- 29 Temmuz 2017
- 24.374
- 122.405
- 598
- 36
Konu mu açsan canım başından böyle bir şey geçenler yazar burdaki üye sayısı az belki konu açarsan daha çok kişiye ulaşırAcaba kim o arkadaslar banada yazsalar sonuclari ne olmuş acaba forumda ariyorumda henuz bisey bulamadim moralim cok bozuldu her sey ustume geliyo sanki bu ara
Ben çok uzun zamandır kullanıyorum canım hiç öyle bir etkisi olmadı bendeMerhabalar birkaç gündür bacaklarıma kramp giriyor. Bugün magnezyum tablet başladım kafamı sersem gibi yaptı bu durumu yaşayan var mı ? Böyle bir yan etki olabilir mi
Merhaba bende bir kaç gündür krampla uyanıyorum bacağımda kramp hissi oluşmaya başladı .Magnezyum desteği iki haftadır almama rağmen kramp girmesine şaşırdım .Bende hiç yan etki yapmadıMerhabalar birkaç gündür bacaklarıma kramp giriyor. Bugün magnezyum tablet başladım kafamı sersem gibi yaptı bu durumu yaşayan var mı ? Böyle bir yan etki olabilir mi
Haklisin konu açmam en mantiklisiKonu mu açsan canım başından böyle bir şey geçenler yazar burdaki üye sayısı az belki konu açarsan daha çok kişiye ulaşır
Hangi marka kullanıyorsun canımBen çok uzun zamandır kullanıyorum canım hiç öyle bir etkisi olmadı bende
Bu sabah kötü uyandım bide ilaç içip sersemleyince moralim çok bozulduMerhaba bende bir kaç gündür krampla uyanıyorum bacağımda kramp hissi oluşmaya başladı .Magnezyum desteği iki haftadır almama rağmen kramp girmesine şaşırdım .Bende hiç yan etki yapmadı
Magosit canımHangi marka kullanıyorsun canım
Ilk gebeligimde toz bir magnezyum kullanmıştım. Suda eritiliyordu. Kramplara inanılmaz iyi geliyordu adını hatırlayamadım görsem hatırlarım belki ama.Merhaba bende bir kaç gündür krampla uyanıyorum bacağımda kramp hissi oluşmaya başladı .Magnezyum desteği iki haftadır almama rağmen kramp girmesine şaşırdım .Bende hiç yan etki yapmadı
Merhabalar birkaç gündür bacaklarıma kramp giriyor. Bugün magnezyum tablet başladım kafamı sersem gibi yaptı bu durumu yaşayan var mı ? Böyle bir yan etki olabilir mi
Magnezyum diasporaldı galiba adı. Toz olandan. Içinde 20 tane oluyordu sanırım biraz pahalı ama çok etkiliIlk gebeligimde toz bir magnezyum kullanmıştım. Suda eritiliyordu. Kramplara inanılmaz iyi geliyordu adını hatırlayamadım görsem hatırlarım belki ama.
Bende çok kiloluyum canım üzülme bebeklerimiz sağlıkla doğdun kilo hallolur kaçsın sen ben 81Evet sanırım bu yuzden, ben de sanırım Ekim annelerinin en kilolusu olabilirim :) henuz hiç ama hiçbir şey hissetmedim. Hatta dün bayağı oturdum ağladım bende mi bir sorun var diye. Sonra baktım ki evet sorun bendeymiş :)) kesinlikle hem ilk bebek hem de kilonun çok büyük etkisi var
Ahah ben de ağlayacağım :)) kesinlikle evet, hissedince gerçekten hamile olduğum kafama dank edecekmiş gibi. Şimdi sadece kontrolden kontrole farkına varıyorum bebeği gördükçe.Benim de daha yeni hissetmeye başladım 19+3 de yani daha var sanki canım endişelenme. Ama ilk gebelikse insan bekliyor nasıl olacak diye. Ben de soruyordum bu hissedenler nasıl hissediyor diye
Ben de zayıf sayılmam ama bence 20. haftada belli olmaya başlıyor. Karnımda o minnak şişliği fark edince şaşırmıştım. Çok güzel bir duygu ve garip hissediyor insan. O zaman sanki gerçekten hamileymişsin gibibirde fazla duygusal oldum bir an önce doğsa diye. Ayy ağlıycam şimdi
Öyle öyle tabi kilo verilir.. Sağlıkla kucağımıza alalım inşallah :) ben daha rahat hamilelik geçirmek için diyetisyene başladığım hafta hamile olduğumu öğrendim, aslında bu kiloda hamile kalmak istemiyordum. 95 kg ile hamile kaldım, boyum 1.70Bende çok kiloluyum canım üzülme bebeklerimiz sağlıkla doğdun kilo hallolur kaçsın sen ben 81
