- 25 Mayıs 2020
- 4.351
- 2.799
- 83
- 29
Tabikki iğne etkisi yoktur inşallahYani var gibi canım inşallah vardırkan sonucunu bizimle de paylaşır mısın?
Yani 14.güne iğne etkisi pek kalmaz ama yine de pozitifte negatifte olası sonuçlar. İnşallah pozitiftir diyelim bizTabikki iğne etkisi yoktur inşallah
Benim saçlarım hiç olmadığı kadar sağlıklıFerritin çinko d vit baktır buyuk ihtimal bunlardandır .. gebelikte hiç saçım çıkmadı aksine hep döküldü hele emzirme döneminde kafamda saç kalmıyor resmen .. ilk defa saç cıktıgını duydum
Benimkiler de öyle, zaten saçımda boya yoktu orijinal sarıBenim saçlarım hiç olmadığı kadar sağlıklıgittiğim cilt doktoru da demişti, hamilelikte saçlar şahane olur diye
10 ay da çok uzunmuş keşke kullanabilsen. benim toplam şu kadar iznim var ama işten kopmak istemiyorum ne zaman dönmem uygun olur diye görüşürsen orta yol bulunur diye düşünüyorum.öyle mi yapsam diyorum, ama gerçekten bayağı çok iznim var, ve Süt iznini toplu kullandırıyorlar ama onun için önce yıllık izinlerimi bitirmem gerekiyormuş. Bayağı çok oluyor, iyi güzel, ama dönüşüm çok geç oluyor (10 ay sonra filan), ve bu durumda müdürüm başka birini bulup beni ekarte eder mi gibi endişelerim var. Çok iyi bir işim var, kaybetme stresine girmek de istemiyorum, kafam karıştı.
Benimde saç dökülmesi oluyor önceden öyle bir sıkıntım yoktu, Corona olmadım. Bence hormonlardan oluyor dökülme.Ya benim de cok dokuluyir saçlarım. Normalde hamileyken çok saç çıkması gerekir bu defa tam tersi oldu. Gebeliğin başında corona olmuştum onunla bir ilgisi olabilir mi diye düşünüyorum
Valla maşallah diyeyim o zamanBenim saçlarım hiç olmadığı kadar sağlıklıgittiğim cilt doktoru da demişti, hamilelikte saçlar şahane olur diye
Ben de 8 kilo almisim. Toplamda 20yi gecmesem bari. Aman saglik problemlerimiz olmasinda gerisi halledilirŞimdiden 8 kiloilk gebeligimde 24 kilo aldım toplamda. Bunda da gidişatım pek iyi değil
Decaviti icmeden once havalandir 1 saat kadar o zamn kokmuyo. Icerisinde b vitaminleri koku yapiyoİyyy decavithiç sevmem kusma yapıyor kokusu ayrı dert yutması ayrı dert
Bendede var dökülme ferittinim sinırda dusukte degil yuksekte 20lerdeydi doktor kan ilaci vermedi demirim ve kan degerim iyiydi diye artik ferittindenmi bilmem ama dokulmem devam ediyo sadece eskiden cok yaglanir kepeklenirdi simdi hemen yaglanmiyo kepeklenmiyo ama dökülme devamValla maşallah diyeyim o zamanben şu ferritinim bindüzene koyarsam insallah anemik durumum kalkmıs olur ondan saçlar gidiyor bende dmeek ki
Bio oil pek bir ose yaramiyor canim tavsiye etmem. Ben yillar once kullandim hamilelik icin degil ama cok kilo aldigim bir donemdimhicbir faydasi olmadi. Kakao yagi icerikli yaglar oneririm.Bende var canım. Göğüslerim zaten çatladı, özellikle sağ göğsüm. Kalçada da minik çatlaklar var. Bende bio oil ve kantaron kullanıyorum dönüşümlü.
BenKızlar günaydın 17+5 olduk bugü ikinci gebeliğim amamhala bebeği hissetmiyorum tam anlamıyla benim gibi olan var mı normal mi bu durum
Valla aynen yaBen
Ara ara cok guzel hissediyorm bazen ıkı uc gun hiç kıpırtı yok aklım karnımda gezıyırm
Oğlum 18 de bır hareketlendi hergun muhakkak cıddı hıssettırırdı ama kızım narın cıktı
İnş bi an önce hareketlenırler ve gönlümüz ferahlar... aklımda hep dr gitmek iyi mi bılmek vAr
Hormonlar dan bunlar hep canım.Kizlar bugun asiri gergin ve sinirliyim sebepsiz perde yıkadim ve makineden sulu cikarmayi unuttum diye kirismis aksamdandir ona agliyom eşimi gormek istemiyorum sabahtanda onla kavga ettim şimdide ayri odada yatmasini istedim gormek istemiyorum diye her sey ustume geliyo sanki ortada biseyde yok anlamiyorum neden boyle oldum ama durup durup aglayasim geliyo gecmisteki esimle tartismalar geliyo aklima cok degisik duygulardayim
Kakao yağı da alıcam canım, tüylenme yapar mı acaba?Bio oil pek bir ose yaramiyor canim tavsiye etmem. Ben yillar once kullandim hamilelik icin degil ama cok kilo aldigim bir donemdimhicbir faydasi olmadi. Kakao yagi icerikli yaglar oneririm.
Bende senin günlerinde tam net hissetmeye başladım sonra 1-2 gün hissetmedim. Şimdi o kadar hareketli ki. Yakında başlıcaktır. Rahat ol sen canımKızlar günaydın 17+5 olduk bugü ikinci gebeliğim amamhala bebeği hissetmiyorum tam anlamıyla benim gibi olan var mı normal mi bu durum
İnşallah canım çok teşekkür ederimBende senin günlerinde tam net hissetmeye başladım sonra 1-2 gün hissetmedim. Şimdi o kadar hareketli ki. Yakında başlıcaktır. Rahat ol sen canım
Daha küçük canım net hareket hissetmezsin ben 20den sonra kıpırtı gibi hissetmeye başladım göbek çevrem yağlı belki de ondanKızlar günaydın 17+5 olduk bugü ikinci gebeliğim amamhala bebeği hissetmiyorum tam anlamıyla benim gibi olan var mı normal mi bu durum
Kullanmıyorum canımBen de 8 kilo almisim. Toplamda 20yi gecmesem bari. Aman saglik problemlerimiz olmasinda gerisi halledilir
Decaviti icmeden once havalandir 1 saat kadar o zamn kokmuyo. Icerisinde b vitaminleri koku yapiyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?