Canım endiselenme bende o hafta hissetmiyordum 20 hafta oldum ondan sonra hisseettimKızlar günaydın 17+5 olduk bugü ikinci gebeliğim amamhala bebeği hissetmiyorum tam anlamıyla benim gibi olan var mı normal mi bu durum
Ben 19+5 im, hissetmiyorum, şişkoluğumdan olduğunu düşünüyorumKızlar günaydın 17+5 olduk bugü ikinci gebeliğim amamhala bebeği hissetmiyorum tam anlamıyla benim gibi olan var mı normal mi bu durum
Ay ben ne krizlere girdim, dün de kendimi bayağı kötü hissediyordum. hamile depresyonu diye bir şey var bence, endişeler öfkeler bir basıyor insanıKizlar bugun asiri gergin ve sinirliyim sebepsiz perde yıkadim ve makineden sulu cikarmayi unuttum diye kirismis aksamdandir ona agliyom eşimi gormek istemiyorum sabahtanda onla kavga ettim şimdide ayri odada yatmasini istedim gormek istemiyorum diye her sey ustume geliyo sanki ortada biseyde yok anlamiyorum neden boyle oldum ama durup durup aglayasim geliyo gecmisteki esimle tartismalar geliyo aklima cok degisik duygulardayim
Benimde yağlı kuzum belki ondandır dediğin gibiDaha küçük canım net hareket hissetmezsin ben 20den sonra kıpırtı gibi hissetmeye başladım göbek çevrem yağlı belki de ondan
İnşallah bende hissederim bi an önce canımCanım endiselenme bende o hafta hissetmiyordum 20 hafta oldum ondan sonra hisseettim
Bende pazartesi öğreneceğim Allah izin verirse minik prenses mi prens miBen 19+5 im, hissetmiyorum, şişkoluğumdan olduğunu düşünüyorumPazartesi doktor kontrolümüz var, orada görücez inşallah minik prensesi
Evet sanırım bu yuzden, ben de sanırım Ekim annelerinin en kilolusu olabilirim :) henuz hiç ama hiçbir şey hissetmedim. Hatta dün bayağı oturdum ağladım bende mi bir sorun var diye. Sonra baktım ki evet sorun bendeymiş :)) kesinlikle hem ilk bebek hem de kilonun çok büyük etkisi varBen 19+5 im, hissetmiyorum, şişkoluğumdan olduğunu düşünüyorumPazartesi doktor kontrolümüz var, orada görücez inşallah minik prensesi
Bende şimdi geldim doktordan boyu 21 cm kilosu 334 gr sanırım benim oğlan biraz obezMerhaba kızlar bizde doktordan geldik her şey yolunda gidiyor dedi. Kızımız olacakKg 220 gr boyu 18 cm dedi sizde durumlar nedir ? Bende 2 kg kadar almışım hamileliğimin başından beri.
Benimde ilk hamileliğim ve kiloluda değilim. 18. haftadayım ve hiç birşey hissetmiyorum. Dr ilk hamilelikte 20. hafta gibi hissedersin dedi. Yani sorun sizde değilEvet sanırım bu yuzden, ben de sanırım Ekim annelerinin en kilolusu olabilirim :) henuz hiç ama hiçbir şey hissetmedim. Hatta dün bayağı oturdum ağladım bende mi bir sorun var diye. Sonra baktım ki evet sorun bendeymiş :)) kesinlikle hem ilk bebek hem de kilonun çok büyük etkisi var
Maşallah sağlıcakla gelsin yavrularımızBende şimdi geldim doktordan boyu 21 cm kilosu 334 gr sanırım benim oğlan biraz obez
Evet tamamen kilonun etkisi değildir elbette, birçok etken vardırBenimde ilk hamileliğim ve kiloluda değilim. 18. haftadayım ve hiç birşey hissetmiyorum. Dr ilk hamilelikte 20. hafta gibi hissedersin dedi. Yani sorun sizde değilnormali bu .. bazı arkadaşlar şanslılar ya da yapısal daha erken hissetmeye başlamış sadece.
Şaşırdım kızımda istememişlerdi benim de Çarşamba detaylı ultrason bir şey demedilerKızlar pazartesi detaylı ultrasyonum var . Şimdi aradılar ikili test sonucunu bide yakın zamanda çekilen ultrasyon istedi sizdende istedilermi
Benden de istediler aynılarınıKızlar pazartesi detaylı ultrasyonum var . Şimdi aradılar ikili test sonucunu bide yakın zamanda çekilen ultrasyon istedi sizdende istedilermi
Benim de daha yeni hissetmeye başladım 19+3 de yani daha var sanki canım endişelenme. Ama ilk gebelikse insan bekliyor nasıl olacak diye. Ben de soruyordum bu hissedenler nasıl hissediyor diyeKızlar günaydın 17+5 olduk bugü ikinci gebeliğim amamhala bebeği hissetmiyorum tam anlamıyla benim gibi olan var mı normal mi bu durum
Ben de zayıf sayılmam ama bence 20. haftada belli olmaya başlıyor. Karnımda o minnak şişliği fark edince şaşırmıştım. Çok güzel bir duygu ve garip hissediyor insan. O zaman sanki gerçekten hamileymişsin gibiEvet sanırım bu yuzden, ben de sanırım Ekim annelerinin en kilolusu olabilirim :) henuz hiç ama hiçbir şey hissetmedim. Hatta dün bayağı oturdum ağladım bende mi bir sorun var diye. Sonra baktım ki evet sorun bendeymiş :)) kesinlikle hem ilk bebek hem de kilonun çok büyük etkisi var
burada okumustum ilk ornekte yeterli done bulunmayinca ikinci defa kan verenler oluyorKizlar ben fetal dna testi yollamistim prenatest şirketiyle almanyaya normalde pazartesi cevap gelmeliydi ama doktor aradi şirketteki doktor sonucun cikmadigi inceleme yapilamadigi tekrar test vermemizi soyledi bayagi moralim bozuldu bi 15 gun daha bekleyecem 18+4 oldum bayagi uzuldum basina boyle bisey gelen varmi 17de test vermistim
Acaba kim o arkadaslar banada yazsalar sonuclari ne olmuş acaba forumda ariyorumda henuz bisey bulamadim moralim cok bozuldu her sey ustume geliyo sanki bu araburada okumustum ilk ornekte yeterli done bulunmayinca ikinci defa kan verenler oluyor
kasim tup bebek anneleri var acaba orada mi okudum oraya bi yazin isterseniz tup bebek bolumundeAcaba kim o arkadaslar banada yazsalar sonuclari ne olmuş acaba forumda ariyorumda henuz bisey bulamadim moralim cok bozuldu her sey ustume geliyo sanki bu ara
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?