En azından kilo almaman bir avantaj 6 kilo falan Alsan doğuma kadar sorun olmaz kilolu kalanlar 8 kilo kadar alsın deniyor ama ben 3 kilo aldım bileAhah ben de ağlayacağım :)) kesinlikle evet, hissedince gerçekten hamile olduğum kafama dank edecekmiş gibi. Şimdi sadece kontrolden kontrole farkına varıyorum bebeği gördükçe.Bekleyeceğiz mecbur ben de enn kısa zamanda senin gibi hissederiimm
Öyle öyle tabi kilo verilir.. Sağlıkla kucağımıza alalım inşallah :) ben daha rahat hamilelik geçirmek için diyetisyene başladığım hafta hamile olduğumu öğrendim, aslında bu kiloda hamile kalmak istemiyordum. 95 kg ile hamile kaldım, boyum 1.70
Bulantı döneminde 4 kg verdim ve 91 e düştüm, hala 91 kiloyum henüz kilo almadımumarım böyle devam eder
Inşallah hissedeceksinAhah ben de ağlayacağım :)) kesinlikle evet, hissedince gerçekten hamile olduğum kafama dank edecekmiş gibi. Şimdi sadece kontrolden kontrole farkına varıyorum bebeği gördükçe.Bekleyeceğiz mecbur ben de enn kısa zamanda senin gibi hissederiimm
Öyle öyle tabi kilo verilir.. Sağlıkla kucağımıza alalım inşallah :) ben daha rahat hamilelik geçirmek için diyetisyene başladığım hafta hamile olduğumu öğrendim, aslında bu kiloda hamile kalmak istemiyordum. 95 kg ile hamile kaldım, boyum 1.70
Bulantı döneminde 4 kg verdim ve 91 e düştüm, hala 91 kiloyum henüz kilo almadımumarım böyle devam eder
Çok geçmiş olsun inşallah hiç beklemediğin anda düzeldiğini iyileştiğini öğrenirsin. Rabbim hiç kimseyi bebeğinin sağlığıyla sınamasınHerkese merhaba inş sağlıkla bebeklerimizi kucağımıza alalım.
fetal eko sonucu bebeğimizin kalbinde birkaç sorun Tespit edildi. Bir den fazla kalp ameliyatı olması gerekebilirmiş çok üzüldüm dünden beri ağlıyorum bana ve kızıma dua edin lütfen. Hamile duası değerli... 21/3 günlük olduk.
Herkese merhaba inş sağlıkla bebeklerimizi kucağımıza alalım.
fetal eko sonucu bebeğimizin kalbinde birkaç sorun Tespit edildi. Bir den fazla kalp ameliyatı olması gerekebilirmiş çok üzüldüm dünden beri ağlıyorum bana ve kızıma dua edin lütfen. Hamile duası değerli... 21/3 günlük olduk.
Canim ben ikili testte yaş riski yüksek çıktığı için doktorun önerisiyle 12. Haftada test verdim. Örnek yetersiz dendi ve 2. Kez test verdim. Onda da örnek yetersiz denildi. Amniyosrntez yaptırdım 18. Haftada. Sen de 18. Haftayi bitirmek üzeresin. Bence doktoruna görüş ve tekrar test vermek yerine belki seni amniuosenteze yönlendirir. Haftan ilerlemiş çünkü.Acaba kim o arkadaslar banada yazsalar sonuclari ne olmuş acaba forumda ariyorumda henuz bisey bulamadim moralim cok bozuldu her sey ustume geliyo sanki bu ara
Ben de 94-95 kg ile tup bebek hamilesiyim. 21+2 yim. 97 kg oldumAhah ben de ağlayacağım :)) kesinlikle evet, hissedince gerçekten hamile olduğum kafama dank edecekmiş gibi. Şimdi sadece kontrolden kontrole farkına varıyorum bebeği gördükçe.Bekleyeceğiz mecbur ben de enn kısa zamanda senin gibi hissederiimm
Allah'ım şifa versin canım bizim bi akrabamıızn bebeği de kalbinde sorun var dediler bebek doğdu ameliyst ts oldu şimdi çok şükür hiçbir sıkıntısı yok.ama o daha ileriki dönemde ortaya cıkmıstı. Senin haftan daha az gelişir kapanır düzelir Mevlamdsn ümit kesilmez dua edicem sana bebeğineHerkese merhaba inş sağlıkla bebeklerimizi kucağımıza alalım.
fetal eko sonucu bebeğimizin kalbinde birkaç sorun Tespit edildi. Bir den fazla kalp ameliyatı olması gerekebilirmiş çok üzüldüm dünden beri ağlıyorum bana ve kızıma dua edin lütfen. Hamile duası değerli... 21/3 günlük oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?