2021 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    285
Kızlar günaydın 17+5 olduk bugü ikinci gebeliğim amamhala bebeği hissetmiyorum tam anlamıyla benim gibi olan var mı normal mi bu durum
Ben 19+5 im, hissetmiyorum, şişkoluğumdan olduğunu düşünüyorum Pazartesi doktor kontrolümüz var, orada görücez inşallah minik prensesi

Ay ben ne krizlere girdim, dün de kendimi bayağı kötü hissediyordum. hamile depresyonu diye bir şey var bence, endişeler öfkeler bir basıyor insanı

Daha küçük canım net hareket hissetmezsin ben 20den sonra kıpırtı gibi hissetmeye başladım göbek çevrem yağlı belki de ondan
Benimde yağlı kuzum belki ondandır dediğin gibi
Canım endiselenme bende o hafta hissetmiyordum 20 hafta oldum ondan sonra hisseettim
İnşallah bende hissederim bi an önce canım
Ben 19+5 im, hissetmiyorum, şişkoluğumdan olduğunu düşünüyorum Pazartesi doktor kontrolümüz var, orada görücez inşallah minik prensesi
Bende pazartesi öğreneceğim Allah izin verirse minik prenses mi prens mi

Evet sanırım bu yuzden, ben de sanırım Ekim annelerinin en kilolusu olabilirim :) henuz hiç ama hiçbir şey hissetmedim. Hatta dün bayağı oturdum ağladım bende mi bir sorun var diye. Sonra baktım ki evet sorun bendeymiş :)) kesinlikle hem ilk bebek hem de kilonun çok büyük etkisi var

Merhaba kızlar bizde doktordan geldik her şey yolunda gidiyor dedi. Kızımız olacak Kg 220 gr boyu 18 cm dedi sizde durumlar nedir ? Bende 2 kg kadar almışım hamileliğimin başından beri.
Bende şimdi geldim doktordan boyu 21 cm kilosu 334 gr sanırım benim oğlan biraz obez

Benimde ilk hamileliğim ve kiloluda değilim. 18. haftadayım ve hiç birşey hissetmiyorum. Dr ilk hamilelikte 20. hafta gibi hissedersin dedi. Yani sorun sizde değil normali bu .. bazı arkadaşlar şanslılar ya da yapısal daha erken hissetmeye başlamış sadece.

Evet tamamen kilonun etkisi değildir elbette, birçok etken vardır sadece aynı haftadaki çoğu arkadaş hissetmeye başlamış burda, dediğiniz gibi şanslılar okudukça ben de sabırsızlamaya başladım.

Bende sabahları özellikle sırt üstü yatınca sağ tarafımda hissediyorum pıt pıt vuruyor bide bnm kız makat oturustaymıs yani normalde kafa aşağıda olması gerekirken bizim totiş aşağıdaymıs .. neyse sağlıklı olsun da bakalım daha var yolu yarıladık ayrıca gebişlik hormonları insanı her şekle sokuyor malesef yalnız değilsiniz kızlar

Kızlar pazartesi detaylı ultrasyonum var . Şimdi aradılar ikili test sonucunu bide yakın zamanda çekilen ultrasyon istedi sizdende istedilermi

Kızlar günaydın 17+5 olduk bugü ikinci gebeliğim amamhala bebeği hissetmiyorum tam anlamıyla benim gibi olan var mı normal mi bu durum
Benim de daha yeni hissetmeye başladım 19+3 de yani daha var sanki canım endişelenme. Ama ilk gebelikse insan bekliyor nasıl olacak diye. Ben de soruyordum bu hissedenler nasıl hissediyor diye
Ben de zayıf sayılmam ama bence 20. haftada belli olmaya başlıyor. Karnımda o minnak şişliği fark edince şaşırmıştım. Çok güzel bir duygu ve garip hissediyor insan. O zaman sanki gerçekten hamileymişsin gibi birde fazla duygusal oldum bir an önce doğsa diye. Ayy ağlıycam şimdi

Kizlar ben fetal dna testi yollamistim prenatest şirketiyle almanyaya normalde pazartesi cevap gelmeliydi ama doktor aradi şirketteki doktor sonucun cikmadigi inceleme yapilamadigi tekrar test vermemizi soyledi bayagi moralim bozuldu bi 15 gun daha bekleyecem 18+4 oldum bayagi uzuldum basina boyle bisey gelen varmi 17de test vermistim

burada okumustum ilk ornekte yeterli done bulunmayinca ikinci defa kan verenler oluyor

Merhabalar birkaç gündür bacaklarıma kramp giriyor. Bugün magnezyum tablet başladım kafamı sersem gibi yaptı bu durumu yaşayan var mı ? Böyle bir yan etki olabilir mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…