2021 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    285
Ferritin çinko d vit baktır buyuk ihtimal bunlardandır .. gebelikte hiç saçım çıkmadı aksine hep döküldü hele emzirme döneminde kafamda saç kalmıyor resmen .. ilk defa saç cıktıgını duydum
Benim saçlarım hiç olmadığı kadar sağlıklı gittiğim cilt doktoru da demişti, hamilelikte saçlar şahane olur diye

Benim saçlarım hiç olmadığı kadar sağlıklı gittiğim cilt doktoru da demişti, hamilelikte saçlar şahane olur diye
Benimkiler de öyle, zaten saçımda boya yoktu orijinal sarı covid girince kesimi de evde yapar oldum. Artık kuaförün yolunu unuttum yani. Umarım emzirme dönemini de zayiatsız atlatırız

10 ay da çok uzunmuş keşke kullanabilsen. benim toplam şu kadar iznim var ama işten kopmak istemiyorum ne zaman dönmem uygun olur diye görüşürsen orta yol bulunur diye düşünüyorum.

Ya benim de cok dokuluyir saçlarım. Normalde hamileyken çok saç çıkması gerekir bu defa tam tersi oldu. Gebeliğin başında corona olmuştum onunla bir ilgisi olabilir mi diye düşünüyorum
Benimde saç dökülmesi oluyor önceden öyle bir sıkıntım yoktu, Corona olmadım. Bence hormonlardan oluyor dökülme.

benim saclarimin dokulmesi 6. haftadan itibaren %70 azaldi diyebilirim. banyoda bile dokulmuyor.saclarimi normalde ayda 1 boyatirdim boyamadigimda keçe gibi sertlesirdi.4.5 ay oldu boyatmayali yumusacik ve parliyo...hamilelik en cok saclarima yaradi sanirim:)

Şimdiden 8 kilo ilk gebeligimde 24 kilo aldım toplamda. Bunda da gidişatım pek iyi değil
Ben de 8 kilo almisim. Toplamda 20yi gecmesem bari. Aman saglik problemlerimiz olmasinda gerisi halledilir
İyyy decavit hiç sevmem kusma yapıyor kokusu ayrı dert yutması ayrı dert
Decaviti icmeden once havalandir 1 saat kadar o zamn kokmuyo. Icerisinde b vitaminleri koku yapiyo

Kizlar bugun asiri gergin ve sinirliyim sebepsiz perde yıkadim ve makineden sulu cikarmayi unuttum diye kirismis aksamdandir ona agliyom eşimi gormek istemiyorum sabahtanda onla kavga ettim şimdide ayri odada yatmasini istedim gormek istemiyorum diye her sey ustume geliyo sanki ortada biseyde yok anlamiyorum neden boyle oldum ama durup durup aglayasim geliyo gecmisteki esimle tartismalar geliyo aklima cok degisik duygulardayim

Valla maşallah diyeyim o zaman ben şu ferritinim bindüzene koyarsam insallah anemik durumum kalkmıs olur ondan saçlar gidiyor bende dmeek ki
Bendede var dökülme ferittinim sinırda dusukte degil yuksekte 20lerdeydi doktor kan ilaci vermedi demirim ve kan degerim iyiydi diye artik ferittindenmi bilmem ama dokulmem devam ediyo sadece eskiden cok yaglanir kepeklenirdi simdi hemen yaglanmiyo kepeklenmiyo ama dökülme devam

Bende var canım. Göğüslerim zaten çatladı, özellikle sağ göğsüm. Kalçada da minik çatlaklar var. Bende bio oil ve kantaron kullanıyorum dönüşümlü.
Bio oil pek bir ose yaramiyor canim tavsiye etmem. Ben yillar once kullandim hamilelik icin degil ama cok kilo aldigim bir donemdimhicbir faydasi olmadi. Kakao yagi icerikli yaglar oneririm.

Kızlar günaydın 17+5 olduk bugü ikinci gebeliğim amamhala bebeği hissetmiyorum tam anlamıyla benim gibi olan var mı normal mi bu durum
Ben
Ara ara cok guzel hissediyorm bazen ıkı uc gun hiç kıpırtı yok aklım karnımda gezıyırm
Oğlum 18 de bır hareketlendi hergun muhakkak cıddı hıssettırırdı ama kızım narın cıktı
İnş bi an önce hareketlenırler ve gönlümüz ferahlar... aklımda hep dr gitmek iyi mi bılmek vAr

Valla aynen ya Bende düz yatınca özellikle sağ alt karnımda hissediyorum ama normalde yok gibi dakikalarca bekliyorum hareket etsin diye Oğlum 15-16da bacağını çıkartacak gibi vururdu bunun cinsiyeti de belki değil daha göstermedi kendini

Hormonlar dan bunlar hep canım. Ben Bi ara bulaşık makinesini boşaltırken ağlamıştım sıkıntıdan. Bazen herşey, herkes batıyor, gıcık oluyorum. Çok iyi anlıyorum seni o yüzden.
Bio oil pek bir ose yaramiyor canim tavsiye etmem. Ben yillar once kullandim hamilelik icin degil ama cok kilo aldigim bir donemdimhicbir faydasi olmadi. Kakao yagi icerikli yaglar oneririm.
Kakao yağı da alıcam canım, tüylenme yapar mı acaba?

Ben de 8 kilo almisim. Toplamda 20yi gecmesem bari. Aman saglik problemlerimiz olmasinda gerisi halledilir

Decaviti icmeden once havalandir 1 saat kadar o zamn kokmuyo. Icerisinde b vitaminleri koku yapiyo
Kullanmıyorum canım yurtdışında ki doktorum öyle şeyler vermedi küçüktür benim içtiğim vitamin folik asitler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…