hareketler bekliyor .

Bende 20. Haftama girdim bugün heyecanla bekliyorum .Muayene araları uzun olunca insan içini rahatlatacak hareketler bekliyor .
Aynen ben de öyle beklemiştim de büyüdükçe hissediliyo şükür bence rahat hareket etmenin tadını çıkaralım

benimde 19+1 bu gün bende hissetmiyorum henüz. 16 dan sonra hissettim diyen çok kişi var ama doktorum 22 den sonra başlarsın hissetmeye dedi heyecanla bekliyorum 3. ayın sonuna kadar kusma bulantılarım çok vardı 16. haftadan itibaren inanılmaz rahatladım bu kadar normal ve enerjili olmak beni tedirgin ediyor hareketleri hissetmeye başlasam da içim rahatlasa diye dört gözle bekliyorum

Bende aldım canım randevumu 600 TL dediler özel muayenehane. sadece içeri sadece beni alıyorlarmış ondan çok emin olamadım
Canım ben az önce Meltem Hastanesini aradım 450' ye yapıyorlarmış muayeneyle birlikte sgk ya da memur anlaşmasıyla.

Benim doktorum herhangi bir sıkıntı duymuyor. Sadece kanda enfeksiyon çıkınca üst üste birde burada bakalım demişti.

Benim doktorum herhangi bir sıkıntı duymuyor. Sadece kanda enfeksiyon çıkınca üst üste birde burada bakalım demişti.
Banada doktorum sağlık ocağına yaptırma demedi ama arkadaşıma sağlık ocağına yaptırma demiş kafama takıldı

Canım ben az önce Meltem Hastanesini aradım 450' ye yapıyorlarmış muayeneyle birlikte sgk ya da memur anlaşmasıyla.
genelde 400-500 arası ücretlerde perinatolog değilde radyologlar bakıyormuş onu bir sorun isterseniz,tecrübe açısından bir perinatologun görmesi çok daha iyi olurmuş.

genelde 400-500 arası ücretlerde perinatolog değilde radyologlar bakıyormuş onu bir sorun isterseniz,tecrübe açısından bir perinatologun görmesi çok daha iyi olurmuş.
Tam sormadım ama anladığım kadarıyla Ultrasonu radyolog yapıyor, muayenesine ve sonuçlarına doktor bakıyor dedi. İstanbul da hastane bu arada

Benim de dün gece karnımda kafasını yukarı çıkardı, top gibi belli oluyordu resmen dokununca gıdıklandı kaçırdı
Ben iki haftadır dışardan bile görüyorum ya 400 gramsın sen kendine gel diyorum buna son iki ay nasıl dayanmış annelerimiz çok irkiliyorum bazen aşırı sert vuruyor
Bazen bende ürküyorum canım. Fırıl fırıl dönüyor içerde, korkuyorum
Bence de kendi doktoruna sorman lazım canım, artık ben her şeyde soruyorum, korkuyorum çünkü. Garantici olmak lazım
Aynen öyle yapıcam canım. Vakit ilerledikçe tedirginlikte artıyor fazlasıyla.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…